URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2019, 11:10

De 25 ani: FADO TRADE Oradea – lider în distribuţie, comerţ, service şi garanţie pentru acumulatorii ROMBAT, produşi in Romania (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fado Trade a demonstrat că îşi respectă clientela prin asigurarea întregii game de servicii aferente comercializării acumulatorilor, atât la sediul din strada Stefan Zweig nr. 19, cât şi la depozitul şi service-ul din Calea Sântandreiului nr. 16 B, unde sunt aşteptati atât utilizatorii de autoturisme, cât şi cei de camioane şi de utilaje pentru care accesul în oraş poate fi dificil. Nu în ultimul rând, Fado Trade este prezent şi în judeţ prin punctele de lucru din Ceica şi Beiuş.

De înaltă calitate

Cu o experienţă de peste 35 de ani pe piaţa din România şi cu milioane de baterii vândute în peste 35 de ţări, ROMBAT este lider naţional în producţia de baterii pentru vehicule, maşini şi utilaje.

ROMBAT a investit într-o nouă unitate de producţie cu o capacitate de 400.000 baterii, utilată la cele mai înalte standarde, făcând progrese semnificative, cota de piaţă crescându-i constant în Europa.

ROMBAT susţine performanţa producând atât baterii de ultimă generaţie cu tehnologia Start/Stop, cât şi baterii convenţionale, fiind furnizor pentru clienţi importanţi precum Dacia, Peugeot-Citroen, Nissan şi Renault.

ROMBAT se implică activ şi în protecţia mediului, reciclând anual peste 1 million de baterii în unitatea proprie de reciclare, fiind un promotor în ce priveşte responsabilitatea socială.

Profesionalism garantat

În cei 25 ani de activitate, Fado Trade Oradea s-a preocupat constant de formarea şi de perfecţionarea unui personal specializat, profesionist, care oferă consultanţă în alegerea acumulatorului potrivit, asigură verificarea instalaţiei electrice, montajul si verificarea pentru acumulatorul achiziţionat şi colecteaza în vederea reciclării acumulatoarele uzate.

Toate aceste operaţiuni sunt efectuate GRATUIT de personalul Fado Trade.

Garanţia acordată este de 2 sau de 3 ani, în funcţie de acumulatorul ales, şi NU este condiţionată de efectuarea unor verificări periodice.

La domiciliu şi la sediu

La solicitarea clientului, Fado Trade oferă livrare şi montaj la domiciliul acestuia (în cazul în care este persoană fizică), respectiv la sediu (dacă este persoană juridică), precum şi consultanţă şi comenzi online, pe pagina de internet a firmei - www.fado.ro.

Fado Trade are relaţii comerciale cu persoane fizice şi juridice, flote de transport auto de marfă şi de persoane, utilizatori de electrostivuitoare şi alte echipamente, companii feroviare, de taximetrie şi de curierat etc.

Nu doar acumulatori

Portofoliul semnificativ de clienţi se explică şi prin faptul că Fado Trade comercializează nu doar acumulatori, ci şi accesorii pentru aceştia (borne, punţi de legătură etc), UPS-uri, redresoare, roboţi de pornire, uleiuri antigel, electrolit, apă distilată, becuri etc. si asigură, dispunând de echipamente performante, toata gama de servicii necesare verificării, testării şi înlocuirii oricărui tip de acumulator (AGM, moto, staţionari, elemenţi de tracţiune, etc).  

Pentru acumulatorii de orice tip, Fado Trade recomandă sesiuni de verificare în fiecare toamnă şi primăvară, acestea fiind GRATUITE la punctele de lucru ale societăţii.

“Ne pasă”

Acumulatorii ROMBAT au garanţii reale, iar în cazul constatării unui defect de fabricaţie acumulatorul nu se repară, ci se înlocuieşte pe loc cu unul nou.

“Rombat este un producător serios, care investeşte în tehnologia de ultimă oră. Avem, aşadar, deplină încredere în produsele acestuia”, spune inginerul Adrian Luncan, adresându-se clienţilor: “Mie şi colegilor mei ne pasă ca fiecare client să fie mulţumit pe deplin, să aibă o baterie sigură, montată corect de profesionişti, să aibă garanţia asigurată fără nicio bătaie de cap. Angajaţii noştri ştiu să ofere fiecărui client exact produsul de care acesta are nevoie, pentru că sunt profesionişti şi pentru că le pasă”.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Profesionalism nu prea
Seful lor incerca sa ma faca vinovat si sa nu ofere garantia in conditiile unei baterii luate joia si care nu mai pornea sambata. Bateria era strapunsa, dupa cum au evaluat-o ei, dupa discutii aprinse. Deci incerca sa ma tapuie.
Postat 30 Iunie 2019, 07:53 de poiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON