URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Martie 2013, 09:37

Mesajul huliganilor maghiari înainte de meciul Ungaria-România: Vă decapităm!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Echipele de fotbal ale României şi Ungariei se întâlnesc, vineri seară, la Budapesta, în preliminariile Campionatului Mondial 2014, iar suporterii maghiari au transmis un mesaj cât se poate de dur românilor.

După episodul în care steagul Ungariei a fost ars la meciul CFR Cluj - Rapid, derbedeii maghiari au răspuns cu aceeaşi monedă. Potrivit Adevărul, site-ul romanianultras.net a intrat în posesia unei fotografii în care un ins tatuat, ras în cap şi dotat cu o armă albă "tronează" mândru sub mesajul "Vă decapităm!". Poza e, de fapt, un afiş pentru partida cu România (numele fiind scris cu litere mici) şi un concert rock ce va avea loc înaintea meciului, chiar lângă arena "Ferenc Puskas" din Budapesta.

Mai mult, fanii cluburilor Ujpest şi Ferencvaros, rivali de moarte, s-au înfrăţit pentru a susţine naţionala Ungariei şi vor fi prezenţi lângă stadion, motiv pentru care, la ora meciului, în zonă vor fi efective numeroase ale poliţiei.

Meciul Ungaria-România va începe la ora 21.30 şi va fi transmis de TVR. Partida se va disputa fără spectatori, din cauza unei sancţiuni dictate de UEFA.

O problemă pe care o pot întâmpina fotbaliştii este gazonul arenei Ferenc Puskas, care se prezintă în condiţii foarte proaste, iar vremea se anunţă rea, astfel că atât Adrian Mutu, cât şi selecţionerul Victor Piţurcă au avertizat că nu ne aşteptăm la un meci spectaculos. Importante sunt punctele, cu atât mai mult cu cât cele două echipe sunt la egalitate de puncte în momentul de faţă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
meci
bai fratilor stau in arad daca nu era tokes popa nu era revolutia romana in plus romanii sant de zece mii de ori mai hotii dar mai trebuie sa stiti ca la revolutie au intrat in romania sute de convoaie cu ajutoare umanitare din partea ungariei dar deh acum poate romanul sa isi bata joc sa-i faca bozgori dar cand sa dat foc steagului maghiar cum a fost noi aici in vestul romaniei totusi judecam un pic altfel e usor sa vezi barna din ochii altuia DAMBOVITENILOR
Postat 30 Martie 2013, 00:15 de ioan
huliganism unguresc
ce muian are escrocul... astia n-au evoluat nimic. sunt tot la stadiul de cretini migratori. hoti si criminali !
Postat 23 Martie 2013, 04:44 de book
gunoiul
ordinarul asta cu toporul in mana, va fi jupuit de viu, impreuna cu celelalte lichele.
Postat 23 Martie 2013, 04:32 de gozbori imputiti
muwe bozzgorilor
bozzzgori impuutiti, va mai amintiti de Marian Cozma? Mai aveti curajul sa va deschideti mmuianu, neam de criminali jegosi??
Postat 22 Martie 2013, 20:31 de bozzzgori imputtiti
tree
După episodul în care steagul Ungariei a fost ars la meciul CFR Cluj - Rapid...ce asteptati de la ei? Cine-i mai barbar?
Postat 22 Martie 2013, 20:04 de tree
Popa curvat Tokes a reusit !!
Curvarul poapa Tokes a reusit sa puna cap in cap ungurii cu romanii !! Cred ca se da pe spate de ras ca i-a reusit . Noua ce ne mai ramane sa facem ca sa se distreze mai bine curvarul popa Tokes cu gasca lui???? Sa ne luam la paruiala pe strazi! HAI LA LUPTA CEA MARE ROMAN CU UNGUR SA NE LUPTAM , VIATA SA NE-O LUAM !!!! Si nu-i asa ca roamanii sunt de vina????? Iarasi romanii vor cadea de tapi(capre) ispasitoare ca guvernantii au alte lucruri de ...... de furat!!!!
Postat 22 Martie 2013, 17:36 de scortosul
Baga-ti-ai securea la mata in *
ce fata de **** are ala cu toporu. Fac pariu ca l-a tocat pe tac'su si dupa aia si-a facut poza aia. Arpad si urmasii lui, cascadorii rasului.
Postat 22 Martie 2013, 17:31 de Avram Iancu
Ha ha ha
Fac pariu ca "fetita "din poza nu o sa vina la meciul de la Bucuresti, sau daca vine se va deghiza in baba.
Postat 22 Martie 2013, 15:29 de Dan
hai sa ne batem
Toti haterii, romani si maghiari sa isi dea intalnire intr-un loc si sa isi declare tara lor de hateri cu deplina autonomie la idiotenie. Sa cante impreuna imnul "Noi suntem tampiti". Impreuna spre victoria finala a intunericului mental ! Ura, ura, ura ! Atentie cand va radeti (in cap) daca apasati prea tare, luati si urma aia de creier pe care o mai aveti si uite asa se lasa cu varsare de sange.
Postat 22 Martie 2013, 14:55 de Cristi S
ria
ria ria bozgoria
Postat 22 Martie 2013, 14:25 de ria
gunoaie iredentiste
jegosilor, va asteptam in Romania ! sa veniti tot asa "echipati" si cu clantza mare !
Postat 22 Martie 2013, 14:04 de va ia dracu' pe toti
2-1
Ria Ria Hungaria ! Magyarorszag-Romania 2-0 !
Postat 22 Martie 2013, 14:01 de sinn fein
Afara cu jigodiile, din Europa !!!!!!
afara din Europa, cu gunoaiele astea !!!!!!!!!!!!! gozbori nenorociti..... vor sfarsi prin a fi decapitati !!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 22 Martie 2013, 14:00 de sand
la mine-i furca !
cu tot respectul , obiectul din escrescenta nevertebratului este o toporisca , si fara pic de respect , sa-i transmiteti neanderthalului ca , spre deosebire de el, care traieste inca in iurta din pusta , i-am luat deja glanda (a se citi fecioria) la vreo 10 conlocuitoare , asa numa" , in memoria lui Mihai Viteazul ... si io mai am si coasa ... ascutita !!!
Postat 22 Martie 2013, 13:16 de satana
cine a inceput?
IMI place de poporul roman!!!din cauza a doi puscariasi nebuni care stiu injura si urla fiecare pe limba lui, dar nu stiu cit e doi cu doi pt ca precis nu au 4 clase!alti dobitoci fac probleme nationale ce pornesc de la 2 escroci!BA MARI DESTEPTI DE CE NU VA UNITI SI NU FACETI PROBLEMA DIN CEA CE SE INTIMPLA IN ROMANIA!!!1000 DE OAMENI IS MULTIMILIARDARI SE FURA CA IN CODRU IAR RESTU MOARE DE FOAME!!!!NU CICATII ACEIA DE ANALFABETI SA VA INTERESEZE!!!SAU SUNTETI PLATITI DE NASTASE SI PONTA!!!???
Postat 22 Martie 2013, 11:14 de pop
fara barbari
Vlad, ai dreptate, acesti barbari - romani sau unguri sau fiecare ce o fi fiind - cei care jignesc o alta natiune, fie dandu-i foc la steag, fie scriindu-i numele tarii cu litere mici, nu au ce cauta in Europa. Asta vroiai sa spui si tu, nu-i asa ?
Postat 22 Martie 2013, 11:08 de Cristi S
g
un cuvant...kakatzi!
Postat 22 Martie 2013, 10:58 de gabi
Hai Romania
Va asteptam la meciul de la Bucuresti. Sa vedem daca sunteti la fel de buni si in deplasare. Luati-l cu voi si pe Csibi Istvan ala care l-a spanzurat pe Avram Iancu.
Postat 22 Martie 2013, 10:50 de Roman
Mesajul arată nivelul de cultură!
Acești barbari n-au ce căuta în Europa!
Postat 22 Martie 2013, 10:31 de vlad
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON