URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Martie 2023, 08:30

Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO)

Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)
Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)
Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)
Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)
Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)
Pentru gurmanzi și profesioniștii din HoReCa: Distri Fresh International Oradea a lansat o platformă online pentru livrări de carne și ingrediente culinare de înaltă calitate (FOTO/VIDEO) (credit foto: @momentsbysarafoto)

Distri Fresh International, o firmă din Oradea certificată cu cel mai riguros sistem de garantare a calităţii în domeniul logisticii pentru produsele alimentare, a lansat în elegantul decor al Casei Darvas - La Roche platforma www.carne-online.ro, prin care livrează în întreaga ţară carne, mezeluri şi brânzeturi fine pentru profesioniştii din HoReCa, dar și persoanelor care îşi organizează pe cont propriu evenimente private de înaltă ţinută. Distri Fresh a prezentat totodată şi noul concept All for Pizza: ingrediente, consultanţă, reţete şi demonstraţii pentru pizzerii. 

Click pentru calitate

Saloanele Casei Darvas - La Roche au fost miercuri după-amiază, preţ de câteva ore, pline de profesionişti, bucătari şefi, cunoscători, gurmanzi şi colaboratori ai firmei orădene care au participat la lansarea platformei www.carne-online.ro.

Platforma, la care s-a lucrat încă din timpul pandemiei, asigură o selecţie ideală de carne şi materie primă atât pentru bucătăriile profesionale, cât şi pentru gurmanzi sau pentru persoanele care organizează evenimente private.

Site-ul a fost prezentat de gazda reuniunii, Ionuţ Dejeu, directorul general al Distri Fresh International, în prezenţa preşedintelui Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, Ştefan Bercea, cu care compania orădeană a încheiat un parteneriat de colaborare, precum și a lui Eugen Capră, CEO-ul CARNEXPO Grill și Industria Cărnii, și a lui Lucian Marinescu, producătorul emisiunii UMAMI – al cincilea gust de la Pro TV. 

Ionuţ Dejeu

"Site-ul www.carne-online.ro este deja funcţional, iar curând va fi îmbogăţit şi cu reţete şi recomandări de la chefi renumiţi, aşa încât toţi cei care se înregistrează vor primi şi recomandări de reţete şi ingrediente. Produsele pe care le distribuim sunt ambalate în cutii, cu fulgi de gheaţă necesari păstrării în condiţii optime, şi transportate în camioane frigorifice moderne. Utilizatorii îşi aleg produsele dorite, le pun în coş şi au la îndemână cea mai sigură metodă de plată prin BT Pay", a explicat directorul general al Distri Fresh International, Ionuţ Dejeu (foto)

Platforma www.carne-online.ro se diferenţiază de alte site-uri de profil prin bogăţia sortimentelor oferite din fiecare categorie de produse şi prin faptul că toate sunt de nivel profesional, de cea mai înaltă calitate, nefiind disponibile în retail şi având drept caracteristică faptul că au fost testate şi sunt utilizate de profesionişti. Toate aceste produse, de altfel, au fost premiate de nenumăraţi chefi din Europa. De pildă, una dintre varietăţile de brânză oferite de Distri Fresh International a obţinut anul trecut medalia de aur la un concurs internaţional de profil desfăşurat la Paris. 

Din întreaga lume

Prin platforma www.carne-online.ro se comandă şi livrează în toată ţara carne de porc, vită şi pui, peşte şi fructe de mare, mezeluri, uleiuri şi conserve, aperitive, fructe şi legume, de cea mai înaltă calitate şi produse în întreaga lume.

Distri Fresh

O mare varietate din aceste produse, de altfel, au fost etalate de profesioniştii de la Distri Fresh într-o mise-en-place spectaculoasă din care nu au lipsit, de pildă, brânzeturi precum Pecorino Contandino Noce Intero (preparată din lapte de oaie, maturată cel puţin 120 de zile, din care 90 de zile în straturi din frunze de nuc), Dilano cu plante aromatice, cu pesto verde sau cu pesto roşu, cu nucă, cu trufe sau cu lavandă (brânză de vacă, produs pasteurizat şi maturat 6 săptămâni, cu condimentele adăugate în timpul procesului de maturare), Sottocentre al Tartufo Carpenedo (brânză din lapte de vacă pasteurizat şi condimentat cu aromă de frasin şi de trufe) şi multe altele. 

Între fineţurile de brânzeturi au fost expuse spre degustare şi mezeluri luxuriante, cum ar fi Coppa Clasica sant'orso, Speck/trancio, Pancetta arratolata, Bresaola, Prosciutto cotto, Jamon de cebo etc, iar pentru completarea gusturilor şi a culorilor au fost presărate, spre desfătarea pofticioşilor, căpşuni, pere, rodii, struguri, caise confiate, nuci, caju şi altele. 

 Iulian Olaru

Pe lângă aceste trufandale, participanţii la eveniment au fost răsfăţaţi şi cu biftec tartar preparat de cunoscutul chef Iulian Olaru (foto), oferindu-li-se, de asemenea, şi o degustare de vită Kobe, extrem de rafinată, obţinută din tauri castraţi, care poate costa chiar şi 1.000 de lei per porţie în restaurantele care folosesc acest sortiment.

Totul pentru pizza

Odată cu lansarea platformei www.carne-online.ro, Distri Fresh International a prezentat şi noul său concept All for Pizza, cu servicii complete pentru pizzerii, de la furnizarea de materii prime de calitate premium, originale din Italia, până la acordarea de consultanţă tuturor celor care vor să deschidă o pizzerie sau să-şi diversifice reţetele.

În acest scop, un chef pizzer al companiei orădene oferă şi demonstraţii, gratuit, la Pensiunea Valea Gepişului, deţinută de Distri Fresh, astfel încât profesioniştii din domeniu pot beneficia de asistenţă de specialitate.

10 ani de excelenţă

Distri Fresh International a fost înfiinţată în 2013 ca reţea de magazine de carne, dar în permanenţă compania a urmărit să se diferenţieze de celelalte societăţi de profil, începând prin crearea brandului de magazine de tip măcelărie/carmangerie Ciocu' Mic, destinat produselor din pasăre, iar ulterior achiziţionând brandul Cominca, specializat în procesarea cărnii de porc şi de vită, precum şi creând marca Delicatezzuri, pentru produsele din carne premium.

Echipa Distribuie Fresh
În imagine, o parte din echipa actuală a Distri Fresh International

Datorită expansiunii continue, societatea a vândut apoi divizia de retail, care încorpora zece magazine, şi s-a concentrat pe distribuţia en gros, în 2018 începând construirea unui centru logistic cu temperatură controlată în Parcul Industrial Borş, finalizat în 2020, şi pe instalarea unei linii de ambalare a cărnii în atmosferă modificată şi în vacuum de ultimă generaţie, cu o capacitate de 10 tone în 8 ore.

"Pandemia ne-a făcut să fim alături de sectorul HoReCa, am diversificat gama de produse destinate acestuia astfel încât, pe lângă carne, am început să distribuim, direct de la producători, preparate din carne, brânzeturi, conserve, uleiuri şi făină pentru pizzerii şi patiserii", a precizat directorul general al companiei, Ionuţ Dejeu.

Certificată International Food Standard

Rezultatele specializării şi extinderii s-au materializat pentru Distri Fresh International prin obţinerea, anul trecut, a locului III pe ţară la secţiunea „firme mijlocii” din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a României, având o cotă de piaţă de 3% - 5% pentru produsele pe care le asigură, ceea ce înseamnă că 3-5 români din 100 consumă direct sau indirect produse oferite de compania orădeană.

Din 2022, Distri Fresh International operează două centre logistice, celui din Borş adăugându-i-se încă unul în Lugaşu de Jos. 

Distribuţia produselor se realizează în întreaga ţară cu o flotă proprie de 21 de camioane frigorifice autorizate sanitar veterinar, iar pe parcursul anului a implementat cel mai înalt sistem de garantare a calităţii în domeniul logisticii pentru produse alimentare, IFS – International Food Standard, certificat de SGS Germania.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON