URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Ianuarie 2023, 13:35

Naturisse: sănătate și stare de bine pentru cei mari și cei mici (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În momentul apariției unui copil, matricea priorităților se reconfigurează. Ne dorim să le oferim celor mici opțiunile cele mai sănătoase și cât mai aproape de tot ce înseamnă cu adevărat natura. Odată cu micuții noștri, avem și noi șansa de a ne echilibra și de ne alinia cu alegerile necesare pentru a ajunge în cea mai bună formă. Iar Naturisse, concept store-ul cu produse organice recent inaugurat în Crișul Shopping Center, are la bază întocmai decizia de a rămâne ori a redeveni sănătos, cu ajutorul unor produse de cea mai înaltă calitate.

Încă din perioada sarcinii, atât mama, cât și bebelușul, au nevoie de ingrediente pure și nutritive pentru a se dezvolta armonios. De la această premisă a fost creat întreg portofoliul de produse Naturisse, inclusiv gama de cosmetice organice, caracterizată de sinergia dintre eficiența și blândețea elementelor pe care le au la bază. Una dintre vedetele portofoliului este brandul Naobay, originar din Valencia, acolo unde ingrediente organice se împletesc în formule unice, elaborate de o echipă dedicată de cercetători și specialiști în skincare. De la șampon, gel de duș ori spumă pentru baia bebelușului până la uleiuri delicate sau creme speciale pentru pielea celor mici, suntem convinși că vă veți îndrăgosti de eficiența acestor produse, prevăzute cu un parfum subtil, 100% natural. Extractul de gălbenele, nucile tigrate și untul de shea sunt doar câteva dintre componentele-cheie care respectă pH-ul natural al pielii, stimulând hidratarea și regenerarea acesteia.

Printre rafturile concept store-ului, veți găsi  însă și o serie de branduri autohtone, care creează săpunuri artizanale ori uleiuri cosmetice cu ajutorul plantelor românești, pline de proprietăți tămăduitoare. Și pastele de dinți au la bază exclusiv ingrediente naturale, care nu reprezintă un pericol în cazul în care sunt înghițite. Naturisse oferă în egală măsură toate cele necesare unei rutine complete de skincare, indiferent de vârstă.

Nu de puține ori se întâmplă ca părinții sau bunicii să intre într-un magazin cu strângere de inimă, de teamă că micuții vor pofti la rafturile pline cu dulciuri. Nu este cazul, însă, la Naturisse, concept store­-ul de la parterul Crișul Shopping Center, unde rafturile sunt într-adevăr pline de bunătăți, dar este vorba de produse organice, bogate în substanțe nutritive și lipsite de zahăr rafinat.

Batoanele, biscuiții ori cremele tartinabile fără zahăr de la Naturisse reprezintă toate alegeri 100% sigure atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Același lucru este valabil și pentru sortimentele de miere în diverse combinații, de la susan rumenit la migdale cu scorțișoară, care vin împachetate în borcane drăgălașe, pline de arome care îmbie la orice vârstă. Naturisse cuprinde și o gamă largă de ceaiuri destinate bebelușilor, copiilor și mămicilor. Veți regăsi în mixurile de plante culese manual rezolvări la probleme precum „năsuc înfundat” sau burtici supărate din cauza colicilor, dar în același timp puteți apela cu încredere și la ceaiurile care stimulează alăptarea sau ajută corpul în perioada de dinaintea nașterii. Aduceți micile momente de destindere la un alt nivel cu combinațiile speciale pentru relaxare, cu ceaiuri împachetate în denumiri precum „Love for Life”, „Peace on Earth” sau „Harmony” ori cu cafea de specialitate intens aromată.

Nu în ultimul rând, vă invităm să accesați și zona produselor de curățenie, unde eficacitatea ireproșabilă se îmbină cu ingredientele pure, fără mirosurile înțepătoare ale chimicalelor atât de des folosite. Odată făcută trecerea la soluții de curățare bio, veți descoperi o experiență cu totul nouă de îngrijire a locuinței, care înglobează atât grija pentru sine, cât și cea pentru natură și mediul înconjurător.

Naturisse este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, oferindu-vă o oază de sănătate și relaxare în centrul agitației cotidiene de zi cu zi. Nu ezitați să vă lăsați călăuziți de aromele fermecătoare care vă îmbie încă de la intrarea în Crișul Shopping Center.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON