URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 03 IUNIE 2023
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria vrea să înlocuiască actualul sistem al parcărilor de domiciliu, imperfect, cu unul catastrofal, care va crea în mod cert haos. Adică să nu mai aibă fiecare orădean locul lui, ci să existe un abonament în baza căruia omul să vâneze locurile rămase libere când vine de la serviciu.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Adrian Cris
Ajunsă deocamdată la prima săptămână, greva din învățământ se așterne ca o piatră tombală peste domnia președintelui Klaus Iohannis. Încă de mult, mulți dintre cei care l-au votat au ajuns să-l disprețuiască, să-l considere groparul marilor speranțe din 2014, dar abia prestația sa în actuala criză din învățământ le pune definitiv lespedea.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Chiar dacă toată lumea știe că anumite fapte se pot proba numai cu martori, legea este foarte strictă cu privire la condițiile în care se poate propune această probă, pe de-o parte, iar pe de altă parte există anumite limitări ale utilizării acestei probe.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
27 August 2021, 10:31

ADLO anunță licitație deschisă în Parcul Industrial Tileagd

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Societatea AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea şi din judeţul Bihor, organizează în perioada 23.08.2021-30.11.2021 procedura de LICITAŢIE DESCHISĂ pentru atribuirea a două parcele disponibile de teren din PARCUL INDUSTRIAL TILEAGD, situat în Localitatea Tileagd la aproximativ 17 km de Municipiul Oradea (pe drumul european E60).

Destinaţia parcelelor o reprezintă construcţia de hale/clădiri pentru ACTIVITĂŢI DE PRODUCŢIE ŞI/SAU SERVICII.

Durata maximă a constituirii dreptului de folosinţă este de 25 (douăzecişicinci) ani, începând cu data semnării Contractului de administrare şi de prestări servicii conexe. Redevenţa minimă, stabilită ca bază de pornire a licitaţiei deschise, este de  4,00 (patru) euro/mp/25 de ani, fără TVA pentru zona Industrie Prelucrătoare (producţie) şi de 4,50 (patruvirgulăcinci)Euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

Garanţia de participare la licitaţie este conformă Caietului de Sarcini.

Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul www.adlo.ro la secţiunea LICITAŢII.

Dosarele pentru procedura de licitaţie deschisă se pot depune in intervalul 23.08.2021-13.09.2021, ora 12:00, deschiderea plicurilor fiind in 13.09.2021, ora 14:00, la sediul societăţii ADLO.

Relaţiile suplimentare pot fi obţinute la sediul Societăţii AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. Localitatea Oradea, str. Primăriei nr. 3, parter sau la adresa de email contact@adlo.ro.

Solicitarea informaţiilor referitoare la documentaţia de licitaţie şi la condiţiile de participare la procedură va puatea fi adresată Societăţii AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. numai în scris, pe adresa de email contact@adlo.ro.

Oradea,
23.08.2021

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
cand ADLO scoate la licitatie
ei deja au discutat si negociat in prealabil cu un investitor dornic sa cumpere. Licitatia e doar pentru a vedea daca mai apare vre-un contracandidat si sa creasca pretul de concesiune. Astfel, eu inteleg ca s-au gasit primele 2 companii care sa populeze si inchirieze spatiu in acel parc industrial.
Postat 27 August 2021, 16:13 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6562 RON
  • 1 EUR = 4.9696 RON
  • 1 HUF = 0.0134 RON