URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 August 2019, 20:11

Polițiștii locali au dezumflat roțile bicicletelor unor tineri (VIDEO)

Polițiștii locali au dezumflat roțile bicicletelor unor tineri (VIDEO) (sursa foto: stirileprotv.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un echipaj de Poliție Locală din Iași a recurs la un gest nepotrivit. Poliţiştii au dezumflat roţile bicicletelor deţinute de doi tineri pe motiv că aceştia circulă şi fac acrobaţii printr-o zonă pietonală, unde circulaţia pe două roţi este interzisă.

Potrivit digi24.ro, incidentul s-a petrecut în urmă cu trei zile pe o stradă din Iaşi.

Momentul în care roţile sunt dezumflate a fost surprins într-un video publicat pe pagina Info Trafic 24 şi preluat de site-urile centrale de ştiri şi de televiziuni.

În loc să aplice legea şi să-i avertizeze sau amendeze pe cei doi, poliţiştii s-au pus să le dezumfle roţile. 

Reprezentanta Poliţiei Locale Iaşi, Nicoleta Deciu, a declarat că instituţia se "detaşează" de gestul celor doi poliţişti, însă a precizat că bicicliştii deranjau trecătorii din zonă, iar oamenii au sunat la Poliţie.

"Nu este normal, din păcate colegii noştri au recurs la o acţiune de care noi ne detaşăm. Ar fi trebuit doar să-i avertizeze pe tineri sau să aplice prevederile legale în vigoare. Cei doi poliţişti au mers în zonă în urmare unui apel. E vorba de biciclişti care fac tot felul de manevre periculoase şi chiar pun în pericol integritatea trecătorilor. Acum două săptămâni, o doamnă în vârstă a fost lovită de un biciclist. Aceasta a căzut şi s-a lovit la cap", a declarat Deciu.

Tot aceasta a mai anunţat că va fi demarată o anchetă disciplinară în caz.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
NICICUM NU-I BINE
Daca ii amnendeaza nu-i bine, daca le dezumfla rotile nu-i bine, daca nu le face nimic nu-I bine, da' cum ii bine??
Postat 08 August 2019, 14:01 de LG21
excalibur
Dezumflatul rotilor sa petrecut la Iași, și cu bătrânica in capitala.
Postat 08 August 2019, 00:24 de Sandu1206
:)
Ca pe vremuri...buna asta cu dezumftul roților. Mai demult daca nu aveai bicicletă echipată iti lua si selepurile sa nu mai poti umfla roțile:))...hai ca i tare
Postat 08 August 2019, 00:17 de Adrian_Preda
SOS
In timp ce acesti politisti dezumflau rotile bicicletelor, un alt echipaj a amendat o batrina ca a trecut prea incet pe zebra,a pornit pe verde dar s-a facut rosu pe la mijlocul strazii...Nu exista dezvoltare fara amenzi
Postat 07 August 2019, 21:18 de excalibur
romanasi prosti,
Acum de ce nu laudati politia pentru ca a sarit in ajutorul pietonilor agresati de jmecherasi? O sa plangeti voi cand o sa patiti ca altii si politia nu o sa intervina de teama sa nu se solidarizeze romanasii cu criminalul ca acum.
Postat 07 August 2019, 20:35 de testtest
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON