URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2022, 08:31

Super decembrie, super premii la Crișul Shopping Center!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anul acesta luna decembrie vine cu Super premii la Crișul Shopping Center.

16 magazine din centrul comercial Crișul Shopping Center ți-au pregătit o lună magică cu multe surprize pe care nu trebuie să le ratezi.

În perioada 1 – 31 decembrie, în cadrul Campaniei Super Tombola Sărbătorilor, cumpărăturile de minimum 200 de lei pe un singur bon din magazinele participante la campanie din Crișul Shopping Center îți pot aduce șansa de a câștiga unul dintre cele 18 vouchere în valoare de 200 lei.

Participă la tombola pentru câștigarea voucherelor oferite prin tragere la sorți! Tot ce trebuie să faci este să completezi talonul de înscriere la tombolă și să îl pui în urna amplasată la parterul centrului comercial, lângă brad.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul centrului comercial www.crisul.ro și în magazinele partenere.

Magazinele participante la această campanie sunt: Edifice Bijou, Splend’or, Silver Mag, Beurer, Urbanique Cosmetics, Global Electronic, Pepco, Crișul Shoe Land, Avaline, Vlady’s, Gemma Lux, Cristian, Jolidon, Thya, Cozacone și Reno Exclusive Style.

Surprizele nu se opresc aici. Două magazine noi și-au deschis porțile pentru cumpărătorii care trec pragul centrului comercial. Acestea sunt: AVALINE și NATURISSE!

Deschiderea magazinului AVALINE a avut loc luni, 28 noiembrie 2022, și te întâmpină cu o colecție deosebită într-un spațiu de vis.

Rochii de evenimente ce reinterpretează linia seducției feminine, ținute office sau casual, răsfață-te cu materiale deosebite și calitative la prețuri accesibile!

Cucerește și lasă-te cucerită! Colectia AVALINE este inspirația de care ai nevoie! Rochiile elegante de ocazie, ținutele office sau casual spun povestea ta mai departe. Rafinament. Feminitate ravisantă. Ai curajul să fii diferită și deosebită. Alege să strălucești oriunde si oricând cu ținutele AVALINE!

Găsești noul magazin la etajul 2 al centrului comercial Crișul Shopping Center.

Ca să te simți cu adevărat învaluit de magia sărbătorilor, NATURISSE te invită să pășești într-un spațiu de poveste, situat la parterul centrului comercial.

Primul concept store din Oradea cu produse organice - Toate produsele Naturisse au la bază ingrediente pure, configurate în formule eficiente și utile vieții de zi cu zi.

Arome irezistibile îmbie spre o viață mai echilibrată, cu produse create din respect pentru sănătatea ta și a naturii care ne înconjoară. Branduri atent selecționate creează un portofoliu în continuă dezvoltare.

Pe lângă ingredientele de cea mai înaltă calitate, se găsește acolo și energia omului care își dorește din tot sufletul ca tu să te bucuri de produsul creat și să îți fie cu adevărat de folos.

Ca să te bucuri de magia sarbătorilor și de premii, Crișul Shopping Center te așteaptă cu drag la cumpărături și în luna decembrie inclusiv DUMINICA (10:00 - 18:00), iar în ajun de Crăciun și de Anul Nou centrul comercial este deschis până la ora 18:00.

În zilele de 25, 26 decembrie și 1, 2 ianuarie, centrul comercial va fi închis.

În toate celelalte zile, programul este cel obișnuit 10:00 - 20:00.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON