URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Iulie 2013, 12:50

Te lichidez! Consilierul UDMR Sarkozi Zoltan l-a ameninţat cu moartea pe iubitul cumnatei sale

Te lichidez! Consilierul UDMR Sarkozi Zoltan l-a ameninţat cu moartea pe iubitul cumnatei sale ÎNFRUNTARE ÎN PARC. Fero Egyed şi iubita lui, Andrea Molnar (în medalioane), povestesc că pe 30 iunie, când se plimbau prin parc, consilierul UDMR Sarkozi Zoltan (foto) s-a repezit spre bărbat şi l-a ameninţat. "Dacă nu era cu bicicleta în mână, cred că mă şi lovea acolo", susţine Egyed
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Te lichidez! Asta i-a strigat consilierul local UDMR Sarkozi Zoltan lui Francisc Egyed chiar în mijlocul unui parc. Motivul? Respectivul are o relaţie cu sora soţiei sale, aşa că udemeristul i-a cerut să-i pună capăt, chit că femeia e majoră şi necăsătorită, ba mai mult, cei doi se iubesc.

Omul s-a plâns Poliţiei, dar şi BIHOREANULUI, că Sarkozi l-a ameninţat de mai multe ori că o păţeşte, ca şi cum postura sa de politician l-ar îndreptăţi să hotărască asupra vieţii private a celor din jur.

Scandal în familie

Egyed Francisc, de meserie artizan, susţine că de luna trecută a devenit ţinta atacurilor consilierului Sarkozi Zoltan şi ale soţiei acestuia, Molnar Julia, actriţă la Teatrul Szigligeti. Motivul? Simpul fapt că se iubeşte cu cumnata politicianului, Andrea. Totul a început, spune Fero, la sfârşitul lunii mai, când nevasta consilierului l-a sunat, cerându-i să nu mai calce pe strada unde locuieşte sora ei, căci altfel o păţeşte. "Nici nu o cunoşteam, dar a continuat să mă sune. Normal, nu i-am mai răspuns".

Ce nu-i convine actriţei şi lui Sarkozy? "Probabil că am părul lung", glumeşte bărbatul. Cert e că pe 30 iunie, la concertele ocazionate de Zilele Sfântului Ladislau, cele două cupluri s-au intersectat în Parcul Bălcescu. "Andrea i-a salutat şi eu am întrebat-o pe sora ei cum poate să-mi interzică să intru pe o stradă. Atunci soţul ei a început să strige: "A, deci tu eşti ăla!", şi a venit spre mine să mă agreseze. Noroc că avea bicicleta în mână. Mi-a spus că mă lichidează el pe mine", susţine Fero. La fel spune şi cumnata lui Sarkozi. "Tot timpul el şi sora mea s-au băgat în viaţa mea şi mi-au făcut scandal. Acum au o problemă cu Fero. Vreau să mă lase în pace!".

Reclamat la Poliţie

14 mesaj.jpgBărbatul se declară şocat de agresivitatea consilierului. "Nu îmi vine să cred că omul ăsta reprezintă orădenii!", zice el, mai ales că Sarkozi nu s-ar fi oprit la incidentul din parc. "A doua zi, de pe telefonul fiului său cel mare, am primit un mesaj în care repeta ameninţările. Am sunat pe acel număr şi mi-a răspuns consilierul", susţine Fero. Într-adevăr, bărbatul are pe telefon un mesaj (foto), care sună aşa: "Ascultă aici, ştiulete, ai mare grijă de tine, că vei fi rău f... dacă te mai văd o dată!".

Pe 3 iulie Fero a hotărât să se adreseze Poliţiei. "Mă simt ameninţat, pentru că e un politician plin de bani şi ar putea face orice", zice el, adăugând că tot de teamă s-a decis să-l reclame şi BIHOREANULUI. Deocamdată, ancheta e în derulare. "A fost depusă într-adevăr o petiţie împotriva unui orădean cu iniţialele S.Z., iar colegii mei cercetează situaţia", spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Minciuni...

Egyed a mai avut de-a face cu consilierul şi după ce a depus reclamaţia. "Şi el, şi soţia lui, tot îi trimit prietenei mele mesaje jignitoare şi ameninţătoare. Într-o seară am sunat pe numărul de pe care am primit eu mesajul şi mi-a răspuns Sarkozi, care mi-a zis: «Măi boschetarule, te lichidez!»", susţine bărbatul, precizând că mesajele s-au oprit abia după ce, în urma reclamaţiei sale, un agent de Poliţie ar fi contactat familia Sarkozi.

La solicitarea BIHOREANULUI, consilierul UDMR a negat toate acuzaţiile, susţinând că nici nu ştie că a fost reclamat la Poliţie. "Un boschetar a sărit la nevastă-mea în Parcul Bălcescu şi a început să urle la ea. Am martori. Atunci am ridicat şi eu tonul, şi i-am spus să plece, că altfel chem Poliţia", susţine Sarkozi. Cât despre ameninţări, simple minciuni. "Credeţi că am înnebunit, să agresez un om pe stradă?", zice Sarkozy, negând că ar fi trimis SMS-uri de pe telefonul fiului ori de pe alt număr. "Credeţi că mă complic cu un alcolist al oraşului?", a mai trântit el, spunând că nici soţia şi nici el nu s-ar coborî la un astfel de comportament. Ar fi de-a dreptul jenant, nu-i aşa, pentru un ales al orădenilor şi pentru o artistă...


JOS TRICOLORUL!
Mândrie de şovin

Consilierul UDMR Sarkozi Zoltan a şocat opinia publică în luna februarie a acestui an, când s-a mândrit pe Facebook că fiul său cel mai mic n-a vrut să stea la poza pentru buletin fiindcă pe peretele din spatele lui era steagul României. "L-am liniştit că steagul nu se va vedea în poză şi abia atunci a acceptat să stea la pozat. Doar nu degeaba e fiul meu!", a scris UDMR-istul, lăudându-se cu şovinismul sădit în sufletul fiului. La scurt timp, în urma mai multor critici, dar şi a faptului că isprava sa intrase în colimatorul BIHOREANULUI, Sarkozi a şters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Citiţi mai multe pe această temă, în articolele:

Scandalos: Un consilier local UDMR se mândreşte cu educaţia şovină pe care i-a dat-o fiului său!

Aşa tată, aşa fiu! Cine e consilierul UDMR care s-a bucurat că fiul său a cerut "Jos tricolorul"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
Tel...
Sunati si intrebati de starea natiunii 0757-541242
Postat 19 Iulie 2013, 17:45 de Masile
Vasilica
Sunati si pe maica mea pentru ca am ciocu mic si no pot sa fac nimic cue ea.
Postat 18 Iulie 2013, 00:05 de Vasile
.
Ce ai patit Andrea ca te ai legat cu Fero asta ? Poate o sa mai dai dreptate surorilor tale... Nu poti sa cobori asa jos , ai copii , sot , acum vrei sa pierzi totul ? Te ferim ca nu esti constienta ce faci . Trezestete mai fata !
Postat 17 Iulie 2013, 19:36 de fosta colega
Taran
Vasile esti atat de redus mintal.......din cauza unora ca tine sta tara cum sta!!!Bravoooo esti ff tare
Postat 17 Iulie 2013, 18:30 de Una
Mincina
Draga Bihoreanul ar fi mai bine sa va interesati mai amanuntit inainte sa publicati un articol!!! Ziar de 2 lei,intrebati famila Molnar sa vedeti ei ce vor declara!!
Postat 17 Iulie 2013, 12:03 de Ruda
Mincina
Sunt o ruda foarte apropiata,si cunosc tot cazul,in primul rand am fost de fata la ceea ce sa intamplat in parc,domnul Fero sa ripostat la sotia lui Sarkozi,iar el l-a intrebat ce vrea (mi se pare normal indiferent ca esti politicean s-au nu!!),nu s-a pus problema nici o secunda sa il loveasca.Sa clarificam cine este si ce declarat Andrea,care a spus ca a murit sotul ei:)) adevarul este ca traieste si sta in oradea!!!Ce ziceti .....Mai mult acum un an s-a recastorit cu cetatean Maghiar,cu care s-au mutat in Ungaria,iar dupa inapoi!! Are doi copii pe care ii tortureaza,ii scoate de la scoala ii muta in alta tara,si asta nu odata!! Sa trecem putin la domnul pletos care doarme in pat cu fetita Andreei de 11 ani,avem martori oculari!!!!Nu se autosesizeaza nimeni? Nu au loc de munca nici unul ,de ani de zile este intretinuta de cele doua surori si mama ei(curent ,apa,mancare, etc).Inca ceva fiul cel mare de 17 ani a fost batut de actualul sot acum 2 sapt.Ce ziceti dragi cititori?Domnul Fero vrea sa se dea in spectacol.Apropo nu stiu cine da sute de telefoane amenintatoare cu numar ascuns!!Speream ca organele de Politie vor fece dereptate.
Postat 17 Iulie 2013, 11:53 de Ruda
Hmmmmmm
Andrea , si ce zice sotul tau de toate aceste , se inteleg bine cu Fero ?
Postat 17 Iulie 2013, 11:47 de Magdalena Gulyas
*
ca toti bozgorii care ne-au condus si acum mor de ciuda ca nu mai au ciolanul pe mana ... !!! l-as invita pe domnul biciclist la o plimbare prin parc ... cand vrea el si in care vrea el ... ... !!!!!
Postat 17 Iulie 2013, 11:17 de satana
Sunati
Sunati cu incredere...
Postat 17 Iulie 2013, 11:14 de Vasile
chermeze unguresti
se imbata si se iau la omor pt muieri (surori) !!!!!!!
Postat 17 Iulie 2013, 07:02 de vsm
caruntul
are ciuda pe celalat din cauza ca are parul negru sau saten. a decis sa-l lichideze ca o indoaie pe aia mai bine ca el. javra udemerista nu se dezminte. e gunoi pana la capat (capatul nu-i departe).
Postat 17 Iulie 2013, 06:32 de sarkozi=martzoaga
fasss
nu il condamn pe Zoli ca stiu ce poama buna e Feri :) , poate si voi ati fi reactionat la fel ca Zoli. Ps daca era barbat nu se vaicarea la ziar ca a fost amenintat sa ii planga de mila un oras intreg
Postat 16 Iulie 2013, 23:53 de ghita
razboi fratricid
Lsati-i sa se bata, poate se omoara si vor fi cu unul mai putini :)
Postat 16 Iulie 2013, 23:39 de popscu cristian
unguri
la hatos cu el. asta daca nu o poate * il lichideza pe ala !
Postat 16 Iulie 2013, 23:34 de lepre udemeriste
Telefon
Indicat ar fii, sa-l sunati pe porcu' sarkozi, pe la 3-4 noaptea si sa-l intrebati de sanatate, de ce face intelijentu' de fiisu...etc...etc
Postat 16 Iulie 2013, 23:31 de Vasile
asta esti
stiam asta de mult.... calcutta via mongolia. tot dracul ala e.
Postat 16 Iulie 2013, 23:29 de @pistike
AFARA... AFARA...
CU PORCII DIN TARA !!!!
Postat 16 Iulie 2013, 23:27 de AFARA !!!!!!
.....
Ei sunt bozgori dar eu sint tigan get beget originar din calcutta
Postat 16 Iulie 2013, 22:21 de pistike
Telefon
Dupa ce ati sunat pe sarkozi sunati si pe nevasta mea pentru sex oral.
Postat 16 Iulie 2013, 22:20 de vasile
@cupidon
da mai a fost neamu tau, erau tiganii ca tine ciora.
Postat 16 Iulie 2013, 22:18 de ionica
io
CENZURAT
Postat 16 Iulie 2013, 22:07 de andrei
Telefon
Teoretic, cred ca-l putem si suna la telefon pe animalu' asta de sarkozi....*
Postat 16 Iulie 2013, 21:49 de vasile
hungur cu sumbur in cur !!!
CENZURAT
Postat 16 Iulie 2013, 19:57 de andrei
.....
Nişte * care s-au îmbătat şi-au început să se certe pă muieri..... Toţi cei care au participat la manţocăreala antiromânească şi mongoloidă, trebuiau încărcaţi în dube şi aruncaţi într-o groapă de gunoi de dincolo de Borş... AFARĂ, AFARĂ !!!!
Postat 16 Iulie 2013, 19:46 de Pistike
Cand iubesti nu conteaza nici sexul, nici varsta, nici gradul de rudenie
Poate papagalu isi iubeste sincer cumnata.Poate chiar si nevasta. Are inima mare. Citeam zilele trecute ca unul tot de al lor isi iubea sincert toate cele trei fete si uneia chiar i-a facut un copil. Nu de mult un viceprimar (barbat) al lor a fost ucis de iubitul sau (tot parbat). Neam cu sentimente multe si adanci, ba chiar pro funde.
Postat 16 Iulie 2013, 18:54 de Cupidon
Asa da
Dar de ce nu vedeti partea buna a lucrurilor??? Luati-va gatul intre voi...ca nu va deranjeaza nimeni....hahahahaha
Postat 16 Iulie 2013, 17:42 de Eu
poate vrea sa se bage sarkozi asta pe fir
sora lu' nevasta-sa ?? poate ca vrea sa o /gadile/ el si daca n-avea bicicleta... altfel cum ?
Postat 16 Iulie 2013, 17:27 de ce adunatura...
ce sa astepti de la niste imbecili ?
atat ii duce capul (sec).
Postat 16 Iulie 2013, 17:23 de lepre udemeriste@
s-a vedem cum functioneaza legea Big brother
Lege stocare date ... nr. 82/2012 a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 406 din 18 iunie 2012. Legea se va aplica atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, iar potrivit acesteia, vor fi stocate date privind sursa si destinatia unei comunicari, fie ca este vorba de un apel telefonic, e-mail sau sms, precum si date privind data, ora si durata respectivei comunicari. De asemenea, vor fi stocate datele necesare pentru identificarea tipului de comunicare, a echipamentului de comunicatie al utilizatorului, precum si date pentru identificarea locatiei echipamentului de comunicatii mobile. Aceste informatii se pastreaza timp de 6 luni de la data efectuarii comunicarii, urmand ca la finalul acestei perioade sa fie distruse ireversibil.
Postat 16 Iulie 2013, 17:22 de 0101110
eu nu as permite intrarea unui membru in partid fara sa dea teste
ma kaxxx pe ea fundatie si partid daca am parte de infractori fara minte, eu nu as permite intrarea unui membru in partid fara sa dea examen din codul PENAL , CODUL MUNCII, Constitutia Romaniei , mai bine nu exista PARTIDUL !
Postat 16 Iulie 2013, 15:48 de mucles
ce va invata in PARTID cum sunteti tari IN KUUR nu in MINTE ?
mucles fraierilor ca nici un om nu are IMUNITATE la codul PENAL :)))))) ha, ha, ha,.ha, ha, ha, ha, ha, ha, ce va invata in PARTID cum sunteti tari IN KUUR nu in MINTE ?
Postat 16 Iulie 2013, 15:46 de mucles
@petru
Mai petrule ce vorbesti baiatule? Esti prost care nu e problema daca esti roman. Sarkozi *****
Postat 16 Iulie 2013, 15:10 de io
Stiulete
"Nu îmi vine să cred că omul ăsta reprezintă orădenii!", gresit, stiuletele va reprezinta pe voi pe unguri. Parca era vorba ca "fomelele" voastre nu au voie la babardeala cu romanii, daca nici cu ungurii.... si ele saracele au un dor si-o pofta, sa incerce cu romii poate asa stiuletele va fi multumit. "Mă simt ameninţat, pentru că e un politician plin de bani şi ar putea face orice", aici graiesti adevarat, dar sa incerce prima data cu funie si sapun sau pot incerca politicianul si artista o prestatie pe centura la concurenta. Nu va mai mirati, asta ii starea lui naturala, este cevacaracteristic voua, minoritatea maghiara. Atentie stiulete a inceput sezonul la sinucideri, alta caracteristica a voastra. Succes.
Postat 16 Iulie 2013, 13:59 de petru
sal
om mai rau ca si Sarkozi nu am vazut...
Postat 16 Iulie 2013, 13:45 de ala
dati ne si mesajele lui BOLOJAN, cine va OPRESTE, SRI !
dati ne si mesajele lui BOLOJAN, cine va OPRESTE, SRI !!! "ala" cum credeti ca VORBESTE/scrie :))) lasati ne cu BLOGURI de PACALICI , cu KKKUURUL ?!! Dati ne mesajele celor din SRI sa vedeti ce fac aia :))))) , nu va obositi ca oricum nu ne mai imresioneaza cu fapte "bune " care ajung PENALE !
Postat 16 Iulie 2013, 13:18 de :)))))
Minciuna
Eram acolo, e adevarat ca Sarkozy a zis, daca n-o sa lase in pace pe nevasta sa, atunci o sa cheme politia...atat
Postat 16 Iulie 2013, 13:11 de Om
doi prosti
consilierul ala e un cretin si un instigator ieftin, prost ca noapte. da' nici cu fero nu mi-e rusine. un 'telectual rasat al teraselor si al meditatiei concupiscente...
Postat 16 Iulie 2013, 13:11 de zsab gem
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON