URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2011, 08:22

Poliţist şi asasin

Poliţist şi asasin SINGURA SUPRAVIEŢUITOARE. Singura supravieţuitoare din familia Venter este sora lui Gabriel, Ramona (foto), pe care vecinii o descriu ca fiind o fată "foarte serioasă". Şi ea era pe lista execuţiilor, scăpând ca prin minune, pentru că a întârziat acasă. Poliţistul n-a mai avut răbdare şi s-a sinucis în propria maşină (foto) "M-am gândit că a fost un semn de la Dumnezeu", zice tânăra
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Film de groază, miercuri seară, pe străzile Oradiei. Oraşul a vuit de sirene, după ce agentul de Poliţie Gabriel Cristian Venter şi-a împuşcat, cu arma de serviciu, tatăl şi mama, iar apoi şi-a zburat creierii în faţa blocului în care locuia amanta sa. Totul, pentru că părinţii nu erau de acord cu idila pe care o trăia cu femeia, care era căsătorită şi pe deasupra avea şi un copil.

BIHOREANUL a descoperit că, în realitate, poliţistul avea serioase deviaţii de comportament. Tânărul era dependent de aparate şi ajunsese chiar să fure bani de acasă pentru a juca la "păcănele". Vecinii spun că acumulase ură faţă de părinţi, pentru că aceştia nu-i acceptau să se mute cu amanta în casa lor şi îl ameninţau că nu îi vor mai plăti ratele la bancă...

Fiul morţii

05 gabriel venter.jpgGabriel Cristian Venter (foto) avea 33 de ani şi din 2009 până în urmă cu o lună lucrase ca agent de ordine publică în cadrul Poliţiei Oradea. În ultima perioadă era poliţist de proximitate. La evaluările de sfârşit de an, a primit mereu calificativul "bine" şi nu dădea semne că ar fi ceva în neregulă cu el. I-a şocat, însă, pe toţi colegii miercurea trecută, când s-a urcat în maşina personală chitit să-şi elimine întreaga familie...

Potrivit procurorilor, prima oară şi-a executat tatăl, pe Gavril (58 de ani), care era la 9 jumate seara de serviciu, ca paznic în zona Triajului din Gara Velenţa. L-a împuşcat de două ori în abdomen. Apoi s-a dus acasă, la apartamentul în care locuia împreună cu părinţii, pe strada Barierei, unde şi-a împuşcat şi mama, pe Mărioara (51 de ani), angajată la Plastor, direct în inimă. Gabriel şi-a sunat imediat şi sora, să vină acasă, "la mâncare", dar, fiindcă era ocupată, femeia a întârziat. Şi a scăpat!

Din cauza Puiuţei...

Cursa criminalului a continuat pe strada Seleuşului, spre locuinţa iubitei sale, Cristina, de lângă benzinăria Lukoil. A sunat-o din faţa blocului, spunându-i că şi-a omorât părinţii şi a rugat-o să coboare. Ea s-a temut, însă, şi şi-a anunţat soţul, să vină mai repede acasă, nu cumva Venter s-o omoare şi pe ea.

În câteva minute, amantul ei îşi zbura creierii în propria maşină, în stradă. Ca o ironie a sorţii, chiar rivalul său, Remus, adică soţul femeii, care se întorcea de la muncă, l-a găsit. Imaginile erau îngrozitoare, cu Gabi prăbuşit în maşină şi sângele lui prelingându-se de sub portieră...

Anchetatorii cred că ar fi vrut s-o omoare şi pe Cristina. "Presupun că a vrut să o ucidă şi pe iubita sa. Mă încredinţează faptul că am găsit într-un caiet de pregătire profesională menţiunea "Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuţa". Aşa o alinta pe femeie. Probabil că voia să moară ca în Romeo şi Julieta", spune prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra.

Dependent şi agresiv

BIHOREANUL a aflat şi alte amănunte şocante despre poliţist, care arată că nu era defel un om integru. Ba dimpotrivă, cunoscuţii îl descriu ca un tip cu serioase probleme de comportament: îi plăcea alcoolul şi îl ştia tot cartierul că e dependent de "păcănele". "A bătut toate barurile cu aparate din Velenţa", povesteşte o vecină.

Ipoteza e întărită şi de un amic de-al tatălui criminalului. "Gabi (n.r. tatăl) era tare supărat pe băiat, că îşi mânca banii pe la aparate şi stătea în baruri. Ultima oară s-or certat pentru că băgase mâna în poşeta lui maică-sa şi i-o furat banii, ca să bage la aparate". Gavril îi povestise de mai multe ori nemulţumirea legată de relaţia poliţistului cu femeia măritată şi faptul că el şi soţia voiau să îl ţină din scurt. L-au şi ameninţat că, dacă nu îşi revine, nu-i vor da bani să îşi plătească ratele la maşină. Cu reducerile salariale, poliţistului nu-i mai ajungeau banii, iar părinţii îl ajutau mereu.

"A ajuns să îi urască pentru că voia să îşi aducă amanta acasă. Că doară Mărioara, mama lui, era gospodină bună, iar lui îi convenea să vină la toate gata. Părinţii nu erau de acord, că fata era măritată şi încă avea şi-un copil, aşa că i-au zis să se mute în chirie. Pe Mărioara a împuşcat-o în camera mare. Patru gloanţe a tras în ea, după care a încuiat uşa şi a plecat, făcând raliuri prin parcare. Vă daţi seama câtă ură!", explică o altă cunoştinţă.

Vecinii spun că Venter parcă o luase razna. Deşi un tip retras şi închis în sine, în ultima perioadă umbla mereu beat, iar acasă făcea scandal. La fel se întâmplase şi miercurea trecută.

Cine se aseamănă...

Ce-i drept, şi despre amantă oamenii zic că-i "poamă bună". Aceasta locuieşte cu chirie în blocul în faţa căruia s-a sinucis Gabriel, împreună cu soţul şi cu fiul de 12 ani. În timp ce unii vecini spun că într-adevăr tânăra ar fi vrut să divorţeze şi că nu poate nicicum să scape de soţ, un alcoolic care o mai bate, alţii zic că femeia obişnuia să se folosească de bărbaţi şi că uneori îi aducea pe-acasă chiar cu voia soţului. "Îşi bătea joc de poliţist. Io îl ştiam şi părea de treabă. Ea zicea că îl iubeşte, dar eu cred că îl ţinea numa' să-i plătească chiria", susţine unul dintre vecini.

De altfel, cunoscuţii spun că, dacă în urmă cu trei luni s-ar fi bătut pentru ea, într-un final poliţistul şi soţul femeii au devenit prieteni de pahar şi că Gabriel o vizita chiar şi când soţul ei era acasă. Zvonul este confirmat, în parte, de prim-procurorul Gavra. "Soţul ştia de idila lor şi sâmbătă (n.r. cu câteva zile înainte de producerea tragediei) s-au îmbătat împreună, la un bar".

A vrut să mă omoare!

BIHOREANUL a reuşit să stea de vorbă şi cu sora poliţistului, Ramona Venter.  "Nu este adevărat că prima oară l-a omorât pe taică-meu. Am fost sunată la ora 9 fără 5 de el. M-a chemat să stăm de vorbă, era el cu maică-mea. Pe ea a împuşcat-o prima", spune ea.

Tânăra n-a avut timp să conştientizeze ce s-a întâmplat, dar cert e că o va marca pe viaţă. E supărată, în schimb, că în jurul tragediei au apărut tot felul de variante neadevărate. "E o aberaţie că mi-a lăsat vreun mesaj de genul că îi pare rău".

Punând cap la cap evenimentele, Ramona crede că fratele ei a vrut s-o lichideze şi pe ea. "Asta a fost concluzia mea, că a vrut să mă omoare şi pe mine. Nici nu ştiu ce să spun. M-am gândit că a fost un semn de la Dumnezeu"...

Deraiat cu chipiu

Până una alta, povestea e departe de a fi descâlcită. Ciudat este că, în toţi anii aceştia, Venter a lucrat nestingherit şi a purtat armă, ca orice "om al legii", cazul ridicând serioase semne de întrebare referitoare la modul în care se face evaluarea psihologică a poliţiştilor, dar şi la eficienţa ei.

Încadrat la Poliţia de Frontieră în 2001, el a fost transferat în 2009 la Poliţia Oradea, ca agent de ordine publică, şi a fost testat psihologic în acelaşi an, fiind declarat apt. "Testele psihologice se fac în funcţie de specificul muncii poliţistului, cuprinzând întrebări de personalitate, logică, sunt peste 2.000 de întrebări la care trebuie să răspundă, plus un interviu cu psihologul IPJ. În cazul poliţistului de proximitate, testele se fac o dată la 3 ani", a explicat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cât pot acestea să releve dacă un individ este apt să poarte armă sau nu, se vede. Dar o altă întrebare care se pune este cum a rămas arma în posesia lui Venter după orele de program. Potrivit unor surse judiciare, el trebuia să îşi predea pistolul din dotare miercuri la ora 16, când urma să iasă din serviciu, la camera de armament, dar nu s-a mai întors la sediu. Acest fapt nu a trezit suspiciuni, de vreme ce poliţiştii mai obişnuiesc să întârzie la predarea armei dacă participă la acţiuni.

Solicitată să explice care este procedura şi dacă cineva răspunde pentru faptul că un anume poliţist nu predă pistolul, Dinu a declarat că "nu există prevăzut când trebuie să predai armamentul de serviciu, ci este specificat doar că poliţistul în general, şi poliţistul de proximitate, are dreptul la armament de serviciu". "Pistolul se ridică pe bază de tichet, personalizat, pe care scrie exact arma, seria, câte gloanţe ai în momentul în care o ridici arma, şi la fel se depune. Nu poţi să primeşti arma dacă nu ai tichet", afirmă Dinu.

Oricum, şeful Inspectoratului General al Poliţiei, chestorul bihorean Liviu Popa, a trimis la Oradea încă de a doua zi Corpul de Control, care i-a băgat în sperieţi pe angajaţii Poliţiei orădene. Ancheta desfăşurată joi a fost drastică, fiind audiaţi toţi şefii, dar şi poliţiştii care erau de serviciu la camera de armament, concluziile raportului urmând să fie stabilite în curând. Oricât de curând, oricum prea târziu...


RĂSCUMPĂRAT DE SORĂ
Nu i-au vrut inima!

05 Nina si Andrei.jpgCrimele poliţistului au fost "răscumpărate" de sora acestuia, Ramona, care, angajată la Spitalul Judeţean fiind, a înţeles că tragedia familiei sale poate salva alte vieţi şi a decis să îi doneze organele. Deşi ea şi-a dat acordul pentru prelevarea cordului, ficatului, rinichilor, corneei, ţesuturilor şi tegumentelor, inima nu a putut fi prelevată, medicii motivând că "nu s-a găsit un receptor compatibil". Operaţia de prelevare s-a desfăşurat în noaptea de joi spre vineri, cu medici din Bucureşti, Cluj şi Oradea.

Vieţile a trei oameni au fost salvate, prin donarea ficatului şi a rinichilor, iar a altor şase - îmbunătăţite, prin donaţia corneei, tendoanelor şi ţesuturilor. Ficatul poliţistului a ajuns la un bărbat de 57 de ani, din Teleorman, care suferea de ciroză. Rinichii au fost transplantaţi, vineri, la Cluj, unui adolescent de 17 ani, Andrei Ratcu din Bucureşti, şi unei femei de 34 de ani, Nina Radu, din Medgidia (amândoi în foto). "Nu mă deranjează că rinichiul este de la un criminal. Mulţumesc familiei acestuia", a spus tânărul de 17 ani.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
tristtttt
O colegă de-a tatălui poliţistului, Raveica Cioancă, martor la incident, a declarat că, înainte să fie împuşcat de către fiul său, bărbatul se întâlnise cu soţia sa. Martora a mai povestit că a auzit două focuri de armă, după care a văzut maşina poliţistului demarând în trombă în jurul orei 21.40. DARRRRRRRRRRR "Potrivit prim-procurorului Gavra, în locul unde a fost împuşcat tatăl poliţistului anchetatorii au găsit un cartuş care nu fusese tras, căzut din pistol, precum şi un cartuş folosit. La locuinţa părinţilor agentului a fost găsită mama acestuia, împuşcată mortal în abdomen, iar ulterior anchetatorii l-au găsit în maşina personală pe poliţistul care se împuşcase în cap."AVEM un martor capcana:)) aude doua impuscatiri il vede fugind adr nu vede fata criminalului
Postat 12 Iulie 2011, 17:47 de woow
tristtttt
Capacitatea de penetrare a glontului este determinata in primul rand de asa-numita „forta-vie” a acestuia. Forta vie se calculeaza dupa formula E=mv2/2 1, adica ea este egala cu jumatatea produsului dintre masa si patratul vitezei. Iesind din teava, glontul isi mareste viteza datorita fortei gazelor pe o distanta de 1-10 m, in functie in primul rand de lungimea tevii; apoi viteza scade treptat datorita rezistentei opuse de aer si de actiunea gravitatiei. Daca mediul este mai dens (apa, corp uman), viteza va scadea mai repede. Trecand prin corp, glontul isi pierde o parte insemnata din energie, dupa tesuturile prin care trece, astfel incat el poate sa ramana in corp. In general, asupra corpului uman glontul are 4 actiuni: - de penetrare, formand un orificiu de intrare rotund sau ovalar cu pierdere de substanta; - de infundare– atunci cand forta vie este mica (la sarsitul traiectoriei), glontul despica numai tesuturile ca o pana, formand un orificiu de intrare in forma de fanta, corespunzator directiei fibrelor elastice din piele; - contuziva– forta vie este foarte mica, glontul poate actiona ca un obiect tare, bont, neproducand orificiu de intrare, ci doar echimoza sau excoriatie; - de rupere – are loc atunci cand tragerea se face de aproape, glontul avand o forta vie foarte mare.
Postat 12 Iulie 2011, 17:33 de woow
tristtttt
Soluţionarea disimulării omorului în suicid şi morţi accidentale În mod frecvent, datele de ordin medico-legal permit realizarea unui diagnosticdiferenţial între omor, sinucidere şi moarte accidentală, contribuind la lămurireamorţilor violente.În practică s-a constatat că diferenţierea omuciderii de sinucidere este posibilădacă se interpretează just leziunile pe care le prezintă cadavrul, avându-se în vedereurmătoarele aspecte:- sinucigaşii preferă zona gâtului, a toracelui, arterele radiale sau venelede la încheietura mâinii. Plăgile pe axa gâtului sunt perpendiculare, iar la mâini sunt maimulte tăieturi paralele, mai adânci la punctul de plecare şi mai superficiale la sfârşit; - sinucigaşii, în activitatea de pregătire a auto lezării, îşi desfachainele sau cămaşa şi ridică mânecile, în timp ce la omucideri, victimele au îmbrăcămintea încheiată şi există o simetrie între punctul de perforare a îmbrăcămintei şi plaga de pe corp; - este exclus ca sinucigaşii să aibă plăgi tăiate în zona spatelui sau pemâini, dar tipice încercărilor de apărare activă ori pasivă, în încercarea de acoperire afeţei 1 ; - de obicei, la omorurile săvârşite cu obiecte contondente, apar plăgiplesnite şi zdrobite, iar forma obiectului poate fi reţinută şi de îmbrăcăminteavictimei; - în cazul sinuciderilor, obiectele cu ajutorul cărora s-a provocat moarteasunt mult mai uşor de descoperit la faţa locului, pe când în cazul omuciderii de obicei
Postat 12 Iulie 2011, 17:16 de woow
tristtttt
Cazuri în care autorul se află în cercul de relaţii al victimei, fără a fi legat deaceasta prin circumstanţe de locÎn aceste situaţii, aşa cum s-a observat în urma examinării dosarelor de urmărire penală, autorul, aflat în cercul de relaţii al victimei, îşi disimulează atitudinea. Caută cu148 tot dinadinsul să creeze impresia că nu are cunoştinţă de împrejurările comiterii faptei, ba mai mult chiar, se ocupă de întocmirea formelor pentru înmormântare şi chiar deînmormântarea victimei, leagă discuţii cu ceilalţi locatari, exprimându-şi compasiuneaşi revolta pricinuită de faptă.e. Cazuri în care autorul s-a aflat întâmplător în compania victimeiÎn aceste situaţii, aşa cum s-a constatat, autorul - de regulă - pentru oriceeventualitate, ştiind că primele verificări nu vor ajunge la el, are timp să-şi confectioneze un alibi"
Postat 12 Iulie 2011, 17:15 de woow
nici vorba
si mai important am dezvoltata o alta piata: prelevarea organelor deci UNIUNEA EUROPEANA cunoste capacitatea tenica si profesionala a sitemului de sanatate? nu vi se pare dubios nu sunte incurajati sprijiniti sa beneficiem de servicii in strainatate de ce majoritatea romanilor care traiesc in strainatate merg in strainatate si nu raman in romania sa faca operatii, noi suntem in urma unde sunt taxele noastre in ce sunt investite in salariile bugetarilor, sfatul meu faceti va asiguri de viata in strainatate, fi ti mai intelepti o viata aveti nu zece, si evitati sitemul medical din romania, mai calatoriti ca sa intelegeti ce va spun un om nu e obligat sa muncesca si atat nu suntem in comunism traim democratia , cei morti din 89 asta ne au oferit : libertate si subjugare.
Postat 23 Iunie 2011, 11:27 de NU nu este el de vin
asa faceau comunisti
ascundeau relitatea cel care nu se supunea era STIGMATIZAT ca un exeplu rau, acum traim DEMOCRATIE voi batrani ati luptat pentru ea, voi ne ingropati? ne tantati si pe urama ne acuzati, de ce nu am ramas in comunism, de ce? VEDETI cat de abzurzi suntem si in plus nu avem parerea specilistilor, nu suntem indrumati doar CRUCIFICATI.Acum aflam ca bea si nimeni nu avea simt olfactiv sa l simta profesional sa stea de vorba cu el, Juca la bacanele voi chiar credeti ce cititi, eu NU problema reala este ca JUSTITIA ne confunda cu Cobai si nu ne respecta ca oameni, asta este grav nu ne face DREPTATE.
Postat 23 Iunie 2011, 09:42 de frica
ne determina sa fim orbi
este inadmisibil ca codul familiei sa nu fie respectat, este inadmisibil ca totii membri de familie sa fie indiferenti la dureare unui membru, nu putem incuraja social ca totii sa si arate rautatea, pentru ce iti faci familie daca nu mergi pana la capat? Nu intelegeti acest om nu era parinte , nu era matur ca sa fie in locul parintilor care iau decizi gresite, vreau parerea celor batrani stim ca pe vrem,ea lor femeia era curata, erau harnici era alta conjunctura sociala si economica, acum sunt diferente TITANICE intre bogati si saraci, deci JUSTITIA sa si faca treaba si FAMILIA sa nu mai judece, simplu ca buna ziua, familia trebuie sa si apare membri indiferent cat de rai sunt, asta se numeste familie-nucleu in societate.Cati Tineri nu se scarifica pe parinti , nu si fac familie si au grija de ei ce sa faca sa i ucida, Gavra are familie? cu o asemena indrumare legala maine o sa ne trezim ca totii arunca vina pe altul si sinucid, o sa avem o tara de sinucigasi, comlici pot intriga si gata s a facu curatenie: ASASIN POLITIST, barvooo! PREMIL NOBEL o sa primiti.
Postat 23 Iunie 2011, 09:35 de frica
ancheta nu e gata
spimple declaratii date de anumite persoane nu conclud la inchiderea cazului, imi pare foarte rau ca suntem asa de limititai profesional dar acest OM a fost impins sa ucida deci si complici care l au incalzit sa raspunda conform legii si fara gluma, asta nu e caz clasat.PUNCT. Asta nu justitie Romana e munca facuta de mantuiala, omul asta era un copil, era imatur ca peroana sa stai pana la 33 de ani sa le ceri voie parintilor sa traiesti cu o femeie nu e act de un barbat , numai unn copil cere voie parintilor sa faca aia sau aia, a fost manipulat.
Postat 22 Iunie 2011, 21:53 de nici vorba
gavra ticaslosu
si cine face anchete?gavra/nime-n drum si plin de praf si pe gavra asta il asteapt PUSCARIA!
Postat 22 Iunie 2011, 17:12 de chirila
dar mai sunt si alte cazuri
dar cu cazul IONESCU ce ati facut pana la urma, l ati ingropat gata asta e JUSTITIA a scapat si de de evaziune si de moartea suspecta : sinuciderea Valentinei Ionescu care a fost motivul faptul ca o batuse indirect pe fosta nevasta sau ca el trai cu secretara? Gabriel are o blandete iesita din comun chiar a unui copil sincer numai un copil poate face ce a facut el nu le a mai suportat rautatea un Criminal nu se sinucide se iubeste pe el se agata de viata, suporta si puscaria .
Postat 22 Iunie 2011, 10:41 de dan oradeanul
bravooo
de ce nu se iau convorbirile din ultimile saptamani sa vedem daca ce au relatat martori sunt macar 50% adevarate :)) e prea multa munca , mie sora sincer nu mi inspira incredere dar asta o pot spune cei atestati in studiul FIZIONOMIEI:)))
Postat 22 Iunie 2011, 10:35 de anca
da si om de ordine publica
Acest fapt nu a trezit suspiciuni, de vreme ce poliţiştii mai obişnuiesc să întârzie la predarea armei dacă participă la acţiuni." asta este neglijenta cand dai o arma inregistrata nu mergi pe to be or not to be, clar vai de noi au statii si nu vorbesc intre ei, superrr organizare deci la urma urmelor neveste de plotisti famili de politisti si vecini stati cu MOARTEA in casa, bravo asta e mentalitate de dictator, de tiran eu sunt SEFUL.atentie ia sunat pe totii sa vorbesca ce aveau totii impotriva lui ce era de carificat: AVEREA ? astea sunt detali esentiale care pot pune in pericol viata unei famili, radeti cat vreti dar e nu e gluma, exacat ca intr o societate cand parinti fac discriminari si au preferinte se nasc conflictele.
Postat 22 Iunie 2011, 09:51 de dan Bihoreanul
Unde e Balga asta e POLITIA Roamna
asta harnim noi,mai fratilor ce seamna se aduna daca avem parte de INCOMPETENTI cu deviatii de comportament ce vreti de la NOI cei care va hranim? o sa ziceti nu toti sunt la fel, eu imi dau viata si va demonstrez ca ca pregatire profesionala sunteti in URMA cu 20 de ani de ce pentru ca SEFUL nu va lasa sa fi ti mai destept ca el, isi piedere scaunul, Privatul trage toata incompetenta bugetarului si avem masteranzi care muncesc in privat si nu i lasam sa ne dezvolte pentru ca COMUNSTI mai traiesc printre noi si rad de noi, nu i mai votati pe cei actuali TINERI de la 35 de ani in rest sa aveti sanatate dar asa nu se mai poate mergi acolo nu cunoaste legislatie, mergi acolo te trimite la sef ala iar nu cunoste legislatie, ce facem? daca INTERN nu se previn anumite fenomen dar de SEFI specializati nu facem nimic, il vad pe SEREMI ma apuca rasul, il vad pe MANG la fel CLUJUL e de noi sa vedeti ce calitate ireprosabila, nu se compara .Daca te duci la finate cu imputernicire stampilata si iti cere stampila si conform codului de procedura nu e nevoie decat de persoana imputernicita ei vor stamplia idem si in alte locuri nu este respectata legislatia si te trimite la plimbare e NORMAL ce
Postat 22 Iunie 2011, 09:28 de ha, ha, ha
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON