URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iunie 2014, 12:08

După "şpagagită", "arestită": Doctorul Romanul a fost dus la spital, fiindcă i s-a făcut rău în arestul Poliţiei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doctorul Constantin Romanul, prins în flagrant de luare de mită de la studenţii pe care urma să îi examineze şi reţinut în cursul zilei de joi, a fost internat seara la Spitalul Judeţean din Oradea, după ce a acuzat că i s-a făcut rău în arestul Poliţiei.

Medicul - care are diabet de gradul 2 şi un by-pass coronarian - a fost internat, sub paza Poliţiei, la secţia Cardiologie, unde a fost pus sub supraveghere de specialitate.

În dimineaţa zilei de vineri, o comisie medicală s-a constituit, la cererea anchetatorilor, pentru a diagnostica starea de sănătate a lui Romanul şi dacă acesta suportă condiţiile de detenţie, în condiţiile în care doctorul reţinut urmează să fie prezentat instanţei de judecată, unde procurorii Parchetului Bihor cer arestarea lui preventivă.

Citiţi pe această temă şi articolul "Prodecanul FMF Oradea, Constantin Romanul, reţinut de procurori, după ce a fost prins luând şpagă de la studenţi (FOTO)"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Averea la control
asa cum spunea si cineva mai sus , cel mai bun lucru in acest caz este verificarea averii . Pentru xce sa stea la puscarie ? Pe banii mei sau ai tai? Sa fie liber , sa manance pe banii lui , sa lucreze in continuare dar sa i se confiste averea nejustificata . Nu sunt experti contabili si judiciari ? Treziti-va si lucrati !
Postat 28 Iunie 2014, 10:00 de georgeta
Ordine morala
Sechestru si verificare la toti profesorii universitari din tara. Acuma uni incearca sa musamalizeze fraudele. Isi impart averile la progenituri.
Postat 27 Iunie 2014, 16:11 de Costel
nedemn
-de ce nu se afiseaza comentariile ? - cred ca se impune si verificarea castigurilor pe care le-a realizat cu ce a declarat si sa se confiste diferenta nejustificata. dlor judecatori nu este deajuns sa primeasca 1 an cu suspendare , trebuie pus sechestru pe averea nejustificata .
Postat 27 Iunie 2014, 13:37 de kosac ioan
Medicina Romaniei
Va dati seama viitorii medici ce talente vor avea nu ? Daca vom avea nevoie de o operatie mai bine mergem la un tinichigiu auto ... sigur stie mai multa treaba. Sa te mai lasi pe mana lor .... si sa mai platesti CAS, putreziti toti ma! Javrelor
Postat 27 Iunie 2014, 12:41 de Nah
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON