URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Februarie 2010, 16:35

Noul Observator: "Ştiri ca-n viaţă"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Noul concept al Observatorului de la ora 19, dezvoltat sub sloganul "Ştiri ca'n viaţă" împreună cu ITN, companie regăsită în topul celor mai importanţi producători de ştiri din lume, se bazează pe construirea unei legături autentice cu publicul, prin abordarea de subiecte cu adevărat importante pentru telespectatori.

"Am studiat îndeaproape modul în care ştirile sunt transmise pe diverse pieţe globale şi am elaborat un format cu totul nou pentru România", spune Sorin Alexandrescu, Director Executiv Antena 1. "Am investit semnificativ pentru a transforma complet stilul de prezentare a ştirilor, mizând mai puţin pe aspectul senzaţional şi punând accentul pe informaţia pură şi autentică din spatele evenimentelor care afectează zilnic viaţa românilor", a continuat el.

Alina Petrescu, prezentatoarea noului Observator 19, preia acest post la Antena 1 de la Alessandra Stoicescu şi Lucian Mîndruţă după ce, în prealabil, a realizat emisiunea News Magazine la Antena 3. Alina, care a lucrat şi ca re­por­­ter Euronews la Lyon, în Franţa, va adu­ce o notă personală ştirilor prin stilul ei cald, empatic.

"Vrem să le oferim oamenilor altceva, să le vorbim despre ei, pe limba lor, dar şi despre ce se întamplă în lume. Le vom demonstra că orice ştire se poate referi la un moment sau altul din viaţa lor", a declarat Alina Petrescu.

crina abrudan.jpgÎn noul format al Observatorului, Simona Gherghe va avea o rubrică de tip tabloid în fiecare zi, de luni până vineri, la finalul jurnalului, înainte de Sport şi Meteo, în care va aborda cele mai fierbinţi ştiri mondene. Din această ipostază, Simona promite să fie severă cu toţi aceia care, prin scandaluri fabricate, încearcă să devină celebri.

Echipa este completată cu reporterii speciali Vasile Marcu, Nadina Câmpean, Gabriela Peşet, Andreea Gheorghe, Elena Crăciun, Petre Nechita şi Valentin Popescu, care vor aduce cele mai importante ştiri şi vor comenta jurnal de jurnal informaţiile relevante pentru telespectatori. Crina Abrudan (foto) va prezenta în continuare ştirile din sport, iar la Meteo va fi Daniel Os­ma­novici, până mai ieri la Realitatea TV.

Cei care au prezentat principalul jurnal de ştiri al Antenei 1 vreme de şapte ani, Sandra Stoicescu şi Lucian Mîndruţă, şi-au luat rămas bun de la telespectatorii Observatorului la 18 februarie, cu promisiunea că nu vor părăsi Antenele. Sandra Stoicescu rămâne la Antena 3, cu emisiunea ei, "Q&A", iar Lucian Mîndruţă va reveni în martie, la Antena 1, cu un talk-show săptămânal.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON