URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Noiembrie 2012, 12:57

Adevăru-i că se fură. Chiar şi în faţa sediului Poliţiei!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

I s-a întâmplat unui şofer de TIR ghinionist din Ştei care, după ce a fost lăsat fără combustibil în rezervorul maşinii de trei ori în ultimele luni, fără ca oamenii legii să fi găsit făptaşul, săptămâna trecută şi-a parcat autotrenul tocmai în faţa Poliţiei Ştei. Pentru mai multă siguranţă, a crezut el.

Aiurea! Hoţii, deloc impresionaţi, i-au golit pentru a patra oară rezervorul ce conţinea aproape 200 litri de motorină. Furios, păgubitul s-a decis să reclame furtul, dar şi-a ieşit din pepeni când poliţiştii, în loc să se scuze că n-au reuşit să-i prindă pe bandiţi, l-au luat la rost fiindcă n-a fost mai grijuliu.

"Păi dacă şi din faţa Poliţiei se fură, ce să mai fac? Să iau rezervorul cu mine acasă?", s-a lamentat şoferul.

Bihorel îi recomandă păgubitului să tacă din gură, căci data viitoare, pe lângă combustibilul furat, poate se trezeşte şi cu o bătută din partea organelor cărora are tupeul să le tulbure somnul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
militienii adormiti
lasati militienii sa doarma pe pulanu din dotare, doar nu or alerga dupa infractori, ce naiba....
Postat 22 Noiembrie 2012, 11:53 de garcea
wc
PLUTONERUL l MAN CATALIN IONEL este cel care stie ce s-a intamplat dar nu spune nimic pentru ca tre sa se plimbe si el cu ceva ca doar banii din leafa nu-i ajunge.De ce nu-l intrebati pe gloaba de Catalin?
Postat 22 Noiembrie 2012, 09:04 de politist habdicapat
Nu-s de la pdl
Sunt penalii, ca-l fura numai de cand usl-ul e la putere ! Inainte lasa cabina deschisa si cheia in contact si nu-i disparea nimic !
Postat 21 Noiembrie 2012, 20:36 de altul
sectia 10
MA DA DE mocioran ati uitat, tot acolo are sediul dar e la fel de pedelisd ca si mos dar cred ca e mult mai spagar. asta e ala care confisca asta vara afine la padis de la tigani asa ca va dati seama ce fel de om este, motorina e aur pentru el si clica lui de pedelisti in frunte cu petrila
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:47 de ion
???
Mos stie,doar si el are cota-parte,toti au tractorase si stau de sase cind se opereaza,mos are apucaturile astea de cind era "plotonier" si avea ARO pe motorina,de cind e sef afacerile personale primeaza
Postat 21 Noiembrie 2012, 18:13 de luky
sa fure ca au de unde :))
hotul neprins negustor cinstit ramane chiar si daca ar fi si politist, dar prostul tot prost ramane nu se schimba :))) nu de hot mi e teama ci de prosty :)))
Postat 21 Noiembrie 2012, 15:26 de bine va fac
sa fure ca au de unde :))
ce alimentati si voi un rezervor plin!!!! sunteti prostyyy !!
Postat 21 Noiembrie 2012, 15:25 de bine va fac
jegurile de politisti
intrebatil pe popica si pe gunoiul pd list mos cines hotii mai mari gunoaie si jigodii ca in politia din stei nu exista probabil ca va incepe analfabetul de cuc blig crisan si restu ancheta sper ca cat mai curand sa vad politisti pe strada dandulise foc de catre oameni sau urinand pe aceste jeguri ale societatii care sunt politistii din ziua de azi
Postat 21 Noiembrie 2012, 14:31 de jepi
militistii sunt oamenii faradelegii !
Daca se cerceteaza furturile ,,pe bune" se va vedea urme de labe de militisti !
Postat 21 Noiembrie 2012, 13:17 de Oradean
Acu cata ani s-au furat lefurile dintr-o sectie de politie din Bucuresti
Logica ne spune ca probabil hotii sunt chiar politisti, sau ca politistii protejeaza hotii, doamne fereste.
Postat 21 Noiembrie 2012, 13:07 de Garcea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON