URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Iulie 2010, 18:01

PSD Bihor se mută pe internet

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Social democraţii bihoreni vor să se facă cunoscuţi pe Internet. "În cel mult o săptămână o să pornim site-ul organizaţiei judeţene, iar după site, vom lasa şi contul de pe Facebook", a afirmat preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mang a spus că măsura va fi luată pentru a lărgi electoratul PSD dincolo de votanţii trecuţi de prima tinereţe. "Vrem să atragem electoratul tânăr şi foarte tânăr pentru a construi o bază solidă filialei şi în acelaşi timp ne gândim să ne întărim electoratul tradiţional prin editarea unei foi de informare cu apariţie lunară pe care o să vedem cum o să o distribuim", a declarat Mang.

Liderul PSD Bihor a afirmat că site-ul a fost conceput de o echipă de tineri din PSD Bihor şi va avea funcţiuni similare celui al organizaţiei naţionale. "Acesta va avea informaţiile obişnuite ale unui site de partid, dar şi ştiri şi informaţii utile care vor fi actualizate zilnic. Nu ne-am hotărât încă, dar luăm în calcul inclusiv posibilitatea ca vizitatorii să îşi poată depune online adeziunea la partid", a spus senatorul.

Senatorul Ioan Mang a fost ales preşedinte al filialei PSD Bihor pe 24 iunie, după un interimat de doi ani. Noul preşedinte a declarat vineri că prima şedinţă de lucru a noii conduceri a filialei va avea loc pe 22 iulie, ocazie cu care se va stabili şi strategia de lucru a PSD Bihor pentru perioada următoare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
erata la comentariul anterior
ERATA Consilierul judetean PSD Florian Pavel junior,,fiul ``care munceste la OBI si care -si bate joc de bihoreni mai saraci si cinstiti poporul PSD ,care a votat PSD ,PEPE-a are nick name-ul si numele blogului,,smendeblog.wordpress.com ``articolele postate pe blog,,look Tedy Mr Bean de Romania ,Look Teddy tampiti,Mr Bean de Romania partea 2-a si alte articole imorale postate pe blogu-i ,,Experience`` si nu Florian Pavel senior ,, tatal`` care munceste la DADR fost ex director DADR.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 11 Iulie 2010, 14:41 de Romanul Simplu
replica la articol
Domnul senator PSD Ioan Mang presedinte legitim ales al filialei PSD Bihor a afirmat ,,site-ul a fost conceput de o echipa de tineri din PSD Bihor``Daca din acesta echipa face parte si consilierul judetean PSD Florian Pavel senior si alti tineri asemeni lui ,, increzutu baiatul lu tata``numa bine ca o sa avem ce injura mai abitir pe site si la comentarii,stiu ei de ce ?:))pentru ca au fost promovati de parinti lor in partid ,neavind nici un merit in afara de fi ,,fiul lu tata sef mare in PSD ``.Inainte de lupta electoral cu alte partide trebuie ca sa ne luptam intre noi simpli membri in PSD Bihor pentru a stabili o ierarhie de obligatii drepturi si responsabilitati,pentru altfel o sa fie haos si distrugere in partid si fiecare membru va incerca sa acapareze puterea politica sa devina lider inaintea celorlati membri de partid cu mai multe merite si fapte in partid ,in PSD Bihor in cazul de fata,,Puterea politica reprezinta increderea pe care o are in partid si ultimul si cel mai sarac membru si simpatizant din acel partid,puterea politica se pierde atunci cind ultimul membru si simpatizant nu mai crede in lider`` citat Ion Iliescu.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 11 Iulie 2010, 11:06 de Romanul Simplu
replica la articol
Domnule senator PSD Ioan Mang presedinte legitim ales al filialei PSD Bihor acuma sunteti nemultumit de colaborarea cu cei din PNL ,dar in campania ,,pre presedentie PSD Bihor``de sedinte locale ale filialelor comunale PSD dinainte de 1 mai,laudati si promovati aceasta colaborare a opozitiei si ne spuneati ca noi membri simpli sa luptam mai departe impotriva celor din PNL ,macar noi membri simpli din PSD Bihor colegiul 6 Salonta suntem cu constiintiinta impacata si curati ca nu am colaborat cu PNL ,dar consilieri nostri PSD incepind cu consilierul judetean PSD Pavel Forian junior care va inlocuieste in Consiliul Judetean Bihor,si care ne tradeaza la consilierul PNL Daniel Vulcu ,si continuind cu alti tradatori PSD consilieri locali comunali PSD in minoritate in Consiliile locale comunale si care voteaza cu PNL ,ca doar asa au primit ordine de la dumneavoastra,cu acestia cum raminem ?Lasa ca o sa avem noi membri simpli din PSD Bihor din colegiul 6 Salonta ca la urmatoarele alegeri sa nu mai ajunga pe lista PSD consilieri eligibili si o sa-i punem la coada listei ultimi, vor plati ei tradarea fata de membri simpli PSD.Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 11 Iulie 2010, 10:40 de Romanul Simplu
IOAN MANG
cel care incalca codul muncii cu nerusinare toti candidatii sunt siscriminati daca nu sunt de la universitatea de stata acum inteleg rolul importanta al SIMONEI IANCU verificati CV urile negru pe alb.....nu sunt acuzatii false...nu va e rusine sa incalcati legea prin discriminari sociale ? RUSINE mai rau ca FEUDALI ati ajuns..incalcati origine de roman pentru interese personale.... politica a distrus tot ce era mai frumos armonia, echilibrul, invatamantul....va multumim ca existati dar ce bine va fi cand nu veti mai fi va vom uita.....NUMELE
Postat 10 Iulie 2010, 22:51 de wow
Realitate politica.
Puteti sa va mutati pe luna,domnilor social democrati,daca nu oferiti o alternativa viabila,sustinuta de oameni credibili.Cu o reprezentare de tip:Daescu, Bodog, Secosan,Simona Iancu, nu veti obtine voturile oradenilor si bihorenilor niciodata.
Postat 10 Iulie 2010, 16:58 de Oradean.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON