Marți, 25 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii:
„Model” la videochat
BIHOREANUL vă prezintă culisele uneia dintre cele mai blamate meserii din România, dar care totodată promite câștiguri uriașe: videochatul.
O tânără povestește, cu detalii, cum a reușit să cucerească milionari din SUA și Europa de Vest, dintr-un studio din Oradea, fără niciun contact fizic, folosind doar arta seducției, jucării sexuale și multă imaginație, făcând numeroși bărbați să-și dorească să fie „pedepsiți” de ea online.
Căldură la suprapreț
Scumpirea gigacaloriei cu 40% aduce în prima lună a anului facturi majorate orădenilor de la blocuri.
Din cauza gerurilor, Termoficare anunță note de plată mai mari decât în decembrie cu încă 10% pe luna aceasta și cu 20% pe următoarea, în timp ce orădenii care se încălzesc pe curent vor achita dublu, iar cei care au centrale individuale pe gaz, cu 80% în plus.
Răzbunare... răzbunată
Tu știi cu cine faci sex? Câtă încredere poți avea în „iubi” cu care azi faci amor și te filmezi în ipostaze intime? Cum s-ar comporta el în cazul în care l-ai părăsi mâine?
Răzbunarea unui instructor de dans din Oradea, care a postat pe internet un filmuleţ XXX cu el şi fosta iubită, a ajuns subiect de dezbateri pentru magistraţii din 41 de instanţe, dar şi pentru procurori şi profesori de Drept din toată ţara. În cele din urmă, bărbatul a fost condamnat definitiv, la închisoare cu suspendare şi plata unor daune serioase către fosta iubită devenită victimă.
Sovietizarea Bihorului
Ofensiva militară a Armatei Roșii la finele celui de-al Doilea Război Mondial, dinspre răsărit până în Berlin, a determinat pentru următorii 45 de ani schimbarea raporturilor de putere în Europa, divizarea ei și instaurarea, în țările din Est, a unor regimuri politice de sorginte bolșevică.
Și în Bihor au avut loc transformări profunde, iar BIHOREANUL vă arată cum s-a comunizat județul în primii ani ai Republicii Populare.
Terorizați la școală
„Mi-e frică să mă mai duc la școală!”. Așa i-a spus un copil mamei sale aproape în fiecare zi din semestrul trecut. Iar un coleg de-al lui trebuie să-și sune părinții în fiecare pauză, pentru a le confirma că e bine...
Mai mulți adolescenți dintr-o clasă de gimnaziu a Liceului cu Program Sportiv din Oradea se plâng părinților, de luni bune, că sunt terorizați de un coleg cu comportament violent, care îi amenință cu bătaia. Părinții s-au plâns mai departe profesorilor și conducerii școlii, dar degeaba, așa că singura soluție pe care o găsesc este... să plece ei din școală.
Covidul la control
În primele 2 zile după deschiderea în Bihor a 8 centre de evaluare a bolnavilor Covid, acestea au avut doar 16 pacienți dintre cei peste 1.500 de bihoreni găsiți infectați.
Deși permit investigarea și tratarea rapid, simplu, gratis și fără internare, centrele de evaluare au fost pustii chiar din vina autorităților, care informează oamenii că au Covid, dar nu și că există „policlinicile” anume pregătite pentru ei.
Piramide de Bihor
Un fenomen geologic interesant ar putea deveni o atracție turistică inedită a Bihorului.
Râpele de la Mierag, din comuna Tărcaia, ascund două turnuri uriașe de pământ, cu formă piramidală, ce au rămas mărturii ale mării care, cu mii de ani în urmă, acoperea Țara Beiușului.
TIMP LIBER
Cochetul restaurant Allegria, amenajat în clădirea fostului complex al ordinului călugărilor mizericordieni, are de săptămâna trecută o întindere mai mare şi o ofertă mai bogată.
La Allegria a fost inaugurată o cramă, numită „Juan de Dios”, după întemeietorul ordinului mizericordienilor, ce include o selecţie de vinuri premiate, şampanii şi varietăți de coniac, iar în meniu a fost introdusă şi pizza, pregătită ca în sudul Italiei.
OPINIILE BIHOREANULUI
Cele mai mici salarii din România
de Mircea Chirilă
Povestea cu cele mai mici salarii în Oradea nu știu de unde a apărut. Pentru că Institutul Național de Statistică nu are date despre salariile medii din orașe, ci doar pe județe. Or, a echivala județul cu orașul poate fi o greșeală scuzabilă la Botoșani, unde numele este identic, dar în Bihor este clar o minciună cu bună știință.
Cum ucide corupția
de Adrian Criș
Strigată în stradă după Colectiv, o vreme și în Parlament, dar apoi căzută tot mai adânc în uitare, din diverse cauze (trecerea timpului, schimbarea guvernanților, apariția a noi urgențe sau pur și simplu adaptarea societății), „corupția ucide” nu ar trebui să fie o lozincă politică, ci o constatare punctuală care să determine schimbări sistemice.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.