URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Ianuarie 2023, 14:06

Cu ce viteză a fost prins Bolojan de polițiști? A rămas fără permis 3 luni!

Cu ce viteză a fost prins Bolojan de polițiști? A rămas fără permis 3 luni! trucaj foto, imagini de arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, şi a rămas fără permis pentru 90 zile, potrivit unei informări transmise de Biroul de presă al Poliţiei Satu Mare, la solicitarea BIHOREANULUI.

Conform sursei citate, maşina condusă de Ilie Bolojan a fost surprinsă de un echipaj al Poliţiei Rutiere Satu Mare sâmbătă, pe DN19, în apropierea municipiului Carei.

"La data de 14 ianuarie anul curent, în timp ce desfășurau activități de combatere a nerespectării regimului legal de viteză, polițiștii rutieri din Satu Mare au surprins un conducător auto care circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei", se precizează în răspunsul transmis.

Ca atare, Ilie Bolojan a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, fiind aplicată totodată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. 

După cum BIHOREANUL a dezvăluit deja, președintele CJ Bihor era la volanul mașinii de serviciu și și-a recunoscut fapta, susţinând că s-a grăbit. 

„Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan, care a pretins că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă, pe care a şi plătit-o în 24 de ore.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
pentru petre93
Stai linistit ca sandu2100 nu crede nimic, la el toti avem ura. Ura are zeul lui Bolojan, ura fata de toata lumea. De aceea nu are nici sofer la masina ca nu suporta comapania nimanui. Doar betonul e dragostea lui. Asa ca lasa-l pe dropulanu sandu ca si el are ura fata de toti care ii criticam stapanul ce il hraneste.
Postat 19 Ianuarie 2023, 14:14 de adi13
Ce ura sandu?
Nu ma confunda cu restul. Eu ti-am scris sa termini cu prostiile. Ce ura ? Unde vezi comentarii de ura? Eu cu tine am avit treaba cu politizarea si devierea ta la orice subiect spre partide . Nu sunt acei maiketrol, adi kp, etc. Asa ca nu ma ataca cum faci cu toti. Ti-am expus dituatia mea ,ca sm vazut laudele tale si eu am raspuns la subiect cu un exemplu. Tu doar asta poti sa vii cu jigniri. Tu chiar ai probleme grave se pare.
Postat 19 Ianuarie 2023, 11:23 de Petre93
Petre93
Ura de care dai dovadă îmi spune sa nu te cred.
Postat 19 Ianuarie 2023, 10:47 de Sandu2100
Adevarul meu sandu
Unde locuies eu aveam un parculet si plin de copaci. Iar lsnga parculet erau parcari. Asa frumos e acum ca ne-a dezvoltat ca copacii au fost taiati si parcarile desfiintate, si inlocuite cu pavaj si beton chel. Acum.nu mai avem nici umbra , si nici unde sa parcam. Asa ca votul meu si sl vecinilor nu o sa il mai aiba.
Postat 19 Ianuarie 2023, 08:49 de Petre93
Adevărul e ca
Bolojan a schimbat fata orașului cu bune cu rele omul merită tot respectul, dar voi nici nu trebuie sa scrie în articol sau comentarii numele lui si răpit săriți, ei asta e propagandă, faceți. Și tu KP aka CrisDumi ataci la persoana.
Postat 18 Ianuarie 2023, 21:04 de Sandu2100
KP aka mama Omida
Ca de obicei faci afirmații aiurea, și tocmai asta urăsc, voi îl faceți pe Bolojan in fel și chip, în plus tu ai recunoscut ca ai zeci de conturi și asta fecti voi " PROPAGANDA " la fel faceți și pe Bihon dar acolo poți să-ți pui ce nume vrei, nu trebuie sa ai zeci de conturi.
Postat 18 Ianuarie 2023, 21:00 de Sandu2100
Pentru KP
Eu ma distrez cat de tolomac poate fi acest sandu2100, si cum crede ca toata lumea e o singura persoana, ba sunt o persoana, ba o armata care au ceva cu el. Adica orice critica pe Bolojan, sau gasca lui, sau un proiect automat e bagat in gasca asta pe care ii insira. Sandu2100 e un caz de prezentat la spitalul 6, un paranoic schizofrenic. Poate fi Bolojan in persoana ca si el e tot asa labil psihic, sau sandu2100 e exact copia perfecta de postac tolomac bun sa latre toata ziua aici.
Postat 18 Ianuarie 2023, 20:28 de adi13
Chiar mi-a trezit interesul ce spune un "neterminat".
Zice că îl atacă, pe el ... "adi13, Petre93, Maikeltroll, kp, Dinu19 și mai sunt". Dacă-i așa, ca "atac la persoană" în comentariile celor parțial înșiruiți ... rezultă că Sandu2100 (sss) este chiar Bolojan Gavril Ilie, pentru că acesta de de fapt cel "atacat". Prostia s-a unit cu schizofrenia, creând astfel un personaj ce nici nu mai are nevoie de prezentare, mai ales că s-ar impune, în acest caz, un tratament psihiatric de urgență. Bihoreanul ar putea să ajute, nu să-l îngroape.
Postat 18 Ianuarie 2023, 20:17 de KP
CT
Măcar tu îți ștergi conturile, dar vorbesc de 2-3 persoane care se vede clar ca au zeci de conturi, cu ăștia trebuie făcut ceva.
Postat 18 Ianuarie 2023, 18:04 de Sandu2100
CT
După cum vezi mai jos , uite cine ataca la persoană, uite cine jignește, nu poți sa spui ca Bolojan facea treaba pt comunitatea asta ca repede sari unii cu invidie și ură și ești făcut in tot pt ca il susții pe Bolojan.
Postat 18 Ianuarie 2023, 18:01 de Sandu2100
Io Sandu e atacat! Sa il salveze cineva
Atacat, uau. Du-te la politie sa ii prinda, sa obtii ordin de restrictie. Sa poti numai tu sa comentezi, sa scii odele, si poeziile ce il ridica in slavi pe Bolojan, pe Kopany, pe militienii corupti, pe toti din administratie care au pensii speciale, care freaca menta. Ca numai pe astia ii aperi. Am uitat cat ii ridici in slavi pe politia locala ca strange bani de betoane. Vai saracul de tine esti atacat de toti care il critica pe Monospranvcenat si acolitii lui. Vai te simti atacat , parca ti-o bagat mana cineva sub fusta asa sari in sus.
Postat 18 Ianuarie 2023, 17:33 de adi13
CT
Chiar asa vezi și tu cum sunt atacat la persoană de adi13, Petre93, Maikeltroll, kp, Dinu19 și mai sunt , și nu ma plâng ca un copil de 5 ani cum faci tu .
Postat 18 Ianuarie 2023, 17:28 de Sandu2100
Pt clovnul internetului
Ma uit cate likeuri are sandu la comentarii si ma apuca rasul. Sndule cand 100 de oameni iti spun ca esti prost, inseamna ca asa e.
Postat 18 Ianuarie 2023, 16:18 de adi13
Pentru a câta oară se dovedește că Bolojan încalcă legea pentru că-i contravenient de profesie.
Veșnic la limita penalului, Bolojan folosește mașina instituției pe care o conduce ca pe o armă. Poate că, la un moment dat o să-i iasă și o să treacă de limită, făcând ceea ce știe el mai bine ... să facă un rău absolut. El conduce PNL Bihor și tot ce-i dependent de acesta exact ca la volan ... în viteză și nelegal la tot pasul. Din "culisele puterii" vă spun că, la fel ca în alte dăți, după plata amenzilor de rigoare, la maxim două săptămâni, Bolojan primește permisul înapoi. Prin trafic de influență pe care procurorii DNA îl trec cu vederea. Deja președintele CJ Satu-Mare a comunicat și i-a solicitat șefului IPJ SM, să faciliteze restituirea permisului suspendat pentru 3 luni, cu toate că, la recidivele multiple ale lui Bolojan, ar fi trebuit ca acesta să aibă carnetul anulat. Ca dovadă a ceea ce spun, veți vedea în nici o lună de zile că acest contravenient va ține iar piciorul pe accelerație.
Postat 18 Ianuarie 2023, 09:23 de KP
Oricum ducem o batalie pierduta.
Chiar si in fata evidentelor, un intreg aparat propagandistic s-a pus in miscare sa-l spele, tipic liberalismului de sorginte fascista ce ne bantuie de o buna perioada, suficienta incat sa creeze din idioti-distinsi si din distinsi-paria.
Postat 18 Ianuarie 2023, 09:12 de User anonimizat
@ct
Din respect pt. tine ti-am trecut numele! Pe dobit*c l-am pus la ,,altii"!
Postat 18 Ianuarie 2023, 08:45 de pinonel
Argumentum ad hominem.
Enuntul meu era la adresa postarii lui Sandu, care te ataca la persoana in puru-i stil caracteristic. Intreaga sa existenta pe pagina asta se bazeaza pe provocare, atac la persoana, cu largul concurs al redactiei/ moderatorului, care il tolereaza pentru ca, corespunde liniei editorialistice. In fond chiar si unii dintre redactori mai raspund in stilul asta la unele comentarii, de ce nu ar face-o Sandu. https://m.ebihoreanul.ro/stiri/comisarii-din-cultura-175127.html#comments
Postat 18 Ianuarie 2023, 07:18 de User anonimizat
RE: Argumentum ad hominem.
Noi nu incurajam/toleram excesele de limbaj. Dar ne asteptam ca si utilizatorii sa raporteze mai des comentariile abuzive.
Postat 18 Ianuarie 2023, 12:36 de Moderator
@ct & altii
CEDO a statuat încă din anul 2000 în cauza Özgür Gündem contra Turciei „că autorităţile unui stat democratic trebuie să tolereze critica chiar şi atunci când aceasta este considerată provocatoare sau insultătoare”.
Postat 18 Ianuarie 2023, 05:39 de ili3
Hahahahaha
Probabil de nervi, după vizita lu tovarășa Sandu. A simțit omul nevoia să se răcorească, că a venit femeia să ii plătească datoria.
Postat 18 Ianuarie 2023, 01:32 de Dinu29
Oradeanbihor
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-din-giurgiu-a-fost-prins-pentru-a-noua-oara-fara-permis.html unii încearcă să-l compare cu ăsta ::::)))) bineînțeles ăsta nu e persoană publică și ca atare nu se pune
Postat 17 Ianuarie 2023, 22:06 de Sandu2100
mcirsta
Scrie în articol, în 2 articole , tudom or nem ::::)))) Încă un cont nou, bineînțeles ca știu cine e ăsta ::::))))
Postat 17 Ianuarie 2023, 21:52 de Sandu2100
Unde ...
Unde va grabeati domnule Bolojan ?
Postat 17 Ianuarie 2023, 21:32 de mcirsta
Oradeanbihor
Eu vad ca omul respectă legea, nu ca li se rupe la ăla de el , și-a plătit amenda rapid. Și nu greșește in mod flagrant repetat.
Postat 17 Ianuarie 2023, 21:06 de Sandu2100
@ sandu
Scotea degeaba legitimatia: o data ca se facea de ras si oricum ălora din Satu Mare li s-ar fi rupt de el. Pana una alta, bolovan ar trebui sa fie un exemplu pentru comunitate prin functia pe care o ocupa si responsabilitatile pe care le are. A gresi e omeneste dar cand o faci in mod flagrant si repetat... asta spune multe.
Postat 17 Ianuarie 2023, 20:50 de oradeanbihor
Oradeanbihor
Ai putea remarca faptul ca nu și-a scos legitimația de primar sau șef CJ și figuri in cap ca el e Bolojan. A greșit plătește, a mai rămas fără permis și am mers pe jos sau cu bicicleta sau cu tramvaiul la munca, oricum are șofer. Eu am fost prins cu o viteză aproximativ asemănătoare, am vorbit frumos , am recunoscut mi-au dat actele înapoi.
Postat 17 Ianuarie 2023, 20:16 de Sandu2100
Scopul scuza mijloacele
E clar ca omu' nu da doi bani pe lege. Si vorbim doar de a doua abatere, pentru ca a fost prins doar de doua ori (in judete diferite - daca s-ar fi intamplat in Bihor, probabil nimeni nu indraznea sa se atinga de el). Ăsta e un pericol public.
Postat 17 Ianuarie 2023, 19:29 de oradeanbihor
Bravo.
La cat a reusit sa fure numai in ultimii 10 ani,isi permite sofer pe urmatorii 5000 de ani.
Postat 17 Ianuarie 2023, 18:48 de Citizen
Cand ai personalitati multiple…
…si esti una si aceiasi persoana cu idolul tau, da, e atac la persoana.
Postat 17 Ianuarie 2023, 18:11 de User anonimizat
CT
Vad atacul la persoana, făcut de ili3. Tu nu ?? Sau ești pe opinie?
Postat 17 Ianuarie 2023, 18:02 de Sandu2100
nu e corect
Si mie mi s-a suspendat dreptul de a conduce si nu am aparut in presa. Nu e corect. E adevarat ca nu pe 90 zile. Am avut o performanta mai mica, pe acelasi traseu in aceeasi localitate. Dar nah, poate nu se pune. Data viitoare insist si eu si la viteza si la presa. Sper ca s-a prins gluma, ca de stire nu e stire.
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:55 de Christa
Cand atacul la persoana trece drept opinie…
…si nu deranjeaza pe nimeni caci se muleaza pe linia editorialistica, pro administratie. N-ai zice ca e propaganda, Doamne fereste…
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:41 de User anonimizat
Revin!
O substanta interzisa, ceva, o alcoolemie cat de mica, un fleac de 0,01‰, nimic? Oare de ce nu l-au testat in trafic? Numai un beat/drogat conduce asa iresponsabil! Se dadea el peste cap, aia e, baiu-i ca putea sa mai aia si pe altii cu el. Cei de la rutiera cand te agata cu asa depasire a limitei maxime de viteza pe tronsonul de drum respectiv, in 99,99% din cazuri te si testeaza.
Postat 17 Ianuarie 2023, 17:01 de ili3
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON