URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Martie 2012, 14:35

Uite cine vorbeşte! Mircea Matei şi-a tras cont "fals" de Facebook ca să-şi execute adversarii (FOTO)

Uite cine vorbeşte! Mircea Matei şi-a tras cont "fals" de Facebook ca să-şi execute adversarii (FOTO) AMOR APUS. În 2008, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale, Mircea Matei poza zâmbitor, alături de colegii pe care acum îi bălăcăreşte pe net. Atunci, "Seremi cel iubăreţ", "Săracul Groza" şi prefectul "Gabi" erau buni, acum îi acuză că au dus de râpă filiala: "Bihorul PDL nu mai are oameni! I-au rezolvat Seremi şi Ghilea în 13 luni! Bravo Fane, bravo Gabi!", le aruncă Matei
Uite cine vorbeşte! Mircea Matei şi-a tras cont "fals" de Facebook ca să-şi execute adversarii (FOTO) DEONTOLOG. În anonimat, Matei critică şi consilierii locali ai PDL care s-au abţinut la votarea respingerii în Consiliul Local a hotărârii privind inscripţionarea bilingvă a străzilor. „Ce oameni slabi! Bravo celor 2 care au votat respingerea. Ceilalţi 4 sunt în plus pe acolo. Adică PDL chiar crede că Kiss şi Odon vor face o alianşă după alegerile locale cu ei? Evident ca NU! Şi pentru himera asta trădează românii care i-au votat?”, scria el
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În politică penibilul nu are limite. O dovedeşte din plin fostul secretar PDL Bihor, Mircea Matei, care îşi "mitraliază" adversarii sub pseudonim, pe Facebook. Şi nu doar adversarii...

Pe lângă săgeţile aruncate spre primarul Ilie Bolojan sau BIHOREANULUI, Matei face şi jocuri în propriul partid, luându-i la mişto pe Ştefan Seremi şi pe prefectul Gavrilă Ghilea. În schimb, arătând nu doar demagogie crasă, dar şi probleme de echilibru, şeful ANRSC se laudă singur, îşi dă like-uri, vorbeşte cu "clona" sa în timpul serviciului, mergând până la a susţine că, dintre toţi PDL-iştii, el era singurul care se putea bate cu Bolojan pentru Primăria Oradea!

De toate pentru toţi

Fostul secretar PDL Bihor, Mircea Matei, ajuns şeful Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de utilităţi publice, se află într-o ofensivă cibernetică nebănuită. BIHOREANUL l-a urmărit de mai multă vreme, după ce l-a depistat ascuns în spatele unui cont special creat pe reţeaua de socializare Facebook ca să verse venin şi să se laude pe sine. Redacţia a găsit numele respectiv, Tarabostes Dacus, asociat IP-ului unui calculator de la ANRSC prin care Matei trimite regulat mesaje. Acum e momentul să ştie toată lumea...

Tarabostes Dacus s-a născut pe 17 ianuarie, strategic, cu câteva luni înainte de campania electorală şi în perioada în care Matei "cocea" ridicarea licenţei CET-ului orădean. Pentru ca mesajele să fie auzite unde trebuie, la "Friends" şi-a adăugat colegi de partid, ziarişti şi alte persoane publice locale, între care PDL-iştii Mişu Jan Manolescu sau Dorin Corcheş, dar şi duşmani precum preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa, sau şeful ITM, Nicolae Hoduţ. "Sine ira et studio (fără ură şi părtinire - n.r), voi începe să postez de tot felul, inclusiv comentarii, în principal despre ceea ce se întâmplă, se vorbeşte, se aude şi se va petrece în Oradea şi Bihor! Qui rogat non errat (cine cercetează nu greşeşte)", promitea Tarabostes în primul său mesaj. A minţit!

Inspirate din presa locală, postările critică tot: de la protestatarii din Piaţa Unirii şi "bezmeticul" Călin Miron sau agitatorul Horea Vuşcan, până la "diktatorul demn de milă" Ilie Bolojan, pe care-l învinuieşte atât de "impotenţă managerială", cât şi de reducerile de personal şi tăierea salariilor din Primărie. Desigur, tema arzătoare o constituie noul CET pe gaz, a cărui construcţie Matei n-o agreează, şi actualul CET, căruia şeful ANRSC i-a retras, recent, licenţa de operare.

Sub lupă

Dacă despre administraţia liberală era cumva firesc să cârcotească, Tarabostes a început tirul acuzelor cu propriii colegi din PDL, pe teme diverse, ca de pildă înregimentarea foştilor liberali Radu Ţîrle şi Nicolae Jolţa în partid sau desemnarea candidatului la Primărie. Înţepăturile nu-i ocolesc pe şeful filialei, Ştefan Seremi, şi pe prefectul Gavrilă Ghilea. Despre cel din urmă Matei scrie că doar a mimat cearta cu liderul PNL Cornel Popa privind instigarea suporterilor FC Bihor la protestele din centrul oraşului. "În Bihor şefii partidelor sunt toţi pe aceeaşi mână: Kiss, Mang, Popa, Seremi şi Ghilea! Nimic nu se poate întâmpla bun atâta timp cât blatul politic e în floare", acuza Tarabostes.

Pe 23 ianuarie, când fostul primar Petru Filip, mentorul lui Matei, împlinea 57 de ani, Tarabostes s-a grăbit să-i facă urări elogioase. În schimb, l-a pus la colţ pe Seremi şi ai lui: "În echipa lui Seremi e vânzoleală mare. Băieţii sunt în derivă totală. Cel mai bulversat e Hoduţ. Omului îi e frică că va reveni echipa lui Filip (care e aia?) şi vor lua partidul înapoi, iar el, micuţul pupincurist a lui Seremi şi Ghilea, va rămâne pe lângă, fără funcţii". În stilul său alunecos, Matei inducea inclusiv ideea că Hoduţ ar învârti afaceri la ITM împreună cu o colegă şi că şi-ar fi făcut vacanţa în Turcia "cu familia şi cu altă familie, a unui domn cu care ITM are un mic contract". De ce a ajuns în vizor şeful ITM? Simplu: e locul de unde a plecat, pe uşa din dos, atât Matei, cât şi fosta lui amantă...

Happy Birthday, by Matei

Pe 24 ianuarie, prefectul Ghilea a primit un nou "cadou", de ziua lui: Tarabostes l-a făcut parvenit şi "miliardar provenit din Mebo şi din păcălirea celorlalţi acţionari". "Gabi are studii superioare făcute de curând la Vadu Crişului, deci are cunoştinţe proaspete, are şi master... Un singur lucru nu are: onoare!", arunca Matei. La fel i-a persiflat şi pe Radu Ţîrle - "un nimeni care peste noapte a devenit (mai corect a fost făcut de Filip) senator fără studii superioare", şi pe UDMR-istul Alexandru Kiss - "miliardar provenit dintr-un depanator tv".

Matei are chef de vorbe mai ales în timpul serviciului, la ANRSC, deci pe bani publici, uneori chiar de bună dimineaţă. Pe 3 februarie, de pildă, scria cu patos despre "bunicuţul Seremi şi pretenul său Gabi", care "au avut grijă ca în Bihor partidul să fie varză". Pe Ghilea chiar l-a transformat în ţintă constantă, spunând că acesta trebuia să demisioneze de mult deoarece "e printre cei mai neprofesionişti prefecţi din ţară". "Nici să copieze nu ştie, remember!", ataca Matei, amintind un episod din 2009, când Ghilea fusese acuzat că a copiat la examenul de confirmare pe post.

Nici măcar Blaga n-a scăpat de Tarabostes: el s-ar putea întoarce în Bihor să candideze la parlamentare, "că la Bucureşti nu mai are loc", dar Matei se îndoieşte până şi de faptul că bihoreanul ar strânge voturi acasă, fiindcă "nu e departe" de valoarea unor Seremi şi Ghilea.

Candidatul... cine?

Cum era de aşteptat, singurul "curat şi uscat", pe care aşa zisul Tarabostes nu l-a atacat niciodată, este Mircea Matei. Ba dimpotrivă, l-a lăudat la greu. "Singurul care se putea bate cu Bolojan era Matei, dar au avut grijă să-l îndepărteze Seremi şi Ghilea, că le putea crea probleme. Mulţi îl regretă pe Matei din partid şi nu numai!", se autolinguşea el.

În cătarea lui Tarabostes a ajuns şi directorul Hidroelectrica Bihor, Mihai Groza, când a aflat că ar putea fi trimis să se "bată" cu Bolojan. "Adică va fi candidatul la Primărie veşnicul (sau cum îi mai zic unii, "săracul") Groza, cel care în 2008, în campanie, era mereu obosit, de trăgea Matei & Comp. de el să vină la acţiuni, dar nu aveau cu cine". "Ce surpriză! Bolo poate pleca în concediu până în iulie!", anunţa Tarabostes.

Laudele pe care şi le administra singur l-au "gâdilat" atât de tare pe Matei încât, ca să dea impresia că cineva chiar îl admiră, omul a început să-şi dea like-uri la postări şi chiar să-şi răspundă sieşi. Când, de pildă, Tarabostes a pus pe tapet scandalul cu angajarea formală a lui Matei la Luxten Oradea, atacând BIHOREANUL care semnalase cazul, Matei a parat, cu "bărbăţie": "Mersi, eşti drăguţ(ă), dar nu am nevoie de bodyguarzi, mă descurc şi singur. Am greşit în 2008, nu trebuia să-mi dau demisia de la Luxten, nu era nicio incompatibilitate şi indiferent ce făceam tot aşa se scria la comandă. Deja e istorie...", s-a victimizat PDL-istul.

Execuţia CET

Cea mai interesantă parte a mesajelor ţine însă de CET căci, cu aproape o lună înainte să-i ridice licenţa, pe 20 februarie, Tarabostes anunţa satisfăcut că la Electrocentrale "se prefigurează o surpriză de proporţii!!!". "Toate la timpul lor!", spunea el misterios, pregătindu-şi minuţios execuţia şi aruncând din când în când detalii de "insider".

Flagrant e că pe 2 martie, chiar la o zi după ce aghiotanţii săi veniseră la Oradea în control, Tarabostes a reprodus citate largi din raportul lor. Detalii pe care, culmea, ca director al ANRSC, Matei a refuzat să le prezinte oficial presei, inclusiv BIHOREANULUI, motivând - în fals - că nu ar fi publice, iar datoria lui e să le protejeze. "Ieri s-a finalizat controlul, iar ce s-a constatat e absolut de neimaginat. Oare ce urmează după asta? Vor fi luate măsuri la nivel local? Vor cădea ceva capete?", se agita, în schimb, Tarabostes pe internet.

Culmea tupeului a fost că pe 14 martie, la scurt timp după ce ANRSC a decis într-o şedinţă inchizitorială retragerea licenţei CET, Matei şi-a anunţat victoria sub pseudonim, înainte să o facă oficial. "Electrocentrale a rămas fără licenţă, asta a decis comisia ANRSC de la Bucureşti! Deci s-a întâmplat ceea ce scrie la lege. Corect!", jubila el.

Fără cuvinte

Deconspirat de BIHOREANUL ca fiind penibilul Tarabostes şi solicitat, prin adresă scrisă, să-şi prezinte public punctul de vedere, ca politician şi reprezentant de frunte al administraţiei statului, Matei a dat încă o dovadă de laşitate, refuzând să spună un cuvânt. Solicitarea ziarului ar "excede competenţelor care au fost conferite ANRSC prin lege", a răspuns Matei, ca şi cum măgăriile sale nu i-ar privi pe toţi contribuabilii care cotizează la leafa-i grasă.

Cert e că, de la adresa BIHOREANULUI încoace, pe Facebook, atât politicianul cât şi clona sa au intrat în silenzio stampa. Chiar aşa, Matei, ţi-au pierit lăudătorii?


POLITICIAN DE MAHALA
BIHOREANUL, duşmanul nr. 1

Cum era de aşteptat, de bălăcărelile lui Mircea Matei n-a scăpat nici BIHOREANUL, devenit enervant fiindcă de-a lungul anilor i-a dezvăluit adevărata faţă. Legat de articolul recent, care arăta cum a vrut să-i ia fostei concubine banii pe jumătate din apartamentul obţinut printr-un "şmen" de partid (chiar dacă asta însemna să-şi lase în stradă până şi propriii copii), Matei scria, sub pseudonimul Tarabostes, cu dispreţul caracteristic: "Ha,Ha,Ha! Iar au vrut şacalii de la BIHOREANUL să-l muşte de cur pe Matei şi nu au reuşit decât să-l mângaie pe ouă!". "Nu mai citiţi porcăria aia de BIHOREANUL. Nu au făcut nimic bun în Oradea!", îşi îndemna el prietenii pe Facebook, catalogându-i pe jurnalişti "mercenari" şi "dubioşi". Ce o fi făcut, însă, Matei bun pentru Oradea? Acest capitol lipseşte deocamdată de pe conturile sale de Facebook...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
dislike
bolos, "dezprieteneste-te" de tarabostes pe facebook! nu mai cadreaza! pentie jr.: OUT! Oradea(si Oana)te asteapta acasa!
Postat 26 Mai 2012, 12:26 de TDS
desteptaciune
@Victor Pontas: bine ca esti tu destept! si mamica ta la fel! stii ceva? nu ungurii ca nationalitate sunt problema ci cei care \" ii reprezinta\"! cu regret, n-am cum sa-i transmit ceva lui Cris pentru ca nu-l cunosc! daca ai ceva de transmis, se pare ca ai si facut-o!
Postat 26 Mai 2012, 12:23 de TDS
@TDS
Mai TDS, din partea mea poti sa fi si mă-ta ca tot prost, fraier si papagal ești! Dar dacă ai fi numai tu, singurul prost din zona n-ar fi rău, așa ca apreciază pe cine vrei ca ... tare m-as bucura ca ungurii sa va tragă pe toți in Teapa si SuLa si sa va pună sa recitati poezii patriotice, in ungureste, pe podul de pe Cris de lângă KaKaT-ul vostru de Primărie. Iar ca tot a venit vremea si ai pomenit de viermele de Adrian Cris, **** cu condeiul între buze, transmite-i din partea mea ca-i doresc lui si catelei de serviciu, un Ham, Ham, Ham sănătos si oprită definitiva! Întreabă-l pe jegul de Cris Adrian, dacă încă mai sta in apartamentul comunitar primit de la Primărie si câte articole mai trebuie sa scrie pana se amortizeaza investiția in creierul lui de KaKaT? ... dacă tot suntem la momentul întrebării, afla-mi de la el TDS-ule, ce zi este mâine in lumea lui de KaKaT?
Postat 26 Mai 2012, 02:20 de Victor Pontas
Papagali pana la moarte! Forumisti de KaKa
Sunteti de-o penibilitate profunda ! Din cauza prostiei generalizate, din cauza unor fraieri si Papagali, Oradea este la coada vacii...adica in balega! Suntem departe de-a fi considerat un oras civilizat. Suntem un oras de KaKaT. Atenție fraierilor, ca prostia si URA lasa se,ne si urme...așa ca va recunoastem pe strada idiotilor. Unde-i gropita este si locul fraierilor pupincuristi ... La Jidvei, de Sula sa ne ... ciupesti cu buzele lui mă-ta care te-a fatat din întâmplare. Catea-i mă-ta, fica-ta si nevasta-ta, boratura ce ești! Ce bine ar fi primiti ce meritati! Un KaKaT peste nas ca numai așa știți sa trăiti! In loc sa va uitati in oglinda si sa vedeți cât de reala este prostia din sufletul vostru, va legati de Matei ... la mumu sa o iei! Forumisti de KaKaT si oradeni de *. Ce bine ca nu respiram același aer! Sunteți penibili si de prost gust! Îmi este sila ca m-am născut într-un oras, popular cu animale, idioti si ipocriti. Rusine! Mizerabili ce sunteți! Este inadmisibil sa atacanți la nesfarsit o persoana pe care nu o cunoașteti si sa o faceți numai fiindcă este o comanda de partid si fiindcă este o persoana incomoda. Documentați-va, căutati adevarul! M-am coborât si eu!
Postat 25 Mai 2012, 02:28 de Pontas si Crinel
Eu
Mersi! Sunt o doamna cu creier
Postat 01 Aprilie 2012, 09:12 de Hac.....
esti bun
@Mirciuklica Hic, hic: bune comentarii, domnule! excelent scrise!
Postat 01 Aprilie 2012, 01:04 de TDS
Mirciuklica Hic, hic
Lacheul lui Felippe Slobozeanu...pe care-l lingeam gudurandu-ma si saltand in jurul lui....si-am candidat ...si-am castigat \" OPULA\" da m-o pus partidu la Itemeu unde am avut multe variatiii...in timpul serviciului de la una care ma facea ...si m-am indragostit tare rau si m-am lasat dus la Bucuresty ca s-o cam imputit treaba pa la ITMEU... si mi-am dus si iubirea cumine acol si am vrut sa impac PSD-u cu PDL-u si am pus-o pa mandra me\" la Mediu si mai apoi la Ministeru la care-o vru ea ca acolo--i sedea bine! Si-amu iara s-o imputit treaba....si ma pregatesc..sa-mi fac un sondaj.. ca Slobozanu s-o cam dat la Boiangioaika si nu mai pre ma baga in sama ...si ma gandesc sa vorovesc cu Borza sa-i duc instrumentele pa la nunti ca acolo mi-oi face de-o fleika sun Jidvei........ In veci NU.Va.Urma Si la urma ma iscalesc Tarabostes Cel Scoborator in gios.....
Postat 31 Martie 2012, 13:35 de Mirciuklica Hic, hic
Curiculum VITA MaT Ei,ei,ei Partea I
M-am nascut din un tata securist si o catea.De copil am luat multa bataie ca eram rau ,paracios si plangaret. Da m-a dat tata la sport unde eram nesuferit ...si ute-asa am ajuns la GOJDU......am absolvit cu chiu cu vai si am reusit cu ptilele lu tata sa intru printre ultimii( ca erau 0,8/loc) la Poli.....apoi.....dupa ce i-am tras un plod... m-am lasat de nevasta si , m-am apucat de cantat pa la nunti pantru o fleika si un Jidvei- de unde mi se trage si porecla).Apoi am cucerit-o pa Pustia cu care dormeam pa la sediu la partid, da facea Doinita cu nervii, si ne-am mutat la garsonera fiind cucerit da meseria de "Fotomodel" pa care am practicat-o ca angajat la Elaa modella" Acolo mi-o placutyttt ca regizam ...fetele cum sa ..o ia pe scena....si am fost tare bun la meserie ca doar ce m-au invatat la Poli era kaka pa linga gustul si mirosul da peste care mi s-a lipit de nas....si-apoi m-am dus la ILUMINAT...ca trebuia sa ma ilumiinez si io, iar acolo statea si primeai bani buniiiii.Pa langa mai dadeam din clanta prefacandu-ma consilier....apoi am fost mare sef la Sportivii de la Primaria Oradea unde bateam ...recorduri cot la cot cu Dragan....Si-a vinit alejeriliii......m-am facut "
Postat 31 Martie 2012, 13:17 de Mirciuklica Hic, hic
ce tare!!!
ce bine am putut rade :))). Tipul e dus rau :)). o fi de la jidvei?
Postat 29 Martie 2012, 17:40 de unu
a w c
totusi ati omis ceva.... pe cine a mai "calarit" matei ultima data....
Postat 29 Martie 2012, 00:23 de tonomatelor
TARA.PROSTUS
E bine fratilor! Avortonul imbibat in alcool se simte incoltit! De-aceea scuipa lepra, asa cum face pisica turbata...Ar zgaria dar si-a cam rupt gherutele cu CET-ul.Cat despre Tarabostes - i se potriveste, mai ales ca el s-a botezat adica( tarabostes=denumire dată de latini aristocraților geto-daci; pileați) si cum betivanu e mai tot timpul PILIT e clar ca se trage din PILEATI.....cat despre calitatea de \"aristocrat.\"....poate mai de graba \"RAMA CARE TE-AR EXTORCA\", A extorca= a obține un lucru de la cineva cu forța, prin amenințări, violență, șantaj etc. ...ceea ce trebuie sa recunoastem i se cam potriveste!...Iar lauda de sine care si-o face, e ceva normal pentru cel putin doua motive: e singurul care se poate lauda semanand cu o planta care se inmulteste singura; e obisnuit sa-si faca singur...mai multe lucruri rusinoase inca din copilaria sa, iar in viitorul apropiat nui va fi tocmai moale si se antreneaza canalia...Si inca ceva ...toti cei pe care-i latra javra asta cu toate pacatele lor si-au facut un rost in viata si il pot cumpara sau vinde oricand pe bani marunt pe prapaditul asta care are CV-ul cam asa: M-am nasc...,dar n-au nevoie de el...pentru ca a fost,e un nimeni!
Postat 28 Martie 2012, 23:53 de e.u.
tocana
TOCANĂ CU CIOLAN !!! Ingrediente : Un popor mare, necopt, fara miez; Mult ciolan; Trei patru partide mari si cateva mai mici de diverse culori; O blonda de Plescoi; Un varf de boc; O legatura mare de servicii secrete cu urechi fine; O curte constitutionala moale si bine fragezita; Cateva cozi de procurori; Doua trei sindicate stafidite; Condimente : Apa de ploaie; Praf in ochi; Gargara macinata; zeama de baliverne; Tupeu varsat; Mod de preparare: Se taie poporul in doua parti, una buna si una rea. Apoi fiecare bucata se taie in doua, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura. Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile. Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda. Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putine apa de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta. Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide. Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura,si se lasa la dospit. Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete. Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la racoare. Din cand in cand se gusta si se reevalueaza. Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere. Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc. Pe langa el se mai presara doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presara dupa gust. Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata. Se aseaza totul peste poporul deja bine dinstuit si se da la copt. Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se ung bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat. Se serveste rece, pe stomacul gol de preferinta in piata sau la tv...
Postat 28 Martie 2012, 10:38 de tocana
Viitorul presei tabloide
Alaltaieri era in vizor PSD, ieri PNL, azi PDL, maine USL si ... asa se va scrie la tabloide, in continuare ... asa rezista ...
Postat 27 Martie 2012, 19:14 de Carp III
oh, da
@oradean: cum adica intram nechemati? pai cine si-a facut profil pe facebook inseamna ca a stiut ca este un site public si tot ce decurge de-aici! daca cineva nu vrea sa-i "verifici" lista de prieteni, te blocheaza si gata!
Postat 27 Martie 2012, 18:36 de TDS
Avertizare de bun simt.
Domnilor jurnalisti de la Bihoreanul, in politica nu se fac cadouri nemeritate, iar matei chiar nu merita acest lucru.
Postat 27 Martie 2012, 17:14 de SAFE
Matei
ha,ha,ha. Va obsedeaza rau de tot Matei. Acum a ajuns si vedeta Facebook. Intram nechemati in casa lui, verificam lista de prieteni, urmarim cu nesat postarile, si fuga-n targ cu barfa. ha,ha,ha. Deja stim despre familia lui Matei, despre amante, despre ce spectacole prefera, despre ce prieteni are pe Facebook. Ce mai vreti sa aflati??? Mircea Matei, esti bine?
Postat 27 Martie 2012, 16:27 de oradean
bihorel e terminat nu mai are ce scrie
hai ma piissssssssssssssssssss pe toti care sufera de narcisism la urma urmei nu se invarte omu in jurul altui om , sa fim seriosi niciunul din cei mentionati nu sunt cine stie ce specimene de admirat eventual de uitat impreuna cu bolojan, faceti prezentare la toate rebuturile sociale pe care Oradea are ghinionul sa le aiba!
Postat 27 Martie 2012, 16:17 de in halul asta
Tot PDL
Ce sa-i faci...asta e PDL ul. N-ai cu cine..Niste....
Postat 27 Martie 2012, 15:37 de Eduard
cine se aseamana leaga prietenii pe facebook
eu de regula ma uit pe lista de prieteni din anumite profile, mai ales cand este vorba despre persoane publice. as zice ca cine se aseamana leaga prietenii pe facebook. sa nu-mi spuna mie cineva ca preacucernicul parinte nu stia cine se ascunde in spatele profilului! sau zicand chiar ca nu stia, vedea cel putin ce a scris contra domnului BOLOJAN. ori daca tot se da loial fata de primar trebuia automat sa-l stearga(poate o va face acum!). deci linistit se poate spune ca preacucernicul sta in continuare cu partea dorsala nu in doua, ci in mai multe luntrii!
Postat 27 Martie 2012, 15:33 de TDS
matei, un jeg dovedit!
ioai ce caraghios acest matei! Dar si sinistru! Ar merita niste pumni in mutra aia hidoasa. macar atat
Postat 27 Martie 2012, 15:27 de sir
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON