URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Aprilie 2022, 09:00

Icra cenuşie: "Doctoriţa minune", Flavia Groşan, face declaraţii revoltătoare în contextul războiului în Ucraina

Icra cenuşie: 'Doctoriţa minune', Flavia Groşan, face declaraţii revoltătoare în contextul războiului în Ucraina foto: arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La fel ca toţi adepţii teoriilor conspiraţioniste privind pandemia, "doctoriţa minune" Flavia Groşan a devenit, după ce Rusia a invadat Ucraina, o mare admiratoare a "fratelui de la Răsărit".

După mai multe postări prin care sugera că Ucraina "şi-a căutat-o" şi că Rusia luptă împotriva ticăloşiei Occidentului, Groşan a povestit joia trecută că "ăştia care judecă Rusia nu au fost niciodată pe acolo", pe când ea a avut "şansa să văd o parte din ea, adică fix Sankt Petersburg, fosta capitală imperială".

Rusia, zice ea, ignorând sărăcia atotcuprinzătoare de la vest la est şi de la nord la sud, "este despre Ermitage, despre catedrale poleite în aur, despre hoteluri de un lux desăvârşit, în care mănânci icre de toate culorile, cu tacâmuri de argint, din cel mai rafinat porţelan, şi bei din cel mai bun cristal... Rusia este despre opulenţă şi aroganţă".

Într-un post-scriptum, Flavia Groşan îşi aminteşte că "acolo mi-a picat fisa despre claritromicină, acolo am învăţat despre macrolide", adică despre "medicamentele minune" pe care le-a folosit în pandemie.

"Vizitaţi Rusia şi apoi mai vorbim. Amin!", a încheiat ea, într-un al doilea P.S. (foto jos).

Bihorel crede că, înainte de a călători în Rusia, doamna doctor ar fi avut nevoie de nişte vizite şi contravizite în nişte stabilimente de la noi din ţară, unde sigur nu ar fi fost îmbiată cu icre negre.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Ei da…
Amereca care tipărește bani mereu? Homeleșii? Doamne ferește să vorbim despre ei! Îi așteptăm de pe vremea lu Stalin, încă nu au venit. Ne-au mai aruncat câte o gioarsă de avion și asta e…
Postat 20 Aprilie 2022, 18:04 de User anonimizat
Cu-vintul care ucide
{ La fel ca toţi adepţii teoriilor conspiraţioniste privind pandemia, "doctoriţa minune" Flavia Groşan a devenit, după ce Rusia a invadat Ucraina, o mare admiratoare a "fratelui de la Răsărit". } . A devenit ,zice bihorelu' . Mai degraba , doamna ERA o admiratoare a rusiei si tot ce reprezinta rusia. Nu zice nicaieri ca e o admiratoare a lui Putin si a oligarhiei din ultimii 30 ani. Admira si ea o perioada frumoasa din istoria rusiei. La fel cum poti fi fan Volkswagen sau BMW , chiar daca au fost emblemele perioadei hitleriste,naziste, whatever. Doamna are un feeling, un instinct pe care generatiile pro,#rezist nu le au, amputate fiind de nwo, in care bihoreanul se arunca de multe ori cu ochii inchisi. [ https://www.ebihoreanul.ro/stiri/amenda-la-lidl-fara-masca-foto-159734.html ]
Postat 20 Aprilie 2022, 16:33 de excalibur
Kp
Observ că ai pile la Bihoreanu. Dacă se scrie un comentariu negativ la adresa ta dispare Bravo clonțopistule Și tu mai comentezi de alți
Postat 20 Aprilie 2022, 16:23 de Acela
CrisDumi aka KP VUVUZELA comunistă
Opinia ei personala se numeste propagandă, cum si opinia mea personala este propagandă in Rusia si esti răsplătit cu 15 ani de pușcărie asta e democrația in Rusia. Daca va place asa de mult Rusia încercați sa va mutați in Vladivostok RUSSIA IT'S A FREE COUNTY :::::)))) in acest fel ii puteți colora icrele lui Năstase
Postat 20 Aprilie 2022, 12:47 de Sandu2100
Ohhhooooo! De când așteaptă propaganda așa ceva?
Ce a spus Flavia Groșan reprezintă opinia ei personală. E dreptul ei să vadă mai "adânc" decât propagandiștii mercenariatului jurnalistic. Sunt destui etnici ucraineni și ruși în Oradea, rezultați în urma căsătoriilor unor români, care au făcut studiile în defuncta URSS și au revenit în România cu ucrainence și rusoaice de acolo. Dacă i-ați întreba ce părere au despre acest război, ați afla cu adevărat despre ce e vorba. Atunci nu ați mai bate câmpii, vorbind tâmpenii despre FG. V-ați pune mintea la contribuție la Bihoreanul (...)
Postat 20 Aprilie 2022, 12:22 de KP
firul logic
deci doamna doctor are dreptul sa-si spuna opinia despre Rusia pentru ca a mincat icre negre si de alte culori si pentru ca Rusia are catedrale poleite si hoteluri de lux. Cu alte cuvinte, ne putem spune parerea despre nebunia asta de razboi doar daca anterior am vizitat, la fel ca dansa Rusia, asa-i?Pai pe "mana" asteia si-au pus oamenii sperantele in pandemie? cum poti sa argumentezi un razboi ? poate ar fi bine cineva sa contabilizeze pe toti "vindecatii"de doamna doctor dar mai ales pe cei care nu mai pot sa isi spuna regretele ca au crezut in bazaconiile ei!
Postat 20 Aprilie 2022, 11:37 de seb77
Covizeii ăștia
Am vazut de la bun început ca anti-covizii ăștia au o problemă cu capul, nu este Covid dar Grosan te vindecă, Bill Gates, Soros bla bla bla toate astea au pornit de la masina de propagandă Putinista cei mai slabi de cap pun botul. Catedrale poleite cu aur, icre colorate si hoteluri de lux sunt o chestie in Rusia care doar oligarhii isi permit, Rusul de rând moare de foame in timp ce e îndobitocit periodic. Ar fi o idee buna ca Grosan si propaganda sa se mute in Rusia sa se bucure de icre si alte bunataturi luxoase AMIN.
Postat 20 Aprilie 2022, 10:58 de Sandu2100
hmmm
Ce usor vorbim cand nu facem armata, cand nu stim ce inseamna sa tragem cu AKM, cand nu ne-a murit cineva drag impuscat in ...cap, cand nu realizam ca razboiul duce la oprirea evolutiei cand razboiul duce la drame, cand nu realizam ca razboiul frange destine si iroseste tineretea generatiei ce va sa vina. Una este cultura rusa si alta e politichia si ambitia, asa de dragul unei logici de clasa a 4-a facem, sper o, diferentiere. Altfel nu am mai vorbi nici despre OHM, FREUD, GOETHE.....etc
Postat 20 Aprilie 2022, 10:40 de Christa
A blow in a china shop
Doamna Doctor nu spune prostii: în poză ține între buze icra putinistă ca dovadă a vindecării și a epifaniei ei miraculoase de pe Drumul Leningradului (actualul Sankt Petersburg), asemeni fariseului Saul devenit Pavel pe drumul Damascului, doar că la dânsa a fost invers: i s-a întunecat mintea. Cu așa o profetă-apologetă-localnică printre noi, e mare lucru dacă nu ajunge Oradea loc de pelerinaj regional, că lumea s-a dezvăluit că e tare plină de p roști și tare mă tem să nu dea buzna toți peste noi, mai tare ca deseară la All Star Game în polivalentă cu ciucă.
Postat 20 Aprilie 2022, 10:35 de decalog
Wow
Dacă nu mănânci icre negre în Rusia, n-ai voie sa comentezi despre război în opinia distinse doamne! ???? Va dați seama cum asociază unii războiul?? Sunt curios dacă mânca doamna....doctor.....o laba de urs în Ucraina.....acum era de partea Ucrainei în război?! P.S. Eu cred ca la fiecare loc de munca sa se facă teste psihologice...da'sa fie pe bune P.S.2 sper sa nu intre tara noastră în război cu Rusia..ca va fi lipsa de icre negre....și ce-or manca unii...săracii?!
Postat 20 Aprilie 2022, 10:21 de User anonimizat
Grosan face icre
acolo unde ai mancat primele icre din viata ta iti vine sa pupi poala popii... Grosan , Rusia nu e despre ce spui tu... ai avut o experienta turistica acolo si atata... Rusia este despre saracie, alcoolism si brutalitate... daca ar navali soldatii rusi peste tine ar scoate ei din tine icrele alea si apoi ai vedea cum e Rusia... Grosan , ce ai vazut tu in excursie este doar 1 la suta din Rusia, restul e o catastrofa de imperiu plin de oameni prosti si needucati, innebuniti dupa dictaturi si care nu dau doi bani pe viata unui om sau pe libertatile individuale... as vrea sa te vad pe tine facand pe eroina acolo cu basinile astea care iti ies din cap... ti-ar zbura fulgii in doua secunde... Ai facut destul rau natiei asteia, opreste-te naibii ...!!
Postat 20 Aprilie 2022, 09:53 de TanarSiNelinistit
Pas
Macar nu ii mai faceti reclama :))
Postat 20 Aprilie 2022, 09:22 de alexsmajor
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON