URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Mai 2014, 14:40

Bolid şifonat: Ferrari-ul lui Victor Micula, izbit de Golf-ul unui poliţist (VIDEO)

Bolid şifonat: Ferrari-ul lui Victor Micula, izbit de Golf-ul unui poliţist (VIDEO) foto: rtv.net

Bolidul lui Victoraş Micula, un Ferrari de cel puţin 200.000 de euro, a fost şifonat serios vineri după-amiază, în urma unui eveniment rutier petrecut în apropiere de Spitalul Judeţean Oradea, care a fost rapid "umflat" de presa mondenă.

Ştire-bombă

Ştirea a apărut în toată presa centrală, care acuză "tupeul de beizadea", arătând că fiul lui Viorel Micula ar fi condus "beat criţă", a fugit de Poliţie şi "şi-a făcut praf Ferarri-ul". Potrivit presei, Victoraş s-ar fi urcat "băut bine la volan şi nu i-a convenit când un echipaj de Poliţie a vrut să-l oprească" în zona Spitalului Judeţean.

"El a continuat cursa, cu oamenii legii pe urmele sale, şi a făcut accident", scrie rtv.net, lăsând să se înţeleagă că de fapt fiul magnatului ar fi fost vinovat.

"La alcooltest, rezultatul a fost 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă că avea o alcoolemie mai mare de 0,8 g/l alcool pur în sânge, limita dincolo de care, potrivit Codului Rutier, apare răspunderea penală", mai scrie sursa citată, ştirea fiind preluată şi de alte publicaţii.

E nevinovat

BIHOREANUL a aflat, însă, că lucrurile nu stau defel aşa. Potrivit unor surse judiciare, aflat la volanul maşinii, Victoraş Micula urca vineri seară dealul pe strada Louis Pasteur, având în spate chiar un echipaj al Poliţiei rutiere, care văzuse că bolidul nu avea număr de înmatriculare în partea din faţă şi intenţiona să-l oprească.

N-a mai apucat, însă, pentru că Micula Jr. s-a oprit înainte ca poliţiştii să apuce să-i facă semn, fiind acroşat de un Volkswagen Golf condus de un poliţist aflat în timpul liber, care a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure.

"A fost o tamponare, care s-a încheiat cu o înţelegere amiabilă. Ambii şoferi au fost testaţi şi nu au consumat alcool", a declarat sâmbătă pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Imaginile surprinse de un martor al evenimentului arată că bolidul lui Victoraş a fost avariat serios în urma tamponării, având aripa din stânga faţă distrusă. În imagini apare şi fiul lui Viorel Micula, în timp ce vorbea la telefon. De altfel, în filmarea parvenită între timp şi BIHOREANULUI, se aude cum un martor la eveniment spune, după ce poliţiştii l-au testat cu etilotestul, că rezultatul este zero.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
asta chiar nu-i cito
a mai scris multe articole isterizante tanti mama lui nelutu de la mitologie . Da , am auzit si eu ca are un punct de sprijin in Parcul Petofi la cipcirip cirip ci pa . Da ce credeti , ca tot dupa un articol de genul acesta , seful ADP a fost atacat pe strada , la 2 zile de la publicarea unui articol isterizant . Un alt angajat ADP s-a ales cu parbrizul spart . Si curios , in apropierea unui termen de judecata (pe orice subiect) , apare cate un articol care parca se doreste a influenta vreun complet de judecatori . Dar tot aceeasi persoana care probabil a ramas cu anumite tare din childhood.
Postat 13 Iunie 2014, 14:22 de demeter
;;;;
Am iesit din spital la vreo 2 mn.dupa plesneala..baiatul era disperat si fata blonda a inceput sa plinga..politistii au foarte intelegatori chiar m-am mirat..dar este revoltator sa vi acu sa spui ca celalalt l-a lovit
Postat 11 Iunie 2014, 23:21 de jr
??
Doamne....nu stiti voi cat a sapat asta..era sa strice vreo doua case....furt intelectual...bbrrrrrrrrrrrte te-ai maritat???sau te-a lasat si asta......S T B D ...
Postat 11 Iunie 2014, 14:33 de ioncsi chioru
Inclin sa cred ce spune <martora>
Nu de alta dar e stilul specific de lasitate cu comportament de Miculesti care fug toata viata de raspundere.
Postat 08 Iunie 2014, 17:17 de Strattera
las-o balta
Ei fix 0.8...mai ce chestie...pai in sange cat a avut atunci???Cretinita bea tarii....Pai toti soferii care beau si au dosarele in instanta sa se revolte....cum adica sa nu poti fi si betiv si sofer,,,da-i dracu pe pietoni...ce dracu cauta pe strazi..n-au aflat cine-i sefu???Uite marele primar stie....
Postat 03 Iunie 2014, 13:08 de cunoscaror
si imputit
@gozborul ciudos BAG * aia mare in RRROMAN IA
Postat 02 Iunie 2014, 21:08 de romanu contropitor
hahah
Reusit urmas ai V micula...aveai alte asteptari???noi nu...tractoristi care au contribuit...
Postat 02 Iunie 2014, 19:48 de joy
rusinea mea
Eu am fost beat si nu stiu ce vorbesc. Papagalul meu zboara cu 400 km/sec.
Postat 02 Iunie 2014, 13:32 de martora
rusine voua!
Am fost martora la incercarea politistului de a-l opri pe Victor Micula pe calea 1 mai.A fugit din dreptul politistului cu o viteza de neimaginat.Eram in masina,m-a depasit si apoi am vazut in fata mea cum a fugit de politie.Cred ca a accelerat la 200 km/ora.A disparut din raza mea vizuala intr-o secunda.Politia a pornit imediat dupa el.
Postat 02 Iunie 2014, 12:42 de martora
Bravo!!!baga mare!!!
Pai asta a mai avut probleme cu politia...dar cred ca s-au musamalizat..Nu te lasa baiete ...dai inainte....asa te vrem....dar bodygarzii???? unde erau bodygarzii????haha esti cel mai prost dintre prosti.....daca nu-l plezneai pe ala fugeai la tactu in curte si pa si pu ...scapai...acu te mai deranjeaza putin astia dar nu foarte mult, atat cat sa amorteasca opinia publica....next time lucreaza mai temeinic....fa-o d oie..sant convins ca o sa existe o data viitoare....te ascunde Popa cat poate si el dar stii ca nici el nu-i pe roze asa ca.....spor la lucru....Noi te sustinem...
Postat 02 Iunie 2014, 12:27 de 2/15
jenant
de azi m-ati convins sa nu mai citesc stirile pe site la emiculeanul
Postat 02 Iunie 2014, 12:21 de dino
io
Sa traiasca fratii Micula! Voi astia de la ebihoranul.ro sinteti niste agramati si serviti pe SRI.
Postat 01 Iunie 2014, 21:50 de Romanul Contropitor
Mincinosilor
Cel mai trist e faptul ca am fost acolo, pe trotuar cand acest copil s-a izbit cu al lui Ferrari de un VW golf 4. Era sa ne omoare pe mine si pe inca 3-4 pietoni de pe trotuarul paralel cu Spitalul Judetean. Cand s-a dat jos prietena lui din scaunul pasagerului, plangea si urla in gura mare " ti-am zis sa nu fugi de ei, ti-am zis sa te opresti" E-bihoreanul... Un ziar de toata jena, musamalizati totul pentru bani. Asa sa va ajute Cel de sus si pe voi asa zisi reporteri, sa va treziti in fata acestui om cand goneste mort de beat pe strazile Oradiei.. Poate asa invatati ceva
Postat 01 Iunie 2014, 19:08 de S s
mai avem putin>>
Cum se spune la tara...D-zeu nu culca-te...la cate blesteme a adunat tasu ..cam 7 generatii nu le spala..Puteti voi sa margeti la manastiri cu ce vreti..dar sufltele oamenilor n-veti cum sa le reparati...Stiu o doamna care a murit din cauza ta..Viorel Micula..cum crezi ca tu o sa o ducci bine.??o STII SI TU... sa va dea cel de sus binele facut..
Postat 01 Iunie 2014, 17:12 de zoli
vai,vai..
Toate televiziunile din tara au anuntat ca era poola de beat!Asa tata asa fiu!
Postat 01 Iunie 2014, 13:26 de gheorghe@sandor
Moştenirea e pe mâini bune !?!
Indiferent cât de reale sau de trunchiate sunt informaţiile, rezultă că o avere făcută peste noapte, sau în timp extrem de scurt, se risipeşte odată cu prima generaţie !?! Pentru că a doua e născută doar cu scopul de a se face de râs !?!
Postat 01 Iunie 2014, 10:17 de Carp III
de ce nu dati foto
la orice eveniment minor din oras sunteti prezenti si publicati 1000 de foto. acum chiar nimic? doar aia in care miculas sufla i etilotest? ce demonstreaza asta?
Postat 01 Iunie 2014, 00:09 de al
Polis
Treceam vineri cu masina pe verde pe Magheru dinspre Doja, cand dispre pod vine miculas cu mertanu si imi taie calea. Normal ca am frant doar nu era sa intru in BOU.A avut noroc. Data viitoare o sa apas acceleratia. Sa ii fac un cadou lui Victor Micula, sa dea banii pe un cosciug pt fiusu. GUNOAIE
Postat 31 Mai 2014, 22:47 de victor micula
ce minciuni...
Sa va fie rusine...asemenea minciuni sa publicati. Defapt Chemical Brothers va tine si pe voi, tre sa scrieti ce vor ei. Sunt in oras o gramada de masini fara numar, si nu Ferrari...ci masini ieftine, si nimeni nu le opreste. Si s-a trezit politia din Oradea ( vorba vine politia, ca is cam blegi :) sa opreasca un Ferrari. Ala si daca trece cu 180 pe langa radar, se fac ca nu il vad.....ce povesti puteti inventa. Nici la gradinita nu ne abureau in asa hal educatoarele....RUSINEEEEEEEEEEE
Postat 31 Mai 2014, 21:38 de TDI
musama...liza...re
pustiul gonea pe strada Ghe. Doja cu vreo 100 km/h, iar masina politiei cu girorfarul aprins se chinuia sa-l prinda din urma. probabil ca a fost oprit de politistul care a intrat in el cu Golful si care, culmea, era in timpul liber ))) LOL
Postat 31 Mai 2014, 21:34 de beizadea
musama...liza...re
bai da nu va e rusine. ... DC nu investigheaza nimeni serios aceasta problema. Stiam ca si cei de la politie sunt niste spagari dar nu ne mai mintiti ca nu suntem fraieri. Bihoreanule cred ca ar trebui sa ti dai demisia, Vorba aia DACA TACEAI....
Postat 31 Mai 2014, 21:27 de beizadea
jenant
Acest articol este un afront la cititorii acestui "organ" de presa. Persoana care semneaza articolul se mai poate numi jurnalist?? Nu! Nici macar nu si-a dat interesul sa aiba o logica elementara in tot ce a scris. Ne considera oligofreni! Redactorul sef ce parere are???
Postat 31 Mai 2014, 20:24 de goe,gaga, gigel ,...
victoras cretinel
las ca o sa ii faca tac'su loc de aterizare pentru elicopter pe ciuperca si nu o sa mai circule cu masina, si-o va trage din aer, cretinel... RUSINICA ebihoreanul, ati incercat sa musamalizati cazul, ati reusit contrariul
Postat 31 Mai 2014, 19:48 de micula
spalatoria online ebihoreanu
bravo, jurnalistilor de tonomat, ait reusit sa il spalati si curatati imaculat pe junior, mai sa ne faceti sa credem ca victoras cretinel micula e vreun sfant...
Postat 31 Mai 2014, 19:31 de minciuni sfruntate
RUSINE
Niciodata n-am prea crezut in ziarul asta,iar cu acest articol aratati foarte clar cine sunteti:-PORTAVOCEA POLITIEI.Cand purtatorul de vorbe al politiei spune ceva voi aprobati,nu investigati nimic.SUNTETI PATETICI ZIARISTI DE DOI LEI
Postat 31 Mai 2014, 19:27 de oradean
chiar in halu asta?
Ma bihoreanule,tu iti bati joc de noi cu articolul asta.Vi-au trebuit aproape 24 de ore sa o ganditi cum sa o trantiti.Daca-i asa, centralizatele(care au aflat inaintea voastra de eveniment)ar trebui sa dea o dezmintire,dar nu o fac ptr. ca n-au mintit.ALO DNA DORMITI?Alcoolemia de 0,8 a fost inventata?Alino de data asta ai apasat pedala cam greu.Rusinica rusinica.
Postat 31 Mai 2014, 18:35 de un scarbit
minciuni
Minciuni minciuni minciuni, rusine nu lui tatsu ca nu se poate daca nu ai ,rusine politiei macar de fatada puteau sa se faca ca fac dreptate,ce sa mai nici primaru nu a reusit sa intre in clădirea fratilor pt ca lucreaza fara autorizatie cu apa fermecata,rusine
Postat 31 Mai 2014, 18:14 de ion
Putea fi vinovat si ALBIT de sefii pol. oradea
SURSA SIGURA , VERIFICABILA: Unde a fost vineri fiul magnatului? La cheful de absolvire a clasei a-12-a !!!!
Postat 31 Mai 2014, 18:09 de surse
S-a oprit, dupa care a fost lovit de un politist aflat in timpul liber
Doamne ce mare e gradina ta!
Postat 31 Mai 2014, 17:37 de Walk
Logica va lasa cand e vorba de Micula?
Masina beizadelei se deplasa pe L.Pasteur iar o alta, a politiei rutiere, se intampla sa circule in spatelei primului autovehicol. Cel din spate a vazut ca masina, Ferrari pe numele ei, nu avea numere de inmatriculare in fata, iar cel care era in spate a vazut asta, ca doar rutieristii vad chiar si dupa colt, mai mult cu ochii aruncati la cativa zeci de metri inaintea caschetelor.
Postat 31 Mai 2014, 17:35 de Busy
"... lăsând să se înţeleagă că de fapt fiul magnatului ar fi fost vinovat".
Astia din fagmillia căcăcenilor nu au cum să fie vinovaţi vreodată din moment ce-si fac publicitate in Bihoreanul cu minunea de la robinet. Intotdeauna ceilalti sunt mincinosii.
Postat 31 Mai 2014, 17:28 de Halaripu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON