URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

De tot râsul

Tâlharul cel fricos: s-a speriat când a fost muşcat de deget!
Magazin
Doi bărbaţi cu cagule pe cap şi înarmaţi, au încercat să jefuiască o benzinărie din Capitală, însă casiera i-a pus pe fugă, după ce l-a muşcat de deget pe unul dintre infractori.
28 Iunie 2010, 16:53
Călcat de propria maşină, după ce şi-a lăsat câinele la volan
Magazin
Câinele e cel mai bun prieten al omului... până ajunge la volan. Un american din Florida a simţit pe pielea sa ce înseamnă să îţi laşi câinele nesupravegheat în maşină. A fost lovit în plin.
27 Iunie 2010, 17:05
Căţelul care nu acceptă mâncare de la Băsescu (VIDEO)
Bihoreanul TV
Se pare că românii nu sunt singurii care nu-l mai au la suflet pe Traian Băsescu. Asta, pentru că nici câinii nu se dau în vânt după el, lucru demonstrat din plin de un video care face furori pe internet.
27 Iunie 2010, 16:50
O pisică vrea să fie auzită! (VIDEO)
Magazin
Când vrei neapărat să fii auzit, faci orice pentru a-ţi transmite mesajul. O pisică a învăţat această regulă şi îi "miorlăie" sus şi tare stăpânului său. Clipul cu felina a făcut furori pe internet.
24 Iunie 2010, 17:37
Nikita zice că puşcăria îl va face 'mare' pe Dan Diaconescu
Magazin
Nikita, femeia devenită cunoscută pentru cât de iute e la mânie, este de părere că că închisoarea îl va face mai puternic pe Dan Diaconescu. "Şi Gigi Becali a fost la puşcărie şi după aia a ajuns europarlamentar. Diaconescu vrea să ajungă preşedinte!", a spus aceasta.
23 Iunie 2010, 12:26
Ursuleţul Hapciu: strănută de 30 de ori în jumătate de minut (VIDEO)
Bihoreanul TV
I-a intrat o muscă-n nas? O fi o alergie sau început de guturai? Un ursuleţ a amuzat o lume întreagă, după ce a fost filmat şi postat pe internet, strănutând de 30 de ori în 30 de secunde.
21 Iunie 2010, 22:35
Au desenat un penis uriaş pe podul din faţa sediului KGB
Magazin
Podul de peste râul Neva din Sankt Petersburg a fost vandalizat, "artiştii" desenând un penis imens făcut din graffity. Gurile rele susţin că opera ar reprezenta un mesaj, având în vedere că podul se află în faţa sediului fostului KGB.
18 Iunie 2010, 12:36
Porc declarat cetăţean de onoare!
Magazin
Fiindcă a supravieţuit seismului care a lovit China în anul 2008, un porc a fost ridicat la rang de cetăţean de onoare de către localnicii superstiţioşi.
17 Iunie 2010, 17:22
Vasile Blaga e în căutare de prietenie pe Facebook
Magazin
Hackerii i-au făcut cont pe reţeaua de socializare Facebook ministrului internelor Vasile Blaga la care au ataşat şi o fotografie, anunţând că ministrul e în căutare de... prietenie. Biroul de presă al MAI a comunicat, însă că respectivul cont este "pirat".
17 Iunie 2010, 14:44
Marijuana creşte liberă în New York!
Magazin
Fix în mijlocul parcului Union Square din Brooklyn, New York, locuitorii au descoperit că marijuana creşte liberă şi nestingherită.
17 Iunie 2010, 09:12
Şoferiţă beată criţă, face cascadorii în aeroport! (VIDEO)
Magazin
O tânără de 22 de ani a scăpat teafără dintr-o incredibilă cascadorie: a zburat peste bariera de la ieşirea din parcarea unui aeroport!
16 Iunie 2010, 14:50
Iri lui Moni, 'rupt' de beat la mare (VIDEO)
Magazin
Irinel Columbeanu a fost filmat şi fotografiat ieşind turmentat sâmbătă dimineaţa, dintr-un club din Mamaia. Drumul către hotel i-a jucat feste milionarului, acesta clătinându-se serios. Când şi-a dat seama că este fotografiat, Iri i-a arătat paparazzo-ului gesturi obscene.
14 Iunie 2010, 14:09
Tren împins de călători! (VIDEO)
Bihoreanul TV
România, ţara tuturor posibilităţilor! Un tren personal care se deplasa pe direcţia Simeria-Arad şi s-a defectat a fost împins de călători până a pornit.
14 Iunie 2010, 01:33
Viitor senator, îşi bârfeşte rivala în direct! (VIDEO)
Magazin
Carly Fiorina, o femeie ce şi-a propus să ajungă senator SUA, şi-a bârfit o rivală la o emisiune TV, fără să ştie că are microfonul pornit.
12 Iunie 2010, 20:18
Le dau pe mâna babalâcilor!
Magazin
Autorităţile olandeze ajută cu bani femeile fără loc de muncă să-şi găsească bărbaţi bogaţi. Nu de alta, dar aşa nu mai sunt nevoite să le pătească ajutoarele de şomaj.
11 Iunie 2010, 08:57
Sarkozy interzice bodyguarzii înalţi (FOTO)
Magazin
Sindromul Boc se manifestă şi la case mai mari! Preşedintele francez, care este complexat de înălţimea sa, a interzis bodyguarzii înalţi în preajma sa, în pofida faptului că aceştia au o valoare mai mare în a repera posibile ameninţări în mulţime.
Aloo, 911? Am nevoie urgentă de... un soţ
Magazin
O americancă a petrecut 3 zile la închisoare, după ce a sunat la 911, pentru a-şi căuta un bărbat. Deşi angajaţii serviciului au avertizat-o pe femeie să înceteze, aceasta a sunat la Urgenţe de 5 ori, apoi s-a "răcorit" după gratii.
08 Iunie 2010, 22:19
Condiţie fizică, nu glumă: Urcă scările rulante 'pe contrasens' (VIDEO)
Magazin
Ce poţi face atunci când vrei să-ţi păstrezi condiţia fizică şi nu ai bani de fitness? Reţeta este simplă: mergi la cel mai apropiat centru comercial şi urci scările rulante. Pe "contrasens"!
07 Iunie 2010, 01:22
Hillary Clinton i-a trimis reginei Elisabeta a doua 'La mulţi ani' cu o săptămână mai devreme
Magazin
Secretarul de stat american Hillary Clinton a transmis, vineri, reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii un mesaj de felicitare cu ocazia zilei sale de naştere. Urările au fost trimise, însă, cu o săptămână mai devreme, aniversarea oficială a reginei urmând să aibă loc sâmbăta viitoare.
06 Iunie 2010, 02:07
Misiune îndeplinită: veveriţa ce face orice pentru alune (VIDEO)
Magazin
Nimic nu poate sta între ea şi alune, pare să spună o veveriţă ce face o cursă perfectă, depăşind mai multe obstacole, pentru a ajunge în final la preţioasa răsplată.
04 Iunie 2010, 19:14
Curăţenie la bustul gol: menajere sau curve?
Magazin
În Statele Unite, curăţenia s-a transformat, din corvoadă, în spectacol. Asta după ce o firmă din Oklahoma a început să trimită la muncă menajere îmbrăcate sumar, sau chiar goale, fiind acuzată de prostituţie mascată.
03 Iunie 2010, 07:21
Ministrului Educaţiei i se suflă ca la şcoală (VIDEO)
Bihoreanul TV
Daniel Funeriu se pare că are nevoie de ajutor când trebuie să dea "extemporal" în faţa presei. În timp ce vorbea despre examenul de bacalaureat, Funeriu a dat în bâlbe şi a fost nevoie să i se şoptească tot ce trebuia să spună.
01 Iunie 2010, 23:11
Un partid înfiinţat în glumă a câştigat alegerile la Reijkjavik
Magazin
Formaţiunea "Cel Mai Bun Partid" înfiinţat de un comediant islandez le-a promis locuitorilor un nou urs polar la grădina zoologică şi prosoape gratuite la piscine, iar, la alegeri, acest partid a câştigat.
31 Mai 2010, 09:37
A rămas blocat în uşa magazinului pe care voia să-l jefuiască (VIDEO)
Magazin
Un hoţ din SUA a rămas blocat în grilajul uşii magazinului pe care încerca să-l jefuiască. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce încerca să înlăture barele de fier care îl despărţeau de intrarea în magazin.
30 Mai 2010, 17:30
Au vrut să spargă bancomatul, dar au aruncat banca în aer
Magazin
Doi hoţi din Germania au ratat lamentabil jaful vieţii lor. Vrând să spargă un bancomat. Au pus prea mult explozibil şi a sărit în aer toată banca!
28 Mai 2010, 00:45
O nouă 'divă' se face de râs chiar şi pe playback (VIDEO)
Magazin
Adriana Rouge este încă una dintre fetele care vor să devină celebre în industria muzicală. Blonda a fost la o emisiune matinală şi, ghinion, playback-ul pe care îl făcea nu era pe piesa dorită. Aşa că a oprit muzica şi a luat-o de la capăt.
Spărgătorii s-au dat singuri de gol
Magazin
Suspecţii jafului de la Arad au fost identificaţi rapid de Poliţie după ce şi-au dat dedicaţii în discotecă, de genul: "Frăţiorul meu, cel mai tare spărgător de bănci".
25 Mai 2010, 07:39
Cocalarii români au ajuns la Hollywood (VIDEO)
Magazin
Mândri nevoie mare că au ajuns la Hollywood, doi tineri români s-au filmat în timp ce mergeau, neezitând să-şi etaleze fiţele şi limbajul precar.
Şoricei şi căzături în fund la Casa Albă (VIDEO)
Magazin
După ce zilele trecute şefa de protocol a Casei Albe a căzut în fund pe scările impunătoarei clădiri, taman la vizita cuplului prezidenţial mexican, jurnaliştii americani au surprins un alt moment hilar, în acelaşi loc: un şoricel trecând prin faţa preşedintelui Barack Obama.
21 Mai 2010, 15:03
Berlusconi, un Vanghelie al italienilor (VIDEO)
Magazin
Presa italiană se amuză copios de perla scoasă de premierul peninsulei în plină conferinţă de presă: referindu-se la motorul de căutare "google", Berlusconi a pronunţat "gogol".
20 Mai 2010, 14:30
  3 4 5  7  9 10 11  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON