URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 17 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Septembrie 2021, 07:00

Cum îţi asiguri un preţ fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piaţa de energie electrică, în contextul liberalizării preţului energiei electrice, dar şi pe piaţa de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut. Chiar dacă nu aţi luat până acum o decizie în privinţa contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale pentru casă, vă reamintim că puteţi opta în orice moment pentru un produs de pe piaţa concurenţială.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia oferă o serie de produse destinate clienţilor din toate zonele ţării, cu garanţia unor preţuri fixe la energia electrică pentru o perioadă de 12 luni, fiind astfel protejaţi de orice eventuală creştere a preţului energiei electrice în piaţă. 

Mai mult, până la data de 17 octombrie 2021, clienţii casnici care încheie un contract de furnizare a energiei electrice sau/şi gaze naturale în piaţa concurenţială într-unul dintre magazinele Enel participante pentru locuri de consum aflate în judeţele care fac parte din Teritoriul Campaniei conform Regulamentului beneficiază inclusiv de premii instant. Oferta este valabilă la schimbarea titularului de contract, la schimbarea furnizorului şi/sau pentru locurile de consum noi pentru oricare dintre ofertele-tip Enel în termenii şi condiţiile menţionate în Regulamentul Campaniei "Vara asta Enel te surprinde cu premii instant". Acesta este disponibil pe www.enel.ro.

La Enel, contractul de furnizare de energie electrică/gaze naturale pe piaţa concurenţială poate fi încheiat pe un interval de timp determinat sau pe unul nedeterminat, însă perioada de valabilitate a unei oferte de preţ este de 12 luni. Înainte de expirarea acesteia, veţi primi o notificare cu preţul ofertei similare sau a unei alte oferte, valabilă pentru o nouă perioadă. Puteţi alege prelungirea tacită a contractului în condiţiile comunicate, puteţi opta pentru o altă ofertă de furnizare energie electrică/gaze naturale de la Enel sau puteţi transmite notificare de refuz a noilor condiţii şi de încetare a contractului. Este important să ne anunţaţi până la data menţionată în notificarea primită fie prin e-mail, fie utilizând un alt canal de comunicare despre o opţiune diferită, altfel oferta este considerată acceptată în mod tacit.

Ce trebuie să ştii în alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice

Dacă doriţi să treceţi de pe piaţa pentru serviciu universal pe cea concurenţială sau să vă schimbaţi furnizorul e bine să fiţi atenţi la calitatea serviciului de furnizare şi la caracteristicile produsului oferit. Este important să puteţi alege între factura fizică şi cea electronică, între mai multe canale de plată a facturii, să aveţi la dispoziţie canale de contactare diverse – telefonic, online, magazine -, call center specializat, precum şi centre de relaţii cu clienţii disponibile în toată ţara.

Furnizorii Enel vă pun la dispoziţie oferte ce conţin produse şi servicii cu valoare adăugată, precum şi pachete integrate, prin care puteţi beneficia la pachet de energie electrică şi de gaze naturale sau de pachete care includ servicii de asistenţă tehnică sau alte beneficii. Printr-un singur serviciu, care pune totul în acelaşi coş, lucrurile funcţionează mai repede, devin mai simple şi mai avantajoase.

Totodată, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia vă oferă posibilitatea de a vă alege oferta care vi se potriveşte cel mai bine şi vă ajută să economisiţi în procesul de contractare sau de plata a facturii prin servicii online (www.enel.ro) şi aplicaţii pentru gestionarea contului de client, precum MyEnel. În plus, echipa dedicată de specialişti Enel vă pune la dispoziţie asistenţa şi informaţiile de care aveţi nevoie privind furnizarea energiei electrice/gazelor naturale.

Pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru mai multe detalii despre ofertele Enel, ne puteţi contacta la 021 9977 (apel cu tarif normal) sau vă aşteptăm în magazinul Enel din oraşul Oradea, la adresa Str. Nufărului, nr. 28E. Lista completă a magazinelor Enel incluse în campania "Vara asta Enel te surprinde cu premii instant" este disponibilă pe www.enel.ro.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6818 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON