URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Aprilie 2011, 00:00

Nu rata noul BIHOREANUL tipărit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Directoarea "cool"

Directoarea Colegiului Tehnic Transilvania a fost înregistrată când le cerea profesorilor să nu mai dea note sub 5 şi să nu mai pună absenţe. Deşi unii profesori o acuză că le îngrădeşte drepturile, pentru că le impune ce note să dea şi să nu taxeze chiulangiii, Maria Ruge susţine că nu vrea decât să schimbe metodele învechite de predare pe care colegii săi încă le folosesc. La sesizarea BIHOREANULUI, Inspectoratul Şcolar a demarat o anchetă!

Biserica ilegală

Primăria Oradea va demola fundaţia schitului turnată ilegal pe terenul fostului tancodrom, chiar dacă a fost sfinţită de episcopul Sofronie Drincec. Municipalitatea a câştigat definitiv şi irevocabil procesul intentat de Mănăstirea Sfintei Cruci pentru cele 24 de hectare ale fostei unităţi de tancuri aflate vizavi de Cimitirul Municipal, unde vrea să facă încă un parc industrial.

Executat în culise

Lucian Silaghi acuză că a fost mazilit de la şefia Teatrului de Stat fiindcă a "turnat-o" la Prefectură pe protejata lui Alexandru Kiss. PDL-istul a fost schimbat la numai o săptămână după ce i-a reclamat pentru abuz în funcţie pe Czvikker Katalin şi pe vicele Consiliului Judeţean Dumitru Voloşeniuc, deoarece aceştia aplicau în continuare "segregarea" teatrelor, atacată în justiţie de prefectul Gavrilă Ghilea.

Psihopat la volan

Călin Balint, cel prins de poliţişti după o urmărire ca-n filme, a obţinut permisul de conducere pe-o minciună. BIHOREANUL a descoperit că interlopul, bolnav psihic cu acte şi cu permis anulat în 2002 pentru infracţiuni rutiere, şi-a redobândit carnetul de conducere după trei ani, declarând că e sănătos şi nu a suferit de nicio boală psihică. Nimeni nu l-a verificat!

Salca tot mai mică!

Profitând de bâlbâielile Primăriei, samsarii imobiliari au înhăţat 5 din cele 15 hectare de teren de lângă Lotus. Primarul Ilie Bolojan vrea să ferească de lăcomia dezvoltatorilor imobiliari ce a mai rămas din terenurile oraşului, trecându-le în patrimoniul public cu destinaţia de zone vezi, pe care orice construcţie va fi interzisă.

Huzur de criză

Funcţionarii publici din 20 de primării bihorene şi-au umflat salariile cu sporuri şi prime nelegale. Un raport al Camerei de Conturi Bihor întocmit în urma verificărilor făcute la 40 de primării din judeţ arată că funcţionarii sunt nepregătiţi şi gestionează păgubos fondurile publice, prejudiciul stabilit pentru anul 2009 ridicându-se la peste 85 milioane de lei.

Somn uşor!

Luna viitoare se deschide la Oradea un nou spital privat, New Medics, care va include prima clinică de somnologie din ţară. Orădenii care suferă de diferite tulburări ale somnului vor putea fi diagnosticaţi şi trataţi chiar în timp ce dorm, după o noapte petrecută în spital.

Şut în prima ligă!

Ajuns pe locul unu în clasament, FC Bihor e la un pas de promovare în prima divizie. Conducerea clubului de fotbal fanion al judeţului a depus săptămâna trecută la FRF documentaţia pentru a păşi din nou în Liga I, iar Stadionul Municipal se pregăteşte de reconstrucţie.

Studenţi contra studenţi

Încă un scandal în Universitate: studenţii senatori nu se mai înţeleg cu cei din asociaţiile studenţeşti. În timp ce studenţii din asociaţii le reproşează celor din Senatul Universităţii că vor să fie plătiţi pentru şedinţele la care participă, aceştia dau vina pe liderii asociaţiilor fiindcă nu se implică în activităţi, dar au mereu ceva de comentat.

Broadway de Oradea

Actorii Teatrului de Stat îşi încălzesc vocile şi îşi pregătesc pantofii de dans pentru premiera muzicală a stagiunii: "Îndrăgostiţii din Ancona". Comedia muzicală îi va introduce pe spectatori într-o lume a relaţiilor cu iţe încurcate şi amuzante, acţiunea spectacolului fiind completată cu hituri italieneşti din anii '70 şi '80.

Între arcuş şi penel

După nouă ani de cântat la vioară, Denisa Decsi a renunţat la prima dragoste, preferând să studieze grafica la Liceul de Artă. Tânăra vrea să facă facultatea la Design Ambiental, deoarece visează să proiecteze interioare de locuinţe şi birouri nu doar confortabile, ci şi frumoase.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
50 Comentarii
Dedicatie
"Doamnei" care s-a chinuit sa improaste noroi in 12 prostari de la 22.30 pina la 00.30 Marcu si Anton ii trimit salutari cu arcul si cu betoniera
Postat 11 Aprilie 2011, 14:42 de Anton
incurajare
MARIANA<STIM CA TRECI PRIN MOMENTE GRELE,SA-TI VEZI MUNCA SI DEVOTAMENTUL DE ATITIA ANI DE ZILE TERFELIT IN ZIAR,STIM CA ESTI O PERSOANA FOARTE PUTERNICA,TE ADMIRAM PENTRU ASTA SI PENTRU MULTE ALTELE,SUNTEM ALATURI DE TINE,TE SUSTINEM ORICE AR FI !speram ca BINELE sa invinga RAUL!CREDEM IN MORALITATEA si BUNA CREDINTA A D-LUI INSPECTOR GENERAL LUCA,care intr-adevar este ALTFEL decit ceilalti care au fost inaintea lui,dansul STIE ca daca nu aplica PRINCIPIILE MORALE si-ar atrage o pedeapsa divina mult prea grea!
Postat 11 Aprilie 2011, 00:37 de colegii
oare
am fost coleg cu d-l inspector Luca la niste cursuri mai speciale,chiar as vrea sa vad evolutia spirituala a dansului,daca indrazneste sa apere moralitatea,in defavoarea ticalosiei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 11 Aprilie 2011, 00:12 de clepsidra
pentru MARIANA
TU ASAZA-TE DEOPARTE,REGASINDU-TE PE TINE/CAND CU ZGOMOTE DESARTE,VREMEA TRECE,VREMEA VINE!
Postat 11 Aprilie 2011, 00:05 de indemn
pentru directoarea RUGE,
"NU SPERA CAND VEZI MISEII LA IZBANDA FACAND PUNTE/TE-OR INTRECE NATARAII CHIAR DE-AI FI CU STEA IN FRUNTE"
Postat 10 Aprilie 2011, 23:53 de dedicatie
de ce
suntem foarte curiosi de ce anumiti directori ,de zeci de ani in functie,care n-au facut decit sa-si cumpere vile si terenuri si sa dea tributuri grase la "sultanii" care s-au succedat la ISJ,nu au niciodata nici o problema desi nu le pasa de scoala pe care o conduc nici cit negrul sub unghie,o considera doar o vaca de muls,si o mulg bine de zeci de ani,nu le e frica de Dumnezeu sa fure atit si sa nu faca nimic petru scoala????????????cu astia ce faceti,domnule inspector general??????????????vom reveni cu amanunte concrete.
Postat 10 Aprilie 2011, 23:37 de curiosul
dreptate
CE BLESTEM ESTE PE POPORUL ASTA CA SI ATUNCI CAND UN OM MORAL,PRICEPUT,DE BUNA CREDINTA AJUNGE INTR-O FUNCTIE<SAR PE EL SA-L DEA JOS<OARE CHIAR AVEM VOCATIA HOTIEI PINA INTR-ATIT INCIT NU MAI SUPORTAM OAMENII CINSTITI???????SUNTEM CURIOSI SA VEDEM DEZNODAMANTUL IN CAZUL DIRECTOAREI RUGE<STIM CUM A ARATAT SCOALA SI CUM ARATA ACUM<STIM CATA DARUIRE ARE PENTRU SCOALA,AR FI O RUSINE PENTRU SISTEM SA FIE SHIMBATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 10 Aprilie 2011, 23:22 de onestul
dreptate
il cunosc pe d-l Inspector general,este un om evoluat cum n-a mai avut invatamintul bihorean pina acum ,sunt sigur ca deosebeste foarte bine graul de neghina si va grija de putinii directori din sistem carora chiar le pasa de SCOALA,asa cum este d-na Ruge
Postat 10 Aprilie 2011, 23:09 de onestul
ADEVAR
am avut placerea s-o cunosc pe d-na directoare RUGE,este o persoana deosebita,cu un caracter puternic,cu o inalta moralitate pentru care poate nu este loc intr-o tara de corupti,intr-un sistem putred...cine o critica?????un *domn*care si-a maltratat proprii copii,care-si batea aproape zilnic nevasta,UN OM RAU PENTRU CARE NICI UN SOBOR DE PREOTI N-AR FI DEAJUNS SA SCOATA DEMONII DIN EL !!!!!!!!!
Postat 10 Aprilie 2011, 23:01 de OARECARE
ADEVAR
AM TRECUT INTIMPLATOR PRIN SCOALA RESPECTIVA SI AM FOST PROFUND IMPRESIONAT DE LUXUL DE ACOLO,DE CE ALTI DIRECTORI NU POT SI SCOLILE LOR SUNT NISTE CAZATURI...DAR VAD CA ACEI DIRECTORI NU AU PROBLEME,POATE PENTRU CA ULTIMUL LUCRU CARE II INTERESEAZA ESTE SCOALA,POATE PENTRU CA NU FAC NIMIC,INAFARA DE A MERGE CU TRIBUTUL UNDE TREBUIE,DE A TRAGE FOLOASE PERSONALE,DE A LUA SPAGI CONSISTENTE!
Postat 10 Aprilie 2011, 22:49 de OARECARE
ADEVAR
MA MIR CA NU VA TEMETI DE DUMNEZEU,SCOALA AIA A FOST O RUINA,ACUM ESTE LUX OCCIDENTAL,EXCLUSIV CU BANI DIN PROIECTE REALIZATE DE D-NA DIRECTOARE,ACUM VRETI SA PUNETI CEVA NULITATE CARE DOAR SA SE INVIRTA IN SCAUN,SA FURE SI SA-L DOARA-N FUND DE SCOALA???????
Postat 10 Aprilie 2011, 22:38 de MAYA
ADEVAR
D-NA NU FACE PARTE DIN PNL,AM EVIDENTA TUTUROR MEMBRILOR,SE POARE VERIFICA,POATE DIN PDL
Postat 10 Aprilie 2011, 22:31 de CERASELA
ADEVAR
D-NA NU FACE PARTE DIN PNL
Postat 10 Aprilie 2011, 22:28 de LUKI
vai
vai de scoala aia ,doamna face parte din pnl
Postat 09 Aprilie 2011, 15:16 de ere
Asa om asa lectie
Mai bine serpi ca noi decit sobolani ca voi care nu se mai satura de pupat dosul directoarei COOL.
Postat 08 Aprilie 2011, 12:03 de ANTON
SATANISTII RASPUND
Dupa inteligenta mesajului postat,ori esti inteligent ca si copii tai ori ca directoarea COOL dar profesor nu poti fi,poate doar de LATRINA.
Postat 08 Aprilie 2011, 11:54 de ANTON
SATANISTII RASPUND
Dupa inteligenta mesajului postat,ori esti inteligent ca si copii tai ori ca directoarea COOL dar profesor nu poti fi,poate doar de LATRINA.
Postat 08 Aprilie 2011, 11:52 de ANTON
OBIECTIVITATE
PROBLEMA E CA D-NA DIRECTOARE RUGE NU ESTE INREGIMENTATA POLITIC SI DE ACEIA I S-A GASIT NOD IN PAPURA!NOI CREDEM CU TARIE CA D-NUL INSPECTOR GENERAL VA STI SA-I APRECIEZE PANA LA URMA SI PE CEI DIN PARTIDUL BUNULUI SIMT,AL OMENIEI,AL PROFESIONALISMULUI,SA NU MAI LASE AFACERISTII SA IA LOCUL OAMENILOR VALOROSI!!!
Postat 07 Aprilie 2011, 10:29 de OBIECTIVUL
GINDITI-VA
DRAGI CETATENI,CE S-AR INTIMPLA DACA TOTI ELEVII AR FI DE BANI GATA CA LA GOJDU,EMINESCU,LAZAR???GANDITI-VA CA MULTI SUNT NEVOITI SA MUNCEASCA CA SA AIBA BANI DE AUTOBUS SI DE TRAMVAI CA SA VINA LA SCOALA,SI TOTUSI VIN,SI TOTUSI INVATA,I-AS VEDEA PE MULTI DE LA GOJDU CLACAND IN SITUATIA LOR,AVEM NEVOIE SI DE MESERIASI BUNI NU NUMAI DE GENII!
Postat 07 Aprilie 2011, 10:18 de PARERE
lectie
ASA ITI TREBUIE,DOAMNA DIRECTOARE,AI TINUT PREA MULTI SERPI LA SAN,LE-AI ACORDAT INCREDERE SI TE-AU SAPAT PE LA SPATE,LA MODUL CEL MAI PARSIV,POATE ASA TE VEI LECUI DE CREDULITATE!
Postat 07 Aprilie 2011, 10:03 de observatorul
atentie
DOMNULE INSPECTOR GENERAL,NU FACETI CA LA SAGUNA,UNDE ATI INLOCUIT UN OM DE VALOARE CU UN POLITRUC,ANALIZATI BINE REALIZARILE OMULUI,COMPETENTA,DARUIREA FATA DE SCOALA,HAI SA MAI LASAM SI VALORI IN INVATAMINT NU NUMAI AFACERISTI!
Postat 07 Aprilie 2011, 09:56 de comunitatea locala
hhehe
cand anul trecut s-a a baut o eleva de clasa 10 pana a venit salvarea nu s-a luat nici o masura elevi se imbata la ore rusineeee ce umilinte?ca elevi erau indreptati spre biserica si nu spre diavol rusinee dirctoarei orice prost face bine ceva cu ban
Postat 07 Aprilie 2011, 08:17 de dorel
adaptare
stimati parinti,profesori,elevi/traim vremuri de criza,la aceste licee vin copii cu parintii plecati in strainatate,crescuti de bunici,matusi,vecini,etc.Sunt absolventa a acestui liceu,dimineata mergeam la cursuri iar dupa masa lucram ca sa-mi intretin 2 frati mai mici si o bunica bolnava.Sunt multi in situatia mea.Invatam cat puteam dar la fizica si la chimie eram terorizati cu note de 2 si 3,eram umiliti si batjocoriti,profesorii faceau asta din orgoliu,din ura,din desconsiderare pentru noi.Mult curaj ii trebuie acestei directoare sa se ia de acesti monstri,este un om caruia chiar ii pasa de sufletul elevilor,ii doresc mult succes in lupta cu RAUTATEA UMANA!
Postat 07 Aprilie 2011, 01:22 de lizy
directoare cu suflet
cei care aveti nedumeriri ,vizitati liceul si vedeti ce s-a realizat acolo\este o ordine si o disciplina care nu exista in multe licee de elita\elevii sunt educati si cu bun simt dar nu toti sunt genii si nici nu cred ca ar fi bine\cred ca poti fi util societatii si daca nu esti geniu in fizica sau chimie\la cantina scolii elevii maninca mai bine si mai gustos decit la restaurant pentru ca d-na directoare se ingrijeste permanent si de acest lucru\daca i se poate reprosa ceva este ca pune prea mult suflet in tot ce face\poate ar trebui sa fie mai detasata
Postat 07 Aprilie 2011, 00:16 de andra
Rusine..
RUSINE INVATAMINATULUI DE AZI !! Daca asa considera noi "reformatori " ca vor educa noua generatie , incurajind chiulul si mediocritatea , atunci de poporul asta va fi vai si amar ! Peste 20 ani o sa va mirati ca in Romania vor fi persoane cu duiumul care nu vor sti nici in ce tara traiesc. Probabil ca analfabetii si chiulangii de azi vor fi politicienii de miine - ca ce altceva vor putea face ? Nici nu ma mira faptul ca parintii sint de acord ca odraslele lor sa chiuleasca si daca s-ar putea nici sa nu frecventeze deloc scoala, sa nu invete nimic - sa i-a diploma de absolvire cu care sa se mindreasca; probabil ca si parintii lori au facut la fel !!!! RUSINE aceastei directoare ce impune un asemenea mod de a promova scoala.
Postat 06 Aprilie 2011, 20:05 de fost elev
ahgheeaaawedq21
directoare cool este un manger prost daca nu poate controla problema abesenelor care s-a marit fata de anu trecut ,trebe sa raspunda sa vada lumea ce promovabilitate a fost anul trecut la Bacalaureat ce profesori slabii de romana exista care nu se ocupa de elevi si mai de graba ii corupe rusine!!!!!!
Postat 06 Aprilie 2011, 13:51 de eu
ea
deci dragi parinti vrei ca,copii dvs sa sa fie prosti sa li se spuna destepti ,va amagiti pe dvs
Postat 06 Aprilie 2011, 13:44 de eu
ANCHETA SATANIŞTILOR
Directoarea Cool este intr/adevar COOL dar fara ghilimele. Ce vreţi Sataniştilor?Să porniţi ancheta pe cea mai Cool directoare din judeţ care ţine cu copii noştri,cu părinţii care-i ţin la şcoală , care le atrage atenţia pe bună dreptate acelor profesori orgolioşi, vanitoşi şi plini de aroganţă care ne terorizează copii. Şi noi am fost la şcoală şi avem in memorie incă destule exemple de acest fel şi cu astfel de profesori.Nu vrem ca si copii noştri să mai sufere din cauza unor astfel de lichele care nu dau numai note de 1,2,3,care numai profesori nu se pot numi. Va faceţi de rîsul lumii. Vade retro satana
Postat 05 Aprilie 2011, 22:30 de PROFESORUL DE LATINA
Către inspectorul general Dorel Luca
Domnule inspector general Dorel Luca va stimăm sa va ştim un om benefic si de buna credinta . Stiţisi Dvs ca ce s<a scris Impotriva d-nei Directoare Ruge sunt lucruri contrafacute si intenţionat rele. si sunt interese meschine la mijloc Aceasta directoare a facut din scoala Transilvania o bijuterie deoarece scoala arata deplorabil cand a venit ca manager la aceasta scoala. A trecut vremea profesorilor terorişti care doresc sa aiba ore in particular ca sa capaete bani de la parinti prin orele particulare. dacă un profesor nu este in stare sa predea de nota 5 elevului său nu are ce căuta in invaţămînt Un parinte
Postat 05 Aprilie 2011, 21:55 de Un Părinte
vai de noi
ce inalate standade is profesori care dicteaza din carti , astea is standare asa orice elev i poate lua locul ,nu sa spus ANUL TRECUT CAND LA ETAJUL TREI S-A PRABUSIT TENCUIALA DIN TAVAN CAND A FOST DESTUL DE RECENT RENOVAT ,UNDE ESTE CALIATATE ,A FOST INCHIS 3 SAP ,SI AM FOST MINTITI CA SE SCHIMBA CALORIFERELE ,POFTIM ACUMA ESTE RIGIPS DACA CADEA PE VREU N COPIL ,multi bani s-au furat si se fura rusinee!!!!!!
Postat 05 Aprilie 2011, 16:01 de ionut
vai de noi
Eu am terminat acel liceu anu trecut si vai de el in loc progres numa regres are parte ,doamna directoare RUGE de ce nu spune anul aceste nu is mai putine clase de -a9 ca si in ceilalti ani.S-au cheltuit bani inutili ,eram obligati sa cumparam asa zisa revista scoli daca nu doream eram amenintati ca nu ne incheie mediile,rusine!!fondul scoli,o debandada,se fura mancare de la cantina saracilior,asta ne dorim sa ne mintim pe noi cand copilu merita 3 noi sa ii dam 5 ce putere mai are acel profesor la ora da directoare doreste il controleze,sa nu treaca absente cine ii de vina ca nu vin elevi la scoala nu dumneai este raspunzatoare in primul rand ea este mangerul ,numa acuma si-a dat seama is absente ce planuri a avut pt combaterea ei,cel mai bine ar fi sa plece.
Postat 05 Aprilie 2011, 15:55 de ionut
DIRECTOAREA CU SUFLET
VA MULTUMIM DOAMNA DIRECTOARE CA VA PASA DE COPII NOSTRI,DE PROBLEMELE LOR,DE GREUTATILE NOASTRE,NE RUGAM LA DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA SI SA VA APERE DE UNELTIRILE UNOR OAMENI DEMONIZATI,CARE URASC COPII,MALTRATANDU-I PSIHIC,DESI TRAIM INTR-O LUME ATIT DE MURDARA,SPERAM CA BINELE SA BIRUIASCA ASUPRA RAULUI...
Postat 05 Aprilie 2011, 14:38 de ANCA
DIRECTOAREA
MAI BINE SPUNETI CA DIRECTOAREA RUGE N-A DAT CE TREBUIE,CUI TREBUIE SAU POATE NU A DAT INDEAJUNS DAR NU-I CAUTATI MOTIVE PUERILE...
Postat 05 Aprilie 2011, 14:10 de ADI
reforma
felicitari doamna directoare Ruge pentru curajul de a incerca reformarea invatamintului plin inca de relicve comunisto-securiste/speram sa va ajute Dumnezeu sa biruiti asupra oamenilor bolnavi de ura si rautate care nu ar avea ce cauta in invatamint.
Postat 05 Aprilie 2011, 13:42 de maia
reforma
Domnule Inspector General,noi parintii avem asteptari mari de la dvs.,nu-i maziliti pe putinii directori carora chiar le pasa de copii nostri si de scoala si de invatamint ;CARE DIRECTOR DE SCOALA DIN BIHOR A MAI REALIZAT CE A REALIZAT MARIANA RUGE ??????asta nu conteaza???Conteaza doar ca s-a opus unor profesori stalinisti care distrug sufletul si personalitatea copiilor????Pe ei cine sa-i apere?????
Postat 05 Aprilie 2011, 13:35 de maia
directoarea cool
Domnule Inspector General,noi parintii avem asteptari mari de la dvs.,nu-i maziliti pe putinii directori carora chiar le pasa de copii nostri si de scoala si de invatamint ;CARE DIRECTOR DE SCOALA DIN BIHOR A MAI REALIZAT CE A REALIZAT MARIANA RUGE ??????asta nu conteaza???Conteaza doar ca s-a opus unor profesori stalinisti care distrug sufletul si personalitatea copiilor????Pe ei cine sa-i apere?????
Postat 05 Aprilie 2011, 13:30 de lia
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:09 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:08 de YAN
DIRECTOAREA COOL
Este trist sa vezi cum cei mai competenti oameni sunt improscati cu noroi doar pentru ca se doreste schimbarea lor ,de regula cu unii pe care nu-i intereseaza decit avantaje personale,este cazul directoarei Ruge,ale carei merite ,DACA AR FI ANALIZATE CU ONESTITATE,N-AI CUM SA NU RAMAI PROFUND IMPRESIONAT
Postat 05 Aprilie 2011, 12:06 de YNG
Directoarea cool
Domnilor ziaristi de la Bihoreanul uitativa prima data la realizarile unui om si apoi dati in el, Liceul Transilvania s-a transformat incredibil sub conducerea directoarei Mariana Ruge,atingand cele mai inalte standarde, fiind un liceu de nivel occidental , a depus acolo o munca titanica si enorm de mult suflet, CHIAR MERITA PUSA LA ZID PENTRU CA A LUAT APARAREA UNOR ELEVI CARE SE TREZESC LA 4 DIMINEATA SI FAC NAVETA CA SA FIE PRIMITI LA PRIMA ORA, DACA INTARZIIE PUTIN, DIN CAUZA AUTOBUSULUI???
Postat 05 Aprilie 2011, 11:18 de Ezo
@bravo
care profesoara,aia care le spune colegilor ca va pleca cind vrea ea si ca stie cine ii va lua locul,sau aia care pe linga firmele pe care le are considera liceul Transilvania propia mosie unde organizeaza mese festive pt inspectoratul scolar?pe care o sustii?Ca pedagog e o nulitate.
Postat 04 Aprilie 2011, 10:31 de luky
bravo
BRAVO DOAMNEI PROFESOARE PENTRU DORINTA DE A REFORMA ACEST SISTEM DE INVATAMANT IMBACSIT DE PROFESORII COMUNISTI, CARE INTRA IN CLASE INCRUNTATI, NU SALUTA, TERORIZEAZA PSIHIC ELEVII, II OMOARA CU TEME, FIIND CONVINSI CA DOAR ASA INVATA ELEVUL SI APOI SE MAI CRED SI GROZAVI. PE ACESTI STALINISTI VA RUGAM SA-I PENSIONATI SI SA ANGAJATI PEDAGOGI DE FACTURA NOUA, CARE STIU PREDA INTERACTIV, CARE SUNT SI BUNI PSIHOLOGI, CARE SE APROPIE DE ELEV, CARE OBTIN REZULTATE NEOBLIGAND ELEVUL CI STIMULAD-UL,TREZIND-UI INTERESUL. PE ACESTIA PLATITI-I REGESTE, PENTRU CA AVEM NEVOIE DE COPII EDUCATI.
Postat 04 Aprilie 2011, 09:26 de bravo
igen
"Primăria Oradea va demola fundaţia schitului turnată ilegal pe terenul fostului tancodrom, chiar dacă a fost sfinţită de episcopul Sofronie Drincec. Municipalitatea a câştigat definitiv şi irevocabil procesul intentat de Mănăstirea Sfintei Cruci pentru cele 24 de hectare ale fostei unităţi de tancuri aflate vizavi de Cimitirul Municipal, unde vrea să facă încă un parc industrial." ASTA VROIAM SA AUD!!!! BINECUVANTAT FIE CEL CE UMBLA LA LUMINA SI CU CAPUL DREPT!
Postat 04 Aprilie 2011, 00:17 de M
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON