URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iunie 2011, 17:00

Ştrandul Ioşia a fost închis

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Conducerea Regiei Autonome de Pieţe, Agrement şi Salubritate Oradea a luat decizia de a închide Ştrandul Ioşia, începând de marţi, 7 iunie, până cel târziu sâmbătă, 11 iunie. Motivul închiderii este prelungirea reparaţiilor curente, verificarea tuturor bazinelor, a gurilor de scurgere, a instalaţiilor şi grilajelor, remedierea tuturor deficienţelor identificate", se arată într-un comunicat transmis luni de regie.

Purtătorul de cuvânt al regiei, Florin Alexandru, susţine că măsura a fost luată pentru a verifica toate conductele şi gurile de scurgere din bazine, pentru a evita un accident precum cel de sâmbătă, în care fetiţa în vârstă de 7 ani, Elisabeth Haidău, a decedat, după ce a fost absorbită de conducta de scurgere a bazinului.

"Închidem ştrandul ca să facem o revizie generală, vom verifica din nou toate grilajele, căile de scurgere, conductele, pentru că apa geotermală este foarte corozivă şi vrem să ne asigurăm că toate sunt în stare bună de funcţionare. Vom face o revizie generală", a precizat el BIHOREANULUI.

Acesta a mai spus că luni dimineaţă angajaţii ştrandului au găsit o parte din grilajul care acoperea gura de evacuare a apei din bazinul în care sa murit fetiţa.

"L-au găsit lângă canalul de scurgere de la bazinul în cauză. Luăm în calcul ca grilajul să fi dispărut din cauza eroziunii apei termale, dar şi să fi fost smuls de cineva, pentru că joi, când s-a umplut bazinul, omul nostru spune că grilajul era acolo. Or, de joi până sâmbătă, a dispărut", a spus Florin Alexandru.

Pe de altă parte, reprezentanţii regiei spun că ştrandul Ioşia va fi deschis şi luni, în a doua zi de Rusalii, fiind zi liberă pentru majoritatea orădenilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
rusine
deci sa ne fie rusine si in ziua de azii mai exista assemenea strand focar de infectiee jegoosi astea .. administratori numa sasi iea banii sa nu investeasca a trebuit s ase ajunga la asemenea tragedie pt a face cele reparati:( waisamarr dee gunoiul ala de strand Condoliante familiei Indureerate
Postat 07 Iunie 2011, 01:04 de dani
purtatorul de vorbe
mai florinel tu te gandesti ce dracu -i zice daca ancheta politiei si procuraturii o stabili cu totul altceva decat ce indrugi tu ?! ma tu vrei musai sa fii complice ?!
Postat 07 Iunie 2011, 00:40 de cartita
Dumnezeu sa o odihneasca
Vai ce m-am linistit ca s-a inchis strandul sa-l verifice si sa remedieze, da pana acum ce mama dracului ati facut bai purtatorule de cuvant, trebuie sa verificati zilnic daca oamenii sunt in siguranta, de ce la-ti inchis doar azi pt ca duminica vine mai multa lume si nu puteati suferi o asemenea pierdere.Bai faci umbra pamantului degeaba.
Postat 06 Iunie 2011, 18:49 de martor
Foarte bine au facut!
O veste care ma bucura. Sper ca vinovatii sa plateasca si sa NU SE MAI INTAMPLE ASA CEVA VREODATA! Am facut si eu o analiza la acest caz socant: ***
Postat 06 Iunie 2011, 17:30 de Pentru Oradea
revoltator
Am impresia ca papagalul asta de purtator de vorbe ne crede pe toti tampiti. Am mai auzit vrajeli, dar asta minte sa i salveze scaunul celui care i arunca laturile pe jos sa la manance . Nenorocitilor
Postat 06 Iunie 2011, 17:16 de ilie de la scularie
Anca iara ai mancarime:))))
Banuiam ca azi se inchide dupa ce Bimbo tremurand a fost luat la rost in direct de la bucuresti:)
Postat 06 Iunie 2011, 17:14 de Oradeanul
da s a aerodat in 24 de ore
Doamne degeba puneti altul ca nu tine 2 zile si gata:)) ORDINARI, aveti o mentalitate ORDINARA va bateti joc de Oamenii in ultimul hal, va imbogatit pe prostia lor la modul cum arata bazinul nu avea voie sa functioneze acest strand FOCAR de BOLII de asta ce ziceti, daca voi sunteti mizerabili cei care da ti autirizati de functionare noi ce pretenti sa mai avem DAR VOUA nu o sa va moara copilul cum le mor altora sau poate si mai grav va vor omora ei pe voi! Cum va pot privi copii in ochi cand stiu cum profitati de oameni? cum?
Postat 06 Iunie 2011, 17:04 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON