URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Decembrie 2010, 08:12

Unicarm şi-a tras supermarket "la negru"

Unicarm şi-a tras supermarket "la negru" MASACRU VERDE. Pentru ca noul magazin Unicarm din Beiuş să aibă şi parcare, muncitorii au distrus spaţiul verde din faţa imobilului, dar şi pe cel din vecinătate, cu acceptul Primăriei, care susţine că zona nu era decât... teren viran
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De cele mai multe ori, afaceriştii mari au impresia că ţin lumea la picioare. Ca să-şi atingă scopul, îşi permit să ignore legea şi adesea găsesc şi autorităţi care să le ţină hangul.

Cu sprijinul Primăriei Beiuş, firma sătmăreană Unicarm şi-a construit în centrul orăşelului un magazin, în primă fază fără autorizaţie de construcţie, iar apoi cu una obţinută pe genunchi. Adică fără aviz de mediu şi fără acordul vecinilor, elementare în asemenea situaţii. Asta, doar pentru ca magazinul să fie inugurat de Miculaş...

Vecini noi

De la începutul lunii noiembrie, numeroase instituţii publice sunt asaltate de reclamaţiile unei beiuşence, nemulţumite că lângă casa ei s-a construit o ditamai clădirea ce-i părea de la bun început în neregulă. Cum nimeni nu i-a cerut vreodată acordul şi văzând şi că noul magazin Unicarm, specializat în desfacerea preparatelor din carne, lactate şi panificaţie, distruge tot spaţiul verde din jur, Eufemia Popoviciu a alertat autorităţile abilitate, de la Inspectoratul în Construcţii şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, până la Primăria şi Poliţia Beiuş.

Spera că demersurile ei vor opri construcţia pe care nici ea, nici vecinii nu o vor lângă casele lor. "Această hală, că nu poate fi numită altfel, are înălţimea de zece metri. Îmi umbreşte grădina, căci după ora trei a amiezii nu mai am soare deloc", se plânge femeia, de profesie contabilă.

Masacru

În urma sesizărilor, autorităţile s-au pus pe investigat. Aşa a ieşit la iveală că Unicarm nici măcar nu avea, la o lună de la demararea lucrărilor, autorizaţie de construcţie din partea Primăriei Beiuş. "Pe 29 octombrie am oprit lucrările din acest motiv", spune Gheorghe Husăsan, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Bihor. Abia după ce ITSC a intrat pe fir, Primăria a amendat Unicarm cu 2.000 de lei pentru lucrările neautorizate, de parcă până atunci niciun funcţionar nu vedea că la 200 de metri de Primărie creştea ditamai clădirea!

Unicarm şi-a achitat amenda şi a început demersurile pentru obţinerea autorizaţiei, act primit neaşteptat de rapid, pe 12 noiembrie. Apoi, muncitorii şi-au continuat treaba, iar după ce au ridicat magazinul, s-au năpustit asupra împrejurimilor. Eufemia Popoviciu avea în faţa casei iarbă, gard viu şi nişte copaci. Într-o bună zi, toate au dispărut. "Masacru!", acuză femeia. "Au distrus spaţiul verde din faţa casei ca să-şi facă parcare la magazin". Muncitorii nu i-au lăsat femeii nici măcar un trotuar pe care să poată intra în propria curte fără să treacă prin noroaiele săpate de buldozere. "Cu maşina nici nu se mai pune problema să am acces".

Construit ilegal

Şi Garda de Mediu Bihor s-a dus în inspecţie, joia trecută. Dacă de spaţiul verde distrus n-au avut ce să spună, pentru că în evidenţele Primăriei zona apare ca "teren viran", comisarii au avut o surpriză când au cerut autorizaţia de mediu ce trebuia emisă de Agenţia pentru Protecţia Mediului. Act obligatoriu, fără de care nu putea fi eliberată nici autorizaţia de construcţie. Ei bine, el lipseşte cu desăvârşire!

07 Manuela Moldovan.jpg"Societatea a depus la APM în noiembrie cererea pentru acordul de mediu. După ce am verificat actele, am mers în teren să facem studiul de impact de mediu. Acolo am constatat că lucrarea e deja ridicată, deci n-am mai avut cum să stabilim impactul de mediu", explică Manuela Moldovan (foto), consilier la Serviciul Reglementări al APM Bihor.

Drept urmare, instituţia n-a putut decât să respingă solicitarea Unicarm. "Acesta e finalul din punct de vedere al APM. Am dat o decizie nefavorabilă societăţii, care nu va mai avea, pe lege, cum să obţină acord de mediu", precizează Moldovan. Specialistul spune că Unicarm va putea, în continuare, cere acordul de mediu pentru funcţionare, dar acest lucru nu va schimba cu nimic ilegalitatea iniţială. Practic, chiar dacă magazinul va putea funcţiona legal, nu va fi niciodată considerat ca fiind construit legal!

Amendaţi şi de Gardă

Deşi certificatul de urbanism pe care Unicarm îl are de la Primărie prevede în mod expres necesitatea acordului de mediu, firma nu-l va putea obţine. Ceea ce înseamnă că autorizaţia de construcţie a fost eliberată abuziv şi nelegal. "Am solicitat Unicarm să ne trimită acordul de mediu, dacă îl are. Dacă nu ne pot prezenta acest acord, societatea va fi amendată", explică şeful Gărzii de Mediu Bihor, Călin Mocan, care spune că, de data aceasta, amenda se ridică la 30.000 de lei.

Culmea e însă că acest mod de lucru e un obicei pentru Unicarm. Şi magazinele amenajate în Oradea au fost la început pe lângă lege. "În Oradea firma nu a construit, ci doar a amenajat. Însă a procedat la fel: a început lucrările şi abia apoi a obţinut actele", spune şeful ITSC. De fiecare dată, firma a fost amendată şi de fiecare dată a plătit, cuminte, amenzile. Însă niciodată până acum nu a fost prinsă cu autorizaţii eliberate abuziv.

La decizia judecătorilor

Chiar dacă Unicarm va plăti amenda, asta nu va face ca magazinul să fie legal construit. "În această săptămână vom face un nou control", spune Husăsan. După ce şi inspectorii în construcţii se vor convinge că autorizaţia dată de Primăria Beiuş e ilegală, aceasta va fi somată prin justiţie să anuleze actul. "În instanţă se hotărăşte şi ce se întâmplă mai departe. Judecătorul poate decide să funcţioneze în continuare fără acord de mediu sau să închidă magazinul", spune şeful ITSC Bihor.

Primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, afirmă însă că autorizaţia dată de subalternii lui e perfect legală. "Acordul de mediu se va obţine la finalul lucrărilor, nu e necesar ca acesta să fie obţinut de la început", susţine edilul, convins că are dreptate. Cât despre spaţiile verzi distruse, Domocoş asigură că firma le va reface, ba chiar mai frumos decât înainte.

Nici reprezentanţii Unicarm nu par îngrijoraţi de situaţie. "Din câte ştiu, actele sunt la zi, altfel n-am inaugura magazinul pe 6 decembrie", susţine Viorel Bene, director comercial în cadrul societăţii, intrigat că reporterul insistă cu întrebările legate de autorizaţia de construcţie. "Dumneavoastră ar trebui să susţineţi dezvoltarea afacerilor în oraşele mici, nu să o frânaţi!", a reproşat directorul.

Mai rămâne de văzut dacă şi autorităţile locale sunt de aceeaşi părere, că - indiferent dacă legal sau nu - important e să meargă afacerile. Altfel spus, să iasă banu'!


ÎN COLIMATOR
Oraşul şi scandalul

07 Vasile Lucut.jpgFirma Unicarm, patronată de sătmăreanul Vasile Lucuţ (foto), a fost implicată de-a lungul anilor în nenumărate scandaluri. De altfel, cam prin fiecare oraş pe unde a ajuns a făcut un pocinog de-a ajuns în atenţia opiniei publice. După ce a intrat pe piaţa din Cluj, Unicarm a fost reclamată la Consiliul Concurenţei pentru ameninţări făcute altor firme de profil, iar magazinul din Gura Humorului a fost închis în urmă cu o lună şi jumătate, la doar câteva zile de la deschidere, tocmai din lipsa autorizaţiilor.

La Dorna, anul trecut, un control sanitar-veterinar a descoperit în supermarketul local sute de kilograme de mărfuri expirate sau alterate, fără acte de provenienţă şi depozitate în spaţii insalubre. La Borşa, în 2007, Unicarm a stârnit nemulţumirea autorităţilor pentru că la inaugurarea magazinului a aruncat salamuri dintr-un camion în mulţimea bulucită în jur. În toamna acestui an, Unicarm a început şi să fie cercetată de Oficiul European de Luptă Antifraudă, pentru nereguli cu fonduri europene.

Controversatul patron Vasile Lucuţ este cunoscut pentru extravaganţa sa, organizând în 2006 nunta fiicei sale cu mii de invitaţi şi zeci de manelişti. Lucuţ are şi un "contra-fan-club", care pe internet postează zeci de mesaje în care îl numeşte "creatorul de cancer", pe motiv că mezelurile Unicarm ar conţine aditivi toxici.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Dar Oradea?
Si de cel din Oradea, ce spuneti, ar fi bine sa ma angajez acolo?
Postat 22 Septembrie 2012, 16:11 de Ioana
nostradamus si ion
hei tu nostradamus as vrea sa stiu cine te a informat de miliardul primit de d na popoviciu frate?nu iti doresc in urma acestei minciuni decat un miliard de negi sa ti creasca pe mandria ta fraierule
Postat 05 Septembrie 2012, 21:48 de una
CONCURENTA?
LUPTA (COMCURENTA) UNICARM-PENNY"S (????)MARKET ( sau inter USL : A.DOMOCOS- S.odobasianu -primari beiusului care au'NaSIT"-inaugurat-AJUTAT.. CELE 2 HIPERMARCHETURIVECINE -SEPARATE BDE UN...gard!!) pT. BEIUSENI CONCURENTA LOR A FOST BENEFICA!!!
Postat 05 Septembrie 2012, 08:08 de ANONIM OARECARE
CONCURENTA?
LUPTA (COMCURENTA) UNICARM-PENNY"S (????)MARKET ( sau inter USL : A.DOMOCOS- S.odobasianu -primari beiusului care au'NaSIT"-inaugurat-AJUTAT.. CELE 2 HIPERMARCHETURIVECINE -SEPARATE BDE UN...gard!!) pT. BEIUSENI CONCURENTA LOR A FOST BENEFICA!!!
Postat 05 Septembrie 2012, 08:07 de ANONIM OARECARE
unicarm din culise
In plus orele de lucru nu sunt respectate niciodata adica daca tura se termina in mod normal la 15 30 de obicei se pleaca la ora 16 00 sau si mai tarziu, statul suplimentar la serviciu e ceva normal si bineinteles se presteaza pe gratis. In mod normal orice angajat are dreptul la un anumit nr de zile libere pe luna, dar e periculos sa le ceri. Una dintre colege a facut aceasta greseala. Sefa i a dat liber dar dupa ce fata a plecat a inceput sa strige ca e o mincinoasa, ca nu trebuia angajata, ca patroana sa isi f*** angajatii etc. A, daca esti norocos si nimeresti in tura de dupa masa esti ,,recompensat\" la sfarsitul turei cu asa zisele ,,pachete\" adica ti se dau niste mezeluri al caror aspect si miros iti intoarce pur si simplu stomacul pe dos. De altfel, majoritatea angajatilor nici nu le consuma. Se fac si anumite smecherii cu produsele. De exemplu este o practica obisnuita ca angajatii sa lipeasca ambalajele deteriorate cu scotch sau daca apar produse expirate si termenul de valabilitate nu e tiparit direct pe punga ci pe o eticheta, se da jos eticheta si se pune un alt termen :O e adevarat ca acest lucru se face pe produse ,,nepericuloase\".
Postat 22 August 2012, 10:14 de Anonim
unicarm din culise
produselor dar la un raion mare iti ia o zi intreaga sa te ocupi numai de acest lucru ori asta nu iti poti permite ptr ca trebuie sa pui si marfa pe raft sa ajuti clientii etc. ) dar nu am putut intelege in niciun fel rautatea si nesimtirea unei ANUMITE sefe de magazin. Vorbea cu noi ca si cum am fi fost ultimii oameni fara sa aiba niciun motiv, striga si dracuia tot timpul. Intr-o zi pe la ora 1, o colega a vrut sa mearga sa manance (probabil ptr prima oara in acea zi ptr ca daca trebuie sa ajungi dimineata la 7 fara un sfert la serviciu nu mai apuci sa mananci acasa) si ,,doamna\" sefa a intors-o din drum si i-a spus ca nu are voie sa mearga sa manance pana cand nu isi termina treaba. Alta data doua colege se pregateau sa plece acasa, erau gata imbracate, si nu stiu cum i s a nazarit ei ca unul dintre angajati nu a afisat toate promotiile asa ca le a intors din drum si le a spus razand ca trebuie sa faca ele treaba angajatului respectiv. (va dati seama cum iti pica asta dupa ce stai 8 ore in picioare, in frig, mananci o singura data, ti se usuca gatul de la aerul conditionat, esti urmarit chiar si cand mergi la toaleta ca nu cumva sa pierzi vremea etc. )
Postat 22 August 2012, 09:13 de Anonim
unicarm din culise
Sunt de acord in totalitate cu ce s-a spus in primul comentariu. Am avut si eu ghinionul de a ma angaja la un Unicarm din Cluj Napoca. Intr adevar conditiile de munca sunt sub orice critica. Din cate am observat ei merg pe principiul de a avea cat mai putini angajati ...dar vai de soarta lor :)). Poti intelege multe lucruri: programul de lucru (la noi erau turele de la 7 la 15 30 respectiv de la 13 30 la 22 00 de luni pana sambata si de la 7 30 la 18 00 duminica), conditiile de lucru (e un frig permanent de la aerul conditionat; mai ales vara pe canicula cand ieseai afara la amiaza de la serviciu pur si simplu te apuca ameteala din cauza diferentei mari dintre temperatura din magazin si cea de afara. chiar si unii clienti se plangeau de acest lucru... ti se ia telefonul mobil, portofelul, timp de opt ore nu ai voie sa stai jos, astfel incat in primele zile de lucru te dor picioarele de abia mai poti umbla, in plus, daca ti se intampla sa iti expire marfa pe raion esti bun de plata, o angajata de acolo a trebuit sa plateasca 4 milioane adica jumatate din salariu penalizare ptr marfa expirata. Stiu ca este normal ca in orice magazin sa se verifice termenul de valabilitate al
Postat 22 August 2012, 08:42 de Anonim
probleme grave la unicarm
SE TRAGE UN SEMN MARE DE ALARMA!!!CINE ISI CAUTA DE MUNCA SA FACA ORICE ALTCEVA,SA MEARGA ORIUNDE ALTUNDEVA DECAT LA FIRMA UNICARM.AICI TE MUNCESC ASTIA DE TE RUPI,BANII ITI INTARZIE,ITI IAU DIN BANI,SI DE SARBATORI E JALE MARE.SI ANUME.PLUS CA STA-I ORE SUPLIMENTARE,ACELE ORE NU ITI SUNT PLATITE,TE SACAIE SI TE PUN EXAGERAT DE MULT LA MUNCA,SE COMANDA MULTA MARFA INUTILA LA MULTE MAGAZINE DIN TARA,MULTE DIN ELE FIIND DE NON-CALITATE!PLUS CONDITIILE SUNT EXAGERATE!TE TIN IN FRIG SI IN CURENT!IN AER CONDITIONAT,FIE VARA,FIE IARNA TOT UNA E LA CE-I DE LA UNICARM.SINCER EU NU STIU CINE,SI CE CONDUCERE E ASTA CARE INDRAZNESTE,SI CULMEA II CHIAR REUSESTE SA ISI BATA JOC DE ATATIA OAMENI,NEPLATINDU-LE ORELE SUPLIMENTARE,MICSORANDULE ORELE DE PROGRAM,ASTA TOT CA SA SE AJUNGA LA UN VENIT LUNAR SI MAI SCAZUT,PLUS DE ASTA DE SEFII DE MAGAZIN CE SA MAI SPUI.EXCROCI IN MASA!!!TE FORTEAZA INTR-UN FEL SAU ALTUL SA AJUNGI SA DEMISIONEZI,SE POARTA CU TINE,CU TOT PERSONALUL CA SI CUM AM FII ULTIMII OAMENI,ASTA NU INSEAMNA CA DACA ELE CA SI SEFE,SAU EI CA SI SEFI AU MAI MULTA EXPERIENTA SA NE PUNA LA ZID.MARE ATENTIE EVITA-TI TOATE UNICARMURILE DIN CLUJ,ATAT CA SI CLIENTI,CAT SI CA POSIBILI ANGAJA
Postat 16 Ianuarie 2012, 23:38 de Miruna
concedieri
intrebati si despre concedieri !!! Daca nu vrei sa pleci de buna voie atunci te obliga sa semnezi propria demisia
Postat 07 Septembrie 2011, 12:38 de zxy
atentie la unicarm
am facut toxiinfectie de la niste mezeluri iar painea avea mizerii prin ea.la unicarmul din cluj.
Postat 30 August 2011, 11:39 de Bogdy
Unicarm e un cacat
Feriti-va de Unicarmul din Cluj .stiti ce am vazut multe produse lactate expirate si de la o prajitura am facut o toxiinfectie alimentara oribila.era sa mor am ajuns la spital am fost internat 2 saptamani.lucrurile oricum clar ca nu vor ramane asa .asa ca domnule vasile luput sau cum drq te cheama ai dat de dracu.veti da faliment am pus aceste comentaruii pe toate siteurile voastre .O zi buna !
Postat 30 August 2011, 11:37 de Gabriel
Unicarm e un cacat
a
Postat 30 August 2011, 11:33 de Gabriel
mafia
Vasile Lucuţ un porc numa bun de taiat hotul numaru unu
Postat 07 August 2011, 15:35 de igneaeugen
Angajati!
In primul rand, dupa ce ca lucrezi la deschidere de la 07 la 23 timp de o saptamana, a 2 a saptamana 10 ore pe zi, 1 singura duminica libera. Nu ai voie sa stai jos, nu ai voie cu telefon, bani la tine, nu ai voie sa faci nimic. NU TE ANGAJA LA EI CA TE DISTRUGI!
Postat 12 Mai 2011, 19:54 de x
Pt domnisoara Eufemia Popoviciu
nostradamus vezi ca nu e baba ca nu e marita e domnisoara si se mandreste ca e domnisoara =)) Eufemia Popoviciu =)) contabila la ghioana
Postat 20 Decembrie 2010, 19:35 de marian
ANGAJATI
1--Atentie ANGAJATI---nu sunteti inregistrati in cadrul muncii+normal ca nu vi-s platite darile catre stat (CAS, somaj...) 2--ORE SUPLIMENTARE ilegale+++platite la negru...cu mult sub pretul cuvenit 3--Nu va angajati la ei...doar daca nu aveti ce face...si cautati-va rapid alt loc de munca 4--unele produse de a lor (de ex. pateul vegetal de ciuperci) face parte din programul \'\'codex alimentarius\'\' - cautati pe net si veti gasi destule informatii legate de \'\'codex alimentarius\'\'
Postat 17 Decembrie 2010, 12:12 de gabi
hotilor
FRATILOR NU VA BATETI JOC DE NOI CONSUMATORII , GANDITI-VA LA CEI MICI CARE CONSUMA LACTATE BRANZETURI, CRENVUSTI ASA ZISA CARNE INJECTATA...... SUNT MAMA SI SUNT DE-A DREPTUL DISPERATA LA CEEA CE AM CITIT PE SAITURILE DV. DACA ESTE ASA GANDITI-VA CA EXISTA UN DUMNEZEU CARE O SA VA PLATEASCA . CE SA MAI POVESTIM DESPRE ANGAJATII CARE SE IMPART IN 2 CATEGORII SUPER DE TREABA SI FFFF. NESIMTITI SI AROGANTI. DE PE NOI VA FACETI SALARII NESIMTITILOR......
Postat 10 Decembrie 2010, 18:18 de ANGELICA MIHALI
ratati
Dragi Beiuseni, Acest om, Domocos nu are pe langa el in primarie numai puscariasi si curve. mi-e rusine de ce spun dar asta e adevarul si-l vedem noi in fiecare zi cum se plimba cu masinile primariei toti vagabonzi si curvele din beius.La Unicarm ce sa mai spun, Spaga a fost mare pentru Domo si conditia sa-si bage el curvele in servici, e strigator la cer ce face acest ratat pentru noi....
Postat 09 Decembrie 2010, 20:59 de indrei
Beiuseanul
Ce cretin patronu! cand am vazut ce declaratie, "sa se bucure fratii Micula de marketu UNICARM"? BHA NEBUNULEEE AI FACUT 20 DE LOCURI DE MUNCA SI GATA TE BATI CU CARAMIDA IN PIEPT? jenant...sincer, dai spaga la primaria Beius pentru acte nu intrebi pe niciun vecin sau altcineva? ARTICOLUL ESTE BLAND, IN TOATA TARA UNICARM A FACUT ASA NUMA TEPE, PRODUSE CHIMICE CE VORBITI NUMA DE MICULA? DA ASTA CUM II?
Postat 09 Decembrie 2010, 00:43 de Steianus
n-au facut publicitate cu ziarul vostru
Ma gandesc ca articolul n-ar fi aparut daca faceua macar o mica publicitate in ziarul vostru.
Postat 08 Decembrie 2010, 19:20 de alex
Beiuseanul
1.Cate locuri de munca s-a creat si cat de platite sunt? 2.De ce primaria Beius nu ajuta pe toti micii intreprinzatori? 3.Un simplu search pe google, cine vrea sa dea vede clar ca UNICARM este o firma controversata? 4.De ce primarul vrea sa faca cetatean de onoare un om care chiar nu merita atita...patronul UNICARM? 5.intrebarile pot continua...dar nu va raspunde DOMOCOS 6.De ce s-a bagat DOMOCOS la angajari?Chiar atita sa mearga tupeul jegos a lui...
Postat 08 Decembrie 2010, 18:34 de www
Beiusul se ridica
Baba aia care a facut scandal a obtinut ce-a vrut, adica 1 miliard de lei, ca de asta s-a agitat atata...spatiul ala chiar era un teren viran, si s-a facut o parcare care arata bine, cum s-a facut si in fata la Penny, Piata Maria...cand s-a masacrat totul in fata la clubul de manele a lui Borza , n-a zis nimeni nimic, dar cand avem o investitie noua in Beius, trebuie sa-i dam in cap...toate investitiile au fost facute pentru beiuseni....mergeti sa vedeti cat de curate sunt malurile Crisului, unde bunii beiuseni ecologi isi arunca toate mizeriile, fara sa le pese de spatii verzi....
Postat 08 Decembrie 2010, 17:23 de Nostradamus
Beius
Articolul este prea bland, am vazut cealalta parte a presei locale, care a laudat investitia PE BANI.Intr-un oras in care SUNT MIII DE SOMERI DE PRIMARIA SI PRIMARUL INCURAJEAZA ATIT COMERCIANTI! In Beius industria este la pamant, angajarile la UNICARM le-a facut DOMOCOS! DOMOCOS AR TREBUI SA INCURAJEZE MICILE FIRME NU NUMAI INVESTITIILE GEN PENNY, UNICARM,... ESTE STRIGATOR LA CER CE FACE DOMOCOS!
Postat 08 Decembrie 2010, 10:17 de Anonim
rusine bihoreanul
rusine sa va fie. unicarm e o firma importanta si v-ati gasit voi sa o puneti la ziar pe ciudata aia care de fapt vrea niste bani si nimic altceva. nu i s-a incalcat proprietatea defel, si pun pariu ca pentru acea zona e prevazuta posibilitatea unei asemenea cladiri. asa ca, lasat afacerile sa mearga. incurajati si voi toti taranii precum cei ce au blocat constructia unor drumuri luni de zile doar ca acestea treceau prin coltul terenului lor. si e vorba ca vor hapsanii bani si nimic altceva, ii doare-n cot de mediu si alte asemenea
Postat 08 Decembrie 2010, 09:29 de ion
ilegal
sa facut mare valva cand s-a pus statuia in parcul bratianu de catre UDMR,articole peste articole ca cum se poate ,ca UDMR face tot ce vrea in acest oras ,acum unde nu este picior de udemerist cum se poate construi un ditamai supermarket in milocul urbei nimeni nu a vazut ,unde au fost acesti mari aparatori ai legii care au infierat cu mult zel acea constructie de statuie
Postat 08 Decembrie 2010, 09:11 de karton
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON