URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Mai 2011, 10:31

Neşu transmite primul mesaj: "Să nu plângă nimeni pentru mine!"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Mihai Neşu a transmis primul mesaj, pentru toţi cei care îi sunt alături. La opt zile după dupa teribila accidentare, dar şi după o complicată operaţie la coloana vertebrală, Neşu spune, prin intermediul soţiei sale, că nu vrea lacrimi, ci optimism.

"Să nu plângă nimeni pentru mine! Toată lumea trebuie să fie optimistă", i-a transmis Neşu soţiei sale, care este nelipsită din spital din ziua în care Mihăiţă a intrat pe mâna medicilor, scrie ziare.com. Chiar dacă au trecut opt zile de la operaţie, starea lui Neşu este neschimbată, doctorii fiind în continuare rezevaţi.

"Din păcate nu avem noutăţi despre el. Jucătorii au vrut sa îi facă o vizită lui Mihai, dar asta nu este posibil pentru moment. Trebuie să aibă parte de cât mai multă odihnă. Singurii care pot intra la el sunt soţia şi tatăl lui Nesu", au afirmat medicii clubului Utrecht, la care orădeanul a activat.

Mihai Neşu a fost operat marţea trecută, după ce s-a ciocnit cu un coechipier în timpul unui antrenament şi nu s-a mai putut ridica de pe gazon. Fotbalistul, care a strigat imediat după accidentare că nu-şi mai poate mişca mâinile si picioarele, a fost transportat la spital cu o fractură în zona cervicală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
LUPTA NESU!
LUPTA NESULE! Asta nu mai este o joaca, e meciul vietii tale, MECIUL CU VIATA! LUPTA MIHAI! FII TARE BICHON!
Postat 19 Mai 2011, 13:33 de Oradea4Ever
Va dorim sanatate !
As spune ca dansul are mare dreptate.Fara speranta, dorinta de vindecare si chiar optimism nici unul din noi, sanatosi sau bolnavi , nu avem sanse de mai bine.Conteaza enorm sustinerea familiei, celor dragi cit si toata terapia care mai poate urma (exista si medicina alternativa,complementara si naturista - vezi acupunctura, tratamentul cu energie , anumite diete si stil de viata oriental ....). Eu cred ca se va vindeca, incet ar sigur....si atunci vom zambi cu totii ! multa multa sanatate !!!!!!!!
Postat 19 Mai 2011, 12:11 de Anonim
optimism
asa e, trebuie o doza maxima de optimism dar parca la maica-sa se manifesta optimismul cam aiurea; in toate interventiile pe care le-a avut radea de nu se mai oprea!!!! ma rog...eu sunt convins ca isi va reveni chiar daca este evident ca procesul va fi de durata. important este insa finalul care sigur va fi unul fericit!
Postat 19 Mai 2011, 10:44 de dan oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON