URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 26 OCTOMBRIE 2021
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De 30 de ani febra galbenă liberală și ciuma roșie pesedistă prestează la marele bordel național, fără teamă că se va lega cineva de ele, pentru că printre clienți se găsesc și oameni din Poliție, și din Justiție, și din servicile secrete. Contrar uzanțelor, becul de la intrarea stabilimentului este de culoarea verde udemeristă, dar asta nu face decât să sporească notorietatea afacerii. Odată la patru ani, fetele își schimbă poziția. Care era deasupra trece dedesubt și invers, dar munca în esență rămâne aceeași.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine...
Zic şi eu
Adrian Cris
Nu am urmărit să-l insult pe președintele României, pe care l-am votat de trei ori (în două rânduri vs Ponta și o dată în finala cu Dăncilă, ratată lamentabil de Barna), ci fac doar o constatare. În loc să avem, după legislativele de anul trecut, patru ani de pace, în care aleșii să îndrepte legile stricate de PSD, să gândească un PNRR corect (nu mizeria cu care se laudă „oamenii noi”, în realitate o condamnare la înapoiere) și să facă reformele fără de care, iată, statul a eșuat, Klaus Iohannis a distrus nu doar perspectiva, ci și prezentul. A lipit PNL și guvernarea tocmai acelui PeSeDe pe care susținea că vrea să-l țină deoparte de masa puterii.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre felul în care funcționează școlile în contextul pandemiei de Covid-19?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Una dintre cele mai importante decizii CCR transpuse în proiectul de modificare a Codului de procedură penală a fost aceea prin care s-a stabilit că nu poate fi condiționată acordarea de despăgubiri pentru arestare sau condamnare nelegală de caracterul formal nelegal al actului de arestare sau condamnare, astfel cum decisese, în mod cu totul aberant, înalta Curte de Casație și Justiție prin una dintre cele mai rușinoase decizii din istoria Instanței Supreme.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Nu se cunoaşte unde şi cum se cantonează virusul în perioada dintre epidemii, dar se crede că virusul gripal A este prezent la populaţia umană de pe tot globul şi că cea mai mare parte a acesteia este capabilă să susţină un nivel scăzut al răspândirii interepidemice; pe de altă parte, anumite tipuri umane de virus ar putea fi cantonate în lumea animală, dar nu există încă dovezi concludente. În epoca modernă, mijloacele rapide de transport contribuie la răspândirea globală a virusului.
06 Septembrie 2021, 09:31

Comuna Tăuteu anunță achiziția de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comunicat de presă

Achiziţia de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei, de tipul tabletelor şcolare precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfăşurării activităţilor didactice în mediu online, în comuna Tăuteu, judeţul Bihor

UAT Comuna Tăuteu, în calitate de beneficiar al proiectului "Achiziţia de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei, de tipul tabletelor şcolare precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfăşurării activităţilor didactice în mediu online, în comuna Tauteu, judeţul Bihor", COD SMIS 144874, anunţă lansarea acestui proiect finanţat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 2 - Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiţii 2c. - Consolidarea aplicaţiilor TIC pentru e-guvernare, e-învăţare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Obiectiv Specific OS 2.4 - Creşterea gradului de utilizare a Internetului, Acţiunea 2.3.3 – Îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, e-incluziune, e-sănătate şi e-cultură – SECŢIUNEA E-EDUCAŢIE.

Autoritatea de management pentru P.O.C. 2014-2020 este Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Competitivitate fiind Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Scopul proiectului este dotarea şcolilor din comuna Tăuteu cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei, de tipul tabletelor scolare precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfăşurării activităţilor didactice în mediu online.

Rezultate aşteptate: Desfăşurarea în bune condiţii a procesului de învăţământ din comuna Tăuteu în contextul crizei pandemiei Covid-19.

Valoarea totală a proiectului este de 1.110.021,38 lei, din care valoarea cofinanţării Uniunii Europene este de 1.072.179,38 lei.

Data începerii proiectului este 13.07.2021.

Data finalizării proiectului este 12.05.2022.

Proiect cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

"Competitivi împreună"

Date de contact: COMUNA TĂUTEU, Adresa: loc. Tăuteu, nr. 122, jud. Bihor.
Telefon: 0259.354.825. E-mail: primariatauteu@yahoo.com
Site: www.comunatauteu.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(anunţ publicitar)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.256 RON
  • 1 EUR = 4.9472 RON
  • 1 HUF = 0.0136 RON