URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iulie 2022, 08:30

Raze Medical Center Oradea îşi deschide porţile pacienţilor din vestul ţării (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

„Conceptul centrului medical Raze este de a oferi într-un singur loc, cât mai repede posibil, toată gama de investigaţii necesare stabilirii unui diagnostic corect şi implicit tratament. La clinica medicală Raze, veți putea beneficia de consult oferit de medici specialişti, investigaţii imagistice şi probe de laborator, toate în aceeaşi zi, pentru că ştim cât de preţios este timpul dumneavoastră”, anunță noua clinică orădeană.

Specializările clinice disponibile sunt Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie Plastică, Endocrinologie, Medicină Internă, Obstetrică-Ginecologie, Ortopedie-Traumatologie, Reumatologie, urmând ca și altele să fie adăugate în viitorul apropiat.

„În cadrul Departamentului  de Radiologie şi imagistică, vom putea efectua investigaţii cu Computer Tomograf cu 64 de slice-uri, Radiografii cu aparat de ultima generaţie (2021), Osteodensitometrie (DEXA) – toate aparatele fiind instalate si configurate de către Siemens Healthineers. În acest moment se pot efectua ecografii complexe cu cele două aparate Voluson S8 și Versana Premier furnizate de General Electric. Investigaţiile imagistice, coroborate cu consultul de specialitate şi rezultatele analizelor probelor biologice recoltate în cadrul clinicii, vor oferi medicului dumneavoastră informaţia necesară stabilirii unui diagnostic corect, în cel mai scurt timp. De asemenea, în cadrul clinicii se pot efectua investigatii şi tratamente minim invazive, aferente specializărilor chirurgicale”, arată centrul medical.

Echipa medicală, formată din oameni pasionaţi şi bine pregătiţi, vă vor primi într-un spaţiu modern, dedicat şi dotat în aşa fel încât să fie maximizat timpul petrecut de către pacient cu medicul său.

De aceea, s-a investit în soluţii informatice ce permit medicului să acorde întreaga atenție pacientului şi să intre în posesia rezultatelor analizelor medicale în cel mai scurt timp.

„Deoarece considerăm că medicul de familie al pacientului face parte din echipa noastră, echipă ce are ca scop îngrijirea stării de sănătate a pacientului, acesta va avea acces oricând și de oriunde la rezultatele investigațiilor efectuate la noi, cu acordului pacientului exprimat în scris”, promite clinica Raze. 

Orădenii se pot convinge de acest lucru, descoperind o echipă medicală formată din oameni dedicaţi şi profesionişti, care îi vor primi într-un spaţiu modern dotat cu aparatură de ultimă oră, situat pe strada Ceyrat nr. 35 din Oradea, și tototdată pot afla informații utile la telefon 0359.411.100, email receptie@clinicaraze.ro ori de pe site-ul cinicii, www.clinicaraze.ro.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON