URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Iulie 2010, 15:25

Cadou de nuntă de la Poliţie: NUP pentru Cristi Tabără (VIDEO)

Cadou de nuntă de la Poliţie: NUP pentru Cristi Tabără (VIDEO) Loredana Lascu şi Cristian Tabără se căsătoresc sâmbătă

În scandalul sexual privindu-l pe realizatorul TV Cristian Tabără, acuzat de abuz sexual asupra unei fetiţe de 12 ani, fiică a unei foste iubite, circ ce ţine de câteva zile prima pagină a tabloidelor româneşti, joia pare a fi ziua veştilor bune.

Poliţiştii bucureşteni au trimis, miercuri, către Parchetul Capitalei, dosarul în care a fost făcută o plângere pe numele lui Cristian Tabără, pentru viol, cu propunere de neîncepere a urmăririi penale, pentru că nu sunt probe care să confirme existenţa unui viol, anunţă agenţia NewsIn, citând surse judiciare.

Ştirea nu oferă informaţii suplimentare, dar induce ideea că scandalul în care Tabără a fost implicat sub acuzaţia de viol ar putea fi o posibilă răzbunare, din partea fostei iubite Alina Budnaru, cea a cărei fiică a lansat acuzaţiile, în contextul în care jurnalistul avea programată peste puţin timp o nouă cununie.

Cristian Tabără ar trebui să se căsătorească sâmbătă, noua nevastă fiind şi ea un nume cunoscut în presa orădeană. Este vorba de Loredana Lascu, 29 de ani, absolventă a Facultăţii de Litere, fostă prezentatoare la postul Transilvania TV al fraţilor Micula, apoi redactor şi redactor-şef adjunct la revista Audio Video Magazin, editată de Grupul MTR Press până anul trecut, când publicaţia s-a închis.

În vreme ce se mai afla încă în relaţie de concubinaj cu mama fetiţei care acuză abuzul sexual, Cristian Tabără a dezvoltat, de trei ani, o idilă discretă şi cu orădeanca Loredana Lascu, despre care protagoniştii s-au ferit să vorbească. În ciuda scandalului din ultimele zile, cei doi urmează să se cunune sâmbătă, în cadrul unei ceremonii programate la Târgu Secuiesc, judeţul Covasna.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
trio solutia de viitor!
din cate am inteles traia cu doua deodata , problema serioasa de TRIO...... oare in acest cuplu care va fi al treilea , viitoarea fetita nenascuta? cine stie..... BLESTEM curat sa te dai la copii
Postat 01 August 2010, 13:16 de dan oradeanul
sunt simple ipoteze demonstratiile vor urma.....
disproportionat gastronomic...atentie mancarea nu ingrasa...pasivitatate lipsa unei vietii active(intelectuale, sexuale, sociale. morale)...delasarea te face sa te complaci intr un alint demn de taoata\"invidia\" oare cine il invidieaza as renunta si la cariera decat sa fiu ca si el...... uitati va si la DAN Diaconescu este extrem de slab..... oare de ce? credeti ca mai traieste si simte normal.... e la extrem... fata asta de 26 de ani sincer ne dovedeste ca nu e capabil sa aiba una cat mai apropiata de varsta lui.... nu o mai poate minti..femeia cu cat inainteaza in varsta devine tot mai sireata si intelepata ce le plac tinerelor...minciuniile ajung pe ultimul loc...asta este progres, restul se numeste REGRES total, amagire inutila....fiecare interpreteaza o fraza in functie de Orgoliul pe care l a dobandit...restul nu ma priveste! sunt un om liber si ma exprim liber..... dar simt ff bine oamenii falsi..eu persoanal ii simt...PRIMARUL este un om fals...nici nu realizati...vorbim peste cativa anii...acum juridic nimeni nu comenteaza dar cand vor disparea obligatiile contractuale...ve ti incremeni sa nu spun INLEMNI..nu doresc la nimeni acest lucru...nu sunt acuzatii, sunt simple ipote
Postat 31 Iulie 2010, 08:57 de @Cypress
lol
@anca: deci stai sa inteleg bine... in conceptia ta, tot ce e disproportionat gastronomic e si dereglat psihic, nu? Mai mult, un psiholog va valida teoria ta. Mars inapoi la OTV.
Postat 31 Iulie 2010, 08:28 de Cypress
ipocrizia un pericol public!
publicul stie ff bine cine este TABARA C...un ipocrit care ca orice muritor de rand si a ocupat locul in viata unor naive suub tertipuri josnice cum fac si altii de altfel.... sunteti in satre sa mintiti incontinu si sa va jucati cu inocenta si naivitatea fetelor, femeiilor si in special a mamelor...nu este gras degeaba.... uitati va bine in jur tot ce este dereglat au tendinte spre exagerat ca trup, minte, FUGITI de ei...sunt o bomba nucleara UMANA....cei care sunt echilibrati sunt nici-nic undeva la mijloccc....dan oradeanul exagereaza ...este un excentric perfectionist gramatical...este prea mult si va exploda psihologic..vb .serios poate sau este un pericol public se crede justitiarul..... idem tabara a incercat aceiasi strategie pe o mama, o fata si acum public isi anunta viitoarea sotie...un psiholog va confiram ce am scris eu...un ipocrit care se joaca cu suflete nevinoavate.....pana cand? nu ma intereseaza profesional ce face....hoatul cand fura nu conteaza pentru cate suflete fura...il pedepsim?LOGIC ca da...exact asa si TABARA sa raspounda daca e cazul penal pentru ce a facut...SANATATE sa avem!
Postat 30 Iulie 2010, 17:25 de anca
vai de ea!
As fi vrut sa spun un \" casa de piatra\", dar stiind ca tabara nu-i decit un porc slinos si nesimtit cu veleitati de mare carturar si privire de viezure... Nu mi-a placut niciodata omu asta! Sub zimbetul ipocrit ascunde multe ! Nebanuit de multe, nici nu stiu sa le definesc! Vorba \"dulce\" si cu \"mult bun simt\" a lui te induce in eroare! E un ordinar si il cred in stare de ceea ce acuzat! Din pacate...
Postat 30 Iulie 2010, 17:17 de doctor
tabara - un om extrem de fals
Tabara e un om extrem de fals si de ascuns. Se da mare vedeta si intelijent, dar de fapt este rautacios si linge mereu unde trebuie, ca sa ajunga mai sus. Asa a plecat si de la Oradea la Bucuresti, dandu-se mare intelectual impartial. Un mic amanunt: copila asta naiva de Loredana habar n-are ca e A PATRA nevasta ????? :))))) Da, a patra, mai interesati-va sa vadeti ;) Ma si mir cum dreaq se uita vreo femeie mai de doamne-ajuta la porcul asta umflat !!!
Postat 30 Iulie 2010, 15:55 de Nelu Matriteru
lol
Anca draga, n-am inteles o iota din ultimul tau post. Nu te poti exprima nici macar la nivel de elev de clasa a II-a. Ai aruncat tu acolo o serie de cuvinte, ce ti-a trecut prin cap in prima faza si Dumniezo cu mila. Daca noi gandim la nivel de cobai, tu realizezi ca tu esti la nivel de ghinda? Du-te in puii mei in bucatarie si fa-mi un sandwich!
Postat 30 Iulie 2010, 11:57 de Cypress
anca
Anca, tu esti proasta rau. Da' rau!
Postat 30 Iulie 2010, 11:53 de Cezar
E reclama, fratilor...
Ce va tot strofocati acolo, mai, oameni buni? Aveti habar cate astfel de cazuri se petrec ZILNIC, dar de care habar n-avem pentru ca nu-s faptuite de o persoana publica? Mai bine ganditi-va cine ce are de castigat de aici... So, commercials...
Postat 30 Iulie 2010, 10:23 de shadow
wow...barbatii se apara femeiile sa taca!
daca nu ai viziune si te depasesc emotiile stai in banca ta.....nu suport mila...voi din pacate o acceptati...asta e viata nimeni nu l condamana dar trebuie sa prevenim sa se mai repete...orice om greseste dar daca nu se vindeca va repeta experienta.... eu ca persoana sunt un mister...deci ai putea spune unde e buricul pamantului? voi trebuie sa intelegeti ca cu sufletul nu te poti juca cu orgoliu, mandria unui om poti face orice cu sufletul nu....sunteti ingusti si pierdeti esenta nu aveti simtul dreptatii...este bine pentru ca nu ati fi pregatiti la reactia voastra...... nu toti vad lucruri mult mai ascunse..vedeti suprafata ca omul se insoara si in rest daca a ucis, siluit nu mai conteaza...omul trebuie sa traiasca sentimentul casatoriei...ca si a batut mama nu mai conteaza.....dar radacina-raul , ghimpele ramane...sa se insoare nu e prima data....INFORMATIA E CEA mai scumpa marfa si sa traiesti in paralel cu doua femei e un joc al naibi de periculos...adevarul va iesi la iveala...nu iese cand este acceptata jocul ...pacat ca ganditi ca niste COBAI...dar asta e viata, prefer sa experimentez decat sa fiu cobai.
Postat 30 Iulie 2010, 10:02 de angaramata...neanagr
anca
anca,cu tine nu poate nimeni sa tina o conversatie,esti o frustrata!!!tu una sti si pe aia o si ti,nu conteaza restul,simti ca tu esti punctul fierbine din buricul pamantului,chiar daca ar veni si ar declara mama si fica ca totul a fost o inscenare pt. a se razbuna tu una vei ramane cu sechele pt. tot restu vieti ca Crsiti Tabara e "pedofil",esti obsedata de ideei fixe.
Postat 30 Iulie 2010, 08:07 de el doradeo
agramata
Draga anca, in primul rand invata sa scrii corect in limba ta. Faci greseli grosolane de pitipoanca cand te exprimi, ceea ce ne duce cu gandul la cat IQ ai in cutia craniana. In al doilea rand, daca o mama afla ca i-a fost pipaita fetita de 12 ani, nu asteapta un an intreg ca sa faca ceva. Pune mana pe telefon si suna la politie in clipa in care a aflat. Dar cum ne prinde pe toti setea de dreptate cu o saptamana inainte de casatoria fostului cu rivala... Fix acum. Ma lasi? Nu cred o iota din ce spune femeia aia. Pana una alta, politia l-a declarat nevinovat pe Tabara iar omul se casatoreste sambata sub un nor negru de suspiciuni. Asta pana nu se trezeste o alta fosta iubita sa zica ca in copilarie, Tabara a pipait-o in timp ce se jucau la groapa cu nisip.
Postat 30 Iulie 2010, 01:15 de Cypress
mucles dan Oradeanul
detaliile fraierilor........nici una nu stia de alta...si in plus fosta a aflat azi de casatoria lui.......fetita nici nu stia...curva asta de barbat se ascunde ca un las...fetita va fi dusa la un psiho;log si organele vor decide mai departe...mie sila de barbati infecti care gandesc cu capul care nu trebuie...recunoasteti ca deveniti legume nu mai detineti controlul fiara va domina...e specific celo care isis fac laba si nu si aleg femeia potrivita se dau la fetite e cel mai usor....RATATI sexuali le spun si pe buna dreptate......
Postat 30 Iulie 2010, 00:08 de anca
mucles dan Oradeanul
dan oradeanul stai in banca ta zu-zu....si el dorado...mucles...caine...si scuzati politia ORADEA corexctez POLITIA BUCURESTI....
Postat 30 Iulie 2010, 00:04 de anca
iar
pe ce te bazezi draga anca?pe declaratiile din pressa?pe faptul ca aparut sa-l terfeleasca in pressa in ajunul casatoriei sale?nu iti miroase a santaj?nu simti dorinta mamei de razbunare?tu crezi personajele acuzatoare (mama,fica si bunica) impotriva celui care a stat si sustinut o familie?pe cine crezi?si pana la urma chiar daca ar fi adevarat,mama ei a declarat ca nu a fost un act sexual ci o curiozitate a lui cristian tabara,sti ce cred despre tine anca?citesti un rand,doua nu din articolele de pressa si iti faci o opinie gresita,crezi orice ziarist care improasca cat mai cu noroi numai de dragul audientei,crezi ca politia nu are specialisti in a descoperi adevarul?ziarisit acuzatori la inceput vorbeau de viol,sau razgandit,acum vb. de ce zice mama fetei,maine se vor razgandi din nou,vor zice ca "sursa" e sigura dar era beata.
Postat 29 Iulie 2010, 22:57 de el doradeo
Prostii
O cunosc pe Loredana, mi-a fost colega la MTR o vreme. E o fata de milioane. Cu Cristi am stat la o bere acum multi ani si e un om foarte fain, departe de imaginea pe care presa a incercat sa o incropeasca zilele astea. Sincer, eu nu-l cred in stare de acuzele care i s-au adus. Iar cand umbli cu o presoana 7 ani si te casatoresti cu alta dupa doar un an, nu ma mir ca fosta a clacat si vrea sa-i strice viitoarea casnicie cu tampeniile astea. Prea bine calculat a fost scandalul asta, chiar in prag de cununie.
Postat 29 Iulie 2010, 22:51 de CYpress
POILTIA e VINOVATA mama e martor cheie in acest caz
fara evaluare psihologica dosarul e incomplet ..... eu vreau drepatate acest om trebuie tratat daca a gresit nu l putem lasa asa BOLNAV...oare cati sunt ca si ei? si cum poti sa dai neinceperea urmarii penale pentru un dosar incomplet?
Postat 29 Iulie 2010, 22:22 de anca
POILTIA e VINOVATA mama e martor cheie in acest caz
CUVANTUL mamei este suficient in calitate de martor....el ce martori are? eroare judiciara de la politie trebuie sa continue ancheta din oficiu...este un pericol public pentru urmatoarele fetite...cum sa ti faci un copil cu un barbat cu asemenea antecedente...a inebunit lumea trebuie sa se trateze sa atingi o fetiota...nenorocitule, o fetita!!!!! voi stit ce spuneti unde este razbunarea? eu nu vad razbunare eu vad suflete chinuite care nu stiu cum sa iasa din acest cosmar...cate ati fost atinse fara sa vreti...puteti dormi?
Postat 29 Iulie 2010, 22:20 de anca
coraborati probe in mod civilizat...
fereasca D-zeu ca fetita sa se sinucida din cauza acestui MONSTRU...eu nu vad nici o razbunare aici...vad un barbat care a clacat sexuallll....cum va reactiona fata cand va vedea ca politia nu i face DREPTATE? unde este evaluararea psihologica si un control la IML...organul judiciar are obligatia sa trimita copilul la un control la psihologgggggg...atentie POLITA ORADEA,,,in urma psihologului se decide ce va urma...ATENITE....numai moarta ii veti face drepate acestui COPIL?
Postat 29 Iulie 2010, 22:14 de anca
ce de maimute
dar cine ii impiedica sa se cunune? ce om las.... sau poate ca nu se mai iubesc, grea incercare..e dificil nu sti daca cel pe care il iubesti ea asa cum credeai...viata este o continua \"SURPRIZA\"... dar daca este adevarat sa i multumesca fostei ambi ca adevarul intodeauna se afla...bine ca nu si copii...DEZGUSTATORRRRR!
Postat 29 Iulie 2010, 17:18 de woow
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON