URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Iulie 2011, 11:18

Handicap cu girofar

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi înfiinţată abia de câteva luni sau poate pentru că înfiinţarea ei a fost asistată de ofiţeri de la poliţia naţională, Poliţia Locală a deprins deja metehnele colegilor lor din Parcul Traian.

Zilele trecute, Bihorel a surprins pe strada Andrei Şaguna, taman sub fereastra Prefecturii, o maşină aparţinând Poliţiei Locale, parcată taman pe un loc rezervat persoanelor cu handicap.

Păi, bine, măi băieţi, indiferent cum vă simţiţi şi cum vă consideră lumea, totuşi aveţi certificate că aţi fi sănătoşi. Sau le-aţi obţinut prin folosirea forţei?...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Scuze
Redactia Bihoreanul isi cere scuze fata de politistii comunitari. Dintr-o regretabila eroare de documentare, textul prezinta masina ca fiind parcata pe locul destinat persoanelor cu handicap, dar de fapt ea se afla pe locul invecinat.
Postat 05 Iulie 2011, 17:16 de Redactia
Pt. militistii care au ,,inundat'' net-ul !
Se vede ca sunteti ce sunteti : MILITISTI ! Boii aia de colegi ai vostri au parcat taman langa intersectie, asa ca cine vine si face virajul la dreapta da peste Golanul golanilor ! Bine a scris Ionel : ,,Avem suficienti politisti betivi si nenorociti !\" AFARA CU EI !
Postat 05 Iulie 2011, 06:48 de fane
Are si el dreptate !
Cea mai buna caracterizare a militistilor de azi a facut-o seful politiei romane, chestorul Liviu POPA, la Cluj in 28 ian. a.c. :,,Avem suficienti politisti betivi si nenorociti !" Ori daca nici seful lor nu-i cunoaste..... Aproape zilnic vezi la tv cum militistii impusca, se impusca si cate alte nazbatii mai fac ! AFARA CU EI !
Postat 05 Iulie 2011, 06:43 de ionel
SCUZE
Ar trebui sa fiti un pic mai atenti inainte sa postati toate prostiile pe site si ar trebui sa le cereti scuze oficial conducerii institutiei in cauza.Sa va fie rusine.Mai bine v-ati vedea pe voi si anume la cum va comportati cu oameni dar nu vedeti ce oameni sunteti dvs.
Postat 04 Iulie 2011, 16:42 de ????
IIOIO
NU ESTE LOC DE HANDICAPAT ,JURNALISTI DESPTETI
Postat 04 Iulie 2011, 12:04 de MURESAN
bravo
deci acel loc este amenajat de primaria oradea si locul pt persoanele cu dizabilitati este mai in fata . in concluzie ..... nu ma exprim . si daca tot sunteti asa de corectii,dc nu faceti poze la colegii vostri de la jurnalul bihorean care parcheaza pe trotuar si il blocheaza ca ei sunt ziaristiiiiii . faceti acolo poze la masini parchate ca "handicapati"
Postat 04 Iulie 2011, 10:24 de oradea
diploma
aceasta poza ,are" sansa",sa castige un premiu important .parca puli zzer
Postat 04 Iulie 2011, 10:21 de puli zzer
doctorat
cam asa! Iti trebuie neaparat doctorat pentru parcare...studii/studii. Pe pacienti ii "parchez" intr-un salon.E mai usor intr-adevar decit sa parchez o masina, la cite locuri de parcare are amenajate primaria si ostentatia cu care vineaza cei de la parcari, masinile care nu au achitata taxa de parcare...
Postat 03 Iulie 2011, 14:56 de doctor
ai doctorat?
asae ,trebuie doctorat,sa vezi ca pe locul rezervat persoanelor cu handicapat este pus si pe drum insemnul de rezervare,si unde e trasat loc de parcare se poate parca si la mai putin de 5 metri.doctorii poate se pricep mai bine la pacienti decat la parcari......
Postat 03 Iulie 2011, 14:30 de doctor
@handi
Ce bine te-iai incadrat in categoria"handi"...probabil iti trebuie si ochelari sau binoclu sau sa fii mai "dascept", monoclu. Pai mah, semnul se pune in fata masinii, in fata sensului de mers, sa poata vedea boul de la volan! nu? Si hai sa zicem ca ai dreptate cu semnul, (desi nu cred), dumnealor istetii cu casheketa, s-au oprit la mai putin de 5 m de trecerea de pietoni care iarasi e neregulamentar...deci, esti cumva politist sau neam cu vre-unul?
Postat 03 Iulie 2011, 13:53 de doctor
cap
cred ca handicapat a fost cel care a facut poza.....dupa cum se vede locul de parcare pt pers cu handicap este in fata acelui loc ocupat de masina politiei comunitare....si mai handicapat cel care a scris fara sa se uite mai bine....poate o sa se uite mai bine si conducerea ziarului......RUSINE!!!!!!!..SAU DUPA ZIARIST...SAU FOTOGRAF NU AI VOIE SA PARCHEZI NICI INAINTE CU UN LOC NICI DUPA....INCA ODATA RUSINE...
Postat 03 Iulie 2011, 12:10 de handi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON