URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Decembrie 2013, 07:24

Ucigaş de criminal: Medicii legişti se îndoiesc că Zetocha l-a ucis pe Dumbrovan în legitimă apărare

Ucigaş de criminal: Medicii legişti se îndoiesc că Zetocha l-a ucis pe Dumbrovan în legitimă apărare "EVOLUŢIE". Suspectat până acum pentru furturi din maşini, fără însă a fi niciodată dovedit, Raul Zetocha (dreapta) era cunoscut mai degrabă pentru scandalurile din cluburile orădene şi ca bişniţar de telefoane mobile. Crima căreia i-a căzut victimă Mişi Dumbrovan (stânga) şi pe care a anunţat-o singur pe Facebook i-a crescut "cota" în lumea interlopă, chiar dacă asta îl poate costa câţiva ani buni de închisoare
Ucigaş de criminal: Medicii legişti se îndoiesc că Zetocha l-a ucis pe Dumbrovan în legitimă apărare IERTARE. Joia trecută, la înmormântare, preotul i-a îndemnat pe prietenii lui Mişi Dumbrovan (medalion) să renunţe la planurile de răzbunare şi să-l ierte pe ucigaş. "Vine Crăciunul, trebuie să ne gândim la iertare", a spus părintele. "Mişi a plătit cu viaţa pentru o prostie. Cel care l-a ucis trebuie să răspundă! Dar n-o să-l pedepsim noi. Autorităţile să-şi facă treaba!", a spus unul dintre cei prezenţi, Constantin Mărie
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Crimă cu sânge rece sau legitimă apărare? Este întrebarea care, de la moartea interlopului Mihai Dumbrovan, îi frământă pe procurori şi care a împărţit oraşul în două tabere.

Mişi, cum îl strigau prietenii, a murit la câţiva metri de blocul în care locuia, înjunghiat de un şmecheraş, Raul Zetocha, căruia îi spărsese geamul maşinii cu o piatră. Ucigaşul şi-a recunoscut fapta pe Facebook, iar în faţa procurorilor a susţinut că fusese în legitimă apărare. Argumentul a ţinut căci, în lipsă de martori care să demonstreze contrariul, şeful secţiei Urmărire Penală din Parchetul Bihor, Alin Leucea, cel care a preluat ancheta, a renunţat la ideea de a-l aresta. Cel puţin deocamdată.

Decizia a stârnit o adevărată dezbatere. Cum poate cineva să invoce legitima apărare când şi-a înjunghiat victima cu 12 lovituri?

Răfuială în stradă

Răfuiala dintre Mihai Dumbrovan (36 ani) şi Raul Zetocha (24 ani) s-a consumat în seara de 2 decembrie, în jurul orei 18. Interlopul a oprit lângă Mercedesul lui Zetocha, parcat pe strada Transilvaniei, şi i-a spart geamul portierei din dreapta faţă cu o piatră, după care a fugit spre strada Posada. După atac, proprietarul - care se afla în maşină cu o prietenă - a pornit imediat în urmărirea individului, pe care l-a şi ajuns rapid. Între cei doi a avut loc o altercaţie, iar tânărul l-a înjunghiat pe Dumbrovan cu mai multe lovituri de cuţit.

După incident, Zetocha a sunat la 112, să anunţe că fusese atacat şi că are nevoie de ajutor pentru că a fost tăiat cu cuţitul, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital. Victima sa, abandonată la câţiva metri de intrarea blocului în care locuia, a fost descoperită de o vecină, care a sunat şi ea la numărul de urgenţă pentru ajutor.

"I s-a oprit inima de 3 ori"

05 Marie_1.jpgÎnaintea medicilor, la locul incidentului a sosit unul dintre amicii lui Dumbrovan. Constantin Mărie (foto) o sunase pe mama lui Mişi s-o anunţe că acesta şi-a uitat la el telefonul şi vine să i-l returneze. "Era un hăbăuc. A stat închis 11 ani, vă daţi seama, era total dezorientat, nu se mai regăsea. Îşi pierdea lucrurile pe unde mergea. Aşa a păţit şi în seara aia, când şi-a uitat telefonul la mine şi am vrut să i-l duc înapoi", povesteşte Mărie, fără a putea explica, însă, "ce l-a apucat să spargă maşina aia". Bărbatul nu exclude ca Mişi s-o fi făcut din răzbunare, după ce acesta şi Zetocha ar fi avut recent o ciocnire într-un club.

Cert e că şi-a găsit amicul căzut în casa scării, iar când a sosit maşina SMURD a ţinut să-l însoţească spre spital. "Nimeni n-a ştiut cât era de grav, fiindcă din cauza hainelor nu s-a văzut de câte ori a fost înţepat. Pe drum a intrat de trei ori în stop cardio-respirator şi tot de atâtea ori medicii i-au repornit inima", zice Mărie.

"Ne-am luptat eroic"

05 zetocha.jpgLa spital, cei doi combatanţi au ajuns deodată. Potrivit medicilor, Zetocha (foto) avea doar câteva răni uşoare, o plagă la mâna stângă, între degetul mare şi arătător, şi câteva contuzii. Starea lui Dumbrovan era însă extrem de gravă. "A fost internat cu multiple plăgi în zona toracelui, abdomenului şi membrelor superioare. Era în şoc hemoragic şi în stop cardiorespirator", a declarat BIHOREANULUI coordonatorul UPU, dr. Beres Zsolt.

Când l-au dezbrăcat pentru a-l opera, medicii au fost şocaţi să vadă că bărbatul fusese pur şi simplu ciuruit. Avea o grămadă de înţepături, dintre care nouă profunde: trei plăgi tăiate în plămânul stâng, una în zona abdomenului, tot în partea stângă, alta în umăr, una în cotul drept şi altele trei în spate, în zona toracică.

"Ne-am luptat eroic, dar pacientul avea o hemoragie masivă. Practic, tot sângele din corp i s-a strâns în plămâni", a explicat unul dintre medici. În aceeaşi seară, la ora 22.40, Dumbrovan a fost declarat decedat.

Explicaţii pe Facebook

05 facebook.jpgÎn tot acest timp, Zetocha se justifica pe Facebook, postând întâi o fotografie ce-l arăta bandajat în maşina SMURD (foto), iar apoi şi un comentariu: "Poate unii aţi auzit ce s-a întâmplat azi. Nu ştiu cum să explic în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Nu puteţi şti cum mă simt trăind de acum înainte cu chinul ăsta. Mulţi mă judecaţi acum, vă doriţi răzbunare. Pentru??? Pentru că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa, rănile suferite sunt nimic faţă de ceea ce simt în suflet... REGRET nespus cele întamplate, nu pot să realizez cum mi s-a putut întampla aşa o tragedie". Zetocha susţinea că habar nu avea ce a vrut Dumbrovan de la el şi de ce l-a atacat, mai ales cu faţa mascată: "Cu ce i-am greşit? Avea faţa acoperită, mascat, nu aveam cum să-l recunosc... îmi pare foarte, foarte rău".

Declaraţiile îi sunt contrazise, însă, de Constantin Mărie, dar şi de vecini ai victimei, care n-au văzut nicio mască. "E o invenţie. A văzut foarte bine cu cine se bate", susţine Mărie.

Băieţi răi

Victima lui Zetocha este un personaj cunoscut în lumea interlopă, cercetat în trecut pentru fapte comise cu violenţă: tâlhării, recuperări şi furturi, majoritatea cu mână armată. În 1999, pe când avea 24 ani, a fost implicat împreună cu un amic, Varga Leon, zis Leu, în incendierea unui atelier al societăţii Arta Crişana, atac soldat cu uciderea paznicului unităţii, pe care l-au împuşcat cu o armă de vânătoare. În faţa magistraţilor, Varga şi Dumbrovan au susţinut atunci că fuseseră trimişi de un cunoscut afacerist italian, Carlo Giovenzana, aflat în conflict cu proprietarul atelierului, şi care le-ar fi oferit 30.000 mărci germane.

Instanţa l-a achitat pe italian, condamnându-i doar pe atacatori, pentru omor calificat şi distrugere, la 16 ani de închisoare (Varga), respectiv 15 ani (Dumbrovan). Din aceştia, Mişi a executat 11, iar în detenţie şi-a scos un ochi, în speranţa că va fi liberat. Chiar dacă s-a mutilat, a rămas însă închis, până anul trecut, în iunie.

Nici Zetocha nu e uşă de biserică, fiind suspectat în mai multe furturi din maşini, fără a fi fost dovedit vreodată, şi provocând scandaluri prin cluburi, pentru care a scăpat doar cu amenzi. Tupeist, după două asemenea altercaţii, n-a ezitat să-i reclame, pentru abuz, pe poliţiştii care i-ar fi dat "bonus" şi câte o bătaie. În 2010, a fost "masat" chiar în duba mascaţilor, iar în 2012, la sediul Poliţiei Oradea. "Eu am amenzi de mii de lei pentru greşelile mele şi trebuie să le plătesc. Să plătească şi ei!", explica Zetocha, la vremea respectivă, motivul pentru care a reclamat la Parchet abuzul poliţiştilor.

A vrut protecţie

De data aceasta, la o zi după crima comisă, tânărul s-a prezentat singur la Poliţie, cerând să fie arestat ori să i se ofere protecţie faţă de o eventuală răzbunare a familiei şi prietenilor lui Dumbrovan. Poliţiştii l-au trimis, însă, la procuror. Totuşi, preventiv, o maşină a patrulat peste noapte pe strada unde stă Zetocha, dar mai mult pentru ca acesta să nu dispară.

Ucigaşul n-a primit ajutorul dorit nici de la Parchet. Procurorul Leucea l-a pus sub învinuire, pentru omor, dar a refuzat să-l aresteze, pe considerentul că acesta s-ar fi aflat în legitimă apărare. Raţionamentul se bazează pe faptul că, în momentele în care îşi înjunghia victima, tânărul nu mai gândea. "Este în legitimă apărare şi cel care, din cauza tulburării sau temerii, a depăşit limitele unei apărări proporţionale cu gravitatea pericolului şi cu împrejurările în care s-a produs atacul", a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Cristian Ardelean, adăugând că, potrivit Codului Penal, în aceste condiţii "fapta comisă în legitimă apărare nu constituie infracţiune". "Până acum nu există martori care să contrazică susţinerile învinuitului, şi anume că a fost în legitimă apărare", a mai spus Ardelean.

Pro şi contra

Soluţia a stârnit o adevărată controversă, fiind contestată chiar şi de unii magistraţi, avocaţi şi poliţişti care zic că, indiferent de circumstanţe, locul criminalului era după gratii. La fel spune şi unul dintre legiştii care l-au autopsiat pe Dumbrovan. Potrivit acestuia, victima a fost înjunghiată cu 12 lovituri de cuţit, trei fiindu-i aplicate din spate! Niciuna nu a fost decisivă, însă numărul lor mare a fost fatal. "Cum poate cineva să invoce legitima apărare când loveşte din spate? În plus, dai o dată, de două ori, dar de 12 ori nu dai în legitimă apărare", a explicat medicul, a cărui concluzie e diametral opusă de a procurorilor: "Aici e vorba despre omor!".

Pe de altă parte, există dubii şi cu privire la sinceritatea declaraţiilor date de Zetocha. A spus ba că fata cu care fusese în maşină îi era prietenă, ba că nu-i era, ci doar s-au întâlnit din întâmplare. Apoi, a afirmat că victima i-a spart geamul maşinii deşi avea motorul pornit, ceea ce ar fi presupus că Dumbrovan ştia că e cineva înăuntru, pentru ca ulterior să susţină că maşina avea motorul oprit. Cât despre arma crimei, ucigaşul susţine că era a victimei şi l-a deposedat de ea în timpul bătăii.

Cel mai mare impediment este, însă, că anchetatorii nu au găsit nici până acum vreun martor care să confirme sau să contrazică declaraţiile lui Zetocha, deşi se ştie că, la ora când a avut loc crima, zona Pieţei Rogerius este de obicei aglomerată. Aşa că singura certitudine de până acum e că... rezolvarea cazului se anunţă anevoioasă.


05 gram.jpgULTIMUL DRUM
Marş pentru Mişi

Joia trecută, înainte de înmormântarea lui Mihai Dumbrovan, prietenii acestuia au mărşăluit cu maşinile prin oraş, în semn de protest faţă de decizia procurorilor de a-l cerceta în libertate pe ucigaşul acestuia. Un cortegiu de 35 de maşini, toate cu fotografia bărbatului lipită pe parbriz şi având în faţă dricul, a pornit din spatele hotelului Nevis din Ioşia, acolo unde se ţinuse priveghiul, a înconjurat centrul oraşului pe lângă Teatrul de Stat şi s-a oprit în Piaţa Gojdu, de unde a repornit spre Cimitir.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
TURNATORUL PPG
gunoiule de PETRE PUSCAS tu esti cel mai mare PRADUITOR DIN ORAS mancate-ar puscaria de jet infect ce esti si faci pe altii praduitorI !!!cati bani iti primesti la fiecare flagrant pe care il faci pentru diicot????politist sub acoperire ce esti tu cu scavul de COSTI MARIE!!!!
Postat 23 Decembrie 2013, 13:54 de Petre Puscas JET!!!
costi praduitorul
Buna ziua.Costi Marie este un praduitor al procurorilor si politiei impreuna cu tiganul Petre Puscas alias PPG si aresteaza baieti pozand in niste interlopi!!!!.Ia zi Costi cati oameni ati arestat doar in 2013?cei care intra in contact cu ei isi asuma un mare risc deoarece ei sant sub acoperire dar in cele din urma tot la puscarie o sa ajunga acolo unde le este locul tuturor trdatorilor praduitori!!!la un momend dat nu o sa mai fiti utili pentru politie,incet incet se afla adevarul!!!
Postat 17 Decembrie 2013, 20:00 de avocat
gura
MA SA MAI TACETI DIN GURA CU INTERLOPI CA VA VENI TIMPUL INCURIND CIND III VIIZTATI LA PIRNAIE SI VA FI SMECHERI IN TOATE REGULA .
Postat 17 Decembrie 2013, 12:41 de dan
Hai acasa Negus
Sa vina Negus acasa. Sa vedem cati din Oradea isi vor schimba buletinul. Face Regele legea cand se intoarce. Hai liberare Negus! Sa vedem atunci care mai comenteaza. Prietenii sunt alaturi de tine...
Postat 12 Decembrie 2013, 18:18 de Omu lui Negus
butoi
iese negus si ne suge polile la toti cu masa aia plina de spume la pisda si cu frateso ala care defapt e sorasa si cu tot neamul lor de praduitori si mascarici.
Postat 12 Decembrie 2013, 01:01 de dol
Hai Negus
Iese Negus. Vedeti voi toti astia. Va muta regele din oras. Hai liberare Negus!
Postat 11 Decembrie 2013, 23:03 de Omu lui Negus
Fetitelor
Marie costi si cu Petre niște praduitori boriti si pizde nespalate LACOMI ,la bani tuturor cine se ocupa cu ei ......teparii si escroci fără scrupule atenție POLIȚIA fiti cu oki pe ei .......huuuuuu gunoaie societății ce SINTETI locul vostru la pușcărie este ,fetitelor......numa nenorociri ați facut an orașul asta plin de corupți.....
Postat 11 Decembrie 2013, 22:07 de Bomba
MARIOARA
Costy MARIE PARDON(MARIOARA)....MAI AI TUPEUL SA VB.CIND TU EȘTI AUTORUL MORAL AL ACESTUI CONFLICT ....!GUNOIULE CARE LAI BĂGAT AN PĂMÎNT PE MISI ,CA TEAI LACOMIT LA BANII LUI ZETOCA ,ATI NENOROCIT LUMEA CU CAMETELE VOASTRE EXAGERATE .......POLIȚIA ALO UNDE SUNT TOATE DOSARELE LUI COSTY MARIE ....LEATI MUSAMALIZAT DL.LIVIU POPA .....?SINTETI CORUPT?REZULTATE SE VREA NU SA LE TINETI SPATELE......
Postat 11 Decembrie 2013, 21:57 de Laura
Bine francezu
Bravooo francezu.....astia as niște pizde ....praduitori ....toată firma liberty an frunte cu vizer si oamenii lui bătava dzeu ca multă lume ați nenorocit si tot voi faceți gura mare ....DNA pe vizer si orsos ca multă evaziune au facut,si delapidari,excrocherii etc etc.....la pușcărie cu ei.....sa o luați la caca...acolo sa citi smecheri ....ca rămân nevestele voastre si si o baga an patul vostru cu dusmanii,....
Postat 11 Decembrie 2013, 21:46 de Romi
zetoo...vai de dosul tau :))
zetoooo......sa nu te mai epilezi, ca esti ca o domnisoara. si la inchisoare nu o sa iti fie asa bine :)))) cat ai furat la viata ta, acuma o sa o "furi" la inchisoare, prin dos :)))
Postat 11 Decembrie 2013, 20:36 de nelu
Sa nu te scape dumnezeu
Sa nu te scape Dumnezeu domnule procuror pana nu trei prin ce a trecut acel om. Atunci sa vad daca a fost legitima. Apărare sau nu
Postat 11 Decembrie 2013, 20:17 de Zâna
marie
MARIE TREI SOMNURI AI LUAT SI LA WC AI PLECAT PE PI..DA DE PUSCAS LAI SUNAT CU O CIOARA A VENIT SI DE P.L.A MA-TI BELIT
Postat 11 Decembrie 2013, 18:28 de francezu
Pt. Dl. Procuror Leucea
Exista zeci de intrebari care pun la indoiala ipoteza cum ca R.Z ar fi fost in legitima aparare,dar se pare ca tipic tarii noastre,banii vorbesc.De ce a spart totusi M.D geamul masinii lui R.Z daca a vazut ca erau 2 persoane in masina?Daca R.Z s-a temut pentru viata lui de ce a fugit dupa atacator si nu a ramas in masina ?Cum poate spune R.Z ca a fost atacat cand defapt lui doar i-a fost spart geamul masinii ,persoana lui nefiind nici o secunda in pericol?S-a gasit masca pe care a insistat asa de mult inculpatul R.Z ca o purta victima sa,M.D?Cum poate fi eligibila declaratia unui om pe care si-a schimbat-o de mai multe ori in prezent si care ii cunoscut pentru "furturi din maşini" si "scandaluri prin cluburi"?Daca chiar a fost legitima aparare de ce si-a lasat victima sa moara si nu a chemat ajutor?Cum de s-a taiat la mana stanga,din poza pare a fi dreptaci?Ce a declarat prietena sau cunostiinta lui R.Z care se afla cu el in masina?Sau ii frica sa nu se simta cumva atacat de declaratia ei si sa isi exercite inca o data dreptul de legitima aparare asupra ei?Cred ca le e cam greu martorilor sa fac vreo declaratie cu un asemenea criminal in libertate...
Postat 11 Decembrie 2013, 12:27 de x
Pt. Dl. Procuror Leucea
Exista zeci de intrebari care pun la indoiala ipoteza cum ca R.Z ar fi fost in legitima aparare,dar se pare ca tipic tarii noastre,banii vorbesc.De ce a spart totusi M.D geamul masinii lui R.Z daca a vazut ca erau 2 persoane in masina?Daca R.Z s-a temut pentru viata lui de ce a fugit dupa atacator si nu a ramas in masina ?Cum poate spune R.Z ca a fost atacat cand defapt lui doar i-a fost spart geamul masinii ,persoana lui nefiind nici o secunda in pericol?S-a gasit masca pe care a insistat asa de mult inculpatul R.Z ca o purta victima sa,M.D?Cum poate fi eligibila declaratia unui om pe care si-a schimbat-o de mai multe ori in prezent si care ii cunoscut pentru "furturi din maşini" si "scandaluri prin cluburi"?Daca chiar a fost legitima aparare de ce si-a lasat victima sa moara si nu a chemat ajutor?Cum de s-a taiat la mana stanga,din poza pare a fi dreptaci?Ce a declarat prietena sau cunostiinta lui R.Z care se afla cu el in masina?Sau ii frica sa nu se simta cumva atacat de declaratia ei si sa isi exercite inca o data dreptul de legitima aparare asupra ei?Cred ca le e cam greu martorilor sa fac vreo declaratie cu un asemenea criminal in libertate...
Postat 11 Decembrie 2013, 12:07 de x
Marie
De ce are capul asa mare Costy Marie?
Postat 11 Decembrie 2013, 12:00 de Tipul cu sms-uri
la suferinta cu tine !
Legitima aparare pe dracu..!! Aici banii vorbesc. Si daca scapi zeto, eu unu te am blestemat... Pe tine si figurile tale de Sharon Stone.
Postat 11 Decembrie 2013, 11:58 de Ciorap
zetocha....du-te dracului
Bai zetocha....meriti si tu vreo 11 ani de inchisoare. daca era legitima aparare, nu trebuiau 12 lovituri de cutit. de ce nu ai plecat dupa primele 2 lovituri? pt ce a mai fost nevoie de inca 10? e clar ca ai vrut sa il omori. gunoi de om ce esti. la ce frig a fost atunci seara, sigur nu stateai cu capra aia in masina cu motorul oprit. si te mai si lauzi pe facebook cu ce ai facut. esti bolnav psihic. ai avut noroc cu tatal tau care face in fiecare luna mii de km cu camionul, ca sa te scoata pe tine cand ai probleme. aveai bani din telefoane furate. stie toata lumea ce poama "buna" esti
Postat 11 Decembrie 2013, 11:53 de nelu
gunoiu de marie
cine comenteaza oligofrenul de costi marie,pleava societatii un analfabet (...)
Postat 11 Decembrie 2013, 11:40 de sami bocsan
Sărăcie pa capu tau
O COSTY MARIE BĂTATE DZEU CA MULTE VIEȚII AI NENOROCIT.....ANPREUNA CU FINUL TAU PETRE PUȘCAS ,ACUMA SI A LUI MISI.......AUTOR MORAL AN CAZUL ASTA LAI TRIMIS LA MOARTE PENTRU NIȘTE AMARITI DE BANI,GUNOIULE......SI U LAURA GAL EȘTI O PROASTA CA TII APĂRAREA UNOR ASEMENEA OAMENI CA COSTY MARIE,....LOOCUL LUI E LA PUȘCĂRIE NU IN ZIAR FACIND PE VICTIMA,.............BĂTATE DZEU COSTY MARIE CA TARE MULTE AI FACUT SI TOT TU FACI PE VICTIMA..........
Postat 11 Decembrie 2013, 10:48 de Nicu
Costi marie un gunoi fără scrupule....
Acest costi marie este un escroc ,vrea sa ducă procurorul in eroare ,el știe foarte bine de ce se afla an zona aia unde sa petrecut ancaierarea,ca doar el la pus pe misi sal talhareasca pe zetoka era sageata lui ai mai arunca o felie de pâine ,ca săracul după 12ani de pușcărie se multumea cu orice le dădea astia de la firma liberty si al foloseau ca pe un câine sa facă fel si fel de lucruri......așa ca la pușcărie si cu costi marie,ca tare a nenorocit lumea cu cametele,santajele ,taxele de protecție ,bătălie ,si mai nou instigatoriii la tâlhărie...........
Postat 11 Decembrie 2013, 10:39 de Petre
gainari
Lupta intre 2gainari,cel care a avut cutitul a supravietuit.Legitima aparare pe naiba.
Postat 11 Decembrie 2013, 10:28 de ctm
La puscarie...
..Zetocha.....ai omorit un om,e timpul sa platesti criminalule!!!!!!!!!!!
Postat 11 Decembrie 2013, 08:00 de gheorghe
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON