URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

De tot râsul

Nici fiica nu-l vrea judecător! I-a rugat pe oameni să nu-l voteze
Magazin
Fiica unui candidat la funcţia de judecător districtual din Statele Unite a publicat un anunţ în ziarul local, prin care îi îndeamnă pe alegători să nu voteze pentru tatăl ei pentru că nu este "un tată bun şi nici un bunic bun".
28 Iulie 2010, 12:40
Un drum din Vrancea, finalizat înainte de a începe lucrările
Magazin
În Vrancea, drumurile sunt gata modernizate înainte de a fi început lucrările. Cel puţin aşa stau lucrurile în scris, căci în realitate şoselele sunt tot distruse.
28 Iulie 2010, 09:00
CJ Braşov dă bani pe cartele de consum în război
Magazin
Dacă în România va fi război, braşovenii vor avea cartele de consum. Asta pentru că, în an de austeritate, Consiliul Judeţean Braşov a alocat 500.000 pentru aceste cartele.
27 Iulie 2010, 10:19
Dacă ar candida la preşedinţie, Ceauşescu ar ajunge în turul II
Magazin
Dacă Nicolae Ceauşescu ar candida la preşedinţie, alături de şefii partidelor de astăzi, 41% dintre români l-ar vota, ceea ce l-ar califica în turul II, potrivit unui sondaj de opinie.
27 Iulie 2010, 00:33
Culmea absurdului: un mort, numit director la Ministerul Agriculturii
Magazin
Ministerul Agriculturii a numit la Călăraşi un director mort. Radu Gheorghe a decedat în urmă cu zece luni, dar, cu toate acestea, reprezentanţii Ministerului Agriculturii l-au repus în funcţie în urma hotărârii unei instanţe de judecată.
26 Iulie 2010, 11:52
Darth Vader s-a apucat de jefuit bănci
Magazin
Un bărbat îmbrăcat ca personajul Darth Vader din filmul "Războiul stelelor" a jefuit o bancă din New York. Ameninţând cu o armă, hoţul a ieşit cu o sumă nedeterminată de bani.
24 Iulie 2010, 20:48
Sinistraţii din Săuceşti, batjocoriţi. Ajutoarele au fost aruncate pe jos de autorităţi (VIDEO)
Bihoreanul TV
Tone de haine, ajutoare care au fost trimise pentru oamenii afectaţi de inundaţii din comuna Săuceşti, au fost aruncate pe jos, autorităţile hotărând să descarce camioanele pe terenul de fotbal.
24 Iulie 2010, 00:52
Premierul japonez, făcut de râs de nevastă
Magazin
L-a dat de gol propria nevastă! Soţia noului premier nipon spune într-o carte că acesta nu ştie să se îmbrace, nu poate găti şi este modest din punct de vedere intelectual.
22 Iulie 2010, 17:00
A jefuit o bancă cu un buchet de flori în mână
Magazin
Un hoţ din New York a găsit o modalitate inedită de a jefui băncile metropolei. După ce a furat ameninţând cu un ghiveci, recent, acesta a furat peste 400 de dolari ţinând în mână un buchet de crizanteme şi margarete.
22 Iulie 2010, 12:17
Căţei pe post de bebe
Magazin
Mai nou, americanii îşi pun căţeii pe acelaşi loc cu bebeluşii. În New York, la tot pasul vezi căţei purtaţi de stăpâni în hamuri de bebelaşi.
20 Iulie 2010, 08:59
Mircea Badea a luat la mişto "piramida lui Bolojan"
Știri Bihor
Profitând de o explicaţie inabilă a primarului Ilie Bolojan făcută presei centrale, realizatorul TV Mircea Badea a luat "la tocat" iniţiativa edilului orădean de a ridica în curtea interioară a Primăriei un centru de relaţii cu publicul dotat cu un luminator în formă de piramidă. Construcţia din Oradea a fost botezată de jurnaliştii bucureşteni "piramida cu closet".
19 Iulie 2010, 15:15
Macedoneni, faceţi sex oriunde şi oricând!
Magazin
Curtea Constituţională din Macedonia a hotărât că fiecare macedonean are dreptul "de a face sex oriunde şi oricând".
17 Iulie 2010, 22:13
'Bomba sexy' e bombă. Nu ştie cine e Ilie Năstase
Magazin
Iulia Tăbăcaru, numită şi "bomba sexy" nu a dat dovadă că ar avea o minte sclipitoare după ce l-a confundat pe celebrul Ilie Năstase cu Adrian Năstase. "Nu vreau să vorbesc despre politică", a spus aceasta întrebată despre tenismen.
15 Iulie 2010, 19:58
Un bărbat s-a pus să cânte la chitară între rechini (VIDEO)
Magazin
Un producător al canalului National Geographic a făcut un gest îndrăzneţ. S-a băgat în apă cu rechinii şi a început să le cânte acestora serenade la chitară.
15 Iulie 2010, 19:08
Imnul electoral al lui Dan Diaconescu de numeşte 'Impozit pe cruce' (VIDEO)
Magazin
Dan Diaconescu a făcut primul pas spre cursa electorală, lansându-şi imnul de campanie. Cântăreţul Dan Ciocai şi formaţia Generic au cântat în studioul OTV melodia intitulată „Impozit pe cruce", sub ochii candidatului.
14 Iulie 2010, 19:30
L-a pus pe Florin Salam pe Logan
Magazin
Maneliştii au cei mai înfocaţi fani. O tânără şi-a pus, în semn de mândrie, pe capota Loganului o fotografie cu ea sărutându-l pe Florin Salam.
13 Iulie 2010, 11:02
Cheloo: 'Nu mă atinge că mi se scoală!' (VIDEO)
Magazin
Cheloo de la Paraziţii şi-a făcut o intrare originală la Premiile Muzicale Româneşti, spunându-i lui Dj Wanda în timpul unui interviu, când aceasta l-a luat de mână, să nu-l atingă că "i se scoală p...".
12 Iulie 2010, 00:28
Fioroasa: La 66 de ani, i-a spart nasul unui tânăr care nu i-a oferit locul în autobuz
Magazin
O femeie în vârstă de 66 de ani din Japonia a fost arestată după ce l-a lovit pe un tânăr cu o umbrelă pentru faptul că acesta nu s-a oferit să îi dea locul său în autobuz. Tradiţiile nipone arată că tinerii trebuie să arate respect persoanelor mai în vârstă.
11 Iulie 2010, 08:00
Sex pe gratis pentru studenţii chinezi, ca să spele păcatele Japoniei
Magazin
Un star porno din Japonia ofera servicii sexuale gratuite pentru studenţii chinezi. Prin gestul samaritean aceasta încearcă să spele pacatele Japoniei din cel de-al Doilea Război Mondial.
10 Iulie 2010, 13:54
Elena Udrea le-a dat sinistraţilor ciocolată şi pantofi negri cu toc
Magazin
Elena Udrea a mers joi seara în comuna băcăuană Săuceşti, grav afectată de inundaţii, aducând cu ea ajutoare pentru sinistraţi: ciocolată şi pantofi negri cu toc. Aflat alături de Udrea, Mihai Banu, deputat PDL de Bacău, a spus despre pantofi că sunt "numai buni pentru bal".
09 Iulie 2010, 13:58
Au furat o maşină şi după ce s-au certat, s-au denunţat la poliţie
Magazin
Doi tineri din Lugoj au furat cheile de la maşina firmei şi au fugit cu ea. Pe drum însă, hoţii s-au luat la harţă, iar la primul popas, şoferul a demarat lăsându-şi tovarăşul baltă. Acesta din urmă a denunţat toată tărăşenia la poliţie.
08 Iulie 2010, 11:29
A uitat că orbii... nu văd! (VIDEO)
Magazin
Momente mai mult decât penibile pentru o prezentatoare de televiziune. Având un invitat nevăzător în platou, femeia a întins mâna, cu scopul de a i-o strânge acestuia.
06 Iulie 2010, 15:44
Soldaţi cu chef de distracţie: au dansat cu puşca-n mână (VIDEO)
Magazin
Şase soldaţi israelieni, dotaţi cu arme şi căşti de război, au fost filmaţi în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Hebron din Palestina, dansând, cu o coregrafie aproape perfectă. Ei riscă acum închisoarea.
06 Iulie 2010, 15:14
În mintea liceenilor, Spânul era asistentul lui Harap-Alb
Magazin
Ca în fiecare an, liceenii care au susţinut examenul de Bacalaureat, au scris o serie de "perle", stârnind amuzamentul profesorilor. Astfel, "tema basmului este învingerea dintre bine şi rău", iar "personajele vorbeşte în modul dialog".
05 Iulie 2010, 14:21
Au alergat pe tocuri pentru 400 de euro (VIDEO)
Magazin
Cursă neobişnuită la Madrid: mai mulţi bărbaţi au fugărit un premiu de 400 de euro pe tocuri. Spectatorii, dar mai ales spectatoarele, au urmărit cu mult interes competiţia.
05 Iulie 2010, 10:30
A rămas în fundul gol, după ce i-au explodat pantalonii (VIDEO)
Bihoreanul TV
Dacă bei votcă până nu mai poţi, măcar ai grijă s nu dai pe tine. Iar dacă totuşi, ai vărsat alcool pe pantaloni, măcar ai grijă să stai departe de foc.
04 Iulie 2010, 13:39
Ruşii, învingători la CM2010 şi dacă nu participă
Magazin
Cineva să îi anunţe pe ruşi că ţara lor nu s-a calificat la Campionatul Mondial! Un sondaj relevă că 8% din ruşi cred că Rusia va câştiga competiţia.
03 Iulie 2010, 20:50
A mutat primăria cu mobilă cu tot mai aproape de casa lui
Magazin
Culmea tupeului: primarul unei comune din Galaţi şi-a urcat în cap locuitorii unui sat întreg, după ce a mutat sediul primăriei, cu birouri şi funcţionari cu tot, în satul în care el îşi are domiciliul.
02 Iulie 2010, 10:25
Vestea bună: România 'creşte' datorită inundaţiilor
Actual
Ucrainienii au făcut o descoperire dureroasă. Absenţa unui dig de partea ucraineană a Dunării duce la pierderea de teritoriu în favoarea României, în contextul inundaţiilor, fiindcă românii şi-au consolidat malurile.
30 Iunie 2010, 20:22
O rockeriţă 'cu greutate' face cunoştinţă cu podeaua (VIDEO)
Magazin
Până şi dansul poate dăuna grav sănătăţii, în special dacă încerci să faci pe starul rock când ai câteva kilograme în plus. O dovedeşte tânăra din imagine, care s-a dat în spectacol cu figurile ei de dans, însă, a căzut în nas.
30 Iunie 2010, 11:44
  2 3 4  6  8 9 10  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON