URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Ianuarie 2013, 19:45

O cunoscută prezentatoare TV a făcut scandal de Revelion în Băile 1 Mai

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, a petrecut Revelionul la un complex hotelier (Perla) din Băile 1 Mai, scrie tabloidul Cancan. Potrivit aceleiaşi surse, la sosire prezentatoarea emisiunii "Cunoaşte, visează, iubeşte" de la Prima TV a solicitat mai multe proceduri pentru relaxare şi îngrijire corporală.

Pentru a intra in noul an complet refacută, Luana a completat cam tot formularul de servicii oferite: de la împachetări cu ciocolată şi parafină, până la capsulă feng shui sau drenaj limfatic.

Cum procedurile se fac cu programare, iar unele sunt dis-de-dimineaţă, vedeta a "sărit" peste câteva şedinţe, din simplul motiv ca nu s-a trezit, mai scrie Cancan. A avut însă surpriza să le găsească la plecare, trecute pe nota de plată.

Degeaba i-a explicat recepţionera că ar fi trebuit să anunţe că nu le onorează, ca sa fie scutită de plata lor. Iritată, vedeta Prima TV a făcut scandal, acuzând-o pe reprezentanta hotelului că o pune să plătească servicii de care nu a beneficiat. Toată scena a fost urmarită de mai mulţi clienţi din hotel.

(sursa:cancan.ro)

UPDATE:

Directoarea Hotelului Perla din Băile 1 Mai susţine că vedeta TV şi-a plătit toate serviciile, fără incidente.

Detalii, în articolul: Conducerea Hotelului Perla dezminte scandalul cu Luana Ibacka

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
marlanism
daca ti-ai facut programare si nu vii si nu anunti...mi se pare absolut normal sa platesti, si eu lucrez in astfel de servicii, poate refuz o clienta ca sa-i tin loc rezervat uneia care nici bun simt sa dea un telefon ca nu vine....dar ma rog, de obicei toapele se irita, ca sa nu mai vorbim de toape de capitala...
Postat 14 Ianuarie 2013, 11:58 de andra
scheletul care atrage alte schelete :)))
Viviana (schelet ambulant ) este un manager de sters containere dar ce sa i faci ca numai banditi si smecheri misuna pe acolo fara scola, bine ca in sfarsit a ggasit o mai proasta ca ei sa le scoata in evidenta mizeria :))) hotelul e ok dar cine il conduce il umbreste :))). VIVIANA ce intimitate oferi tu clientilor: bordel , ca spa sunteti praf la ce tarife aveti ?
Postat 10 Ianuarie 2013, 22:13 de Perla e frumoasa
pera
hotel de fost bisnitar ,...au distrus si lacul cu nuferi
Postat 09 Ianuarie 2013, 14:23 de caca
Felicitari
Felicitari jurnalistilor de carton care iau ca unica sursa Cancan.ro. Serios?! Chiar asa?
Postat 07 Ianuarie 2013, 12:23 de Dan C
- Aceast scandal nu a existat deloc
In cursul zilei de 06.01.2013 am fost anuntata telefonic pentru a fi informata de aparitia in presa scrisa a unui articol legat de un incident petrecut in cadrul Complexului din Baile 1 Mai pe care il manageriez. Acest articol apare in publicatia CANCAN si este departe de realitate. Consideram ca acest articol denigreaza atat unitatea noastra de cazare dar in primul rand violeaza intimitatea pe care noi dorim sa o asiguram oaspetilor care ne calca pragul. In articol exista aspecte care nu sunt reale si doresc sa le lamuresc punctual: -Doamna Ibacka nu a avut nici o altercatie verbala cu receptionera ( Suciu Anca) care era de serviciu in ziua chek-outului iar aceasta a achitat tot consumul fara sa existe comentarii referitoare la nota de plata -Doamna Ibacka a fost prezenta la toate programarile pe care le avea prestabilite in prealabil -Aceast scandal nu a existat deloc NOI DEZMINTIM ACEASTA STIRE si o consideram tendentioasa. Aceasta este declaratia Complexului nostru prin care DEZMINTIM TOTAL ceea ce apare in ziarul CANCAN. Complex Hotelier Perla
Postat 07 Ianuarie 2013, 11:27 de TRUTA VIVIANA
o prezentatoare
serviciile lasa de dorit la acest Complex hotelier Perla.Am organizat si noi acolo botezul fetitei , dar personalul in frunte cu "doamna" Viviana Stefan care este directoarea hotelului si-au batut joc de tot. Servicii de tot rahatul. rusine sa le fie
Postat 07 Ianuarie 2013, 10:07 de anca
ASTA-I STIRE?????
Ma "bihorenilor", ce naiba, asta e stire, mancava-si incompetenta???????
Postat 07 Ianuarie 2013, 09:58 de Lulu
Ciobanisme
Asta-i gandire balcanica sa spui ca nu a beneficiat, deci nu plateste. Din moment ce si-a rezervat serviciile, personalul a fost la dispozitia ei si ea nu a binevoit sa apara, hotelul a investit resurse pentru a-i asigura serviciile si ea a avut chef de somn, trebuia sa anuleze din timp serviciile, daca nu, sa taca naibii ! Taranii astia sunt pe tv toata ziua, vai de capul lor.
Postat 07 Ianuarie 2013, 09:39 de anonim
A procedat corect!
Si eu eu as fi facut scandal, intrucat cred ca nimeni nu-i prost sa plateasca servicii de care nu beneficiaza!Personalul hotelului care efectueaza proceduri, in mod normal ar fi obligati sa aiba o evidenta cu clientii carora le-au efectuat procedurile si sa predea zilnic aceasta evidenta la receptie pentru decontare! Dar asa ceva nu se-ntampla la acest hotel!
Postat 07 Ianuarie 2013, 09:21 de Lisa
Pitzinism
doar o alta pitzipoanca
Postat 07 Ianuarie 2013, 02:03 de Observer
cata prostie poate sa incapa in capul unei femei!
Parasuta de femeie. Cineva sa ii explice ca domnia si prostia se plateste.
Postat 07 Ianuarie 2013, 00:28 de doggy_c
reclama
......
Postat 06 Ianuarie 2013, 23:15 de cabral
diva
Impresii de diva.Defapt o basinoasa.
Postat 06 Ianuarie 2013, 21:57 de cman
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON