URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Noiembrie 2013, 07:49

Profa 3 în 1: Directoarea Şcolii Nicolae Popoviciu din Beiuş mai are încă alte două joburi paralele

Profa 3 în 1: Directoarea Şcolii Nicolae Popoviciu din Beiuş mai are încă alte două joburi paralele SUPER-DIRECTOAREA. În timp ce alţi directori de şcoli nu-şi văd capul de treburi, managerul Şcolii Nicolae Popoviciu din Beiuş, Adina Cioloş (foto), are timp de încă două joburi la alte două unităţi de învăţământ din oraş. "O fac în timpul liber", zice femeia, negând că ar presta la celelalte unităţi în timpul programului de la gimnaziu
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe ideea că au pe cap o droaie de probleme administrative, legea scuteşte directorii de şcoli să ţină o parte din orele de curs. Tocmai ca să le poată rezolva şi să asigure un management eficient, directoarea Şcolii Gimnaziale Nicolae Popoviciu din Beiuş, Alina Cioloş, petrece săptămânal doar 4 ore la catedră.

Nu la fel de puţin timp îşi petrece, însă, la o grădiniţă şi la o şcoală privată din oraş, unde predă în orele de program de la gimnaziu! Mai e de mirare că s-a ales cu reclamaţii la Inspectoratul Şcolar din partea unor colegi care o acuză că administrează şcoala după bunul plac, ca pe propria-i feudă?

Pe lângă lege

03 Daniel Negrean.jpgDe o jumătate de an, directoarea gimnaziului Nicolae Popoviciu din Beiuş, Adina Cioloş, a fost reclamată la Inspectoratul Şcolar de două ori. Deţinătoare a funcţiei din 2007, femeia e acuzată de colegii profesori că încalcă legea şi nu asigură un management eficient şcolii, aşa încât şeful instituţiei, Daniel Negrean (foto) i-a trimis pe cap, acum două săptămâni, o comisie de control.

Semnată de un fost profesor de sport, Nicolae Frenţ, una din plângeri afirmă că directoarea abuzează de funcţie. "Ajuns la vârsta de pensionare, profesorul a solicitat continuarea activităţii ca titular. Consiliul de Administraţie al şcolii nu i-a comunicat refuzul printr-un răspuns scris în termen de 30 de zile", spune Negrean. Urmarea? Volens-nolens, dascălul a trebuit să se pensioneze.

O a doua reclamantă, profesoara de matematică-informatică Rodica Bârlău, o acuză pe directoare că i-a constituit ilegal norma didactică. Dublu-specializată, profesoara a primit în acest an şcolar 8 ore de matematică pe săptămână şi 10 de informatică. Dar, dat fiind că specializarea de bază e matematica, iar conform legii un profesor trebuie să predea minim două treimi din normă din materia de bază, Bârlău trebuia să aibă 12 ore de matematică pe săptămână. "Nu e respectată proporţia legală a normei", spune şeful Inspectoratului.

Manager pe furiş

Negrean afirmă că a solicitat controlul la gimnaziul din Beiuş şi din cauza situaţiei tensionate din această şcoală. Ce anume a generat-o? BIHOREANUL a aflat că una din nemulţumirile profesorilor faţă de directoare e că aceasta nu are timp de problemele şcolii fiindcă mai predă la încă două unităţi de învăţământ din oraş!

Degrevată de predat la şcoala unde e directoare, tocmai ca să aibă timp pentru administrarea acesteia, Cioloş petrece între elevii de la Nicolae Popoviciu doar 4 ore pe săptămână. Dar, în fiecare joi şi vineri, de la ora 10, are oră de engleză cu preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 şi, totodată, mai predă şi la Şcoala Postliceală Henri Coandă, care are sediul taman în incinta Şcolii Nicolae Popoviciu.

La postliceală cursurile le ţine, ce-i drept, după-amiaza, dar profesorii susţin că şi conduce filiala postlicealei, chiar dacă în acte aceasta apare ca fiind administrată de fosta directoare a Liceului Pedagogic din Oradea, Letiţia Bogdan, domiciliată, de altfel, în Oradea. Verificarea făcută de BIHOREANUL a confirmat informaţia: dându-se drept un pretendent la înscrierea pentru cursurile şcolii postliceale, reporterul a sunat-o pe secretara acesteia, Domnica Tripa, care a spus că unitatea e condusă, de fapt, de Cioloş. De altfel, însăşi secretara figurează şi ea ca angajată la ambele şcoli!

Nişte cârcotaşi

Deşi iniţial a refuzat să stea de vorbă cu reporterul, vrând doar să afle cine a "turnat-o", directoarea gimnaziului Nicolae Popoviciu a recunoscut că predă în celelalte două instituţii de învăţământ. Însă, susţine ea, doar în timpul liber!

"Dimineaţa nu am ore la grădiniţă", a dezminţit Cioloş, ca şi cum preşcolarii ar urma cursurile grădiniţei după-amiaza sau la seral. Cât despre prestaţia de la Henri Coandă, Cioloş susţine că aici doar predă, nu şi conduce. Evident, nici n-ar fi interesată să recunoască, întrucât şi-ar asuma astfel situaţia de incompatibilitate, de vreme ce exercită concomitent funcţii de conducere şi la stat, şi la privat.

Respingând toate acuzele, directoarea spune că nu sunt decât vorbe aruncate de oameni care îi vor răul, fiindcă ea n-a greşit cu nimic. Ce-i drept, dacă nu-şi petrece prea mult timp prin şcoală, ocupată fiind cu celelalte joburi, nici n-ar avea cum greşi...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
43 Comentarii
rusinos
Chiar e rusinos ce se intampla la aceasta scoala.Scandaluri in continu.Rusine conducerii!Vai de capul vostru si de cine va tine acolo
Postat 18 Ianuarie 2014, 16:09 de elev
penibil
e penibil ce se intampla la aceasta scoala.Pacat pt ca sant atatia profesori buni in aceasta scoala iar primaru domocos o tine pe catastrofa asta de la Rosia directoare sa si bata joc de atatia copii , parinti si profesori.mai votatil pe domocos!
Postat 16 Ianuarie 2014, 20:41 de tavi
Catulese...
Dupa cum se vede platesc si nevinovati(vezi proful de sport) i se face o nedreptate ,e le un facilist convins,cele doua cateluse in calduri nu il lasa...
Postat 27 Decembrie 2013, 15:55 de Anonim
Sfanta Terezia
S-a trezit sa vorbeasca Sfanta Terezia!Dupa ce orianteti elevi sectiei maghiare la ale scoli pe motivul ca o anumita d-na prof. e de vina si ca profii de la gimnaziu sunt slab pregatiti,mai aveti tupeul sa victimizati?Vedeti-va de treburile domniei voastre,aveti destule probleme.S vedem cati copii vor ramane la scoala Nicoale Popoviciu.Vom vedea cine are dreptate. Si apropo,ce va intereseaza cine vrea sa fie director?
Postat 27 Decembrie 2013, 15:54 de Anonim
Ano
Ca bine ziceti doamne flore,la ora de matematica copii nu inteleg nimic,mai ales acesti copii care sunt clasa a opta si au capacitate anu acesta,dar pe dna directoare asta nu o intereseaza. RUSINEEEEE!!!!!
Postat 27 Decembrie 2013, 11:08 de Anonim
flore
Doamna directoare nu are timp sa vada abuzurile pe care le face prof. de matematica de la clasa a opta , ca doar sunt prietene.Da note dupa pile ,jigneste si nu explica pe intelesul tuturor pe motiv ca nu esti pocait si ca nu poti sa intelegi matematica altfel. A fost anuntat si inspectoratul dar degeaba pentru ca asa cum arata si altii in Beius directoarea conduce CUM VREA MUSCHII EI.O sa facem o informare si la Bucuresti la Minister ca doar nu o avea si acolo PILE!
Postat 11 Decembrie 2013, 15:08 de florica
Ciuda,invidie!
Ce ciuda si invidie d-na Mladonitzky?Nu va este rusine va dati mare?Ati uitat (cum ati venit la scoala)ot politic ca d-na Ciolos,acuma ne dam seama ca totul a fost planificat doua tartore sa jumuleasca scoala.Mai bine v-ati face treaba de psiholog decat sa va dati sere de directoare pe cine consiliti ca toata,ziua sunteti plecatia din scoala.Noi,suntem frustrati?Nici vorba.Domnia voastra sufera de sindromul sefii.Ce bine semanati cu ciolos parca ati fi siameze.Rusine!!!
Postat 10 Decembrie 2013, 20:27 de Iehova
Stimati oameni!
Stimati cetateni?Iata cadoul din partea lui Mos Nicolae pt d-na Ciolan.Sa vedem lista favorizatilor din scoala: Topul celor mai bine platiti descali:consilier educativ(functie detinuta ilegal)Mladoniczky Editha(gradatie de merit)diriginte Henri Coanda. -prof.Horge Maria(gratie orelor suplimentare) -prof.Fericel Alina(sefa Comisei de calitate,ore suplimentare) -prof.Pirtea Florica(ore suplimentare) -prof.Benedek Judit(ore suplimentare) -prof. Cata Florin(lider sindical),gradatie de merit. -dir.Mona Manuela,gradatie de merit. -Bonchis Marcela,gradatie de merit. -marea Omida,directoarea Ciolos Adina Ionela-indemnizatie de conducere,manager Henri Coanda,prof lb.engleza,formator muncitor,evaluator...(a incercat mii de lucruri),coordonator de proiecte(pt.ultimul a incasat 20 de milioane pe luna),prof lb.engleza la gradinita etc...?de baraj.De ce scoala se imprumuta de la Pedagogic pt. salariile angajatilor?
Postat 10 Decembrie 2013, 20:24 de Cetateanul cinstit
Alo
Daca sunteti asa mama buna!De ce nu va donti bursa(cele 2 mil.)orfanilor si nevoiasilor scolii?Sunteti studenta pt. 2 mil. sau doriti sa va reprofilati?Poate azi ,maine va deschideti farmaci normla,deja!v-ati gasiti slujnicele Mlado si Domnica
Postat 10 Decembrie 2013, 20:15 de Vlad Tepes
Un vecin
Ar trebui doamna Ciolos sa va mustre constiinta mai ales acum in prag de sarbatori.Sa va amintesc de cate ori ati furat cornurile si laptele de la bietii copii prin spatele scolii?RUSINE!!!
Postat 10 Decembrie 2013, 20:12 de Un vecin
x2 bagator de seama
Ah,bine am ca vazut comentariul acela lasat de o persoana si eu am bagat de seama.Am bagat de seama ca iar ati vrut sa il impresionati pe profu' de sprot! Decideti-va domnule prf.care din cele 3?Sau sa intelegem ca Ciolos si cu Mlado sunt atat de intime incat impart totul...Pai nu degeaba sunteti lider de sindicat ilegal.Nu degeaba sunteti membru unui partid imp?
Postat 10 Decembrie 2013, 20:11 de x2 bagator de seama
Un bagator de seama
Iar v-ati facut de cacao.Pai cine e directoarea d-na Mlado?Ati facut de rusine intregul auditoriu.Ar trebui sa va cumparati din cei 2 mil perveniti din bursa pe care o luati cu nesimtire niste material pt fustele domniilor voastre(cele 3 directoare),cum ati putut aparea atat de indecente in fata elevilor?
Postat 10 Decembrie 2013, 20:05 de Un bagator de seama
demisia
maribel estio proasta
Postat 10 Decembrie 2013, 19:42 de ali
Dreptate divina
Poate ca totusi exista si dreptate in lumea asta, si va veni vremea in care toti hotii vor plati! Daca in continuare nu se vor lua masuri cu siguranta scoala cu traditie din Beius se va desfinta! Pacat! Oare chiar nimeni nu vede managementul defectuos, chiar atat de multe pile are aceasta d-na? caci altfel nu se explica, face gafe peste gafe, dovedind astfel pregatirea deosebita pe care o are! Vai si amar de scolile conduse de astfel de dascali numiti politic doar pentru ca au cotizat unde trebuie, care deruleaza proiecte doar pentru bani! Cand elevul va fi o prioritate? si calitatea invatamantului! Chiar d-na de ce nu va dati demisia in multe privinte sunteti depasita de situatie si totusi insistati. Poate ca totusi ISJ-ul va lua atitudine! Apropo am vazut ca e Conferinta de inchidere a proiectului cu performante crescute la elevi cred ca ar fi bine sa participe si parintii acestor elevi ca sa ne spunem si noi parerea nui asa d-na directoare? Cred ca atunci o sa puteti explica si de ce ati tratat oproblema atat de delicata atat de superficial, pentru ca ati demonstarat clar ca nu va pasa de copii ci doar de bani! Doamne ajuta! Ne vedem la Conferinta d-na Director !
Postat 09 Decembrie 2013, 20:35 de un parinte
rusine
Aceasta doamna ar trebui sa/si dea demisia de onoare
Postat 09 Decembrie 2013, 16:11 de adi
Chiar asa....!
Bravo voua, colectivului si d-nei director pentru activitatea frumoasa de ziua scolii! Nu-i lasati sa va doboare vantul pe voi cei cu radacini puternice, pe voi cei cu vointa si putere de munca! Strangeti randurile si eliminati gunoiul! Apa trece, pietrele raman! lasati-i sa latre pe cei ce stau deoparte si nu fac nimic. De fapt fac si ei ceva: scot afara rautatea din ei. Asta am ajuns? O natie de bagatori de vina!
Postat 08 Decembrie 2013, 17:31 de maribel
Chiar asa...?
Cand mai are timp sa fie si mama? Activitatea de formator se desfasoara in week-end. este un bun manager?! de aceea a avut probleme ca dir la rosia si a fost pusa politic director la scoala gimnaziala? Acum distruge si aceasta unitate.....fiind atat de sustinuta pe cat s-a scris mai jos, poate va ajunge in minister. De ce unele activitati sunt filmate si cele de interes local nu? Pacat de cadrele didactice ale scolii pt ca sunt bine pregatite si devotate meseriei lor.
Postat 06 Decembrie 2013, 17:59 de Un observator
Pentru unii muma pentru altii....
Ei da, d-na director, astea sunt chiar vorbele dumneavoastra ca sa nu mai spunem ca si faptele. Pai da muma pentru asa zisi prieteni pe care ii favorizati cu ore suplimentare, pe unii chiar cu o jumatate de norma, la altii le schimbati si optionalele in timpul anului, ca de pentru unii se poate, iar pe altii nu-i legal sau nu sunt bani! Cand se vor da toate in vileag, toate nedreptatile pe care le faceti cum o sa mai raspundeti/ deocamdata nu prea va pasa, vorba romanilor cainii latra, ursul trece. Doamne ajuta-ne si sa ne rugam sa se faca odata dreptate, inainte sa ajungeti sa defintati aceasta scoala cu traditie din Beius!
Postat 05 Decembrie 2013, 23:05 de iova
I'm so sad.
Vai,doamna directoare va pregatiti de ziua scolii!Mai bine v-ati da demisia,sa nu ne mai faceti de rusine.Cinste dascalilor scolii! La multi ani,lor!
Postat 05 Decembrie 2013, 19:06 de The justice maker
Un elev suparat
DOmna directoare ,dar ce cerinte mai aveti dumneavoastra in fata copiilor ,de ce noi sa nu facem ce vrem de ce sa respectam regulile impuse ,avem exemple ?nu inteleg daca dumneavoastra tradati mintiti si furati noi ca elevi nu putem avea incredere intr-un astfel de exemplu ca dumneavoastra ,Ar trebui sa fiti un exempu demn de urmat pentru noi !Ati creeat haos in scoala noastra ,de ce sunteti atat de dusmanoasa si faceti tabere ?
Postat 05 Decembrie 2013, 16:26 de un elev suparat
Bravo ei
Citind cele de mai sus nu pot decat sa o felicit in primul rand pe MAMA si mai apoi directoare,profesoara etc.De cand este interzis sa muncesti in aceasta Tara atat timp cat se respecta legea ? Nu este interzis ...trebuie doar sa vrei si sa POTI! Nu toti incultii si analfabetii sunt in stare de asa ceva,drept consecinta fac reclamatie ca pe vremea lui comunismului doar doar se intampla ceva.Dormiti linistiti si muriti de ciuda pentru ca nu se va schimba nimic.Faptul ca cineva are incredere in ea sa-i faca treburile de MANAGER arata seriozitate si incredere. Daca am munci toti la fel altfel ar fi aceasta minunata TARA.
Postat 01 Decembrie 2013, 23:06 de beiusanul
Romania tara hotilor
Ce dragut sa fie si aparata aceasta doamna. Da chiar asa ce rau a facut ca isi doreste sa castige doar ea. Nu e nimic rau in a face bani cinstiti prin munca dar nu prin hotie! E o diferenta sa ai un loc de munca in care lucrezi efectiv 8 ore pe zi si in timpul liber iti mai iei un alt post. Dar ce te faci cand ai atat de multe locuri de munca si atata activitate ca nu iti mai ajung 24 de ore. Director la stat de la 8 la 16, si tot director la postliceal, deci inca 8 ore, deja sunt 16 ore, plus formator in programul cu copiii adica inca 3 ore, plus orele de la gradinita, cate or fi ele, deci daca calculam aceasta d-na cand mai si doarme?Ca are timp si de coafor, apropo tot din timpul programului ca doar la cate slujbe are!!!! Chiar nu conteaza si calitatea in aceasta tara? ci doar hartiile? si chiulul? Pai normal ca nu are cum sa mai respecte persoane si legi probabil din lipsa de timp, cine mai e atat de potenta ca ea......o doamne goana asta dupa bani si functii!!!
Postat 01 Decembrie 2013, 18:06 de flori
NICI MUNCA FARA PAINE .....
Doamne cata rautate exista si invidie la Romani, sa te manance, sa te spanzure in centr-ul orasului, si de ce... fiindca aceasta profesoara vrea sa faca niste bani in plus. Altii.. sunt apreciati si chiar votati, aldem politicienii nostri daca furi ori inseli oamenii, asa este in Romania,Lucrurile normale sunt Anormale,si cele Anormale adica sa Furi este ceva normal. Statul te obliga sa te descurci asa cum poti, sa m-ai iei o spaga sa mai furi un covrig sa mai faci un blat asta ne obliga sa facem cei care ne conduc tara. Si atunci ce a furat ce spaga a luat aceasta doamna ce crima a savarsit.: a da vrea sa munceasca fiindca asta a invatat, Lasati domnilor nu mai aruncati cu piatra in cine nu trebuie ci uitativa putin in oglinda si alaturi de voi sa vedeti in ce mocirla traim. doamne ajuta. La Multi Ani ROMANIA !!!
Postat 01 Decembrie 2013, 16:55 de ADRIAN
student si profesor
Ce misto profesor si elev in acelasi timp! Da nu va mirati ...la scoala postliceala d-na Ciolos e si eleva in clasa la care preda, poate si bursiera! doar tot ii plac banii. E Romania fratilor ce mai! Totul e posibil!
Postat 01 Decembrie 2013, 12:36 de xyz
Detasata in interesul invatamantului cu 5 la titularizare
Cum poate numi si sustine ISJ astfel de directori. Se vrea calitate in invatamant! Domnule Inspector General chiar nu aveti alte persoane mai competente in acea scoala? Va raspund tot eu. Aveti, chiar aveti pentru ca la oras ai nevoie de 7 sapte pentru a fi titular. D-na Ciolos e titulara la Rosia cu 5 cinci. De ce nu ati numit-o acolo director? Ce competente atat de speciale o promoveaza? E mare formator in proiecte europene, mare mentor si metodist( cu 5!!!!). Doar in Romania se poate asa ceva. Daca tot numiti oamenii pe criterii politice de ce nu ii alegeti pe cei competenti, chiar aveti si oameni competenti, de calitate. Interesul invatamantului dupa mine ar trebui sa mute oamenii care au intr-adevar competente si valori, pentru care scoala e modul de a trai nu modul de a a face doar bani si atat. Si va mirati de problemele din sistem. Poate ca de aici pleaca. Nu e corect ca unul sa aiba 10 surse de venit chiar daca nu presteaza munca de calitate! Chiar nu se ia nici o masura! Constatam, luam la cunostinta, dar ce sa faci doar D-na e sustinuta politic! Pentru ea chiar nu exista legi? Si uite asa promovam nemunca! banii sa vina, munca si calitatea sa astepte!
Postat 01 Decembrie 2013, 12:03 de nu conteaza
Bani de peste tot
Dar de proiectul european Performante crescute pentru elevii din invatamantul preuniversitar de ce nu o intreaba nimeni. Si copilul meu a fost inscris si ni s-a spus ca vor avea activitati in care vor reusi sa inteleaga mai bine la romana si matematica. O minciuna. Copilul meu a venit zilnic obosit si fara a sti ceva in plus. Dar nu numai asta ma nemultumeste ci faptul ca s-a folosit de copilul meu pentru a mai lua niste bani, caci d-na Ciolos era platita pentru acest proiect, ea fiind cea care trebuia sa se ocupe de ei timp de 3 ore pe zi adica de la 14 la 17...si ce daca ea nici nu dadea pe acolo si trimitea fie o invatatoare sau pe saraca d-na bibliotecara. Am vrut sa-l retrag cand am vazut atata neseriozitate dar nu mi s-a dat voie. Oare de ce? Pierdea probabil d-na Ciolos banutii? Si acum ma intreb daca tot are atata activitate ii ajung 24 de ore fara sa le suprapuna?
Postat 01 Decembrie 2013, 10:16 de un parinte
Politizare PNL la Beius
Poate scrieti ca la Beius institutiile de invatamant sunt conduse de 11 ani doar de PNL, cu foarte mici exceptii. Stau ca jmecherii cu delegatie apoi cand e sa piarda puterea se organizeasa concursuri sa nu-i poata da nimeni jos, oricine ar fi la putere. Oricum ca-n Binsh nicaieri, doar noi avem primar ce sta sa mearga la puscarie si sta bine mersi pe salar de 3000-4000 de lei. BATAIE DE JOC.
Postat 01 Decembrie 2013, 03:32 de x
profa 3 in 1
la scoala postliceala in 3 luni a tinut doar 2 ore si nici nu ii invata ce ar trebui sa stie
Postat 30 Noiembrie 2013, 21:16 de anonymus
Sa ne rugam
La inceputul fiecarei ore de Religie Domnul Profesor ne pune sa ne rugam la DUMNEZEU pentru ca sa dispara coruptia din scoli si santajarea elevilor pentru a se duce la meditatii contra-cost. Foarte multi elevi sunt saraci si nu au bani pentru meditatii. Domnul Profesor ne-a indemnat sa spunem si elevilor din alte scoli sa se roage ca noi. Eu il stimez pe Profesorul meu de Religie.
Postat 30 Noiembrie 2013, 17:05 de Dima
Ziar de 2 bani
Ce noroc cu ziarul asta care nu face doi bani ca le da ocazia la toti frustatii si invidiosii sa aiba si ei parerii, de fapt lor li se adreseaza, NULITATILOR care nu au realizat nimic in viata si au ramas niste ratati.
Postat 30 Noiembrie 2013, 16:31 de beius
inscrieti-va in partid!si nu patiti nimic
asta si cu Bogdan fac scoala Non-stop! si in gaura de sarpe fac scoala
Postat 30 Noiembrie 2013, 16:21 de simi
abureli bihorene
oare de greva a semnat dna director?sau ei ii ajung salariile?
Postat 30 Noiembrie 2013, 16:08 de aurela
nu va fie frica!
Normal ca dl Negrean ii "prinde"pe toti directorii PSD-isti...si nu le face nimic..aviz cazul Avram,tot inspector PSD-ist---care tot asa a patit NIMIC...
Postat 30 Noiembrie 2013, 16:07 de eu
Rusieneeeeeeee
Negrean,nu va lua nici o atitudine,ca doamna este pila dansului,asta face ce vrea,ce a avut oare cu Frent ,mai ales ca avea clasa de a 8 -a si au ramas bieti copii fara diriginte in an terminal,rusine atat tie Negrean cat si tie Ciolos
Postat 30 Noiembrie 2013, 06:24 de un parinte
ciolo
bine inteles ca ea conduce scoala sanitara, festivitatea de deschidere din acest an, a sc.sanit.postlic. a fost oficiata de domnia sa in frunte cu un sobor de preoti dupa ce a venit de la mare, alaturi fiind-ui si doamna Tripe
Postat 29 Noiembrie 2013, 21:59 de ciolo
Pentru Ton Ton-raspuns
Susținerea vine din partea președintelui CJ(prietenii știu de ce), în fața căruia inspectorul general tremură mai ceva decât dacă ar fi la Polul Nord ( în luna decembrie.)De fapt, cu mici excepții TOȚI directorii școlilor din județ au fost numiți, începând cu anul 2012 doar pe criteriul politic-membri ai partidelor ce formează alianța de guvernare. E adevărat că sunt și directori care au competențe manageriale, dar mare parte din ei și chiar unii inspectori școlari......vai și amar.
Postat 29 Noiembrie 2013, 16:56 de Sargon
cine o sustine pe d-na?
credeti ca d-nii de la inspectorat nu stiu ce se intimpla??? stiu...... dar toti sunt murdari si nu pot zice nimica . sunt curios sa vad daca vor lua masuri dar depinde cine o sustine pe doamna !!!!!!!!!
Postat 29 Noiembrie 2013, 15:26 de ton ton
TOTI SUNTETI NISTE FOMISTI !
Toti binsenii sunt niste ,,fomisti notorii'' .Numai sa o faca acolo la ei !
Postat 29 Noiembrie 2013, 11:21 de OBSERVATOR
bau
Adina draga, roata de aceea este rotundaca sa se intoarca! Bine faci, bine primesti... acum, trage tu concluziile! :)))
Postat 29 Noiembrie 2013, 10:40 de bau
Exista si oameni care muncesc pe rupte ...
... dar care sunt luati la misto de puturosii care nu incap de propriul lor miros.
Postat 29 Noiembrie 2013, 10:36 de Moon
Binsencele bune de munca si rele de musca
Normal, dupa vreo 5 luni pe an de vacante, sarbatori, zile libere, concedii, d.na foarte odihnita poate duce cele trei slujbe. Ba mai poate participa si la protestele organizate de cei ca ea, din cauza salariului care nu-i ajunge.
Postat 29 Noiembrie 2013, 09:06 de Bula
mai...da...
ce jigodii. .....defapt sunt peste tot....
Postat 29 Noiembrie 2013, 08:43 de kkgh
COMENTARIU
este revoltator ,in ciuda faptului ca aceea doamna este directoare de liceu si totodata are si alte functi .Aceea femeie nu observa ca tine ocupate inca doua posturi care ar putea fi ocupate de tineri profesori care nu au un loc de munca .rusine acestei femei.apropo sa vedem ce masuri va lua domnul Negrean
Postat 29 Noiembrie 2013, 08:06 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON