URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Iunie 2011, 13:55

EXCLUSIV: Şoferul care a provocat accidentul de pe Meşteşugarilor era beat turtă şi a fost cercetat pentru droguri! (VIDEO)

Surse judiciare au declarat duminică pentru BIHOREANUL că Iuliu Chiş, şoferul de 37 de ani care a provocat teribilul accident petrecut sâmbătă seară la intersecţia străzilor Meşteşugarilor cu Barcăului, avea o alcoolemie în sânge de peste 1 la mie, deci peste limita legală, şi a fost cercetat penal pentru consum de droguri, fiind cunoscut în mediul interlop pe "numele de scenă" Paprika. Poliţia i-a deschis un dosar penal şi în acest caz.

"Fiind şi el rănit, sâmbătă seară a fost transportat direct la Spitalul Judeţean, unde i s-au prelevat probe de sânge, iar rezultatul analizelor a arătat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de peste 1 la mie. Chiş Iuliu Alexandru a mai fost cercetat într-un dosar cu trafic de droguri, ca şi consumator", a declarat sursa citată.

Sâmbătă seară, Iuliu Chiş se afla la volanul unui Mercedes de lux S 320 CDI (cu numărul BH-13-PRK), care gonea, după cum povestesc martorii, cu circa 150-160 km pe oră de pe strada Barcăului, când a izbit în plin un Tico (BH-87-AAJ) care se deplasa dinspre cartierul Ioşia Est spre Ioşia Nord pe strada Meşteşugarilor.

În maşina mică erau trei fete, gemenele Adriana Paula şi Anca Mariana Jurcan, de 24 de ani, şi verişoara lor, Mihaela Jurcan, de 25 de ani. Tico-ul a fost proiectat dincolo de intersecţie, la 50-60 de metri de locul impactului, iar când s-a oprit, cele trei pasagere erau inerte, desfigurate şi pline de sânge.

În timp ce medicii le acordau primul ajutor victimelor, prietenii şoferului au trecut la ameninţări, spunându-le martorilor să tacă "dracului din gură". "N-ai treabă, fraiere, vrei să pleci împachetat de-aici? Vrei să pleci împachetat?", a încercat să-l intimideze unul pe un tânăr.

Adriana Jurcan a decedat pe loc, iar geamăna ei, Anca, se află în stare foarte gravă, în comă, fiind ţinută în viaţă doar de aparate, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. Tânăra are traumatism cranio cerebral sever şi hemoragie intracraniană, iar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte şansele ei de supravieţuire.

Verişoara celor două, Mihaela Jurcan, este şi ea internată, dar rănile nu îi pun, deocamdată, viaţa în pericol. Şoferului Mercedesului a scăpat cu cele mai puţine răni.

Din păcate, intersecţia străzilor Meşteşugarilor cu Barcăului e cunoscută ca fiind un loc frecvent pentru producerea unor asemenea evenimente. În ultimii 4 ani, au avut loc aici 5 accidente, toate grave, majoritatea soldate cu decese. Într-unul dintre ele a fost implicată chiar şi o ambulanţă, iar pacienta a murit.

Ultimul accident mortal în zonă s-a petrecut pe 13 aprilie, când şoferul orădean Andrei Florian Vid, de 23 de ani, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bucureşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire" de pe Barcăului, neacordând prioritate de trecere şi lovind în plin o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 57 de ani, care a murit pe loc. Vid avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
75 Comentarii
avocat
Doseanu un om de cacat, ce om cu constiinta ar incerca prin mijloace neotodoxe sa scape un criminal. Este partas la crima.
Postat 12 Iulie 2011, 12:30 de oradean
pt prostul de finu
esti prost de puti....faci umbra pamintului degeaba....cei de teapa ta ar trebui striviti ca si viermiii....se vede ca esti un analfabet
Postat 27 Iunie 2011, 15:50 de edy
de la "duru" pentru finu
nu suntem la proces...barfim, sau vrei sa-mi zici ca n-am voie sa am ideii?? sa vorbesc liber doar ca te deranjeaza?? ma doare exact la un metru in fatza p... ca te deranjeaza! sa-ti mai zic ceva: familia asta o cunosc, nu vor accepta pentru bani sau de frica sa scape paprika de condamnare!
Postat 25 Iunie 2011, 18:41 de Dan
de la finu ptr duru
eu nu declar nimic fraiere k nu is in ancheta si aici nu e vreun tribunal.mai du te si tu dreak
Postat 24 Iunie 2011, 20:59 de finu
http://www.youtube.com/watch?v=4glrJHs5zLQ&NR=1
MARTURIA UNEI FETE CARE A FOST DUSA LA PROSTITUTIE IN ITALIA ?v=4glrJHs5zLQ&NR=1 JUPANA ANCA COMSA DECLARA CA nu prezinta pericol public tiganul poprica
Postat 21 Iunie 2011, 21:02 de ANCA COMSA
ai un copil azi ?maine va lucra pt un tigan ca prostituata !!!
MAMELOR CE AZI DUCETI LA GRADINITA O FETITA.........DACA AZI INCHIZI OCHII , DACA AZI INCHIZI GURA, DACA AZI ITI INCHIZI URECHILE MAINE FETITA TA SAU CHIAR ..........BAIETELUL TAU vor cumpara vila unui * de tigan poprica si un mercedes scump cu care sa omoare fete destepte de SORBONA care nu au stat la vrajala lui de analfabet cu tupeu de cartier copii tai ,vaginul fetitei tale.....anusul baietelului tau......gura si buzele copilului tau mult iubit VOR INGHITII TOATE PENISURILE NEGRILOR, ARABILOR, MUSULMANILOR INSOTITE DE BATAI, TERORIZARI,NENOROCIRI SI PENTRU A CRESTE CONTUL SI VILA UNOR TIGANI ANTIROMANI CA SI ACESTI TIGANI CRIMINALI CA poprica si neamul lui iar cand dreptate iti vei cere o nemernica de isterica de jupulicatoare ca comsa anca IL VA ELIBERA PE cel ce ti-a imbracat in sperma odrasla ta iar el in mercedes 320s class si va spune ca nu PREZINTA PERICOL PUBLIC CI TU REPREZINTI PERICOL PUBLIC PT CA INCERCI SA ITI CERI DREPTATEA PUBLIC(normal mita nu se da public si nu se acepta public la fel ca si traficul de influenta)
Postat 21 Iunie 2011, 20:48 de ANCA COMSA
de la "duru" pentru finu
sa recapitulam: 1. alcoolemie - ilegal; 2 - chiar si la 90 la ora esti peste limita legala (desi nu prea vad cum ar fi putut tico sa fie proiectat la 60 de metri daca avea doar 90 la ora!); 3. n-a cedat trecerea intr-o intersectie in care n-avea prioritate (faptul ca nu se vede semnul nu priveste cazul de fatza...nu e o scuza, mr. chis poa sa dea ulterior in judecata politia pt treaba asta)! si cu toate astea...noi de fapt suntem invidiosi pe mercedesul lui!!???? Ai grija ce declari....se pot intoarce impotriva \"amicului\" tau!
Postat 21 Iunie 2011, 02:37 de Dan
oricum
oricum roata li se va intoarce tuturor celor care au luat bani, caci Dumnezeu nu doarme niciodata. asa ca azi au bani, profita de dobitocii care fac infractiuni si crime, dar.... cand le va veni si lor randul se vor gandi ca ei la viata lor oare ce au facut?.... dar oricum roata se intoarce intotdeauna si se intoarce cand chiar nu se asteapta omul cel care a facut rau si s-a gandit numai la el insusi. si cand o pateste cel rau: "Doamne cu ce-am gresit chiar asa tare in viata asta?" Asa sa le ajute Dumnezeu lui toti cei care iau si tac pe urma! nu doresc raul la nimeni, dar nu uitati voi cei care va credeti acum tari pe pamantul asta: roata se intoarce intotdeauna!!! :)
Postat 21 Iunie 2011, 02:24 de Denisa
http://bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120
avocatu doseanu care doseste dreptatea mortilor ASTA ESTE ALA LA CARE A FUGIT LA NUNTA POPRICA IAR DOSARUL IN CARE A FOST CERCETAT POPRICA CARE A fost unul din traficanţii de cocaină din cunoscuta filieră “Zăvoi”, coordonată de Dorel Flonta VEZI CINE A INSTRUMENTAT CAZUL FILIERA ZAVOI SI CE A AJUNS AZI SI CU CINE ESTE PRIETEN ..........ALOOOOOOOOOO dl procuror v-ati trezit???????? http://bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120 DE CE NU A FOST TESTAT ANTIDROG CAND POL STIA CA ESTE CONSUMATOR DE DROGURI???? FELICITARI SI RESPECT JURNALISTILOR ......SINGURUL CARE FACE DREPTATE ESTE DUMNEZEU prin umilii lui robi ---ZIARISTII ----- mult respect in continuare
Postat 20 Iunie 2011, 23:22 de bani de mercedes
tarfa de judecatoare protejata de legi speciale
 la armeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!pe copii judecatorilor si procurorilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pe toti cei ce au avut o functie publica de decizie din 89 incoace pe orice politician.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sariti romani la armeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sculati-va din somnul manipularii in care v-au indoctrinat curvele care si-au batut si isi bat joc de romani zi de zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maine va pica copilul tau crescut groaznic de greu de tine sub masina unui tigan ungur care va da bani unei tarfe de judecatoare care tine cu alcolistii ca si ai barbatului!!!!!!!!!!!!!! haideti sa le dam emotii sa le aratam ca nu ei conduc ceva ce nu s-au chinuit sa poarte 9 luni, sa nasca in chinuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!blestemat sa fi tu roman, si copii copiilor tai sa nu poti ridica capul din jug niciodata daca ai sa taci cand vezi coruptia si sangele imprastiat al seamanului tau de curvele de tigani politisti judecatori politicieni.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 18 Iunie 2011, 20:18 de mircea
sitg
du te tu la dracu!!!! cretinule
Postat 18 Iunie 2011, 20:12 de anonim
mercedes
s a constatat ca avea 90km la ora nu 160 cum a strigat toata lumea.mai duceti va dracu in plm de mancatori de *.
Postat 18 Iunie 2011, 03:43 de finu
domnule finu
NU ma agitam....atata tot ca ma enerveaza regulile si legile alea de doi bani pe care le are Romania...e o tzara....de toata jena! toti isi permit sa se urce la volan dupa ce au consumat alcool. Daca erau niste legi mult mai stricte probabil nu mai aveau atata tupeu... Cam astea se aud numai prin Romania. Sau ce, ala se credea mai tare la volan sau se crede regele soselelor daca bea alcool si conduce asa si ca vezi Doamne avea mertzan? numai care is plini de figuri fac din astea....dar pun pariu ca avea masina aia doar de fitze.... in Romania lumea nu are bani! Poate sa se supere oricine, dar numai in Romania vezi fitze din astea ca avea o masina bengoasa si el se credea stapanul tuturor. sigur nu are bani sa isi intretina masina si probabil conducea doar cand avea ceva evenimente. a prins momentul si de aceea a mers ca un turbat nebun, sa se dea el ca cine mi-s eu.... vaisiamar cine e, e un distrugator de vieti! dar chiar nu inteleg cum nu il mustra constiinta?! Dar in viata asta toti suntem mari si tari daca avem ceva, dar dincolo cine stie ce va fii... si oricum viata e trecatoare.... pentru unii prea devreme, din pacate.... Dumnezeu sa o ierte pe Adriana! Ea a plecat prea tanara
Postat 15 Iunie 2011, 19:07 de Denisa
denisa
nu inteleg de ce te agiti asa. eu doar ti-am explicat cum sta problema din punct de vedere legal ca sa nu mai speculati ca \"gata va fii liber\". il asteapta intre 5-15 ani dar dureaza pana trece dosarul prin toate formalitatile la politie si la procuratura si intr-un final la judecatorie. nu am luat apararea nimanui, nu eu am facut legile si nu mi se pare normal sa conduci cu viteza in oras si mai ales sub influienta baturilor alcoolice si consider ca daca era un sens giratoriu acolo sau un semafor ca si asa apar ca ciupercile in oras in ultima perioada, asta nu se intampla si nu se putea soune ca nu s-a vazut semnul care de altfel, chiar nu se vede poate nici la 60 km/h. sunt convins ca toti facem greseli in trafic poate nu atat de mari dar in acelasi timp pot sa spun ca multi dintre noi nu a prins momentul si locul nepotrivit cum s-a intamplat in acest caz si in cel de acum 2 luni cand din cate tin minte baiatul nu avea nici jumatate din viteza lui paprika.totusi se folosesc de cazul ala.nasol! pana si in lumea asta a cazurilor penale e fiecare pentru el. inca odata CONDOLEANTE FAMILIEI IDURERATE SI MULTA SANATATE CELOR 2 FETE RAMASE IN VIATA! Si bafta si tie Denisa ca vad ca es
Postat 15 Iunie 2011, 14:13 de avocatu01
@mercedes
daca avea fraierul o Dacie sigur nu conducea cu 160 km/h in oras si atunci nu se intampla nenorocirea care s-a intamplat. ba da voi sunteti chiar cretini mai sau retardati mintal!!! toata lumea vorbeste de mercedes, da sa aiba ce vrea, cui ii pasa ce are ala? sau ce are altul etc? sincer.... sa conduca ce vrea, dar sa conduca pe unde poate sigur, fara probleme sa mearga cu 160 la ora, nu in oras baaai, esti un fraier si tu! sau de fapt tu esti primul fraier!!! pe cine plm intereseaza ce masini conduc altii atunci cand ei omoara in plina strada pe cineva? adica cum? tre sa ne fie frica atunci cand noi circulam regulamentar ca nu se stie cand vine un cretin dobitoc etc si intra in noi pe sosea, cand nu e trafic? sau cum ti se pare tie asta? pune-te tu in situatia fetelor!!!!! daca intra careva in tine? te duceai.....oricum din partea mea sa mergeti la dracu toti care sunteti cu criminalul!!!! NENOROCITI CE SUNTETI VOI!!!!
Postat 15 Iunie 2011, 13:21 de Denisa
Mda
Condoleante ! Imi pare rau pt o fata asa frumoasa sa se duca la o varsta asa de frageda !! Pt oameni ca astia :|mdp de masina lui si de restu conteaza ca a nenorocit o familie !
Postat 15 Iunie 2011, 03:52 de Manu
mercedes
bai saracilor,aveti dusmanie pe omul care conduce un mercedes.dak avea o dacie si facea accident nu mai comenta nimeni nimic.mai terminati odata fraieri cocliti ce sunteti.
Postat 15 Iunie 2011, 01:48 de finu
IMI PARE RAU
Pentru comentariile ce le-am scris, caci viata acelei biete fete s-a dus.... Condoleante familiei indurerate si Domnul sa O Odihneasca in Pace!!!! Si sa ii dea sanatate celeilalte fete sa traiasca!
Postat 15 Iunie 2011, 01:27 de Denisa
@ce rai sunteti
SI DACA STAU MAI BINE SI MA GANDESC CRED CA TU NU AI TRECUT NICI CLASA 1, ESTI UN ANALFABET/A TU, NICI NU STII SCRIE IN LIMBA ROMANA! IN CEEA CE AI SCRIS TU NU AI FOLOSIT SEMNE DE PUNCTUATIE SI DE EXCLAMATIE! NU STII NIMIC!!!! ABSOLUT NIMIC!!! REZULTATUL E..... ESTI VARZAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :)) MAI BINE DU-TE SI VEZI-TI DE TREBURILE TALE ALATURI DE AMICII TAI DE RAHAT!!! TE-AU PLATIT SA SCRII CEEA CE AI SCRIS? INCULTULE....SAU INCULTA CE ESTI!!!!!
Postat 15 Iunie 2011, 01:19 de Denisa
@ce rai sunteti
ba tu chiar esti prost sau proasta, imbecil sau imbecila, cretin sau cretina. da tu stii alfabetul ma? un popor de imbecili? da tu ce esti? aaaaaaa probabil esti **** :)))) RUSINE TIEEEEEEEEE!!!!! si du-te-n tara ta de neam prost ce sunteti toti impreuna :-j macar prefa-te ca esti alaturi familiei indurerate... esti pe dracu! esti un cretin sau cretina ce ii fii! DISPARI!!!!!!
Postat 15 Iunie 2011, 00:57 de Denisa
DOMNULE SAU DOAMNA JUST ME
nu se fac teste suplimentare la cap pentru a conduce caci si acolo ca peste tot sunt importanti banii ce se incaseaza. banii sa vina iar restul ce mai conteaza? :)
Postat 15 Iunie 2011, 00:43 de anonimmm
atunci AVOCATU01-TAM TAM
AVEM MASINI NESIGURE... DAR DE CAND S-A BAGAT LEGE CA IN ROMANIA IN ORAS SE POATE CIRCULA CU 160 KM/h? EU CAND AM INVATAT PENTRU PERMIS SI L-AM LUAT CHIAR NU STIAM DE REGULA ACEASTA...INTERESANT! STIAM CA SE CIRCULA CU 50 KM/h PE STRADA SI CU 30 KM/h IN APROPIEREA TRECERILOR DE PIETONI! EU DE REGULA ASTA CHIAR NU AM AUZIT....SI CAND AM MERS LA EXAMEN LA SALA IMI AMINTESC DOAR CA AM LUAT SALA CU 26 DIN 26 SI ASA CEVA INCA NICI NU AM STIUT CA S-A SCHIMBAT LEGEA DE A CIRCULA CU VITEZA ASTA!!!! STOOOOP!!!! VIATA ARE PRIORITATE!!! LA SCOLI DE SOFERI NUMAI ASTA SCRIE SI TI SE IVESTE IN FATA!!!! ASA CA TAM TAM BLA BLA..... NU ARE NICI UN ROST NIMIC DIN VORBELE ACELEA...SORRY....:|
Postat 15 Iunie 2011, 00:31 de Denisa
atunci AVOCATU01
ATUNCI CUM PM S-A URCAT LA VOLAN BAUT? PENTRU ASTA NU MAI ESTE LEGE????? O TANARA A MURIT SI BOUU ALA E LIBER! A DRACU LEGI CE EXISTA!!! SI DACA SPUI CA ESTI AVOCAT MACAR NU MAI FITI CORUPTI!!! NOUA NI SE RUPE DE LEGI, VREM DREPTATE!!!! OK? DESII E TARZIU, CACI VIATA ACELEI FETE NU MAI REVINE SI IN PLUS NU SE GANDESTE NIMENI CE SE VA ALEGE DE CEALALTA FATA? ERAU TINERE.....NU SE GANDESC AVOCATII SI NICI PROCURORII LA BIATA FAMILIE SI APROPIATII FETELOR, DAR CUM SPUNEA CINEVA MAI JOS NIMENI, DAR NIMENI NU SE PUNE IN SITUATIA FAMILIEI,DACA S-AR PUNE FIECARE MACAR PENTRU O CLIPA, CEEA CE EU NU DORESC NIMANUI ASTA, ATUNCI POATE AR FII ALTFEL...POATE...
Postat 15 Iunie 2011, 00:23 de Denisa
Judecatoarea Anca Comsa
Judecatoarea Anca Comşa de la Judecătoria Oradea l-a eliberat pe Iuliu Chiş, zis şi Paprika, interlopul care a omorat-o pe Adriana Jurcan, tânăra de 24 de ani intrand beat si cu 160Km la ora in masina acesteia. Justitia romana este reprezentata de astfel de \"judecatori\"???
Postat 14 Iunie 2011, 22:02 de mircea
e pacat
bwa fratilor voi tot ce faceti este sa dati cu papagalul ;) stiti sincere condoleante familiei victimei `!!!! si intr`un fel imi pare rau si de faptas pt ca cred ca nu a vrut ... oricum daca era atent asa ceva nu se intampla nici in cazul lui si nici in cazul VID . Dar oricum e o diferenta forte mare intre cazul lui CHIS si cazul Vid . Domnul chis dupa accident era forte nervos asa ca i`a luat la amenintari pe martori in loc sa isi regrete fapta. Si in plus nimeni nu a zis ca vid nu va fi arestat . Un proces pote dura chiar si ani de zile !
Postat 14 Iunie 2011, 18:38 de anonim
Ionica
De gunoiu de Vuscan care a omorat trei oameni ce se mai stie? Nici ala nu a facut puscarie si nici Chis asta nu o sa faca pt ca judecatorii nostri sunt niste handicapati care primesc salarii nesimtite si fac scapati pe toti derbedeii, iar pe oamenii cinstiti ii persecuta. De ce nu face nici un ziar o ancheta despre dosarele gresit solutionate, de acesti derbedei care sunt numiti magistrati si care sunt niste manelisti in realitate. Ei nu sunt cu nimic mai buni ca Paprika, Vuscan, Vid si alti derbedei care au trimis oameni in mormant. GUNOAIE! Singura dreptate pe acest pamant este cea pe care ne-o facem singuri. Asa cum Paprika si alti interlopi cand au o problema cu cineva se duc si isi rezolva treaba fara judecatori, asa ar trebui si oamenii cinstiti sa isi rezolve problemele pe care li le fac infractorii. Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte!
Postat 14 Iunie 2011, 12:55 de Gabor
Socant
Extrem de trist...din pacate aceste situatii sunt tot mai dese...sincere condoleante familiei indurerate si multa alinare...
Postat 14 Iunie 2011, 10:05 de Maria
:(
Alo! Paprika nu-i tigan, nici interlop, el este un betiv si un criminal! Sincere condoleante familiei indurerate! Spr din sifle ca tanara ramasa in viata sa supravietuiasca si sa reusesca sa le aline parintilor durerea. Intersectia in cauza este periculoasa, dar mai periculos este un sofer beat, un grandoman cu multi cai putere sub fund care ruleaza cu 160 km la ora crezandu-se Dumnezeu! As putea da multe exemple similare in Oradea, exemple de tineri plini de bani care au omorat cativa oameni nevinovati, multi dintre acesti ucigasi fiind gasiti nevinovati, altii primind inchisoare cu suspendare, familiile plangandu-si mortii!
Postat 13 Iunie 2011, 20:31 de Cris
iar scandal
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE,PACAT CA S-A STINS ATAT DE REPEDE ,ACUM CAND AR FI TREBUIT SA SE BUCURE DE VIATA MAI MULT CA ORICAND. AR FI BINE SA NU NE MAI DAM TOTI CU PAREREA CI SA FIM ALATURI DE FAM INDURERATA,TOTI ORADENII SI NU NUMAI.
Postat 13 Iunie 2011, 19:08 de malec
iar scandal
ALOOOOO PAPRIKA NU-I TIGAN....SA NU CONFUNDAM INTERLOPII CU FRAERII \"\"\"PAPRIKA\"\"\"\" NU-I INTERLOP NICI NU A FOST ....
Postat 13 Iunie 2011, 19:00 de malec
tam tam
sa va explic una alta pentru ca lucrez in domeniu.omul asta, la fel ca si andrei vid va sta de nevoie in libertate, asta in cazul in care nu s-a dispus arestarea de 29 zile pentru ca dosarul sau sta muuuuult la politie inainte sa ajunga la procuratura.nu mai speculati ca face cumpara si aduna pentru ca nu aveti de unde sa stiti cati bani au oamenii astia si daca procurorul care ii ancheteaza poate fii cumparat. va asigur ca nu totul este de vanzare in breasla asta. iar daca va reusi sa ii cumpere pe toti...aveti ce sa faceti? va fii in libertate,deci cati dintre voi si-ar pune libertatea in pericol pentru a-l ucide pe paprika asta?si nu va da de gandit faptul ca au existat 2 accidente mortale in 2 luni exact in aceeasi intersectie.hai sa fim seriosi. poate avem soferi inconstienti si masini nesigure in oras dar cel mai important este ca cei care ar putea sa faca ceva pentru siguranta noastra inchid ochii. si apropo nu mai comparati cele 2 accidente. sunt prea multe detalii care fac diferenta. credeti-ma am fost acolo la amandoua.
Postat 13 Iunie 2011, 18:02 de avocatu01
pai omoriti l
pai daca il vreti mort, luati i gitu sau angajati pe cineva sa o faca... oricum va scapa in justitie, mai bine ii luam gitu sa se faca macar o singura data dreptate in tara asta.
Postat 13 Iunie 2011, 16:02 de as.as.in
mori
Sinuciderea ar fi o moarte prea usoara pt el!!!!!Ar trebui scalpat si executat in public!!!
Postat 13 Iunie 2011, 15:35 de deea
mori mori mori !
FAMILIA IL VREA MORT PE VINOVAT ! SA PLATEASCA IN CHINURI ASA CUM S-AU CHINUIT ANCA SI ADRIANA ! NICI O INTELEGERE NU VA AVEA LOC ! NU AVEM NEVOIE DE AJUTORUL LUI. UN SINGUR LUCRU AR PUTEA SA FACA, SA SE SINUCIDA !
Postat 13 Iunie 2011, 15:05 de anonim
mare om !!!!!
dati poze dac ai interlop are poza la politie....dati poza !!!!!!!!!!!!!!
Postat 13 Iunie 2011, 14:44 de malec
mare om !!!!!
daca era un tigan imediat avea poza de ce nu dati poza cu paprika aloo!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 13 Iunie 2011, 14:42 de malec
VEZI REALITATEA TV
NICI POLITIA SI NICI PROCURATURA NU SE AUTOSESIZEAZA IN SPECTUL DE AMENINTARE A MARTOSRILOR ACCIDENTULUI DE CATRE PRIETENII CRIMINALULUI . ACESTIA AMENINTAU MARTORII" VREI SA MERGI INPACHETAT ACASA ?" CHIAR LA LOCUL ACCIDENTULUI FARA CA POLITIA SA INTERVINA . VEZI FILARILE PREZENTATE LA "REALIATEA TV" . POLITIA SI PROCURATURA NU FAC NIMIC EI FIIN INTRETINUTI DE CATRE ACESTI INTERLOPI!! POLITIA SI PROCURATURA SUNT CEI CE GIREAZA ACTIVITATEA INTERLOPILOR CRIMINALI !!!!
Postat 13 Iunie 2011, 14:19 de TELESPECTATOR
COruptie
sanse ca vinovatul sa fie arestat este de 1 la 1.000.000 CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE,CORUPTIE....daca ar da afara de la judecatori pana la ultimul agent de circulatie toata suflarea din \\\"M.A.i.\\\" sunt corupti wsm nu mai scriu k doar ma inervez!
Postat 13 Iunie 2011, 14:13 de ionut
Domnule Dan Oradeanul
Cum sa zici asa ceva : "daca se inteleg cu parinti de ce sa faca puscarie?" Tu vezi ce ai scris ? Sa-ti omoare fiica pe care ai crescut-o 24 de ani si pe cealalta sa ti-o bage in coma , tot ce ai mai scump pe lume , pentru care esti gata sa muti muntii din loc , acum ramanandu-ti doar sa te rogi si sa il implori pe Dumnezeu ca ea sa mai traiasca , ce ar mai fi de inteles ? In locul tau mi-ar fi rusine doar sa ma gandesc la ce ai zis tu .
Postat 13 Iunie 2011, 13:49 de Fost coleg de facult
sunt f multi care au ucis si nu au facut puscarie
soferul e un slabanog , vai de capul lui daca era ditamai animalul de 200 kg era o problema un manz numai bun de produs la mititica sunt o gramada ca si el daca se inteleg cu parinti de ce sa faca puscarie?
Postat 13 Iunie 2011, 12:17 de dan oradeanul
INTERLOP LOCAL
" vrei sa mergi impachetata de aici" da foarte bine si tacerea este un raspuns daca Statul nu exista exista legea naturii, martorii sa merga la POLITIE nu urle pe strada nu va coborati la nivelui HOTIILOR si gainarilor numiti INTERLOPI din Oradea oricum cand te lovesti de un criminal nu ai decat sanasa sa ti aperi viata, nimic mai mult, VEDETI nici interlopi nu refuza dreptul de a nu fi lezat public chiar daca a gresit dar un cetatean, bravoo oamenii sa si vada fiecare de lungul nasului nu sa judece ai ceva de spus POLITIE< PARCHET daca nu TACI, nu comenta ca nu are rost sa ti arati DEFECTELE IN PUBLIC live sa ti mai vada si fata:)) prostia umana se plateste anonimatul e un drept.
Postat 13 Iunie 2011, 12:13 de anca
concluzie
fratilor...in concluzie, noi cei de pe acest teritoriu numit Romania, nu suntem nici sarbi, nici greci, nici nu ne confundam cu alte popoare (suntem extraterestrii?)....suntem romani si asta...ne ocupa tot timpul.R.I.P. Condoleante familiei.
Postat 13 Iunie 2011, 12:00 de m
INCEPE POLITIA SI PROCURORUL SA SE JOACE DE-A DREPTATEA
?v=y9vrFrtbzLs&feature=related DUMNEZEU SI OAMENII CU FRICA DE DUMNEZEU SA SPRIJINE ACEASTA FAMILIE DEOSEBITA ATINSA DE NENOROCIREA PROVOCATA DE un tigan care toata viata lui a fost un gunoi , gunoi care nu poate produce decat dezastru, suferinta pierdere in jurul celor care il tolereaza.TOLEREAZA INCA ODATA GUNOAIELE SOCIETATI SI ACEASTA DRAMA NU VA FI ULTIMA
Postat 13 Iunie 2011, 11:54 de MARIAN. D
Rusine Romania !!!
In momentul de fata Andrei Vid cel care a accidentat in urma cu ceva timp mortal tot in zona aia se plimba in libertate deoarece tata are fabrica de papetarie pe Borsului si a cumparat judecatorul, la fel se va intampla si cu acest interlop, din pacate in Romania banii sunt mai presus de lege, ai bani, poti cumpara pe oricine pe foametea asta !!!! Toata lumea comenteaza ,dar nu are sange in ei sa iasa in strada sa faca o revolutie sa dea jos conducerea tzarii, romanu doar stie comenta dar nu este unit, ne meritam soarta si tot ce se intampla in juru nostru !!!
Postat 13 Iunie 2011, 11:30 de Robi
Interlop
Sper ca politia rutiaera condamna cu inchisoare soferul pe DL INTERLOP , sau ramane si lucrul acesta asa acoperit ....? nu se poate trece si peste lucrul acesata numa asa....cine se cred oameni astia ? din cauza acesta e tara noastra asa de decazuta ! Ar trebui sterse oamnii acestia de pe suprafata pamantului ! Dumnezeu sa mangaie familia si prieteni !
Postat 13 Iunie 2011, 10:53 de invest0001
pacatul si viteza
pacat de TICO dispare incet-incet de pe piata dar cu un pret suprem : vieti omenesti.
Postat 13 Iunie 2011, 10:40 de mare pacat
condoleante
pacat de cele trei fete si de apropiatii lor. pedeapsa maxima pt vinovat......dar si pentru cei care nu au reactionat la multiplele accidente petrecute in acelasi loc....montati ceva acolo care sa avertizeze, sa te faca sa incetinesti etc
Postat 13 Iunie 2011, 10:14 de dorsan
R.I.P
R.I.P PENTRU FETE, GHINION PENTRU SOFER :(
Postat 13 Iunie 2011, 09:14 de Nobody
intrebare
DE CE NU A FOST ARESTAT CRIMINALUL?
Postat 13 Iunie 2011, 08:34 de tibi
eroare
sunteti varza!ala din poza nu e paprika niciodata
Postat 13 Iunie 2011, 08:20 de muiu ion
voi visati cand ne a aprat POI:ITIA sau JUSTITIA
ne au taxat dar aparat niciodata noi ii respectam ca i luam in considerare dar daca noi nu ne aparam vai de capul nostru prefer amenda decat sa am ficatul zdrovbit sau ochiul scos, prefer crima decat sa mi ia cineva viata, voi sunteti copii vine unul iti targe o flegma in ochii si fuga la politie ca ramane fara limba flegmaticul, noi avem paraziti sociali asta e sitemul si ne adaptam ii harnim si ii lasam sa trisca nimic mai mult.
Postat 13 Iunie 2011, 07:32 de un roman
executarea!!
Fara nici o urma de indoiala soferul ar trebui EXECUTAT pe loc,fara drept de apel!!!!!PEDEAPSA CAPITALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!160 km/h???????asta e viteza de circulat in oras????unde e politia cind toti retardatii mintal circula cu asa viteza??(ca sa circuli cu 160 km/h in oras intreg la cap nu poti fi-locul unui asemena om e la nebuni);sau e ocupata cu soferii de Dacie???in alte tari la politisti pe masini s-au montat dispozitive de supraveghere pt ca erau duri cu infractorii,la noi infractorul e in stare sa bata politistul...pina cind politia nu o sa muste in carne vie si nu o sa aplice legile nu o sa se schimbe nimic pe soselele din Romania.In Romania la soferii de masini puternice ar trebui sa se faca un test SUPLIMENTAR: la cap....majoritate sunt debili mintali... D-zeu sa o odihneasca pe fata moarta si sa ne rugam pt sora ei geamana sa scape!!! Familia fetelor din pacate o sa fie distrusa pe viata...dupa asemena tragedie ........
Postat 13 Iunie 2011, 00:28 de JUST ME
criminali
pt ion poti sa te rogi sa nu se intample asa ceva celor dragi tie, in rest... uita-te pe youtube in statele unite cum se comporta politia cu infractorii (youtube) total invers, acolo sunt tot timpul acuzati de abuz, aici la noi..... sunt niste pasarici, daca ai logan te iau la pw..a , daca ai masina de peste 50.000 atunci sunt coplesiti de frica si se uita in alta directie nu cumva sa te opreasca...asta este tara in care traim, o tara de *, si din pacate oamenii competenti sunt redusi la tacere pe cand asa zisii interlopi fac ce vor
Postat 13 Iunie 2011, 00:13 de criminali
Pentru Codreanu
Mi-a placut expresia ta: ca să trăiești în românia îți trebuie nervi de oțel. Sunt pe cale să...fac cu nervii. Din păcate polițiștii nu ne apără și cum spunea cineva umblă să vadă dacă avem veste și triunghiuri reflectorizante. Sunt dezdănăjduit. El cu siguranță nu va face pușcărie. Nu vreau să mă gândesc la ce e în sufletul părinților. NOI CE PUTEM FACE?
Postat 12 Iunie 2011, 23:55 de ion
criminali
pt "ce rai sunteti" esti cocalar? ti au pus parintii sub fund masina tare? e vina fetelor ca au condus tico, decat sa iti fie rusine ca esti roman mai bine ti ar fi rusine sa postezi aici! sti de ce sunt REGULI DE CIRCULATIE? pt a fi respectate, nu te inteleg cum poti sa iei apararea acelei persoane, sincer iti recomand un consult psihiatric daca in viziunea ta fetele sunt de vina, cu tot respectul fara a fi rau in vorbe
Postat 12 Iunie 2011, 23:55 de criminali
@ ce rai sunteti ( retardat mintal )
ba esti chiar retardat mintal ? cum dracu sa zici asa ceva ? ca "cine le-a pus sa si cumpere tico" da pe tine cine dracu te a pus sa te urci beat la volan ? Da il blestemam pt ca a distrus niste vieti, de aia ! A nenorocit o familie ! De te-ar nenorocii Dumnezeu si pe tine cu toata prostia din cap pe care o ai. "CINE LE-A PUS SA TRECA PRIN FATA LUI" ? POFTIM ? dar pe el cine l a pus sa mearga pe acolo cu 160 km/ora ? si mort de beat la volan ? in primul rand ele se aflau pe drumul cu prioritate nu idiotul, macar de ar fi incetinit daca nu ar fi vrut sa opreasca de tot, din filmarea de pe antena3 reiese ca e un analfabet cu maxim 4 clase ca 8 nu`i dau, dupa cum se exprima. numai de nenorociri sa ai parte !
Postat 12 Iunie 2011, 23:51 de anonim
pt ala de-l invoca pe Creanga
Maimuta proasta... il invoci pe Creanga?!... vai de capul si de cultura ta. Macar de invocai un scriitor mai renumit... nu unul care a scris povetea p.;i... se vede ca tu ai ramas la nivelul operelor scrise de el... mars la biblioteca si mai pune mana pe carti adevarate fiindca sunt convins ca in afara de "Amintiri din Copilarie' nu ai nimic in casa... Cum sa spui asa ceva?!... "cine le-a pus sa isi cumpere tico" si "cine le-a pus sa treaca prin fata lui" ... da pe ai tai cine dracu iau pus sa te aduca pe lume?!
Postat 12 Iunie 2011, 23:43 de unualtu
MORI !
De ar murii in chinuri exact cum a murit Adriana si cum se zbate Anca la spital in coma. Ai distrus multe vieti. Betivan prost! Idiotule ! tampitul dracului ! sper sa mori cat de curand posibil si sa nu scapi nevinovat din accidentul asta. tot ce e mai rau iti doresc impreuna cu toata familia si rudele si apropiatele lor ! Tot el e tare in gura in filmarea aceea, macar de ar tacea dracului, si prietenii lui cu \"vrei sa mergi impachetat acasa\" ce plm, oricum dovezile sunt clar si multe iar gura martorilor nu o puteti inchide. Acuma mai lipseste sa ziceti ca ticoul e de vina si nu idiotul de betiv.
Postat 12 Iunie 2011, 23:42 de anonim
@ ce rai sunteti
@ ce rai sunteti . Ba, tu esti prost? Adica, in viziunea ta de gaina, tot victimele sint de vina. Cum dracu poti debita prostii de genul "CINE LE-A PUS SA ISI CUMPERE TICO!!! DA CINE LE-O PUS SA TREACA PRIN FATA LUI!!!". Adica ele, ca mergeau pe drumul prioritar is de vina ca tu, drogat imputit, n-ai catadicsit sa opreasti la cedeaza? Ce te f*** pe tine grija ce masina aveau? Puteau sa fie si in elicopter sau pe bicicleta, dar d-aia sunt reguli de circulatie, sa se respecte, nu sa vina orice jmekeras parvenit sa isi bage picioru in ele ca "a fost baut". Oare daca ma-ta, sora-ta sau nevasta-ta ar fi fost in ticoul ala la fel ai fi zis? N-ai vrea sa te duci tu direct la dracu cu el cu tot de gat, daca tot il "intelegi" atat de bine?
Postat 12 Iunie 2011, 23:35 de un papagal
O fetita din grupa
Dumnezeu sa o ierte pe Adi si ne rugam din tot sufletul sa ne-o mai lase pe Anca. Un suflet pur s-a dus la cer, celalalt speram sa ramana cu noi, cu copiii pe care ii iubeste atat de mult si care o doresc inapoi la gradinita.RAMAI CU NOI, DOMNISOARA ANCA! Condoleante familiei impietrite de durere, Dumnezeu sa va dea putere si sa va aline sufletele. Suntem alaturi de voi. Parintii copiilor de la gradinita nr 52.
Postat 12 Iunie 2011, 23:12 de anonim
Mama da nervosi sunteti!!!
Tot blestemati soferul si il injurati si ii doriti moartea deci nici voi nu sunteti diferiti de un criminal, el nu a vrut sa le omoare...CINE LE-A PUS SA ISI CUMPERE TICO!!! DA CINE LE-O PUS SA TREACA PRIN FATA LUI!!!- pe legile astea ii bazata Romania (atata timp cat sunteti in Romania adaptati-va, daca nu plimbati-va cu bicicleta prin aceeasi intersectie, sau plecati oricum pensia va fi platita din impozitele tiganilor hahaha, adica din impozitele pe vrajitorie...Rusineeee) intelegeti-l si pe el ca a fost baut El a omorat 3 persoane dar aveti niste nenorociti pe care i-ati votat care fac masacru mai mare decat influenza MIE ORICUM IMI E RUSINE CA SUNT ROMAN mai ales cand citesc commenturile astea idioate pline de ura si scrise de analfabeti in proportie de 80%, un popor de imbecili , De ar fi trait Creanga in secolul nostru ar fi rescris povestea \\"Prostia Romaneasca\\"
Postat 12 Iunie 2011, 23:10 de Ce rai sunteti!!!
criminali
antena3.ro uitati-va pe antena3.ro sa vedeti cum a reationat soferul dupa accident, evident foarte nervos... si eu as fi daca ma grabesc la o nunta, mort de beat, cum sa-mi sara in fata o masina de pe drumul cu priritate? in romania se acorda prioritate de VALOARE! acesti oameni ar trebui pedepsiti aspru. cooldoleante familiei, e tragic sa pierzi un copil, iar altul sa se zbata intre viata si moarte, iar pe acesti interlopi nu ii intereseaza
Postat 12 Iunie 2011, 22:48 de criminali
dezastru
DACA NU MA INSEL DEZASTRUL ASTA UMAN,A MAI FACUT PRAF UN HAMER?SAU MA INSEL?OMORAT CU PIETRE ...
Postat 12 Iunie 2011, 22:18 de aa
ce darku
PAPRIKA NUI INTERLOP......,,>>>AI LOW BOI>>> DACA STITI CE ANSEAMNA ....nsa nu bagam alti.....
Postat 12 Iunie 2011, 21:02 de malec
disolutie
E uimitor cum de la zi la zi autoritatea statului este spulberata de persoane alienate mintal ce reusesc datorita unor sume de bani sa transceada legii si sa distruga destine. Acest sofer pe care il consider un animal si nu om, ajunge sa creda ca lumea din jurul sau exista doar pentru ai sluji. Mintea acestui nenorocit imbibata de alcool si droguri este limitata la capatul capotei mercedesului din dotare si acoperit fiind de politie, ataca cetatenii din habitatul sau semanand moarte, suferinta si desertaciune. Mai mult, haita sa de chelugi, cu tricouri mulate pe burtile pline de bere, musca cu brutalitate din martorii prezenti infricosandu-i ca nu carecumva sa declare adevaruri grele despre Boiaua de Ardei ce isi revenea din teribilul impact. Aste e Romania. Tara celor cu bani, a celor putini dar rai de gura, chei, bustosi si cu maieuri murdare, transpirate dar mulate.O tara scapata din mana, unde pentru a supravietui trebuie sa ai nervi de otel, o tara unde politia nu mai poate face nimic. O tara unde gunoaiele ajung sefi iar cei pregatiti, calificati au parte de un pumn in gura.
Postat 12 Iunie 2011, 19:29 de codreanu
jurcau sau jurcan
,,Bihoreanule,, cum se numesc de fapt fetele Jurcau sau Jurcan.A-ti scris in ambele feluri si induceti lumea in eroare.Este foarte important pentru ca pot fi cunostinte si nu stim exact cum se numesc.
Postat 12 Iunie 2011, 18:50 de ina
Coruptie in presa locala speriata
Deja bihon.ro este de partea soferului pentru ca pe bihon.ro nu i-a dat numele, nu a dat nici o poza sau filmulet si nici comantarii similare cu acesta. Mai mult bihon.ro a pus doar un film de la alt accident vechi. De cand a plecat POP LIVIU din Oradea se pare ca orasul este din nou pe mana borfasilor. Pozele sa le pastrati sau sa le trimiteti la redactii care nu se sperie sau la stiri la presa centrala. Sa crape in puscarie toti borfasii care ne omoara si ne fac viata grea.
Postat 12 Iunie 2011, 18:43 de barabula
unde e GHILEA cu etnobotanicele
si noi avem caracatita cu tentacule, lasa sa l ingenuncheze oricum vor ajunge la totii pe rand :)) Oradea este un cuib de interlopi si infractori care ucid zilnic si totii traim pacea cea din urma.Totul e teatru cum zicea Caramitru viata bate teatrul nu mai avem nevoie de teatru ca il avem live, la teatru vedeai ceea ce in viata reala nu se petrecea :)) acum traim teatrul.
Postat 12 Iunie 2011, 17:21 de anca
si stiti de ce "SARACIE"
asa vorbesc interlopi cu cel mai mic si pana in varf cu cei din Justitie:)) nici vorba noi totii cetateni platim munca facuta de mantuiala de cei acre trebuiau sa vegheze la viata noastra i au manipulat , i au cumparat si acum ne ingenuncheaza pe totii"saracie" sa nu uitati si sa nu intrati in panica :(( inima sa fie puternica sa reziste la ce va urma
Postat 12 Iunie 2011, 17:11 de nu va face puscarie
mi ar placea
Mi ar place sa dau ochii cu tine sa fiu cu iubitul meu sa iti dea o * :)))))) jegoas-o" fata asta e BOLNAVA are o suferinta foarte acuta sa ti dea iubitul meu si eu sa vad, ce reflecta trecutul ei iubitul ei o privea cand ea facea altuia felatia ..... !!! un psiholog va rugam frumos
Postat 12 Iunie 2011, 17:07 de uuuuuuuuuuuu
TREBUIA LINSAT PE LOC
La fata locului au venit rapid trupa lui de prieteni gealati. Doamne feri sa strigi la el criminalule..ce-ai facut mahhh ?? ca iti sareau in gat. In mod normal individul trebuia linsat pe loc de multime. Asa cu aranjamente, avocati si multe zeci de mii de euro kktu de Paprika o sa iasa in 5 ani si nimeni nu va in siguranta din nou !!! SA TE BATA DMEZO IN CANCER
Postat 12 Iunie 2011, 16:54 de DICOT
asteptam rezultate finale-glont in cap
Toti carnosi si asa zisi bazati, fara un leu in buzunar cu masini scumpe, fashionisti, de pe alecsandri ca pe acolo vezi specimene si specimene....atat smecherie pe capu lor, toate pentru nu exista politie in tara aceasta, asta umbla baut de ani de zile si traficant de droguri si cate toate, stia chiar is marele nostru politist bihorena POPA trimis la Bucuresti. Oare are pe constiinta acest om macar aceste suflete nevinovate. SPER CA FAMILIA VICTIMEI SA MEARGA PANA LA CAPAT SI SA CEARA PEDEAPSA CAPITALA. DZEU SA IERTE VICTIMA
Postat 12 Iunie 2011, 16:47 de ION
din 2002 si 2011
acest vasilica a facut si puscarie si a reusit sa si faca avere, sau coruptia iese la suprafta, nimic nu e intamplator siti cand silicoanele scartie e grav te dau de goool:))) ce capacana trebuie demnstrat ca prostitutia exista si cu acordul Politiei si acelor care raspunde de siguarnata noastra degeaba nastem copii le dam educatie si vine un infractor cu antecedente si le ia viata , unde traim, dar cum vobrbeste siliconta Marghita e renumita in Prostitutie si liber vezi toate fetele cum au ajuns cu cine s au maritata in semn de respect pentru mame, zici Marghita e clar ce zici:(( cuib de ........ si alte catune ei se stiu intre ei
Postat 12 Iunie 2011, 16:38 de bai!
pe astai cand ii cercetati ce limbaj colorat au:))
"Pop Bianca Florina La ora actuala ma pis pe tine si pe multa lume ! SA NUITI PERMITI SA COMENTEZI DE MINE PT CA ESTI SUB NIVEL FAI RAPANOAS-O :-))) ESTI O LIBIDINOASA CARE SE SIMTE FUSTRATA :))) Mi ar place sa dau ochii cu tine sa fiu cu iubitul meu sa iti dea o * :)))))) jegoas-o" iubitul"Vasile Grigorut Saracie ce esti stai in banca ta ca sa iti fie bine :))" si ATENTIE!! cine sta in oradea si ce afceri face:)) ‎"Fiul unui lider PUR, arestat pentru trafic de carne vie Mai mult: Fiul unui lider PUR, arestat pentru trafic de carne vie | Libertatea.ro30 Iulie 2002 Vineri, Daniel Deme (19 ani), Vasile Grigorut (28 ani), Ionela Elena Carp (16 ani), Maria Anghelina Sugulschi (21 ani) si Cristian Valeriu Popa (31 ani), toti din Vaslui, au fost retinuti la Vama Bors, in timp ce incercau sa paraseasca Romania cu o masina inmatriculata in Bihor. Politistii de frontiera au descoperit in bagajele lui Grigorut un pasaport romanesc falsificat prin inlocuirea fotografiei titularei cu cea a Ionelei Elena Carp. Au mai fost descoperite asigurari medicale pentru Italia si bilete de avion pentru cursa Budapesta - Milano. Conform informatiilor Politiei, barbatii fac parte dintr-o filiera care ar actiona in Vaslui, iar fetele ar fi racolate dintr-un bar din oras."
Postat 12 Iunie 2011, 15:49 de poftim!
Legile si cei care ne conduc
De multe ori ma intreb de ce in Romania (deocamdata Romania, in curand o sa ajunga Roma-Mica, mai mult ca sigur) nu se pot lua masurile pe cale altii sunt in stare sa le ia pentru a infrana iesirile celor care se cred Dumnezeii Soselelor? De ce la noi, nici un demnitar nu vine cun proiect de lege care sa prevada confiscarea vehiculului celui prins de exemplu baut la volan sau a celui care goneste cu 100 km/h unde limita este de 50, la trecerea pe rosu si exemplele ar putea contunua? Sunt infractiuni care la prima vedere nu ni se par grave, dar in marea majoritate a cazurilor genereaza adevarate tragedii. Din pacate insa, mai marii nostrii alesi au alte prioritati ...
Postat 12 Iunie 2011, 15:39 de Flo
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON