URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2011, 10:07

Preţuri de vară la Cartierul Prima

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sezon cu promoţii

În această perioadă, dezvoltatorul Cartierului Prima oferă reduceri substanţiale de preţuri, de până la 40%, la toate tipurile de apartamente.

Oferta cuprinde apartamente cu 1 cameră la preţuri pornind de la 23.500 euro, apartamente cu 2 camere de la 28.700 euro şi cu 3 camere de la 37.900 euro. Reducerile sunt valabile şi pentru apartamentele tip penthouse, concepute pe 2 nivele, cu scară interioară, al căror preţ începe de la 400 euro/mp.

În plus, finisajele sunt acum gratuite, personalizarea apartamentului făcându-se la alegerea clientului, care îşi poate alege culorile la gresie, faianţă, podele şi uşi, astfel ca locuinţa să poarte amprenta personalităţii proprietarului.

Facilităţi de finanţare

Clienţii pot cumpăra un apartament achitându-l din surse proprii, prin credit bancar sau prin rate direct de la dezvoltator.

Pentru că s-a dat startul programului Prima Casă 4, cei interesaţi pot apela la o bancă, avansul rămânând tot 5%. Spre deosebire de Prima Casa 3, noul program e accesibil nu doar celor care nu deţin nicio locuinţă, ci şi celor care mai au un apartament sub 50 mp. Tot o noutate e micşorarea cu 50% a comisionului pentru Fondul Naţional de Garantare, deoarece responsabilitatea garanţiei e împărţită acum între Fond şi bancă. Dezvoltatorul pune la dispoziţia clienţilor toată documentaţia necesară pentru accesarea unui credit, indiferent de tipul acestuia, şi le acordă totodată asistenţă la întocmirea actelor.

Un detaliu important: fiecare apartament are propria carte funciară liberă de sarcini (la fel şi locurile de parcare), precum certificat energetic, care este obligatoriu din ianuarie 2011.
Pentru clienţii interesaţi de rate de la dezvoltator, firma oferă un sistem de finanţare propriu, cu un avans minim de 30%, urmând ca diferenţa să fie achitată în rate pe trei ani.

Orice informaţie suplimentară poate fi obţinută la Biroul de vânzări din incinta Cartierului Prima, pe site-ul propriu, www.primacasa.ro, precum şi la telefon 0729-039608, 0729-039606 şi 0728-110583.


NUME CU RENUME
Prima e cel dintâi

Din 2006, Prima Casă este primul dezvoltator de cartiere rezidenţiale din Oradea, oferind apartamente cu finisaje de ultimă generaţie într-o zonă învecinată celor mai mari centre comerciale şi de divertisment din oraş.

Arhitectura modernă, infrastructura, locurile de joacă pentru copii, protecţia asigurată de firma de pază privată, precum şi preţurile atractive sunt factori decisivi pentru alegerea Prima. Dezvoltatorul a acordat multă atenţie şi spaţiilor dintre blocuri, realizând curţi interioare cu arbuşti ornamentali, flori şi gazon. În plus, doar în Cartierul Prima sunt realizate la standardele necesare şi aleile şi drumurile de acces.

În galeria comercială Prima Plaza locatarii au la dispoziţie un mini-market, farmacie, cabinete medicale, saloane de cosmetică şi întreţinere corporală.

(ADVERTORIAL)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
O parere
Daca cei de la Prima chiar vor sa vanda ar face bine sa mai lase din pret, deoarece cele de acum sunt exact aceleasi ca in iarna. :)
Postat 28 Iunie 2011, 10:29 de un cetatean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON