URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Ianuarie 2013, 10:49

A vrut să conducă 60 de kilometri, dar s-a luat după GPS şi s-a rătăcit 2.800 de kilometri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O şoferiţa a fost înşelată de GPS şi a ajuns să facă un drum de 45 de minute în două zile.

Sabine Moreau, o belgiancă în vârstă de 67 de ani, a mers să-şi ia un prieten de la gara din Bruxelles. Femeia a plecat din orăşelul în care locuia, Solre-sur-Sambre, care se află la aproximativ 60 de kilometri de Bruxelles, scrie evz.ro.

Şi-a pus GPS-ul şi a pornit la drum cu maşina. Însă, aparatul o luase razna, iar drumul s-a transformat într-un coşmar. Mai exact, belgianca a mers vreo 2.800 de kilometri, a traversat şase ţări.

Nu s-a oprit nici măcar atunci când a văzut că semnele de circulaţie sunt în alte limbi. După două zile de mers cu maşina s-a gândit că s-ar putea să nu mai fie în Belgia. Deşi s-a oprit de mai multe ori ca să alimenteze, nu s-a gândit nicio secundă că GPS-ul ar fi putut să o direcţioneze greşit.

"Am văzut diverse semne de circulaţie, prima dată în franceză, apoi în germană - Cologne, Aachen, Frankfurt. Dar nu mi-am pus nicio întrebare, eram foarte concentrată la drum, să merg mai departe", a declarat belgianca.

Poliţia crede că a trecut prin Franţa, Germania, Austria şi Slovenia până să ajungă în Croaţia. Poliţiştii au început să o caute, după ce reclamase dispariţia sa fiul ei. În cele din urmă, aceasta a sunat acasă şi a spus că a ajuns în Zagreb. "Nu am realizat că ar fi ceva în neregulă decât atunci când am ajuns în Zagreb", a declarat femeia.

(sursa: Evz.ro)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Sook me, boule!
@romanul complex de cretin ce esti, si daca a trecut prin Franta tot nu sunt 2800 de kilometri parcursi, apropo nu toti cititorii bihoreanului sunt idioti ca tine, unii au mai facut ceva geografie la viata lor si stiu din ce au invatat ca distanta asta e neverosimila. Apropo, si daca ar fi mers atata tampita aia de belgianca, de ce sa se laude cu aceasta ineptie facuta de ea? A, mi-am dat seama, e la fel de imbecila ca tine, complexatule!
Postat 18 Ianuarie 2013, 14:05 de Merlin from Berlin
bine că nu doare prostia
Ce bien că nu doaree prostia, în priimul rând pentur că doamna s-ar tăvăli în chinuri, dar şi pentru că ar fi câţiva inteligenţi care în încercarea de a arăta ei cât sunt de culţi demonstrează că sunt proşti de buhăie. Intelibenţii, după ce au citit materialul au dat fuga la o hartă interactivă şi au dat căutarea pentru Bruxelles-Zagreb, şi normal distanţa dată a fost de 1290 (pare-mi-se şi 7 peste 90) de kilometri, şi repede a sărit să scrie el că ziariştii sunt proşti, şi că el e deştept. Boule, pardon, boilor, citiţi toată ştirea. Cretina de la volan a trecut (probabil) prin Franţa, Germania, Austria şi a ajusn în Croaţia. Traseul dat pe harta interactivă nu prindea şi Franţa. Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul.
Postat 17 Ianuarie 2013, 07:37 de românul complex
idioata!!
Idiot trebuie sa fie cineva sa faca asta....
Postat 16 Ianuarie 2013, 20:51 de citizen
post sa fii GPS sa ai
aia de la Ev z si astia de la Bihoreanul is colegi de scoala cu bolos m, chirla m, felea adi, rittli x, au trecut prin scoli... multe si MAAAARI! se vede
Postat 16 Ianuarie 2013, 17:09 de prostimea de oradie
Serios?
Da, doar ca, dragi ziaristi copy/paste, distanta dintre Bruxelles si Zagreb e de 1290 de km, deci, cum a mers tanti asta 2800 de km? Sau in scoala primara erati corigenti la geografie?
Postat 16 Ianuarie 2013, 13:52 de Merlin from Berlin
Nu e un caz singular
Mai stiu cazuri concrete de Oradeni care pornesc la drum si nu gandesc un pic ce traseu vor sa urmeze sau sa isi puna logica un pic la treaba :))). In loc sa ajunga de la Oradea la Viena au zis ca o iau pe autostrada pe la DEBRECEN si au ajuns in Slovacia:)))))))......ca doar acolo le indica GPS
Postat 16 Ianuarie 2013, 12:56 de Alexandru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON