URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Februarie 2023, 12:59

O tânără din Oradea la Paris Fashion Week. Povestea Alexandrei (FOTO)

O tânără din Oradea la Paris Fashion Week. Povestea Alexandrei (FOTO) Sursa foto: agenția Romania Main Models
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O orădeancă în vârstă de 19 de ani a fost selectată să concureze alături de alte 30 de fete din tot atâtea ţări la „Miss Supertalent Of The World", o importantă competiţie din lumea modei, care va avea loc luni, evenimentul fiind inclus în Paris Fashion Week (Săptămâna Modei de la Paris).

Este vorba despre Alexandra Elena Varga, o tânără pasionată de modă, care va reprezenta România la cea de-a 16 ediţie a concursului de frumuseţe. Tânăra cu ochi albaştri se va întrece pentru titlul de Miss cu fete din ţări ca Filipine, Anglia, Germania, Chile sau Grecia. 

Orădeanca a început recent să-şi clădească o carieră în lumea modei. În decembrie anul trecut a devenit model în cadrul unei agenţii din Cluj-Napoca. „Alexandra ne-a scris pe mail şi am chemat-o la un casting. Este foarte talentată, am făcut câteva şedinţe foto, iar apoi a primit deja oferte şi a fost model în cadrul unor campanii pentru companii din Elveţia”, a precizat fotograful Mihai Ştefan, proprietarul agenţiei de modele Romania Main Models.

Alexandra Elena Varga
sursa foto: Romania Main Models

Fascinată de modă

Alexandra este pasionată de modă şi visează la o carieră în această industrie. „Mereu mi-a plăcut să fiu în faţa camerei. Sunt fascinată de felul în care hainele şi accesoriile pot influenţa modul în care o persoană se simte şi este percepută. Îmi place, de asemenea, să lucrez cu oameni noi şi să îmi îmbunătăţesc abilităţile de comunicare şi de prezentare. Sunt convină că munca de fotomodel este o modalitate ideală de a-mi combina toate aceste interese şi abilităţi şi de a îmi construi o carieră de succes în această industrie fascinantă", a detaliat orădeanca pentru BIHOREANUL.

Alexandra s-a născut în Marghita, însă familia ei s-a mutat, pe când ea avea 4 ani, în Grecia. Când avea 14 ani, Alexandra și membrii familiei ei s-au stabilit în Oradea. Aici a studiat la Liceul de Arte, secţia arhitectură, însă în același timp a cântat la flaut în orchestra școlii, acest instrument fiind o altă mare pasiune a tinerei. „Pe lângă modeling, pasiunea mea cea mare este muzica, cu flautul am obținut locul 1 în Bihor la un concurs de tinere talente", şi-a amintit Alexandra.

Alexandra Elena Varga
sursa foto: Romania Main Models

Alexandra se pregăteşte pentru admitere la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. „Momentan nu studiez în cadrul niciunei facultăţi, m-am axat mult pe cariera în modeling şi, de asemenea, fac pregătiri intense pentru admiterea la facultatea de arhitectură din Cluj-Napoca", a spus orădeanca.

Spre Paris... 

Până atunci, Alexandra va merge sâmbătă la Paris, unde se va pregăti pentru fashion show-ul ce va avea loc luni, 27 februarie, în auditoriul Salle Wagram din Paris. 

Lista finalistelor, alături de fotografii cu acestea, a fost publicată pe site-ul oficial al competiției, MSW, unde publicul își poate exprima opțiunea. Orădeanca Alexandra se afla marți pe locul al doilea în ceea ce privește numărul de aprecieri din partea publicului, peste 10.000.

„Miss Supertalent Of The World" este un concurs de frumuseţe care are loc de două ori pe an în mai multe oraşe din lume, precum Milano, Roma sau Dubai. Concursul este organizat de Supertalent World Group, o agenţie fondată în 2011, ce îşi propune să schimbe lumea modei prin organizarea de evenimente globale ample în lumea showbusinessului.

În 2022, Alexandra Stroe, o studentă a Facultății de Medicină de la Universitatea Transilvania Braşov, a câştigat Miss Supertalent of the World 2022 Dubai Grand Final.

Afiș concurs modeling

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON