URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Iunie 2011, 14:06

Poliţistul care şi-a împuşcat părinţii voia să îşi ucidă şi iubita!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a declarat joi pentru BIHOREANUL că este posibil ca Gabriel Venter, poliţistul de 33 de ani care şi-a împuşcat miercuri seară părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap, să fi vrut să o ucidă şi pe iubita sa.

Deşi surse judiciare declaraseră iniţial că femeia ar fi asistat la momentul în care poliţistul s-a împuşcat în cap, după ce avusese o discuţie cu el în faţa blocului în care aceasta locuieşte, Gavra a negat aceste informaţii.

"N-a asistat, pentru că nu a coborât din bloc. Din declaraţiile femeii, el sunat-o, i-a spus că şi-a ucis părinţii şi că o roagă să iasă şi ea în stradă, că el nu vrea să facă puşcărie. Femeii i-a fost frică să coboare", a declarat Gavra. "Presupun că a vrut să o ucidă şi pe ea", a mai spus prim procurorul.

Gabriel Venter are 33 de ani şi până în urmă cu o lună a lucrat ca agent de ordine publică în cadrul Poliţiei Oradea, iar în ultima perioadă era poliţist de proximitate în cadrul aceleiaşi structuri. Miercuri, în jurul orei 21.30, el s-a deplasat la locul de muncă al tatălui său, pe strada Rampei din Oradea, unde bărbatul lucra în zona triajului CFR, ca agent de pază la o firmă, şi l-a împuşcat în zona abdominală. Apoi, Venter s-a deplasat la locuinţa părintească, pe strada Barierei, unde şi-a împuşcat şi mama în inimă.

Anchetatorii spun că tânărul şi-a executat părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap deoarece aceştia nu erau de acord cu relaţia pe care o avea cu o femeie căsătorită, care are o fetiţă de 12 ani. Se pare că femeia ar fi vrut să divorţeze de soţul ei, pentru a se recăsători cu Venter, ceea ce nu era deloc pe placul părinţilor săi. Certurile dintre ei, spun vecinii, au început în urmă cu două-trei luni.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
e foarte ciudat
da ei au murit dar vor muri si altii deci cum prevenim asemenea PRESIUNI care ne determina sa ucidem , auzi procurorul o scoate pe femeie nevinovata dar cine a hranit samanta de scndal, numai munca de mantuiala avem, TANARUL asta nu si a oamorta parintii asa din senin a fost presat deci ceneva la impins sa iba accese de furie , sa si urasca familia, gata cazul clasat, asta e victima manipulata psihologia, astajata emotional poate si sexual, santaj legat de avere, nume, etc. ha, ha, ha, ha ce usor se distrug cobaii in societate! nu suntem caliti suficient pentru viata.SISTEMUL UCIDE foarte multi oamenii, superficialitatea ne costa chiar si vietii omenesti, nimeni nu s a intrebat daca soferul beat urcat la volan a avut martori cand s a urcat, nimeni nu gaseste solutii pentru prevenire se bucura li se le mareste ficatul simt miros de banii dar inconstient ajung complici la atrocitatiile sociale comise:)))) sa acastigi banii din suferinta altora e un BLESTEM.
Postat 17 Iunie 2011, 14:36 de anca
eu
D-zeu sa-i odihneasca in pace asa se intampla cand gandirile intre generatii sunt diferite D-zeu sa aiba grija de ei
Postat 17 Iunie 2011, 01:15 de Ghita
da de ce sa alegem regionalele?
nu e corect ce e scris cu TIPAR ca sa va zzzzzzzzzzzzzzzgrie :))) anagramatica suportabila:))
Postat 16 Iunie 2011, 22:13 de ha, ha, ha
BIBLIA e de vina uite vorbestele BETIVILOR
o vor respinge categoric, celor rau famati o BLEASTAMA, deci BibLIA e busoala dracilor ii ajuta sa ajunga mai usor la STALIN:))) ce aveti cu anca? aveti o obsesie sa o tot hartuiti , opinia e libera sau aveti impresia ca mai ORDONATI:))))))) MMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VACA face MUUUUUUUUUUUUU dar degeaba ca fara talanga inutil
Postat 16 Iunie 2011, 21:38 de ha, ha, ha
@ana are mere ,anca bate campii ..din nou
daca anca o sa nasca va avea pui cu pene la ce papagal e .ai fost crescuta cu biblia anca?cu biblia lovita in cap poate .urmarile se vad acum .esti incoerenta .esti un copil crescut fara jucarii,si bati campii cu brio .tu nu ai altceva de facut? tu chiar nu gandesti ce scrii???????? zdreanto
Postat 16 Iunie 2011, 20:30 de trenuletul thomas
PT ANCA
Poate vei avea copii, sau ai si vei observa nu e doar roz. Convietuirea inseamna a se gasi calea de mijloc nu extremele in cazul unor probleme pe care le intampini. Iti recomanda sa vizitezi un psiholog, un preot sau incearca sa privesti in tine(nu-ti va placea ce vezi).
Postat 16 Iunie 2011, 19:43 de me
PT ANCA
Poate vei avea copii, sau ai si vei observa nu e doar roz. Convietuirea inseamna a se gasi calea de mijloc nu extremele in cazul unor probleme pe care le intampini. Iti recomanda sa vizitezi un psiholog, un preot sau incearca sa privesti in tine(nu-ti va placea ce vezi).
Postat 16 Iunie 2011, 19:43 de me
@MISU
e opinia ta , daca tu consideri ca COLOANA vertebrala sta in numarul de femei pe care le ai te inseli:)) dar asta e viata frumoasa si urata in acelasi timp, ceva suprem si maret asemeni lui D-zeu. biblia are roul pana maturitate pe care multii nu o ating in viata, te ajuta sa ti ingrangi pornirile nesatoanase de turma este ca si razboiul dar intr o zi trebuie sa acceptam si razboiul dar cu o minte matura ceea ce concomitent duce la crima, ff ciudat.sistemul in care traim il putem numi \"Razboi\" :)) MISUUUUUUU greu daca numai la femei tie gandul.Chiar ai coloana vertebrala?
Postat 16 Iunie 2011, 19:40 de anca
Pt Anca
Nu mai vorbi tampenii Anca, daca ai citit biblia trebuia sa fi inteles ce era de inteles !!! Oricum femeile is naive, vorbesc mult si prost , si in Biblie relateaza ce-=i femeia, e un lucru slab, si mai vrea egalitate cu barbatu, icredibil, iar asta ca si-a omorat familia pt o femeie ,clar un om slab cu probleme psihice, fara coloana vertebrala, sunt mii de femei in lumea asta, sa faci crima si dupa aia sa te sinucizi crezand ca scapi de probleme??? te inseli, acolo langa dracu la cazan sa vezi ce bine e, mai mari probleme ai in viata de apoi daca esti pe felie cu dracu decat aici pe pamant pt moment.
Postat 16 Iunie 2011, 18:42 de Misu
si eu am trecut prin ce a trecut el
problema reala este ca presa nu indruma cum sa ne comportam daca ne lovim , ei realtaeza succese si insuccese, nu i am ucis i am parasit altfel eram si eu in lanturi, il admir nu am spus ca e bine ce a facut, stiti cat de aveavarat si intelept e cel care a scris BIBILIA" copii vor plati pacatele parintilor" deci politistul plateste chiar si mort pacatul parintilor de a l renega ca sange, dar problema reala stiti cu totii ca este averea copii cresc au personalitatea au loc intrigi chiar si in famili, exista competitia intre frati, EU AM FOST CRESCUTA CU BIBLIA deci stiu ca crima e un pacat pentru ur,matoarele generatii dar asata nu inseamna ca voi rezista pana la moarte sa nu UCID pe cineva, piatra lui sisif viata este o continua incercare numai moartea ne salveaza de greutatile vietii, terminam o scoala credem ca ne va fi bine nici vorba, nastem copii credem ca vom fi fericiti nici vorba, ar fi bine sa acceptam ca incercarea presupune si succese dar si esecuri si mai grav zi de zi vom fi supusi incercarilor dar cand esti si sustinut in a esua e grav:)) deja e complicitate.Da am trecut am reusit dar asta nu mi ofera garantia ca voi reusi in viitor la alte incercari.
Postat 16 Iunie 2011, 17:29 de anca
?!!!?!!!
anca, esti stupida. tot parintii is de vina, nu el?! si tu cand te`nfurii iti omori familia?!?
Postat 16 Iunie 2011, 15:31 de anonim
comunicarea este totul in familie
foarte rau ca parintii se opun asa ce au castigat GROAPA COMUNA, sa le fie de bine si provocarea e un pacat, eu nu inteleg cum un parinte poate manipula un copil, paraca ar fi un obiect, nici nu trebuie sa si impuna punctul de vedere e crucea copilului persoanala la urma urmei fiecare isi tarieste propria placere nu a parintilor. nu ma mira comportamentul lui totii trecem prin acest acces de furie de confruntare si daca exista dragoste si intelegere depasim momentul, daca nu ne rupem de parinti sau ca si in cazul tanarului ii ucizi.
Postat 16 Iunie 2011, 14:20 de anca
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON