URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 August 2022, 16:30

Top 7 cele mai bune creme anticelulitice: Cum alegi o cremă anticelulitică

Top 7 cele mai bune creme anticelulitice: Cum alegi o cremă anticelulitică Sursă foto: Pinterest
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

S-a dovedit științific că celulita apare la 80% dintre femei, indiferent de mărimea corpului și vârstă. Această „coajă de portocală” nu dăunează bunăstării generale, dar reduce stima de sine, semnalează probleme de sănătate și, în general, nu arată estetic.

O astfel de problemă apare din cauza încetinirii circulației sângelui și a limfei în organism, în urma căreia apar modificări structurale în stratul adipos subcutanat. Diverse motive pot contribui la aceasta:

- malnutriție;
- obiceiuri proaste (fumatul, consumul de alcool);
- aport insuficient de apă;
- dezechilibru hormonal;
- sarcină;
- boli endocrine;
- stil de viață sedentar;
- pierderea bruscă în greutate sau creșterea în greutate;
- stres constant;
- lipsa de somn;
- influența situației mediului.

Combaterea celulitei nu este ușoară - necesită o gamă întreagă de măsuri, care includ o alimentație adecvată, un stil de viață sănătos și produse speciale anticelulitice.

Cea mai bună cremă anticelulitică - reguli de selecție

Pentru a alege o cremă eficientă pentru celulită, trebuie să luați în considerare următorii parametri:

- Scopul fondurilor. Cremele de masaj cresc circulația sângelui. Încălzirea contribuie la extinderea vaselor de sânge și la eliminarea excesului de lichid din organism. Cremele răcoritoare sunt concepute pentru a hidrata pielea și sunt potrivite persoanelor cu vene varicoase. Pentru a îmbunătăți metabolismul în țesuturi, se folosește o cremă de împachetare.

- Gradul de neglijare a problemei. În funcție de starea pielii, alegerea mijloacelor se face în scopul propus și se determină numărul de proceduri. Aici trebuie avut în vedere faptul că unele creme pătrund adânc în piele, în timp ce altele nu. A doua opțiune este mai potrivită ca măsură preventivă.

- Compoziție. Dacă crema conține ardei roșu, alge, castan sălbatic, mentol, cafea verde, uleiuri bio, atunci rezultatul nu se va lăsa mult așteptat.

- Producător. Ar trebui să acordați preferință mărcilor dovedite în timp. În același timp, produsele de marcă pot fi optime în ceea ce privește prețul și efectul.

Top 7 creme anticelulitice

1. Active Control de la NL - Pentru cei care caută un remediu 100% eficient împotriva celulitei, recomandăm crema anticelulitică NL Active Control Cream. Conține ardei roșu, care stimulează circulația sângelui și îmbunătățește elasticitatea pielii. Acționează simultan pe mai multe niveluri: netezește relieful dermei, întărește pereții capilari, favorizează descompunerea grăsimilor. Uleiurile și extractele naturale din compoziție stimulează producția de colagen natural și refac țesuturile „înfundate” cu celulită.

2. Belita-Viteks "Baie, masaj, saună" - îmbunătățește circulația sângelui și ajută la eliminarea excesului de apă din zonele cu probleme, face pielea uniformă și netedă. De asemenea, previne formarea de noi depozite de grăsime. Crema anticelulitică bună constă din ingrediente naturale: mentă, cofeină, brad, alge marine, rozmarin și poate fi achiziționată din magazinul online Makeup.

Crema anticelulitică - păreri conform recenziilor - este un remediu excelent, care are preț mic, dar funcționează destul de eficient. Produsul are un miros plăcut, ingrediente organice în compoziție și efectul acestuia devine vizibil după câteva aplicații.

3. Biopthal Intensive Anti Cellulite Body Cream - Crema poate fi numită pe bună dreptate unul dintre cele mai bune produse anticelulitice care ajută la eliminarea țesuturilor de excesul de umiditate și la eliminarea toxinelor, eliminând astfel manifestările vizibile ale celulitei. Produsul este realizat pe baza de ingrediente naturale (alge, extracte de fucus, uleiuri esențiale și vegetale, cofeină), care permit catifelarea, netezirea și îmbunătățirea stării de sănătate a pielii.

4. Eveline Slim Extreme 3D - Crema poloneză pentru dobândirea formelor zvelte are efect de încălzire, arde excesul de grăsime și îndepărtează neregulile pielii. Se recomandă utilizarea în timpul masajului, este bine perceput de pielea sensibilă. Compoziția conține cofeină, care, în combinație cu extract de mentol și iederă, îmbunătățește procesele metabolice.

5. Organic Shop Moroccan Orange Souffle - produsul parfumat și nutritiv este ideal pentru utilizarea zilnică: dimineața și seara. Va deveni asistentul tău în lupta împotriva imperfecțiunilor pielii: celulită, deshidratare, elasticitate scăzută. Se recomandă aplicarea imediat după duș, dar pe pielea uscată. Elimină senzația de etanșeitate și nu formează o peliculă grasă.

6. Ecolatier Green Organic Cannabis - crema pentru coapse și fese de la Ecolatier constă din ingrediente din plante care au efect anticelulitic. Când se aplică și se masează puțin, produsul pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, distrugând excesul de grăsime.

7. Aravia Organic Thermo Active - activatorul-crema Thermo Active are un efect puternic de ardere a grăsimilor. Principala indicație pentru utilizarea sa este celulita de stadiul 1 sau 2. Formula cu un complex natural de ierburi și uleiuri esențiale accelerează procesele metabolice și favorizează descompunerea grăsimilor. Ardeiul roșu oferă un efect termic pronunțat și elimină semnele de celulită, în timp ce extractul de brad hrănește, calmează și catifelează pielea.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON