URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Octombrie 2019, 14:33

Află toate detaliile conferinței Digital Days 2019 de la Adrian Domocoș, managerul evenimentului, care se va desfășura săptămâna viitoare la Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Digital Days este cea mai importantă conferință din Transilvania dedicată exclusiv marketingului digital, cea de-a treia ediție desfășurându-se săptămâna viitoare, pe 25 și pe 26 octombrie, la sala de evenimente Opera Events din Oradea.
Primele două ediții ale evenimentului au depășit așteptările inițiale ale organizatorilor, conferința crescând natural în toate aspectele, așa cum se poate vedea și din cifrele de mai jos:

2017 (prima editie)

Numar speakeri: 3
Numar participanti: 100
Locatie: Ceatatea Oradea

2018 (a 2-a editie)

Numar speakeri: 6
Numar participanti: 200
Locatie: Double Tree by Hilton Oradea

Adrian Domocos este project managerul conferintei Digital Days. In afara de pasiunea pe care o are pentru digital marketing si tehnologie in genral, ii face placere sa ajute echipa din care face parte sa lucreze mai eficient si sa isi atinga potentialul maxim intr-o perioada cat mai scurta de timp. Vezi mai jos un interviu pe această temă!

- Cand ai avut primul contact cu marketing-ul digital si ce experienta ai in acest sector?

Acum vreo 12 ani m-am documentat prima data mai serios legat de modul in care puteam sa imi promovez primul website personal pentru a reusi sa il monetizez. In ultimii 10 ani am reusit sa experimentez o multime de canale de marketing digital in cadrul mai multor companii atat din Romania cat si din afara tarii.

- Care este cel mai important proiect online personal pentru care ai lucrat?

- Cel mai important proiect online personal pana in prezent este blog-ul de social media & digital marketing: Hot in Social Media. Acest proiect online este o comunitate internationala formata din peste 260 de contributori care au scris cel putin un articol despre modul in care poti sa folosesti cat mai eficient canale de social media marketing.

- Cum a pornit ideea conferintei Digital Days si de cand esti implicat in acest proiect?

Ideea acestei conferinte este de a strange o comunitate de oameni pasionati de domeniul marketing-ului digital care vor sa invete lucruri noi, practice si cat mai eficiente si sa ii ajute si pe altii sa faca acest lucru. Desi am fost prezent inca de la prima editia a conferintei Digital Days (2017), m-am implicat efectiv in acest proiect incepand de anul trecut (2018) de la editia a doua care a avut loc la Hotelul Double Tree by Hilton din Oradea.

Care sunt speakerii conferintei Digital Days 2019 si care sunt temele abordate de fiecare din ei?

Pentru ca vrem sa crestem in permanenta calitatea conferintei Digital Days, anul acesta am adus in fata publicului din Oradea un numar de 10 speakeri de la companii cunoscute pe plan national si international. Mai jos este o lista cu toti cei 10 speakeri, compania pe care o reprezinta precum si titlul prezentarii fiecaruia:

1. Sorin Sfetcu (Google) - Global Retail Peaks - Top opportunities for RO exporters

2. Nansi Lungu (Bitdefender) - A fi in mintea celuilalt. Cum ne citim propriile minti si cum ni le citesc computerele

3. Alexandru Negrea (Social Smarts) - Trenduri în social media pentru 2020

4. Cornel Caba (Aerotravel)

5. Alexandra Cernian (Profesor & Trainer & Senior Consultant) - Revolutia AI in digital marketing

6. Tudor Galos (Senior Business Consultant) - Top 5 mituri GDPR spulberate

7. Claudia Gheorghiu (Profi) - PROFI 1000 - o poveste cu VR fericit

8. Sebastian Vaduva (Griffiths School of Management & IT) - Human Considerations for Future Technological Development

9. Elena Badea (Valoria) - Tendințe în content marketing pt 2020

10. Mircea Bravo (Bravo Productions) - Cum creezi video-uri virale?

- Cui se adresează aceasta conferinta si pentru cine crezi ca ar fi utila participarea la Digital Days?

- Conferinta Digital Days se adreseaza in primul rand celor care vor sa afle mai multe despre cum pot sa se promoveze online, sa aiba o audienta mai mare si implicit sa aibe mai multi clienti pentru compania lor sau cea pentru care lucreaza. In afara de sectorul de antreprenori, directori sau manageri, conferinta Digital Days se adreseaza tuturor celor care lucreaza deja sau vor sa lucreze in sectorul de marketing digital pentru a descoperii lucruri noi de la oameni cu foarte multa experienta in acest sector de activitate. Inca se mai pot achizitiona bilete pentru conferinta de aici: Rezerva bilet la Digital Days 2019.

- Inteleg ca vor fi si doua workshop-uri a 2-a zi dupa conferinta. Pe ce tema si cine le va sustine?

- A doua zi dupa conferinta, mai precis in data de 26 octombrie (sambata) am pregatit 2 workshop-uri cu adevarat valoroase. Alexandru Negrea (unul din cei mai importanti traineri de social media marketing din Romania) vine pentru prima data la Oradea pentru un workshop de 4 ore care te va ajuta sa iti ordonezi strategiile de marketing si comunicare in social media pentru ca rezultatele obtinute sa creasca vizibil in cel mai scurt timp. De asemenea in cadrul workshop-ului sustinut de Elena Badea vei putea afla cum sa faci din planul tau de marketing pentru anul 2020 un factor de succes al afacerii pe care o ai.

Locurile la aceste 2 workshop-uri sunt limitate si se vor termina repede asa ca rezerva un loc chiar acum:

1. Alexandru Negrea - Strategii de social media marketing pentru 2019

2. Elena Badea - Cum realizezi un plan de marketing eficient in 2019

Ce va propuneti pentru anii viitori cu aceasta conferinta Digital Days?

Pentru anul viitor ne propunem sa continuam cresterea conferintei si comunitatii Digital Days atat pe plan local cat si national. Vom aduce speakeri cunoscuti care au o experienta notabila pe sectorul de marketing digital, vom avea parteneri care sa prezinte comunitatii Digital Days ultimele lor proiecte si studtii de caz relevante din acest sector. Ne dorim sa atragem cat mai multi specialisti si pasionati de marketing digital din intreaga regiune pentru a invata unii de la altii cat mai multe lucruri. Va asteptam cu drag alaturi de noi la conferinta Digital Days din 25 Octombrie 2019!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON