URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Mai 2021, 18:16

Fetiţă de 12 ani, agresată sexual la intrarea într-un bloc din Oradea. Prădătorul, despre ce voia să facă: „Ştiţi voi...”

Fetiţă de 12 ani, agresată sexual la intrarea într-un bloc din Oradea. Prădătorul, despre ce voia să facă: „Ştiţi voi...” foto:generic monitorulbt.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bărbat în vârstă de 32 ani a fost arestat preventiv, duminică, după ce a molestat o fetiţă de 12 ani la intrarea într-un bloc din Oradea. Agresorul a fost prins de tatăl fetiţei şi de vecini, care l-au imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Potrivit informării transmise, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, la solicitarea BIHOREANULUI, incidentul a fost anunţat prin numărul 112 duminică, la ora 18.35, şi s-a produs în faţa uşii de acces într-o scară de bloc de pe strada Erofte Grigore.

Fetiţa voia să intre în momentul în care a fost atacată, din spate, de către o persoană de etnie romă.

"Inculpatul în vârstă de 32 ani a tras-o de haine şi a pipăit-o pe minoră, a prins-o de fund, cu intenţia de a o forţa să intre în scara blocului, însă a abandonat această acţiune, întrucât au intervenit mai multe persoane", se arată în comunicatul procurorilor.

Oamenii auziseră strigătele fetiţei şi au intervenit, atacatorul fugind imediat. El a fost prins, însă, la intersecţia străzilor Oneştilor cu Cazaban, de tatăl fetiţei şi de orădeni din zonă, care l-au şi imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Bărbatul, care se numeşte Augustin Berceni, a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea. Luat la întrebări cu privire la intenţia sa, dacă ar fi reuşit să o introducă pe fetiţă în scara blocului, individul a declarat „Ştiţi voi. Eram beat. Am băut", potrivit comunicatului anchetatorilor.

În aceeaşi seară, Berceni a fost prezentat la Judecătoria Oradea, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură pe care individul o mai poate contesta la Tribunalul Bihor. Bărbatul este recidivist, fiind eliberat de doar câteva luni din Penitenciarul Satu Mare, unde a fost închis pentru infracţiuni rutiere.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
@C-Laurentiu
Si eu cred ca tot de la LGBT e problema, cred ca tipul de etnie rroma era lezbian. Daca nu apareau LGBT in Europa nu existau cazuri de pedofilie nicaieri in lume. Stai linistit ca nu are legatura una cu alta si pedofilii merita sa fie aspru pedepsiti si probabil o asigurare ca nu mai pot abuza pe nimeni ulterior.
Postat 25 Mai 2021, 19:11 de Profesorul1
@C-Laurentiu
Deci rromulanul a agresat-o pt ca LGBT si din cauza la progresisti? ????????????
Postat 25 Mai 2021, 15:39 de alexsmajor
Sugrumat
Nemernicul trebuia rupt in bataie si apoi sugrumat!!
Postat 25 Mai 2021, 09:45 de AnaConda
Silver_Cat
Vezi ca te cauta Bolojan
Postat 25 Mai 2021, 08:57 de Sandu2100
Viitorul e acum
Copila aia va fi traumatizata pentru tot restul vietii. Poate nu va realiza acum ce s-a intamplat defapt, dar mai tarziu cand va devenii adult vor aparea probleme psihice grave. La fel se intampla cu orice minor care sufera diverse abuzuri si violente. Nu stie, nu intelege pentru ca nu are inca gandirea suficient dezvoltata. Ala o sa primeasca un 5-6 ani din care face jumate dupa care ii da drumul sa mai distruga o viata. Din pacate gesturile de genul asta vor fi din ce in ce mai frecvente gratie miscarii LGBT si a progresistilor bolnavi mintal de stanga. Ca doar mai nou la TV in seriale sau filme daca nu avem cuplu gay sau familii interrasiale cu tata de culoare, mama alba si copil adoptat vietnamez atunci nu avem nimic. Sa fi bolnav mintal este perfect normal si acceptabil. Ca doar si "barbatii" merg la pensat si epilat, adica aia care umbla in glezenele goale, freza de ludovic si blugi stramti. Parca in ultimii ani toate lepadaturile pamantului au iesit din codrii. Dovada vie, WC-ul public care este social media recte Tiktok si Facebook. Si toata propaganda asta sinistra din pacate se deruleaza sub pretextul de libera exprimare. Iar din prostie ori ignoranta se pare ca multi pun botul la asa ceva. Nu spun sa nu fim toleranti. Dar undeva trebuie trasa linie. Sunt chiar foarte curios si ce se va intampla in cazul soferului de camion linsat in Franta pe autostrada de negrii. Sau nu facem nimic de frica sa nu fim numiti rasisti?
Postat 25 Mai 2021, 00:39 de User anonimizat
A iesit Sandu la agatat :))
A iesit Sandu la agatat :))) Cand nu-i linge sprancenele birtinezului isi cauta jumatatea prin gradinite si scari de bloc.
Postat 24 Mai 2021, 23:03 de Silver_Cat
Recidivist - "Scoala strazii"
Daca-i tine infractiunea, si se facea nevazut, nu mai trebuia sa-si gaseasca scuze ca a fost beat, etc. Mai era doar un pic, si se dadea el victima!
Postat 24 Mai 2021, 22:03 de B90
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON