URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Octombrie 2010, 01:18

Mircea Badea s-a apucat de cântat (VIDEO)

După ce a cântat în direct la "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi a făcut un duet cu Delia Matache la "Acces direct", realizatorul emisiunii "În gura presei" a cântat, sâmbătă seară, în faţa a peste 600 de persoane şi a reuşit să ridice toată sala în picioare. Ca un adevărat artist, Mircea a schimbat trei ţinute. Iar publicul l-a aplaudat până când s-a întors pe scenă să le mai cânte o dată.

Carmen Brumă le-a răspuns şi celor care se întreabă de unde a apărut pasiunea lui Mircea Badea pentru muzică: "Se numeşte criza bărbatului de vârstă mijlocie. Sunt primele semne ale îmbătrânirii. Alţii îşi vopsesc firele albe, el a ales să cânte".

În gura presei este mai uşor decât pe scenă. Deşi îl văd aproape în fiecare seară câteva sute de mii de români, aseară, în faţa a şase sute pe spectatori, Mircea Badea a avut emoţii. După ce a stârnit hohote de râs, Mircea a trecut la treabă. Fiecare melodie a fost abordată cu o ţinută specială. La a doua melodie Mircea Badea a apărut cu baston şi tricou alb. "Dacă vreţi să vedeţi ceva extrem de caraghios, mai caraghios decât aţi văzut deja... trebuie să ziceţi bis", a spus Badea. Iar publicul a spus bis.

Moment în care jurnalistul s-a schimbat din nou. El a apărut cu maieu şi ochelari de soare.

Sâmbătă seară, pentru prima dată, Mircea a reuşit să-şi mulţumească toţi spectatorii. "Am venit cu emoţii aici dar trebuie să mărturisesc că am fost mândru de el în seara asta. M-am bucurat tare mult că oamenii ăştia mulţi care au venit pentru el au fost extraordinar de încântaţi", a declarat Mihai Gâdea.

Iar fanii au fost atât de încântaţi încât au aplaudat până când Mircea s-a întors pe scenă. Deşi a avut succes este puţin probabil ca Mircea să mai urce pe scenă. "Deocamdată mă gândesc să mă duc într-o staţiune balneară, mult mai potrivită pentru vârsta mea decât asta cu cântatul sau cu maieul, dar nu ştiu... poate mă apuc de pictat", a spus Badea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON