La Şcoala Profesională „Ovidiu Drimba” din Lugaşu de Jos, atmosfera nu-i defel de sărbătoare, specifică Crăciunului, ci foarte tensionată. La concursul pentru direcţiune au fost două candidate: actuala şefă, Danca Poţclean, membră PNL, şi învăţătoarea Loredana Berzovan, susţinută de UDMR și apropiată a primarului Sorban Levente.
`
< Pagina precedentă 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Primarul Florin Birta are alt stil decât predecesorul său. Când s-au complicat lucrurile cu proiectul de ţepi de deasupra parcării de pe Independenţei, a scos la bătaie Facebook-ul, iar orădenii au avut ocazia să se răcorească. Acum iese din nou în faţa concetăţenilor cu propunerea de reamenajare a Corso-ului şi aşteaptă reacţiile lor.
Cu tupeu
Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine...
Zic şi eu
Nu surparea dealului Ciuperca e marele eşec al primarului Bolojan, chiar dacă ani de zile a fost tema preferată a opoziţiei locale, subiect de hate pe Facebook şi sursă de meme. Eşecul a fost invalidarea referendumului pentru Oradea Mare, prin unificarea cu Sânmartin, boicotată de UDMR şi de PSD. Dacă alde Szabó Ödön a avut o motivaţie practică, teama că în Oradea Mare UDMR ar fi urmat să aibă mai puţini consilieri şi postul de viceprimar pierdut (ceea ce oricum s-a întâmplat), PSD-ul lui Ioan Mang şi-a făcut socoteala că-i musai să moară capra vecinului liberal. N-a câştigat nimic din asta, dar Oradea a pierdut. Ura!
Newsletter
Spune ce crezi
Primarul Florin Birta propune reabilitarea pietonalei Republicii, prin pavarea cu porfir și revenirea la modelul estetic cu cercuri, din perioada comunistă. Ce părere aveți?
De stiut
Colțul juridic
În data de 8 iunie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională, cu unanimitatea voturilor judecătorilor, o lege adoptată recent de Camera Deputaților prin care se prevedea, în esență, că neexecutarea în termen de 30 de zile a unei hotărâri prin care o amendă este înlocuită cu munca în folosul comunității constituie infracțiune.
Bihoreanul la medic
În regiunea ţării noastre, înţepăturile de insecte dau rareori fenomene grave de intoxicaţie; ar fi nevoie de 500-1000 de înţepături de albine pentru a produce moartea. În regiunile tropicale, în America de Nord şi de Sud, în Africa şi Asia Centrală se întâlnesc păianjeni veninoşi ("văduva neagră") şi scorpioni, care sunt foarte periculoşi atât pentru oameni, cât şi pentru animalele domestice.
Educatie
14 Decembrie 2021, 09:10
Demarată împiedicat, campania de testare a elevilor de două ori pe săptămână continuă cu alte poticneli. După ce au întârziat în distribuirea noilor teste rapide necesare, care abia duminică au plecat spre şcolile din toată ţara, autorităţile au anunţat că, temporar, se schimbă zilele de testare, în marţi şi vineri.
12 Decembrie 2021, 20:36
Mobilizare exemplară printre elevii de la Colegiul Emanuil Gojdu, Colegiul Mihai Eminescu şi Liceul Baptist Emanuel, care şi-au unit eforturile pentru a face cadouri unor colegi de-ai lor mai puţin norocoşi. Invitaţi de două ONG-uri să facă fapte bune, ei au pregătit pachete cu alimente, haine, rechizite, cărţi şi jucării pentru 550 de copii din judeţ. Ca bucuria să fie desăvârşită, liceenii orădeni i-au şi colindat pe cei pe care i-au cadorisit.
Zeci de studenţi străini care învaţă la Universitatea din Oradea au avut ocazia să vadă şi, mai ales, să guste preparate româneşti. Special pentru ei, angajaţii Universităţii au organizat o seară românească, la care mesele au fost pline de bucate specifice ţării noastre. Cu acest prilej, a fost redeschisă şi cantina din campusul studenţesc.
Ministrul Dezvoltării, bihoreanul Cseke Attila, a promis sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu primarul Florin Birta la Oradea, construirea unui corp nou de clădire pentru Şcoala Szacsvay Imre, cofinanţarea cu 60% a lucrărilor de reabilitare a Colegiului Naţional Mihai Eminescu începute de municipalitate pe fonduri proprii şi finanţarea construcţiei unei creşe în strada Mihai Eminescu.
De anul viitor, curtea Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 va fi mult mai verde. Într-un proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Oradea, profesorii şi cei 200 de elevi ai şcolii vor amenaja aici o grădină cu legume şi flori, în care vor munci împreună. Colţul verde va avea inclusiv bacuri de permacultură şi o grădină verticală. În plus, în şcoală se vor preda şi lecţii de reciclare.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a anunţat, sâmbătă, finalizarea probelor concursului pentru viitorii directori ai şcolilor din judeţ, cu soluţionarea contestaţiilor de la interviuri. A fost publicată şi lista candidaţilor promovaţi, însă, cu mici excepţii, aici se regăsesc doar nişte numere, deoarece candidaţii şi-au anonimizat numele. Aşa că, în loc să afle cine ar putea fi viitorii şefi de şcoli, profesorii, elevii şi părinţii pot afla doar ce coduri unice au aceştia!
Numărul unităţilor de învăţământ din Bihor care pot primi elevii şi profesorii în clase a crescut la 714 în această săptămână, în timp ce în 10 şcoli şi grădiniţe lecţiile se desfăşoară în continuare online, pentru că n-au cel puţin 60% dintre angajaţi vaccinaţi anti-Covid, iar localităţile în care se află înregistrează o incidenţă a îmbolnăvirilor cu Covid-19 de peste 3 cazuri la mie, sau pentru că s-au confirmat infectări în rândul copiilor.
10 Decembrie 2021, 15:20
Asociaţia Studenţilor Medicinişti din Oradea şi Facultatea de Medicină şi Farmacie locală organizează un nou seminar online cu temă medicală, la care accesul curioşilor este liber. Alături de psihiatrul Cristian Erdei, studenţii şi-au propus să dezbată problema sindromului de burnout, adică al epuizării.
Judeţul Bihor se află pe primul loc la nivel național în ceea ce priveşte numărul școlilor închise, în care cursurile se desfăşoară în continuare pe internet. Datele au fost transmise de Ministerul Educației, care a anunțat și că, luni, în urma campaniei de testare rapidă antigen a elevilor, la nivel național au fost descoperite 86 de cazuri de infectare cu Covid-19.
Pasionat de lectură, un elev de clasa a V-a din Oradea vrea să le dea şi copiilor din mediul rural ocazia să descopere fascinanta lume a cărţilor. Andrei şi-a propus să doneze cărţi unei biblioteci din mediul rural, iar pentru asta este dispus să doneze din propriile volume. Ca să umple cât mai multe rafturi cu poveşti, el le cere sprijinul şi altor elevi bihoreni.
Muzeul Ţării Crişurilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor au încheiat, la finalul lunii noiembrie, un parteneriat benefic pentru elevi şi profesori. Dascălii vor putea să ţină orele de istorie, ştiinţe ale naturii, geografie, artă sau religie în unul dintre muzeele complexului, să ducă elevii la concursuri tematice, vizionări de filme sau la ateliere creative.
04 Decembrie 2021, 16:41
Inspectoratul Şcolar a actualizat, vineri, lista unităţilor de învăţământ din Bihor care continuă să desfăşoare lecţiile pe internet, pentru că nu au suficient de mulţi angajaţi vaccinaţi, iar localităţile în care se află înregistrează o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori. În această categorie sunt 52 de şcoli şi grădiniţe, în timp ce restul de 672 vor ţine lecţii cu prezenţă fizică.
Profesoara de limba română Mirela Tanc, de la Şcoala Gimnazială Oltea Doamna, şi profesorul Ionel Cordovan, care predă limba rromani în comuna Ineu, au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naţionale. Ei au primit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler.
Complex sportiv în aer liber la Universitatea din Oradea, pe banii Companiei Naţionale de Investiţii
În viitor, studenţii Universităţii din Oradea se vor antrena pe terenuri de sport nou-nouţe, amenajate la standarde moderne. În cea mai recentă şedinţă, Senatul academic a decis să predea către Compania Naţională de Investiţii, prin protocol, un teren de 30.000 mp, pentru amenajarea unui complex sportiv în aer liber. Acesta va cuprinde un teren sintetic, multifuncţional, o zonă unde se vor putea ţine meciuri de baschet, handbal şi volei, o alta pentru volei şi fotbal pe nisip şi o tribună acoperită, cu vestiare.
01 Decembrie 2021, 12:50
Sub pretextul unei cercetări psihologice, o firmă care ţine cursuri de dezvoltare personală "vânează" clienţi creduli în rândul elevilor orădeni. Cu acordul Inspectoratului Şcolar, căruia i-a promis că va studia afectarea psihică a elevilor în pandemie, Academia de Business şi Leadership Open Tribe momeşte părinţii cu teste gratuite pentru evaluarea inteligenţei emoţionale a copiilor, pentru ca apoi să le propună să-i înscrie la cursuri "piperate".
Concursurile de directori pentru şcolile din Bihor sunt încă în plină desfăşurare, dar interviurile deja consumate previzionează schimbări surprinzătoare. La Colegiul Economic Partenie Cosma, directorul Virgil Blage, care a condus şcoala în ultimii 10 ani, cu excepţia perioadei mai 2020 - august 2021, cât a fost inspector şcolar general, va trebui să facă un pas în spate...
Cadrele didactice din Bihor care vor să îşi îmbunătăţească tehnicile de predare învăţând de la colegi de-ai lor sunt invitaţi la un seminar online anume organizat de Asociaţia pentru Educaţie şi Formare Top Formalis. Lectorii acestui curs vor fi două profesoare din Oradea.
30 Noiembrie 2021, 16:45
Inspectoratul Școlar Județean Bihor a preluat și distribuit sâmbătă, către toate școlile din județ, 190.000 de teste rapide antigen SARS-CoV-2 cu probă din salivă pentru testarea elevilor. Copiii vor putea fi testați începând de săptămâna viitoare.
Săptămâna viitoare, în cele două zile în care nu vor avea liber, elevii şi profesorii din 132 de şcoli şi grădiniţe din Bihor vor continua să participe la lecţii online. Datele actualizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean arată că, din cele 724 de unităţi de învăţământ din judeţ, în 592 prezenţa fizică este posibilă fie pentru că măcar 60% din angajaţi s-au vaccinat, fie pentru că se află în localităţi unde rata de infectare e mai mică de 3 la mie.
Înfiinţat în această toamnă, Centrul Judeţean de Excelenţă Bihor a început să pregătească elevii capabili de performanţe. În prezent, 446 de elevi bihoreni din 34 de şcoli participă la cursuri, la cinci discipline: matematică, fizică, chimie, biologie, informatică.
Unica structură de reprezentare a celor 95.000 de elevi bihoreni, Consiliul Judeţean al Elevilor a trecut prin tradiţionala rundă de alegeri ordinare, care an de an are loc în noiembrie. Preşedintele Oliviu Codrean şi secretarul executiv Lorena Rus şi-au reconfirmat mandatele, în timp ce liceenii Maria Miclea şi Tudor Precup au devenit noii vicepreşedinţi, alături de Cătălin Gherman, ales în vară în aceeaşi funcţie.
A fost sărbătoare, vineri, la Universitatea din Oradea. Cu prilejul unei conferinţe internaţionale organizată de Facultatea de Drept, profesorul Ovidiu Predescu, considerat un deschizător de drum în studiul dreptului, a primit cea mai înaltă distincţie a instituţiei orădene: titlul de Doctor Honoris Causa.
După ce, în ultimii doi ani, lecţiile s-au ţinut adesea online, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a prezentat public un bilanţ cu demersurile făcute de la debutul pandemiei, pentru a se asigura că elevii şi profesorii pot să continue activitatea. Prin mai multe programe, 3.300 de cadre didactice din Bihor, adică jumătate din totalul dascălilor din judeţ, au participat la cursuri de formare pentru predarea online. IŞJ a prezentat şi bilanţul tabletelor, calculatoarelor şi alte echipamente cumpărate pentru şcoli.
21 Noiembrie 2021, 12:49
Autorităţile au anunţat noi reguli privind testarea preşcolarilor şi elevilor, înainte de a participa fizic la lecţii. Potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei, copiii vor putea fi testaţi şi acasă, de către părinţi, dacă unitatea de învăţământ la care învaţă permite acest lucru. Dacă testarea se va face la şcoală, va fi obligatoriu acordul părinţilor. Nu este clar, însă, de când se vor aplica aceste reguli, pentru că deocamdată în şcoli nu au ajuns testele rapide necesare.
19 Noiembrie 2021, 18:06
Începând de luni, procentul de vaccinare a angajaţilor din şcoli nu va mai fi singurul criteriu care va determina dacă lecţiile se ţin fizic sau online. Autorităţile au modificat regulile, iar grădiniţele şi şcolile vor rămâne deschise, indiferent de câţi profesori sunt imunizaţi anti-Covid, dacă incidenţa îmbolnăvirilor în localităţile lor este sub 3 cazuri la mia de locuitori. În Bihor, săptămâna viitoare, vor funcţiona faţă în faţă 473 de unităţi de învăţământ.
19 Noiembrie 2021, 16:47
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, joi, noutăţi în ce priveşte prezenţa elevilor în clase. În esenţă, începând de luni, vor putea merge la şcoală fizic toţi elevii din localităţile în care rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori, indiferent de rata de vaccinare în rândul personalului. De asemenea, testările rapide ale elevilor vor putea fi făcute de părinţi acasă.
18 Noiembrie 2021, 19:00
Studenţii medicinişti din Oradea încearcă să contribuie la combaterea fenomenului de bullying şi îi invită pe părinţi, profesori sau alţi curioşi la o conferinţă online menită să explice aceste comportamente nedorite. Explicaţiile le vor oferi invitaţi psihologi, cărora doritorii le vor putea adresa şi întrebări. Totodată, tinerii mai organizează şi un alt seminar online, despre gestionarea stresului.
Scandal la Şcoala Nicolae Bălcescu, unde o învăţătoare-vedetă îl acuză pe director că îşi terorizează subalternii. Vasilica Ienei, nora celebrului antrenor Emeric Ienei, l-a reclamat pe directorul Radu Pîrja pe motiv că impune reguli abuzive, tracasează angajaţii şi, mai grav, a transferat ilegal copii, fapt deja confirmat de Inspectoratul Şcolar.
Cerută de specialişti în sănătate publică, ca o măsură eficientă în prevenirea răspândirii cazurilor de Covid-19 în şcoli, testarea rapidă a elevilor se împotmoleşte înainte de a începe. Ministerul Sănătăţii a elaborat o instrucţiune lapidară, Ministerul Educaţiei ar „muta” testarea din şcoli la domiciliul copiilor, iar sindicatele ameninţă cu proteste!
15 Noiembrie 2021, 17:40
-
Refacerea Corso-ului. Nicicum nu-i bine 09:27, 26 Iun 2022
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Vot cu anti-furt: De ce s-au întors consilierii locali din Oradea să voteze cu mâna 16:07, 26 Iun 2022
-
Festivalul de Folk din Băile Felix: Mircea Vintilă a ridicat spectatorii în picioare, Mircea Bodolan i-a emoționat (FOTO / VIDEO) 13:12, 26 Iun 2022
-
Accidentul din Ioșia: Un tânăr de 24 de ani, la volanul unui Mercedes, nu a dat prioritate și a lovit o mașină în care se afla o familie, cu o copilă de 5 ani 21:00, 18 Iun 2022
-
Înotătorul David Popovici a devenit campion mondial la 17 ani! „România e mândră de tine” 19:40, 20 Iun 2022
-
Blestemul de duminică: Petiție împotriva unei biserici din Oradea, care terorizează locuitorii cu boxele 08:50, 15 Iun 2022
-
Experiment contestat: Băgaţi cu forţa într-un proiect de salubritate, locatarii cartierului Prima Nufărul din Oradea au ajuns victime ale Poliţiei Locale 12:41, 23 Iun 2022
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Faceți-vă provizii! Orădenii din zona Nufărul rămân luni fără apă. Lista străzilor afectate 19:34, 26 Iun 2022
-
Semi-viceprimar: De ce a ajuns un edil din Bihor să-şi ia salariile la aproape 2 ani de la alegeri 18:36, 26 Iun 2022
-
Medvedev amenință voalat România și Moldova. Reacția MAE 17:57, 26 Iun 2022
- Controversatul judecător Netejoru se retrage la o pensie de 6.500 de euro pe lună
- Educația sexuală, ipocrizia și anti-occidentalismul
- „Supersonica” Kovesi. Bilanț spectaculos după primul an ca procuror șef european
- Parcul industrial Bistrița SUD, construit cu fonduri europene, nefuncțional la 7 ani de la finalizarea investiției
Ştiri de la CAO
-
Faceți-vă provizii! Orădenii din zona Nufărul rămân luni fără apă. Lista străzilor afectate 19:34, 26 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 14-17 iunie 07:51, 13 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 6-10 iunie 2022 07:21, 06 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a controarelor, 30 mai - 3 iunie 08:31, 30 Mai 2022
Diva Hair
Ultimele Comentarii
- primaria si politia la treaba! buna dimineata, primarie si dom primar!... Postat 26 Iun 2022, 22:03 de roger
- deoarece cladirile din centru sunt bijuterii arhitecturale, pavajul trebuie sa fie simplu, discret, pentru a nu ameti calatorii si pentru a nu stirbi din frumusetea zonei. deoarece cladirile din centru sunt bijuterii... Postat 26 Iun 2022, 21:58 de roger
- Toata....... Toata zona Piata Bucuresti e plina de bodegi... Postat 26 Iun 2022, 21:58 de scortosul
- Unu vorbeste de taxe mari, altu de buda De parcă aia care se caca și se pese acolo,... Postat 26 Iun 2022, 21:26 de Sandu2100
- Se lauda doar ei intre ei politicienii Chiar ar fi fost un coridor de mobilitate... Postat 26 Iun 2022, 21:06 de Neutryno
Bihoreanul tipărit
-
Societatea de Lectură: Povestea primei asociaţii literare româneşti din Oradea, înfiinţată în urmă cu 170 de ani (FOTO) 17:09, 26 Iun 2022
-
„Zâmbetul lui Charlie Chaplin" transpus în muzică, seară de flamenco şi un concert cu un mare tenor american 12:01, 25 Iun 2022
-
Lumină din gunoaie: Centrala de biogaz de la Săcueni ar putea deveni, din "gaură neagră" la buget, o soluţie pentru... curăţenie 08:00, 24 Iun 2022
-
Operaţiunea "albirea": Cum a scăpat de dosarul penal un poliţist de frontieră din Bihor prins cu alcool la volan 07:59, 23 Iun 2022
ACTUAL
-
Medvedev amenință voalat România și Moldova. Reacția MAE 17:57, 26 Iun 2022
-
Pentru prima oară în 50 de ani, avortul nu mai este un drept în Statele Unite ale Americii 19:31, 24 Iun 2022
-
Prețul la combustibili în Ungaria: MOL limitează la maximum 50 de litri pe zi cantitatea pe care șoferii o pot cumpăra la preț plafonat 12:19, 24 Iun 2022
-
Ucraina și Republica Moldova au devenit oficial candidate pentru aderarea la Uniunea Europeană 21:57, 23 Iun 2022
Stiri SPORTIVE
-
Robert Glință s-a calificat în finala de 50 metri spate la Campionatul Mondial de Înot 21:16, 24 Iun 2022
-
Oradea participă cu cinci echipe la etapa naţională de padel de la Dumbrăviţa 20:01, 24 Iun 2022
-
David Popovici, dublu campion mondial la înot, va fi premiat cu un milion de lei de Guvernul României (VIDEO) 14:23, 23 Iun 2022
-
Sârbul Nikola Markovic va juca şi în următorul sezon la CSM CSU Oradea 12:00, 23 Iun 2022
BIHOREANUL TV
-
Două TIR-uri cu peste 33 de tone de deșeuri au fost oprite să intre în țară prin Borș 2 (FOTO/VIDEO)
-
Exercițiu de „plan roșu” în Bihor: 20 de victime după un accident între o cisternă cu substanțe periculoase și un microbuz (FOTO/VIDEO)
-
Sportivul român David Popovici, record mondial la Campionatele Mondiale de înot de la Budapesta (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Oradea ieri, Oradea azi: Creditele, una dintre soluţiile folosite pentru dezvoltarea oraşului 18:21, 25 Iun 2022
-
Aruncăm ca la carte! Ce prevede regulamentul Oradiei despre colectarea separată a deşeurilor 16:54, 24 Iun 2022
-
Șeful Companiei de Apă Oradea, Lucian Chindlea: „Fiecare trebuie să plătească pentru apa consumată și poluarea produsă” 13:00, 24 Iun 2022
-
Experiment contestat: Băgaţi cu forţa într-un proiect de salubritate, locatarii cartierului Prima Nufărul din Oradea au ajuns victime ale Poliţiei Locale 12:41, 23 Iun 2022
Bihor
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Societatea de Lectură: Povestea primei asociaţii literare româneşti din Oradea, înfiinţată în urmă cu 170 de ani (FOTO) 17:09, 26 Iun 2022
-
„Pandemie” de graffiti în Oradea! Primăria îndeamnă cetățenii să-i reclame pe vandali (FOTO) 15:09, 26 Iun 2022
-
Conducea haotic și a ajuns după gratii! Tânăr reținut de polițiști în Oradea, după ce a picat testul antidrog 14:08, 26 Iun 2022
Stiri Oradea
-
„Pandemie” de graffiti în Oradea! Primăria îndeamnă cetățenii să-i reclame pe vandali (FOTO) 15:09, 26 Iun 2022
-
Construcția terminalului intermodal din Oradea, scoasă la licitație. Lucrările, estimate la 14,8 milioane euro 20:07, 25 Iun 2022
-
Pasajul de lângă Piaţa Cetate din Oradea: Lucrările au ajuns la 40%, ar putea fi gata până la finalul anului (FOTO) 10:51, 25 Iun 2022
-
Construcţia celor cinci pasaje subterane din Piaţa Gojdu din Oradea a fost atribuită unei asocieri conduse de firma Freyrom (VIDEO) 22:25, 24 Iun 2022
Revista Familia
-
Conferințele Familia: Teodor Baconschi - „Optimismul fără scrupule al utopiei și moderația conservatoare” 19:10, 27 Mai 2022
-
A apărut numărul 4 al revistei Familia: Despre „capriciile începutului de secol” 13:10, 25 Mai 2022
-
De ce aţipesc parlamentarii? Politologul Cristian Preda conferenţiază miercuri la Biblioteca Judeţeană 07:23, 05 Apr 2022
-
Triplă lansare "Familia" la Casa Darvas - La Roche 16:51, 21 Dec 2021
Informații de la Termoficare
-
Se întrerupe furnizarea apei calde pentru două puncte termice din Oradea 09:06, 30 Mai 2022
-
9 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă. Vezi străzile afectate! 09:13, 24 Mai 2022
-
Pentru patru puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă 11:27, 10 Mai 2022
-
Termoficare Oradea: Fără apă caldă, la patru puncte termice din Oradea 12:09, 07 Mai 2022
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.7068 RON
- 1 EUR = 4.9464 RON
- 1 HUF = 0.0124 RON