URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Noiembrie 2015, 18:56

Ziua Naţională "la mişto": Oficiul Poştal de pe Bulevardul Dacia a arborat tricolorul cu stema comunistă! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tot înainte, că înainte era mai bine! Oficiul Poştal 9 din Bulevarul Dacia 110 a arborat în weekend, în pregătirea Zilei Naţionale, vechiul tricolor cu stema comunistă.

La intarea în Poştă a putut fi văzut fluturând drapelul cu stema Republicii Socialiste România, reprezentând o cunună de spice înconjurând o sondă, brazii şi munţii Carpaţi sub o stea roşie în cinci colţuri.

Situaţia a fost semnalată BIHOREANULUI de cititori. "Când am văzut nu-mi venea să-mi cred ochilor. Probabil l-au pus la mişto, că noi nici munţi, nici sonde, nici păduri nu mai avem. Le-au luat toate străinii", a spus un orădean.

Vechiul steag comunist a fost înlocuit cu un tricolor nou-nouţ luni după-amiază, după ce mai mulţi trecători l-au fotografiat cu telefoanele mobile fluturând vesel în ploaie. De parcă venea 23 august, nu 1 Decembrie...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Parere
Eu cred ca acesta a fost un protest nu tocmai subtil al celor care lucreaza acolo. Cine locuieste in zona si apartine de acea posta stie ca acolo parca timpul a stat in loc de 30 de ani. Peretii ponositi si lambriurile de pe perete au amprenta timpului care a trecut dar... fara sa se schimbe nimic. Pana si exteriorul postei cu acele grilaje "anti-hoti" te duc cu gandul la comunism. Asa ca eu daca eram in locul lor as fi lasat in continuare acel steag acolo in semn de protest fata de 0 investitii care s-au facut acolo! Si oricum acel steag se incadra perfect in peisajul deprimant din fatza postei. :)
Postat 01 Decembrie 2015, 14:12 de Bubu
Auleuuuuuu
Demisia duamnei DIRIJINTA de oficiu..DEMISIA acestei sefe incompetente...!!
Postat 01 Decembrie 2015, 06:45 de grigore
Demisie de onoare d-na director Muresan
Stimata d-na director Muresan drapelul tarii este sfant . O demisie de onoare pt incompetenta subalternilor dvs. si nu in ultimul rand a dvs pt ca nu ati dispus verificarea celor cateva oficii postale pe care le aveti in subordine daca au drapelul tarii in perfecta stare. Cu stima, MDM
Postat 30 Noiembrie 2015, 23:25 de MDM
cre' ca stim cine l-a pus... :D
E una acolo-sa la ghiseu, ciufuta si care se uita mereu urat, de parca ea n-ar fi la servici si ai deranja-o, una Ildiko, cre' ca ea a pus steagul ala :D :D :D
Postat 30 Noiembrie 2015, 19:36 de AgentulTermic
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON