URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2010, 18:27

Aşa da ecologist! Preşedinta Partidului Verde a bruscat un ziarist pe motiv că acesta avea un "zâmbet ironic"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Incident surprinzător la prima conferinţă de presă a conducerii judeţene a Partidului Verde. Întrebată de un ziarist unde se află sediul formaţiunii (conferinţa de presă fiind desfăşurată la un restaurant), şefa Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, s-a lansat într-o digresiune pentru a explica motivul pentru care organizaţia nu dispune de un sediu propriu. La un moment dat, Bodonea a afirmat că "dacă nu vom primi un sediu până în luna septembrie, vom da în judecată PNL", pentru ca apoi, instantaneu, să se oprească şi să se adreseze redactorului Călin Corpaş, de la Jurnalul bihorean, pe un ton ridicat: "Nu râde, domnule! Ascultă-mă şi apoi o să poţi apăra PNL-ul!"

Deoarece jurnalistul învinuit că ar fi zâmbit ironic şi că ar fi intenţionat "să apere PNL-ul" (în condiţiile în care, de obicei, nu partidul primarului poate fi responsabilizat pentru că acesta nu alocă un sediu unui alt partid ci, eventual, primarul sau instituţia Primăriei), a ripostat, şefa Partidului Verde a continuat în acelaşi registru: "Mă iei peste picior, ai început să zâmbeşti ironic..."

Modul de adresare al Mihaelei Bodonea a stârnit şi reacţia unui alt jurnalist, Dan Oltean (reporter la TTV), care a atenţionat că "Noi am venit aici pentru o conferinţă de presă, iar dacă vi se pare că cineva zâmbeşte, chiar şi ironic, acesta nu e un motiv să ne tutuiţi".

Problema sediului Partidului Verde şi legătura acestuia cu PNL a fost relatată, totuşi, de Mihaela Bodonea, care a afirmat că Primăria i-a impus să achite o datorie de 120 milioane lei vechi reprezentând chiria restantă pe mai mulţi ani pentru un sediu din strada Aurel Lazăr, care, de fapt, fusese închiriat Federaţiei Ecologiste din România. "FER-ul a fost absorbit de Acţiunea Civică a lui Emil Constantinescu, iar aceasta, ulterior, de PNL", a spus Bodonea, argumentând că, de fapt, PNL Bihor ar trebui să achite banii.

După încheierea conferinţei de presă, preşedinta PV Bihor a încercat să-şi ceară scuze jurnalistului Călin Corpaş, însă - poate pentru că nu şi-a găsit cuvintele - a mai pus paie pe foc, afirmând că acesta este "infatuat".

Tot după încheierea întâlnirii, ziariştilor le-au fost prezentate scuze pentru incident de către Horea Vuşcan, cel care avusese ideea conferinţei de presă, în care a dorit să-şi anunţe adeziunea la Partidul Verde.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
cica danut
auzi danute sau mai degraba danuto , esti invidioasa pe presedinta ? poi fii si tu ca ea .................ha ha ha ..............daca POTI !
Postat 24 Iulie 2010, 00:40 de cica danut
danut
PRESEDINTA PARTIDULUI VERDE,MIHAELA BODONEA ESTE O SARLATANA
Postat 13 Iulie 2010, 18:28 de danut_3p
fugi departeeeeeeeeeee
bine ma crisule ca nu te enerveaza vuscan.....................ce sa zic te enerveaza o doamna inofensiva.................halal
Postat 08 Iulie 2010, 01:30 de cica '' ne enerveaza
ziaristu' de niciunde
BAI CRISULE....................TU N-AI '' PRIMIT '' NIMIC DE LA VUSCAN ? SAU ..............NU AI FOST MULTUMIT ? SE PARE CA..........DOMNUL COLEG E TARE MULTUMIT........................CE DEONTOLOGI..................CE MORALITATE..................VA VINDETI PT NIMIC
Postat 06 Iulie 2010, 01:31 de ziaristu'
hooooooooooo
asculta romanule simplu......................cand vei convoca tu conferinta de presa , convoac-o pe banii tai unde vrei.....................locul acela este f elegant............iar la sediul '' privat '' al pvului nu a-ti fi avut toti loc............e chiar un loc de tinut conferinte. nu suntem atat de '' bogati '' ca si celelalte partide despre care tu '' scrii '' f frumos . suntem mai modesti . nu cred ca e cazul sa ne dai tu lectii pe banii nostri..........de astea ne este plin podul..........sau tu ai vrea sa-i vezi tot pe aceeasi '' politicieni '' ai bihorului ? incearca sa te obisnuiesti si cu '' pifometre '' noi . asta e . iar ceea ce a facut d. mare deontolog de ziarist , sa fie prezent la o conferinta de presa , dar sa o ignore.nu e frumos............nu cred ca la celelalte partide ar fi avut un asemenea comportament..............in fine...........ideea era sa nu dai lectii ..poate pe banii tai .
Postat 06 Iulie 2010, 01:24 de politicianul
e super tipa
asculta wow........................dar tu cum arati ? esti ca si tras prin inel ? tipa e faina rau. esti invidios ca nu te-a bagat in seama ? ha ha ha ...........cine-ti da tie dreptul sa judeci cum arata cineva ? probabil esti un frustrat care nu are ce trage.................pe gat..................
Postat 06 Iulie 2010, 01:09 de wowu
e garsa rauuuuuuuuu
pacat de frumoasa nu e frumoasa dar de gonflabila eeee de rau....nu inteleg cum sa ai incredere in cei la care fizicul o ia razna......ha, ha, ha.......CEALATA JULIETA A ITM LA FEL>..... ceva sanatos nu aveti?
Postat 29 Iunie 2010, 15:24 de wow
PARTIDUL VERDE DE CACACENI
MAI CRISULE, SAU ABRUDAN, (TOT AIA E, TOT STUPID AI RAMAS), ARTICOLUL NU ARE NICI O MIZA! MAI BINE SCRIAI CA PRECUM PENELEUL, CARE E CONDUS IN BIHOR DE VARUL FRATILOR MIKKULA, BETIVANUL CIORDEL TROPA, LA FEL SI PARTIDUL VERDE, PRIN MADAM BODONEA, CARE E VERISOARA LUCIEI V., FOSTA BIRTASITA DE LA SAT, SUGACEA UNUIA DIN FRATII MAI SUS POMENITI, CARE A TRIMIS-O HAT PINA IN PARLAMENT SA APERE INTERESELE CLANULUI, E TELEGHIDATA TOT DE PE STRADA TEATRULUI! DAR TU ESTI PREA PROST CA SA STII CHESTII CU ADEVART INTERESANTE!..
Postat 29 Iunie 2010, 13:39 de gisulapu adicris
invitatie la o cafea
draga \'roman simplu\"politica de mult timp nu mai este\" fecioara libertina\"cum o numesti tu. Stiu ca esti bine intentionat dar lucrul acesta nu te exonereaza de a privi politica prin ochii unui politician cum defapt esti.Citez:\" nu haina il face pe om\", iar daca tu \"roman simplu \" de la aceasta conferinta de presa ai ramas impresionat doar de nurii si bijuteriile doamnei presedinte da-mi voie sa am retineri vis a vis de persoana ta. Nu a fost o prezentare de moda, si nici nu s-a discutat la intrevederea cu ziaristii moda verii 2010. Faptul ca unii dintre ziaristi au ramas cu imaginea unei prezentari de moda la care au participat cu cateva zile in urma este o invitatie la meditatie in ceea ce priveste profesionalismul lor. Inclin sa cred ca tot ceea ce-i intereseaza este senzationalul . No coment.
Postat 29 Iunie 2010, 13:16 de un mascul
invitatie la o cafea
domnule ziarist, in locul dumneavoastra as fi fost "miscat" cand o doamna m-ar fi "bruscat" tutuindu-ma ,sa inteleg ca doriti sa savuram o cafea impreuna?
Postat 29 Iunie 2010, 11:57 de un mascul
replica la articol
Sfat pretenesc pentru Mihaela Bodonea presedinta Partidului Verde Bihor.Mihaela Bodonea cind mai convoci conferinta de presa despre acest Partid Verde din Bihor ,nu o mai convoca la restaurant printre betivani si cheflii,convoaca in spatiul public de la Primaria Oradea sau intr-un parc din Oradeaca de aceea sunteti partid ecologist .Mihaela Bodonea imbracate mai decent nu-ti arata nurii sinii decolteu ca nu mergi la un concurs de miss,lasa bijuteriile lantisoare verighete ceasul acasa ca nu mergi la intilnire de randevous,imbracate decent de preferabil in culoarea verde daca tot culoarea aceea-ti place,nu in culoarea alb ca nu esti imaculata :))=)).Mihaela Bodonea acest Partid Verde este un partid ecologist ca doar nu o sa fie legionar ,si facetii o platforma ecologista care sa atraga membri ecologisti adevarati nu traseisti politici si nu te incorda si enerva la ziaristi :))=)) .Mihaela Bodonea,, Politica este o fecioara mai libertina (curvustina)decit celelalte fecioare``:))=)) intreaba pe Horea Vuscan el are experiente,,papusa gonflabila de pe H5 si stripteuza de pe bar din club ,urmeaza si altele albe imaculate :))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 29 Iunie 2010, 09:05 de Romanul Simplu
de la tara
sa stii ca sunt verde , portocalie am si putin rosu , asta cu rosu sa fiu rezistenta . dar cel mai mult am galben .
Postat 29 Iunie 2010, 03:22 de mihaela
de la eu la eo
eo draga ce e atat de interesant din toata chestia asta ? nu inteleg de ce se simt atat de sifonati ziaristii ? ? ? probabil daca erau la o conferinta cu mang , filip , seremi , bolojan , nu-si permitea acel domn sa-i ia peste picior . nu inteleg ce aveti cu duduia ? e novice in politica si poate nu e obisnuita cu ''duritatea presei '' . dupa cate am inteles . iar dupa cate stiu eu , tatal ei este procuror la dna sau asa ceva .
Postat 29 Iunie 2010, 02:46 de jiji
unde dai si unde crapA
Ba Cris ,Duduia a crescut pe malul Crisului,si iacata ca tine confrinte de presa la un 'partid verde' sau portocaliu? Sunt chiar curios cat rezista si cine dracu se mai arunca pe piata in Catunul nostru.Interesant era daca cineva din presa o intrba ce inseamna "partid" pe bune. Chiar suntem de tot rasu . Sapa Cris si vei vedeace "forta verde" avem. PACE
Postat 29 Iunie 2010, 00:24 de eo
Heheheeeeeee
Tu ai fost cel bruscat Crisule:) normal, daca pui intrebari incomode:) Bine ca nu te a batut:))))
Postat 28 Iunie 2010, 22:07 de Oradeanul
Fabula faptului divers - Aurel Baranga
Deci gazela, Domnişoara, Se plimba prin junglă, Seara. Întâlneşte un leu: "- Duduie, Ce pantofi Şi ce mai cuie, Sunt dezabuzat şi trist, Mergem să te fac un twist?" Îi răspunse, Prompt, Gazela, Împingându-l cu umbrela, Şi roşindu-se sub fard : "- Vrei să-l chem pe leopard? Dumneata te porţi în junglă, Parcă-ai fi pe bulevard". Gălăgie infernală... Ce morală... Ce MORALĂ!... Aurel Baranga
Postat 28 Iunie 2010, 21:58 de Gargaunel
wow maica
ce grasuta oare de ce de prea mult TUTUIT cu calin C.....ha, ha, ha, ha, asta este femeie recunoaste un zambet ironic asa de apropati sunt....ha, ha, ha ce reputatie au Bihoreni.........jalnicccccccc
Postat 28 Iunie 2010, 21:41 de mama miaaa
despre ziaristi
ziaristii astia se cred buricul pamantului, ca pot scrie orice asa cum doresc "muschii lor" chiar sa ia la misto. niste nesimtiti!
Postat 28 Iunie 2010, 21:40 de Dinu
sa nu se i-a ala de cine nu trebuie
acel mare deontolog de la presa sa pus cu cine nu trebuie . cum se poate exprima in modul acesta fata de o doamna ? ce la deranjat atat de tare ca a intrebat de ce zambeste ? se vede ce mare profesionist e.......................si se crede.................
Postat 28 Iunie 2010, 20:46 de muntele
felix
poi ala cine se crede ? e fata mare ? sa mearga sa planga pe umerii celor care-l sprijina
Postat 28 Iunie 2010, 20:37 de felix
PENTRU 52 GRADE( NU CELSIUS)
LA MAI MULTE .......REALIZARI !!!!!!!!
Postat 28 Iunie 2010, 20:06 de x
plamanul ...sanatos...
are dreptate duduia !
Postat 28 Iunie 2010, 18:37 de natura
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON