URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Noiembrie 2012, 11:55

Luana Vila, cu dotările pe-afară

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi în urmă cu câţiva ani s-a mutat în Bucureşti pentru a deveni vedetă TV, Luana Vila, fiica secretarului Consiliului Local, Ionel Vila, s-a întors în urmă cu câteva luni acasă, la Oradea.

N-o fi reuşit ea să se impună în lumea Capitalei decât cu câteva apariţii în tabloide, dar revenită în oraşul natal s-a alinat repede, afişându-se în cluburile de fiţe.

Pasionată de modă, într-o apariţie recentă la Club Bali, Luana Vila a ales, însă, o ţinută cam lejeră. Tânăra apare într-o fotografie alături de antrenorul de handbal Sebastian Tudor (foto stânga) într-o rochie cu decolteu foarte adânc, până spre glezne.

Deşi Bihorel e înclinat să creadă că mai degrabă a îmbrăcat rochia invers, cu spatele în faţă...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
:)
Invidiosi de ultima speta!!! Vorbiti din auzite, din barfe, din rautati! O cunosc pe Luana personal si este o persoana extraordinara, cu mult bun simt, cu o multime de calitati, dar.... prea smechera pentru orasul asta de libidinosi!!!!! Tot respectul Lua :)
Postat 21 Decembrie 2012, 21:53 de No name
.
Cata * o mancat asta la viata ei. La 19 ani avea * cat o galeata, acuma ... :) Tre sa fii rupt rau sa-ti bagi * in asta acuma.
Postat 20 Decembrie 2012, 23:42 de lulu
penaliiii
CENZURAT
Postat 02 Decembrie 2012, 21:49 de spectator
piesa
Pacat ca e tot timpul cu GAYY AIA. e piesa LUA
Postat 01 Decembrie 2012, 23:49 de bogdan
Întreb
Întreb si eu, na, ca nu cunosc pitzipoanele din comuna Oradea, așa o cheamă pe fatuca, Pulana?
Postat 29 Noiembrie 2012, 17:48 de Daidincur
ATENTIE!!!
ATENTIE!!! ESTE VIATA EI PRIVATA SI CU VIATA EI FACE CE VREA. ESTE RUSINOS SA SCRIETI COMENTARII URATE LA ADRESA EI SI VA ASCUNDETI SUB IDENTITATE NECUNOSCUTA. INSEAMNA CA NU AVETI CURAJUL RASPUNDERII SI SUNTETI NISTE LASI. DACA AVETI CEVA SA-I SPUNETI DE CE NU O FACETI IN FATA EI. PROBABIL SUNTETI NISTE PERSOANE COMPLEXATE DE ASPECTUL VOSTRU SI DE POZITIA VOASTRA SOCIALA. EU VA RECOMAND SA VA CAUTATI CEVA DE LUCRU, SA MERGETI SA MUNCITI IAR DACA NU REUSITI SA SCAPATI DE COMPLEXITATE VA RECOMAND SA LUATI DE 3X PE ZI DUPA FIECARE MASA CATE 3 PASTILE DE RUDOTEL. POATE ASA O SA REUSITI SA SCAPATI DE ACESTE OCUPATII.
Postat 29 Noiembrie 2012, 11:50 de DRAGOS MIHAIL
Cretinii orasului
Un oras de cretini nu altceva, daca unu se kaka in nufarul , se aude in rogerius ca a facut kaka pe el, barfe cat china parca din astea traiti in loc sa va vedeti fiecare de ograda voastra si sa facetzi ceva constructiv, daca nunu i-o trage bine la una si ii dai liber dupa aia, aia baga zvon ca nu i-a tras-o cum trebuie, asta e orasul Oradea cu cluburi cu tot, cluburi pline de tarfe ,fitze pe banii lui tata, penibil !!!
Postat 28 Noiembrie 2012, 21:33 de Vlad Tzepes
Bunutza
Fraierilor,e acri strugurii,v ati dori bucurii la ea,un prieten zice ca se misca bine
Postat 28 Noiembrie 2012, 19:55 de Joe
e cu chereches
pfuuuuuu va zic din surse sigure ca e febletea lui CHERECHES, PRIMARUL-MAFIOT din Baia Mare sa vedeti faza mi-o spus cineva care stia sigur. fostul ei prieten de la satu mare avea Bentley si ea s-a despartit de el si ala o tot suna si Chereches o iubeste pe asta si l-a amenintat pe ala si i-a dat foc la Bentley Si la stiri a aratat numai ala la cat e de mafiot s-a musamalizat dar cert e ca fostul iubit nu mai are Bentley
Postat 28 Noiembrie 2012, 13:11 de M
CE PENALAAAA
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:07 de alina
GAY
Eu eram intr-o zi cu prietenii mei si am vazut-o la o cafenea in centru era numai ea si o gasca de gay cu care radea non stop.e foarte simpatica Luana:*:*:*:*:*:*:*
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:04 de marius
&&&
NU INTELEG CUM ASA O FATA FRUMOASA POATE SA IASA NUMAI CU GAYUL ALA DE PELE!!!!!!!!!!
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:40 de COSMIN
&&&
Bahhhh daca nici asta nu are relatii si cunostiinte atunci care fata din oras are?si in ce cercuri se invarte si in Bucuresti. Am auzit cu cine vorbeste si de multe ori am vazut-o doar ca sta la locul ei si chiar fata este inteligenta
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:34 de b
tare
Luana e o scumpa e si tare si tot ce vrei finuta si bine educata.si sa lasam rautatile FETELOR este o prezenta eleganta si extravaganta
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:31 de A
Pop
O vulgara libidinoasa si increzuta care are bani de la tata ca in rest e o \"paduchioasa coafata\" cu care nu poti discuta nimic ca nu o duce capul. Saraca.....Panarama baietilor
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:08 de Adrian
Pop
Saraca Mie imi e chiar mila de ea niciodata nu o vezi iesind cu fete,sa aiba o prietena,doua trei cu care sa iasa si ea . E mereu cu George,Pele & Company.... Dar ceea ce a facut in acea seara in Club Bali cand a purtat aceasta "creatie deosebita " pe ea a fost de toata jena. Parca era platita sa faca SHOW in Club dansa ca si ultima ordinara ,o vulgara libidinoasa si increzuta care dupa ce si-a incercat norocul la Bucuresti a venit cu coada intre picioare la Oradea. PEnibilaaaaaaaaaa
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:04 de Simona
mick
este fetita " adoptiva" a lui PELE?
Postat 28 Noiembrie 2012, 09:00 de mick
din ce?
Din ce are tat'su bani de Audi nou pt. o stoarfa? Ca doar a mai facut praf un Opel. Fara silicoane, fara buzoace, fata secretaru primariei si fara fraierii care i-au cumparat si inca ai mai cumpara posete si haine, ar arata ca un cearceaf bine zmotocit dimineata. Nu are forme decit la norma. Cu bani si cu operatii si dintr-un porc poti sa faci o lebada. Bine, asta nu inseamna ca ea arata ca o lebada. Operatiile ei nu au reusit. Intrebarea este....dupa cati au trecut prin patul ei, cine o mai ia de nevasta?
Postat 28 Noiembrie 2012, 08:37 de TT
Întrebare deci...
Who the * is Pulana?
Postat 28 Noiembrie 2012, 08:09 de Intrebator
dar din dar :D
se vede ce buze formate pe lupa are :P
Postat 28 Noiembrie 2012, 07:42 de Dardanel
tunata
are ce arata ca ii tunata nu de alta, e o fata comuna ca fizic in rest.......are noroc cu tataca altfel ar fi la produs ca multe altele din oradea noastra mare:)).
Postat 27 Noiembrie 2012, 18:30 de cucu
invidiosilor
sunteti invidiosi ca are dotari, frustratilor :) e drept ca s-a ingrasat putin, dar tot arata mai bine ca multe din prietenele voastre. care-i problema, daca are ce arata, de ce sa nu arate ?
Postat 27 Noiembrie 2012, 18:26 de xfiles
asta-i in calduri...permanent
Mai obscena poza decat asta de aici ar fi fost daca "vedeta" din secretariatul primariei aparea cu Horia Vuscan alaturi in club. Aveam atunci "politicianul" viitorului impreuna cu pitipoanca de consum subventionata pentru asistatii sociali.
Postat 27 Noiembrie 2012, 17:41 de m. dacin
can can de ca..ca..can
o parvenita..din averea faurita cu sarguinta de taticu pe spinarea contribuabililor, din pacate.. publicittate la pitipoance sau ce?
Postat 27 Noiembrie 2012, 16:25 de don juan
???
Vad ca se cenzureaza comentariile. Atunci, inca odata ,fara cuvinte obscene: Ce fatza de prostituata are.....
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:48 de Nu
nu se [poate !!
saraci barbati ce tortura cu una ca asta in pat :))) sex pe intuneric :))) toata viata ! daca nici machiata nu arata bine fara e un cosmar :)))
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:05 de are de tate exceptie
nu se [poate !!
fara succes la tipul cu care pozeza, pacat !... si decoltata si fara EFECT, nu se poate ! ORICUM pe un barbat il atrage FATA femeii :))) in rest GALEATA .ARE di tate exceptie moaca faina, nu se poate !
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:03 de are de tate exceptie
Daaa
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:32 de Nu
dublu dribling
Silicoanele alea seamana leit cu tacsu secretarul Vila Ionel. Se vede ca e facuta in eprubeta din primarie si destinata relatiilor cu publicul larg si foarte larg.
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:22 de pele
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON