URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 22 IANUARIE 2022
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
După cum ne-a explicat Primăria noua modalitate de taxare a maşinilor parcate în centrul Oradiei, eu am reţinut următoarele: pe parcările roşii parchează exclusiv maşinile roşii, pe parcările galbene, maşinile galbene, pe cele albe - maşinile albe, iar maşinile de restul culorilor sunt obligate să parcheze în parcările subterane şi supraterane.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine...
Zic şi eu
Adrian Cris
În timp ce românii "se râd" că ar merita o zi liberă ca să dezbată cazul Djokovic, chestiunea energiei ticăie ca o bombă, atât de eficientă încât poate tranşa noul război rece dintre fosta URSS şi NATO, la doi paşi de noi. Acribia şi competenţa cu care "analizăm" situaţia de la antipozi nu ne scuteşte, însă, de facturi la gaz şi electricitate, pentru a căror rezolvare, ce să vezi, nu avem nici minuţie, nici pricepere.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Spitalele Judeţean şi Municipal din Oradea fuzionează, în scopul oferirii unor servicii medicale mai bune şi folosirii mai eficiente a fondurilor publice. Cum vi se pare decizia?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În contextul în care în ţara noastră se petrec numeroase accidente rutiere soldate cu consecinţe tragice, guvernanţii noştri încearcă să îi determine pe conducătorii auto să fie mai atenţi în trafic, pentru a reuşi să evite astfel de evenimente nedorite printr-o atenţie sporită şi o conduită cu caracter preventiv.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Refluxul gastroesofagian constă în reîntoarcerea conţinutului gastric sau duodenal în esofag şi reprezintă, probabil, cea mai frecventă afecţiune digestivă. Cauza cea mai importantă este insuficienta contracţie a sfincterului esofagian inferior (un "inel" muscular care închide esofagul inferior, nepermiţând alimentelor în curs de prelucrare din stomac să ajungă în esofag şi chiar în cavitatea bucală).
27 August 2021, 10:31

ADLO anunță licitație deschisă în Parcul Industrial Tileagd

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Societatea AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea şi din judeţul Bihor, organizează în perioada 23.08.2021-30.11.2021 procedura de LICITAŢIE DESCHISĂ pentru atribuirea a două parcele disponibile de teren din PARCUL INDUSTRIAL TILEAGD, situat în Localitatea Tileagd la aproximativ 17 km de Municipiul Oradea (pe drumul european E60).

Destinaţia parcelelor o reprezintă construcţia de hale/clădiri pentru ACTIVITĂŢI DE PRODUCŢIE ŞI/SAU SERVICII.

Durata maximă a constituirii dreptului de folosinţă este de 25 (douăzecişicinci) ani, începând cu data semnării Contractului de administrare şi de prestări servicii conexe. Redevenţa minimă, stabilită ca bază de pornire a licitaţiei deschise, este de  4,00 (patru) euro/mp/25 de ani, fără TVA pentru zona Industrie Prelucrătoare (producţie) şi de 4,50 (patruvirgulăcinci)Euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

Garanţia de participare la licitaţie este conformă Caietului de Sarcini.

Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul www.adlo.ro la secţiunea LICITAŢII.

Dosarele pentru procedura de licitaţie deschisă se pot depune in intervalul 23.08.2021-13.09.2021, ora 12:00, deschiderea plicurilor fiind in 13.09.2021, ora 14:00, la sediul societăţii ADLO.

Relaţiile suplimentare pot fi obţinute la sediul Societăţii AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. Localitatea Oradea, str. Primăriei nr. 3, parter sau la adresa de email contact@adlo.ro.

Solicitarea informaţiilor referitoare la documentaţia de licitaţie şi la condiţiile de participare la procedură va puatea fi adresată Societăţii AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. numai în scris, pe adresa de email contact@adlo.ro.

Oradea,
23.08.2021

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
cand ADLO scoate la licitatie
ei deja au discutat si negociat in prealabil cu un investitor dornic sa cumpere. Licitatia e doar pentru a vedea daca mai apare vre-un contracandidat si sa creasca pretul de concesiune. Astfel, eu inteleg ca s-au gasit primele 2 companii care sa populeze si inchirieze spatiu in acel parc industrial.
Postat 27 August 2021, 16:13 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.3585 RON
  • 1 EUR = 4.9452 RON
  • 1 HUF = 0.0139 RON