URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Rectorul-pedeapsă: De dragul nevestei şi al "sorboneilor", Antal i-a declarat război primarului Bolojan

Rectorul-pedeapsă: De dragul nevestei şi al "sorboneilor", Antal i-a declarat război primarului Bolojan UN „UNCHI” MAI MIC. Deşi la începutul mandatului se înfăţişa ca un reformator dornic s-o rupă cu trecutul infam al „Sorbonicii”, rectorul Cornel Antal nu numai că n-a reuşit, dar se pare că nici n-a încercat. Ba, dimpotrivă, de o vreme a devenit noul tătuc al „sorboneilor”, pe care îi apără dincolo de limitele legalităţii şi ale bunului simţ
Rectorul-pedeapsă: De dragul nevestei şi al "sorboneilor", Antal i-a declarat război primarului Bolojan "DRAGĂ DOMNULE RECTOR". Fosta şefă a Maternităţii, Liana Antal (stânga), s-a plâns propriului soţ, rectorul Cornel Antal (dreapta), de "umilinţele" la care a fost supusă după schimbarea din funcţie. Într-un memoriu trimis anul trecut "domnului rector", Liana Antal îi pretindea soţului "să intervină" la primar, ca acesta să-l oblige pe managerul Gavril Grebenişan să-şi ceară scuze fiindcă impusese medicilor cu titluri academice aceleaşi reguli ca pentru doctorii de rând
Rectorul-pedeapsă: De dragul nevestei şi al "sorboneilor", Antal i-a declarat război primarului Bolojan "ETICĂ" AMORALĂ. Primarul Ilie Bolojan (dreapta) se declară revoltat că managerul Gavril Grebenişan (stânga) a fost judecat la Universitate pentru activitatea din Maternitate. "Unii universitari au mentalitatea comunistă "dai în mine, dai în fabrici şi uzine". Dacă tu constaţi că unul de-al lor e prost, leneş sau şpăgar, imediat te acuză că lezezi prestigiul Universităţii", spune Bolojan
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şefii Universităţii nu vor să renunţe la controlul asupra spitalelor orădene, şi în special asupra Maternităţii, cel mai bănos dintre toate, nici după ce conducerea acestora a intrat în sarcina Primăriei.

Confruntaţi cu pericolul de a-şi pierde privilegiile, "sorboneii" s-au coalizat încă de anul trecut împotriva managerului pus de primar. Eforturile le-au fost încununate săptămâna trecută, când Gavril Grebenişan, el însuşi conferenţiar la Facultatea de Inginerie, a fost sancţionat de Comisia de Etică a Universităţii cu avertisment scris. O pedeapsă menită să-l pună cu botul pe labe şi, mai ales, să dea o lecţie celor care pe viitor ar mai îndrăzni să tulbure legile nescrise ale "Sorbonicii".

Evenimentul n-a rămas totuşi fără consecinţe, iar războiul dintre Universitate şi municipalitate continuă chiar mai abitir. Socotindu-se victima unui linşaj şi acuzând că semnăturile unor reclamanţi au fost obţinute prin şantaj, Grebenişan anunţă că va face contestaţie, iar pe rectorul Cornel Antal îl va da în judecată, pentru abuz în funcţie. Nici Primăria nu acceptă înfrângerea, Ilie Bolojan anunţând că "schimbă foaia" cu Universitatea chiar de luna viitoare.

Execuţie cu public

Rectorul Cornel Antal şi preşedintele Comisiei de Etică, lectorul Ionel Cioară, au apărut săptămâna trecută în faţa jurnaliştilor pentru a anunţa cu satisfacţie că un cadru didactic a fost sancţionat. Au oferit inclusiv raportul în baza căruia Comisia luase decizia, iar Senatul o aprobase cu un vot contra şi opt abţineri. O transparenţă fără precedent, căci niciodată Universitatea n-a mai făcut public un asemenea raport şi nu a divulgat nici măcar numele cadrelor care mai fuseseră investigate în trecut.

Motivul neobişnuitei bucurii? Faptul că cel "răpus" era conferenţiarul Gavril Grebenişan, numit manager la Maternitate în locul soţiei rectorului, Liana Antal, vinovat că a cerut "sorboneilor" să respecte regulile, începând de la punctualitatea la locul de muncă până la îndeplinirea sarcinilor din fişa postului. Pretenţii normale, dar care i-au revoltat pe universitari, convinşi că ei trebuie evaluaţi nu după muncă, ci recunoscuţi după titluri.

Bolojan, "sponsorul"!

Comisia l-a pedepsit pe Grebenişan pentru "lipsă de loialitate" faţă de Universitate, după ce împotriva acestuia au depus un memoriu 13 cadre didactice din Maternitate.

04 Ionel Cioara.jpgPreşedintele Comisiei, Ionel Cioară (foto) a enumerat păcatele managerului, vinovat că a împiedicat "desfăşurarea activităţii de învăţământ" prin "confiscarea" unei imprimante ce aparţinea unor cadre didactice. Grebenişan ar fi greşit şi pentru că afişase în spital note interne prin care înştiinţa că patru medici universitari nu mai puteau desfăşura activităţi medicale, ci doar didactice: Alin Bodog, Liviu Lenghel, Monica Vereş şi Maria Nicoară. "Comisia a considerat că aceste informaţii nu trebuiau afişate", a spus Cioară, invocând Codul Etic, conform căruia "membrii comunităţii academice vor promova prestigiul instituţiei şi nu vor întreprinde acţiuni care ar putea prejudicia imaginea sau interesele acesteia".

La final, involuntar sau voit, lectorul a arătat însă că nu Grebenişan era ţinta, ci primarul Ilie Bolojan, care îl pusese în funcţie. "Domnul primar a venit la Comisie şi l-a susţinut în calitate oarecum de sponsor al domnului Grebenişan", a spus Cioară, sugerând astfel că managerul era un simplu pion însărcinat de Bolojan să distrugă, nu se ştie de ce, Universitatea.

Poliţe plătite

Reclamaţia care a provocat sancţionarea lui Grebenişan este a opta depusă împotriva sa de clanul "sorboneilor". Prima a fost înregistrată în septembrie de şapte universitari (Doru Crăiuţ, Liana Antal, Pop Tiberiu, Mocuţa Diana, Aur Cristina, Laczicko Sidonia şi Veres Monica) care cereau ca "în cadrul unei întâlniri cu toţi medicii, managerul să-şi ceară scuze pentru prejudiciul de imagine creat Facultăţii de Medicină şi Universităţii"! Asta fără a spune în ce anume consta pretinsul prejudiciu...

Pe 3 decembrie, altă jalbă era trimisă Ministerului Sănătăţii, Primăriei, decanului Facultăţii şi rectorului Universităţii, chiar de nevasta celui din urmă, Liana Antal. Rămasă şefă a secţiei OB I, femeia pretindea includerea sălii de naşteri în structura propriei secţii, chiar dacă pe vremea când ea conducea Maternitatea blocul de naşteri era tot în responsabilitatea directorului medical, ca acum.

Imediat după reclamaţie, Antal a intrat în concediu de odihnă, prelungit apoi medical. Cu un diagnostic de la spitalul privat Pelican, Antal a pretins că avea o afecţiune gravă la genunchi, ceea ce n-a oprit-o să intre în spital sâmbăta şi duminica pentru a face operaţii. Apoi a dispărut până în primăvară, când a anunţat că are concediu fără salariu pentru a lucra 6 luni într-un spital din Ingolstadt (Germania), cu care Universitatea are un acord de colaborare.

04 Doru Craiut_1.jpgŞtafeta la Crăiuţ

Războiul contra conducerii Maternităţii n-a încetat, însă, stindardul fiind preluat de Doru Crăiuţ (foto), director până în 2001, când a fost schimbat pentru moartea a 22 de bebeluşi. Om al clanului Maghiar, prin care şi-a şi procurat gradele didatice şi un doctorat în rinichi, ginecologul i-a acuzat pe Bolojan şi Grebenişan de "crimă", susţinând că o femeie a fost mutilată, iar pruncul ei a murit deoarece sala de naşteri nu era în subordinea Lianei Antal. Ceea ce n-a spus e că pacienta, de fapt, fusese salvată de la o moarte sigură, după o ruptură de uter.

Ce-a urmat se ştie. Cum a demonstrat BIHOREANUL, Crăiuţ era el însuşi un "sorbonel" speriat că i-au fost descoperit grave carenţe profesionale şi chiar fapte de natură penală. Asta întrucât reţinuse pentru sine un laparoscop cumpărat cu 50.000 de euro de Universitate pentru Maternitate, după care, deşi fără competenţe în domeniu, s-a apucat să opereze cu el împreună cu Liana Antal şi cu Lacziko Sidonia. Tot el a testat medicamente pe paciente fără acordul lor şi fără a achita Maternităţii banii cuveniţi de la companiile farmaceutice.

În apărarea lui au sărit însă rectorul Cornel Antal şi decanul Gheorghe Bumbu, care au susţinut că "domnul profesor" obţinuse diplome în străinătate, uitând să le echivaleze în ţară, chit că nu era deloc aşa. Cert e că, în timp ce se ridica scut în jurul său, Crăiuţ a dispărut, la fel ca fosta manageriţă, într-un subit concediu de boală.

Primar la zid

"Sorboneii" au continuat conflictul şi în culise, dovadă fiind chiar plângerea finalizată cu sancţionarea lui Grebenişan, înregistrată pe 18 februarie. Rezolvarea dată pe marginea ei de Comisia de Etică, dincolo de derizoriul unor capete de acuzare, a fost revoltătoare, şi chiar modul în care au decurs audierile managerului, în 28 februarie şi pe 9 martie, denotă că acesta n-a fost judecat, ci executat.

Merită precizată şi componenţa Comisiei: lector Ionel Cioară, asistent Adrian Ban, profesor Gheorghe Oros, plus patru studenţi şi o secretară fără drept de vot, din partea Departamentului de Resurse Umane. "Când am auzit că vor să-l sancţioneze pe Grebenişan la Universitate pentru activitatea din Maternitate am decis să merg cu el la Comisie. În afara domnului doctor Oros, la început nici n-am deosebit care erau cadre didactice şi care studenţi", a mărturisit pentru BIHOREANUL primarul Ilie Bolojan, mirat că în Comisie erau anonimi trimişi "la înaintare". În plus, l-a izbit şi modul în care "sorboneii" se solidarizau între ei.

Primarul a încercat să explice că deciziile de la Maternitate nu le luase Grebenişan singur, ci cu ceilalţi membri ai Comitetului Director al spitalului, şi că nu era treaba Universităţii ce afişe, de pildă, sunt la Maternitate. Dar parcă vorbea cu pereţii. La un moment dat, în loc să discute strict faptele sesizate, preşedintele Cioară s-a apucat chiar să-l ia la rost pe Bolojan ba pentru relaţia PNL cu PSD, ba pentru promisiunile electorale. "Aţi spus în campanie că faceţi ordine în Primărie şi curăţenie în oraş. Nu ştiu cum e cu ordinea în Primărie, dar curăţenie în oraş eu văd că nu faceţi!", a zis Cioară, cu tupeu.

Judecată cu "căcat"

Dacă primarul a plecat dezamăgit, în schimb managerul Maternităţii s-a îndârjit şi mai tare. "Şi la prima audiere, şi la a doua, am atenţionat Comisia că îşi încălca propriul Regulament, fiindcă nu mi-a pus la dispoziţie sesizarea, deci habar nu aveam ce îmi imputa", spune Grebenişan. Cioară i-a răspuns întâi că nu i-o poate da fiindcă semnatarii vor să rămână anonimi, iar apoi pentru că nu a avut hârtie pentru copiator! "Am primit un exemplar abia în aprilie, după ce am declarat că nu voi mai răspunde decât în scris şi numai după ce voi afla, tot în scris, de ce eram acuzat", povesteşte Grebenişan.

Cel mai grav e, însă, că deşi managerul i-a informat că unele semnături pe reclamaţie fuseseră obţinute de Doru Crăiuţ prin şantaj, membrii Comisiei nici n-au vrut să ia în considerare detaliul ce trece dincolo de sfera "academismului", în cea a penalului. "Pur şi simplu parcă n-au auzit", a constatat Grebenişan.

Puse şi la dispoziţia BIHOREANULUI, dovezile confirmă că cel puţin doi medici au iscălit sub presiune, iar alţi patru au făcut-o din obedienţă, după ce în trecut mai pătimiseră din cauza lui Crăiuţ şi s-au învăţat minte. "În spital domnul profesor a dictat 15 ani şi, dacă nu facem ce ne cere, este rău. Patru colegi au mai greşit şi au fost trimişi în concedii fără salariu. Recunosc, am semnat de frică. Mă simt ca un căcat, ca să mă exprim academic!", a recunoscut unul din semnatarii reclamaţiei.

Bătaie pe posturi

În ce priveşte acuzaţiile, Grebenişan afirmă că autorii au "umflat" fapte mărunte (precum "confiscarea imprimantei", pe care a folosit-o temporar deoarece faxul spitalului se defectase), iar faptele cu adevărat grave le-au prezentat mincinos. În realitate, spune el, "sorboneii" au fost speriaţi că-şi pot pierde posturile, după ce astă-iarnă patru cadre universitare din opt, care nu aveau integrare clinică, nu au mai primit dreptul să desfăşoare activităţi medicale cu pacienţii, ci doar activităţi didactice cu studenţii.

"În 1990 erau 18 medici şi 5.500 de naşteri, acum avem 4.000 de naşteri şi 41 de medici. Pentru că nu sunt bani şi trebuie redus numărul, mi-au imputat că atunci când am luat decizia nu am avut criterii de selecţie şi că i-am dat afară pe cei patru fiindcă erau apropiaţi de fosta conducere. Nu-i adevărat. Am folosit un criteriu obiectiv de evaluare, aşa-numitul DRG (n.r. - Diagnosis Related Group), pe care îl avem de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, calculat în funcţie de numărul de pacienţi al fiecărui medic, de indicele de complexitate a cazurilor rezolvate şi de sumele plătite de CAS pentru fiecare pacient", explică Grebenişan. Astfel, conducerea Maternităţii a întocmit un clasament ce-a scos la iveală că sunt doctori care nu-şi merită nici salariile, codaşi fiind taman universitari ca Bodog, Crăiuţ, Pop Tiberiu şi Monica Vereş, care atrag lunar de la CAS sub 1.800 lei fiecare.

Contestaţie în justiţie

Chiar dacă între timp, la începutul acestei luni, Maternitatea a fost comasată cu Spitalul Judeţean, astfel încât pare că războiul şi-a pierdut miza, Grebenişan afirmă că va contesta sancţiunea şi, mai mult, că pe rectorul Cornel Antal îl va da în judecată personal, imediat ce pedeapsa îi va fi comunicată. "Nu pot ignora că el a instrumentat cazul şi că s-a implicat fiindcă are un interes personal, prin soţie", spune Grebenişan.

De altfel, acesta are şi alt motive să se simtă hărţuit: de când a fost numit manager, rectorul i-a verificat prezenţa la toate cursurile de la facultate, asta în timp ce Antal recunoştea public că pe universitarii parlamentari precum Petru Filip, Ioan Mang şi Sonia Drăghici nu i-a controlat niciodată dacă vin la ore.

Inclusiv în răspunsul scris către Comisie, Grebenişan a acuzat "conflictul de interese în care se găseşte rectorul Universităţii, prin imixtiunea în activitatea subsemnatului ca manager, prin imixtiunea Comisiei de Etică, prin favorizarea excesivă a soţiei şi a colegilor acesteia, inclusiv prin trafic de influenţă, cu scopul de a mă denigra, intimida şi hărţui".

Care pe care

Contactat de BIHOREANUL, rectorul afirmă că nu-i pasă de un eventual proces penal, deoarece membrii Comisiei de Etică nu-i sunt subordonaţi. "Să mă dea în judecată, e dreptul lui", spune rectorul, fără a se răbda totuşi să adauge că Grebenişan ar fi "dus cu capul": "Ăla e manager de spital, care stă dimineaţa să vadă la ce oră vin medicii?!".

În ce-l priveşte, întrebat ce efecte are sancţiunea împotriva lui Grebenişan, şeful Comisiei susţine că acesta "nu va mai putea beneficia de gradaţii de merit la salariu şi nu va mai putea să se încrie la concursuri". Cât timp, Cioară mărturiseşte, pur şi simplu, că nu ştie. "Regulamentul nu prevede o durată anume pentru consecinţele sancţiunii", spune el, admiţând că dacă, de pildă, conferenţiarul va dori să candideze anul viitor la funcţia de rector, "s-ar putea să nu poată!".

04 Florian Bodog_1.jpgPrimarul schimbă foaia

Coincidenţă sau nu, sancţiunea aplicată lui Grebenişan a fost anunţată abia după oficializarea comasării Maternităţii în cadrul Spitalului Judeţean. De atunci, în ambele unităţi e întreţinut zvonul că Primăria ar fi fost învinsă în confruntarea cu Universitatea. Ca atare, viitorul manager al "mega-spitalului" ar urma să fie Florian Bodog (foto), susţinut de PSD, fost director al Judeţeanului între 2009-2010, fratele ginecologului Alin Bodog (protejatul Lianei Antal), şi nu în ultimul rând prodecan al Facultăţii de Medicină.

Ce-i drept, însă, şi în cealaltă tabără se spune că primarul ar pregăti o numire-bombă la comanda Judeţeanului, şi anume a aceluiaşi Grebenişan. Motivul? Tocmai pentru a demonstra că nu cedează presiunii, că nu-şi abandonează oamenii şi, mai ales, că nu-şi schimbă politica privind spitalele. Întrebat de BIHOREANUL, Bolojan refuză categoric şi să confirme, şi să infirme oricare dintre ipoteze. "Pot declara doar că voi face o numire decentă, că va fi o persoană care să continue restructurarea spitalelor. O voi anunţa zilele acestea", spune sec primarul.

Ce poate arăta public Bolojan e, însă, că în mod cert relaţia cu Universitatea nu va mai fi cum a fost. Întrucât chiar luna viitoare trebuie înnoit contractul în baza căruia universitarii au dreptul să folosească spaţiile spitalelor, primarul vrea ca acesta să conţină obligaţii clare pentru medicii cu titluri universitare. "Am trimis deja o adresă Facultăţii de Medicină şi Universităţii pentru renegocierea unor clauze care din punctul nostru de vedere nu au fost respectate. Vrem ca de acum să ni se comunice numele cadrelor şi studenţilor care fac practică, orarul şi numele cadrelor care coordonează grupele de studii", spune primarul, anunţând pe ocolite că nu va tolera nicio abatere de la program, ceea ce poate fi o pierdere uriaşă pentru "sorboneii" obişnuiţi să vină la muncă pe ora 8 şi să plece la 12 pentru a face şi mai mulţi bani la cabinetele private.

La aşa intenţii, oare chiar au "sorboneii" motive să se bucure de izbândă ori să creadă că şef peste spitale va fi unul de-al lor?...


ETICĂ PE ALESE
Măsuri diferite

În timp ce Gavril Grebenişan a fost pus la punct de către Comisia de Etică pentru fapte ce nu ţin de Universitate, ci de Maternitate, aceeaşi comisie a evitat cu obstinaţie să se pronunţe asupra cazurilor în care imaginea şi prestigiul instituţiei au fost lezate din interiorul instituţiei de învăţământ. BIHOREANUL a furnizat în ultimii ani zeci de asemenea exemple, pe care, însă, de fiecare dată Comisia de Etică le-a ignorat din simplul motiv că încălcările Codului Etic erau făcute chiar de conducerea "sorboneilor".

Moraliştii "academici" nu au luat niciodată poziţie, de exemplu, faţă de umflarea cifrelor de şcolarizare de către fosta conducere, în frunte cu "Unchiul" Teodor Maghiar (deja condamnat în primă instanţă la 7 ani de închisoare) ori faţă de folosirea resurselor Universităţii în interese personale (baza didactică a Facultăţii de Mediu din Sântimbreu fiind transformată în teren de braconaj, iar cea din Sânmartin în parcare pentru TIR-urile firmei de transporturi a fostului rector Doru Maghiar).

De asemenea, Comisia de Etică nu s-a pronunţat niciodată în legătură cu angajările fără concursuri pe diverse posturi (în epoca Maghiar au ajuns pe posturi călduţe la Centrul de Geotermalism absolvenţi de Litere, Muzică şi chiar Filozofie, iar în epoca Antal a devenit preparator Monica Hercuţ, fostă directoare financiar-contabilă la Maternitate, prietenă a Lianei Antal). În fine, Comisia nu a analizat niciodată transformarea instituţiei în fabrică de diplome şi de doctorate obţinute prin plagiat sau pe pile.

De altfel, până şi rapoartele anuale ale Comisiei de Etică relevă că aceasta a şomat, încât în 2010 singura activitate a acesteia a fost înlocuirea unor membri, găsiţi vinovaţi de... inactivitate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
59 Comentarii
pedeapsa
ce pedeapsa poate fi astapt studenti ca la CE fata are cam atat ,nu degeaba se zvoneste ca nevastasa il agrea in garda pe alin bodoc
Postat 05 Iunie 2011, 23:33 de pedeapsa
ionel
un intelept odinioara pe un magar calatorea,dar vremurile-s schimbatoare ,azi doar magarii merg calare si inteleptii merg pe jos.domnul Cioara si cu papagal s-au hotarat sa cante la tanbal ,dar primarul cu al sau recul i-a cam plesnit peste .... rector mai penibil nici ca exista el a sa sotie sarea si-o apara,dar tanara sotie plina de silicoane iubea un rezident ce da bine din popoane .e doar o gluma prosta va rog sa ne iertati dar acest domn rector e cam ca zgubilitic si cam pitic la minte ,lucrari nici nu prea are iar a sa dotare lasa semne de intrebare
Postat 23 Mai 2011, 22:45 de ionel
cioara
iomel cioara e seful comisiei de ciumpalaci din universitatea oradea unde spiritul academic a devenit brusc important,de parca ne pot induce in eroare .Oricine a terminat universitatea oradea stie cum se platesc doctoratele la Sorbonica.rectorul ar trebui sa demisioneze daca ar avea un dram de bun simt ,dar dupa ce si-a pus sotia directoare la maternitate si stim ca dumneaei si-a pus silicoane si a instruit rezidentii dotati intelectual ,vai ce achizitii si ce afaceri a facut la maternitate si cercetari clinice,iar cand a fost anchetata a fugit in germania
Postat 23 Mai 2011, 21:05 de cioara
antal
dr antal Liana e in gernania,dar se zvoneste ca ar fi cazut examenul de limba germana si testul psihologic,rezidentii tineri si dotati stiu de ce,dar rectorul habar nu are.am inteles ca in germania ar face curs de fertilizare nu ar lucra efectiv,sincer sa fim nu dau nemtii pacientele lor pe mana oricui
Postat 23 Mai 2011, 20:55 de antal
cetinel
rectorul antal ne mai streseaza mult ca e penibil deja .Sa plece cu toate Cioarele si comisiile lor de universitari penibili de trei lei si sa primeze bunul simt . Universitatea oradea era o fabrica de diplome pe multi bani ,iar primarul le cere eficienta ceea ce practic e imposibil .Grebenisan va face ordine in sistemul sanitar din Oradea,il vrem director la spitalul judetean pe Grebenisan
Postat 23 Mai 2011, 20:49 de cetinel
cum adica?
DOMULE PRIMAR DE CE VA DERANJEAZA CA DIN COMISIE FAC PARTE SI STUDENTI? NU SUNTETI VOI PNL CEI CARE SUSTINETI CA E NECESARA IMPLICAREA TINERILOR IN TOATE PROCESELE ?
Postat 23 Mai 2011, 18:16 de negrea
Domn' bate-i puterea !
Sideam intr-o zua cu Helvig si Palladi la o terasa langa Cabinetu mnieu si radeam tati trei de Filip cat-ui de prost, cand apare Cornel tat asudat si cu ochii ceia bulbucati ca de broscoi si-mi zice: "Nea Lazare, Liana are pe cineva! Ce sa fac cu ea?" N-apuc sa-i spui ce aveam da spus, ca bolunzii astia doi sa baga-n vorba si-i zic: "Domnu'Cornel, ar fi bine sa-i puneti niste sare pe coada!" Cand aude Cornel una ca asta, ia da pa masa noasta o solnita si dispare. A doua zi s-o potrivit sa-i fac lu' Cornel o vizita la el acasa. Sun la usa, vine el sa-mi deschida si apare cu niste ochi vinetzi si-mi zice incet: ""Du-te Nea Lazare, ca Scorpia iese imediat din baie si face ravagii! Nu stiu ce-i cu ea, ca am facut ce mi-ati zis voi ieri si imediat dupa aia s-o bagat in cada plina cu apa si o inceput sa ma ameninte si sa ma blesteme!"
Postat 22 Mai 2011, 09:17 de Cutus L.
esti tare!!!
Unde esti tu,Cutus Doamne?Ne este dor de cateva detalii oferite de tine.Sigur esti un tip destept pt ca doar oamenii inteligenti au si simtul umorului.Si cand scriu acest lucru nu glumesc.Un studiu efectuat de norvegieni, a demonstrat ca oamenii inteligenti au si simtul umorului.
Postat 21 Mai 2011, 22:22 de dana
miruna d
vai saracu rector antal .Dnul Maghiar putea avea mai multa minte cand l-a numit succesor pe antal,putea numi au om inteligent care sa stie reactiona la atacuri ,dar numindul pe antal a facut-o de oaie.REctorul antal si-a pus sotia directoare la maternitate,functie pt care nu era pregatita fiind o proasta operatoare care cand facea o prostie in operatie repede il chema pe dr negrini sa o scoata din *,iar rectorul nu are capacitatea mentala de a conduce o universitate pt ca nu are decat 4 lucrari publicate .In viitor senatul universitatii oradea ar trebui sa se gandeasca bine ce rector vor pune in locul sau(a lui antal),pt ca trebuie un om istet si sa nu faca oradea de rasul curcilor
Postat 21 Mai 2011, 15:15 de miruna d
TRADUCERI
@chicos rostoganu, Cristi B. Va traduc? Are sens? Că nu pare!
Postat 21 Mai 2011, 15:06 de adi D
Gramatica este stiinta care ne invata sa vorbim...
Cel mai bine am ras cand am citit ce scrie unul Adi D. Dar nu pentru ca ar fi zis ceva, ci pentru cum a scris ! Se vede clar "tuseul" de "sorbonel" absolvent cel mai probabil al facultatii de "limba sport". Are exact profilul sustinatorului Rectorului: devotament mult - abilitati putine ! Unde mai pui ca si devotamentul astora trece prin burta, ca etica nu au ajuns sa o considere decat un instrument de represiune prin intermediul Comisiei. Se aude oare chiorait de matze? Aoleu Cornele, te parasesc si sustinatorii devotati pe motiv ca-i apuca foamea!
Postat 21 Mai 2011, 11:28 de Chicos Rostoganu
jos mafia din spitale
Sigur va face Bolojan ordine! E un om corect si sustinut de multi din spital.
Postat 21 Mai 2011, 11:10 de Lucica
Visez Universitatea ca pe-o vaca de muls!
Domnu' Cornel a ajuns intr-o pozitie importanta, orice s-ar zice! Pozitia lui este "in patru labe" . A ramas asa de cand il pupa in c... pe Unchiu' pentru ca sa-l convinga ca nu a ajuns din greseala acolo. Da' ce Cornel este singurul cocotat intr-o slujba bugetara fara sa aiba nici o competenta? Bineinteles ca nu ! Iar dovada competentei lui Cornel este data tocmai de inversunarea cu care impiedica adoptarea oricarei forme de examinare, de control si verificare a competentelor profesionale in randul cadrelor didactice. Cu alte cuvinte sloganul caruia isi dedica activitatea de conducere a Universitatii este: "noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa pana nu ne imbatam si picam sub masa!" Concluzia este ca Cornel are multi sustinatori in jurul sau : pe toti "universitarii" facuti la "apelul de seara" sau ulterior la cursurile de recalificare pentru secretare si maistri. Asta e "nivelul" sustinerii lui Antal in Universitate si asta e "rangul" la care poate aspira aceasta Institutie cu un asa Rector !
Postat 21 Mai 2011, 11:10 de acad dr Sing Antal
limba romana
Acel Adi D. nu numai ca nu are habar ce scrie, din pacate nu are habar nici SA scrie. Dupa ortografia sa, este o onoare pt el sa fie numit sorbonel. E o recunoastere a faptului ca are studii superioare (e drept de categorie ”mai” inferioara). Locul exact al Sorbonicii il vom vedea in curand in clasificarea pe care o face MEC. Atunci se vor vedea rezultatele lui Antal&Co.
Postat 21 Mai 2011, 10:46 de Cristi.B
Bolojan
Acel Adi D.,evident,este un universitar competent.Ignorati-l!Habar nu are ce scrie,este total outsider.Dar,dl.Bolojan ar fi cazul sa puna capat acestui scandal.Solutia este sa numeasca,in sfarsit,o conducere competenta la carma spitalului.Oameni responsabili,care si-au mai demonstrat calitatile.Rezultate bune,in termen scurt de la numire,a avut,evident,Grebenisan.Din moment ce comasarea celor doua spitale a avut loc in 1 mai a.c.,nu pot sa inteleg de ce nu a iesit primarul sa numeasca conducerea in data de 1 mai.Asa ar fi fost normal.Manager?Simplu.Cele doua spitale aveau manageri.Pantis interimara,iar Grebe prin concurs.Ce este atat de greu?Tematica pt concursul de ocupare a functiei de manager al unei institutii sanitare este aceiasi.Ce il impiedica totusi pe primar?Vrem sa stim!!!!!
Postat 21 Mai 2011, 10:30 de dorina
@CRISTI B.
Nu-ti impartasesc opinia, cum nu pot folosii adjectivele respective pentru nimeni! Sorbonel sadea, banuiesc ca vrea sa fie o jignire, imi pare rau ca singurul mod in care cineva isi sustine argumentele este adresarea de apelative jignitoare. Banuiesc ca ai ajuns departe si mult mai sus decat cel pe care il faci "frustrat ajuns din greseala la conducerea universitatii", pentru ca numai astfel se justifica expertiza ta de mare tinuta academica, obtinuta probabil la Sorbona. Cred ca te poti exprima si altfel, mai ales cand vine vorba de o persoana care a ajuns intr-o pozitie importanta. Poti sa fi in dezacord cu ea, dar nu poti sa jignesti pe nimeni nici mai superior si nici mai inferior.
Postat 21 Mai 2011, 10:25 de adi D
opinii
Unde sunt comentatorii seriosi: Steve, Birdy chiar si Stefan?
Postat 21 Mai 2011, 10:09 de Sorin
@Adi.D
Felicitari! Esti un model de curaj si de transparenta! Sorbonel sadea! In ceea ce priveste normele si legile universitatii citeste-le tu prima data si apoi ales vezi cum se aplica. Cu masuri diferite in functie de afinitatile sau aversitatile pe care frustratul ajuns din greseala in ”fruntea” universitatii le are.
Postat 21 Mai 2011, 09:52 de Cristi.B
oprea p
domnul primar sa faca ordine in spitale .pe noi pe cetateni ne intereseaza doar faptul ca nu suntem tratati cu respect si profesionalism in spitalee din oradea,iar universitatea oradea are o contributie negativa nu una pozitiva la cresterea calitatii pt ca scot pe banda rulanta medici slab pregatiti pt ca nici cadrele universitatii nu stiu meserie.eu ma tratez in ungaria de frica sa nu cad pe mana unui cadru al universitatii.La debrecen sunt conditii deosebite ,iar medicii sunt draguti si bine pregatiti.dorim ca domnul primar sa faca reforma in spitale si sa ne tratam in oradea pt ca aici platim asigurari.Spiritul academic al universitatii oradea e de toata coma
Postat 21 Mai 2011, 09:21 de oprea p
copil
universitate oradea are legi proprii care pedepsesc un om care face reforma ,primarul ar trebui sa nu semneze nici un contract cu universitate si atunci sa vedem cat sunt de buni sa semneze universitatea contract cu spitalul pelican ca doar e clinica universitara si sa lase spitalele de stat in pace ca le e frica oradenilor sa fie tratati de cadrele universitatii si fug de nebuni si se tratateaza in strainatate .vedem ca nici competente atestate inromania nu au aceste cadre asa ca lasati-ne cu universitate oradea care ii lasa pe studenti si fara bani si fara cunostinte
Postat 21 Mai 2011, 08:55 de copil
vultur
sa ne lase domnul cioara ca universitatea a ajuns sa sufoce spitalele din bihor ,grebenisan ii pune sa munceasca si atat.a impus critarii de performanta in activitatea medicilor din maternitate dar universitatea oradea era performanta doar in titluri si in a scoate pe banda rulanta analfabeti cu doctorate.multe gravide nasteau in ungaria nu de bine ce era in maternitate.mai nasc in maternitatea oradea doar neasiguratii si pacientele foarte sarace iar csa de asigurari refuza sa plateasca din aceasta cauza cazurile ,preferand sa deconteze pt cazurile rezolvate in ungaria,asa ca lasati cu universitate pt ca spiritul academic e de trei lei cuie in oradea
Postat 21 Mai 2011, 08:44 de vultur
@lima
Invata legile, normele si reglementarile universitare inainte sa faci afirmatii, sau prin aceste pareri iluste te simti important si crezi ca ai o opinie pertinenta. Citeste inainte sa te faci de ras! Ma bucur sa pot comenta alaturi de atatea persoane de mare moralitate si cu o personalitate atat de puternica incat nu sunt in stare sa isi dea macar prenumele si initiala numelui de familie. Va multumesc pentru aceasta onoare, si cred ca ati putea face parte dintr-o comisie de etica care sa nu mearga pe sarma. O decizie se contesta pe documente, pe continut nu pe vorbe sau asta e prea dificil!
Postat 21 Mai 2011, 08:43 de adi D
lima
rectorul e penibil ce legatura are maternitatea cu universitatea oradea?grebenisan a facut reforma pt ca nasteau toate gravidele de calitate in ungaria de frica acelor cadre universitare care erau atat de bine pregatite ca scoteau copii handicapati pe banda rulanta si erau obraznici cu pacientele de la asistenta din primire pana la fosta directoare antal.verificati cate gravide din bihor au nascut in ungaria si cat a decontat cas bihor,apoi vorbiti
Postat 21 Mai 2011, 08:33 de lima
Le-am aratat "pisica" lui si lu' Filip
Vreti shi va spun cine l-o facut rector pa Antal ista? IO ! Ashe bine, ca i-am zis la comedia aia de alegeri din Senat: "Du-te la Bara si spariel cu santaju' si la alalatu' (nus' cum il cheama c-am uitat!) arata-i pisica!". Si o mars figura cu amandoi ! Ca prostu' le-o aratat in loc de "pisica" pe muierea lui Liana ! Asa de bine o priceput el ce i-am zis, da' oricum o tinut figura la amandoi. Drept-ui ca apoi i-am mai cerut si io "pisica" la noi la partid cand am vrut sa-l dau jos pe fitzingau' de Filip si mi-o dat-o !
Postat 21 Mai 2011, 08:31 de Lazar C.
FARA VORBE!
Se vede ca vin alegerile la Universitatea din Oradea si anonimii ataca ca sa scape de concurenta. Eu nu inteleg de unde atat partizanat si pentru cine, macar daca era medic sau un manager de prim rang cu mari rezultate in domeniu. In plus nimeni nu se intreaba pe bune cum poate un profesor universitar care se presupune ca face activitate stiintifica sa fie si manager la maternitate. Sau sa fi profesor universitar inseamna 10 ore conventionale si gata. Cred ca discutia ar trebui accentuata pe competente nu pe atacuri la adresa sotiei. sI AM O INTREBARE CE AU REALIZAT IN VIATA TOTI ACESTI RAUTACIOSI CARE SE LEAGA DE FAMILIA UNUI OM? EU CRED CA NIMIC SI NIMIC VOR REALIZA PENTRU CA NU POTI CONSTUI CEVA SUSTENABIL PE ATACURI LA PERSOANA!
Postat 21 Mai 2011, 08:21 de adi D
cioara
rectorul nu m-a obligat sa il penalizez pe grebenisan,doar mi-a sugerat sata.eu sunt un om inpartial l-am pupat in fund si pe magiar si pe antal cat timp e un fund de pupat il voi pupa sa-mi pastrez potul ca la alceva nu ma pricep.toti securistii ar fi murit de vfoame dupa 1990,sa ca prin intermediul universitatii oradea li sa dat o paine,traiasca tovarasul nicolae ceausescu,a pardon ala nu mai e tovarasul antal sa nr conduca impreuna cu tovarasa liana antal pe noi culmi de progres si civilizatie
Postat 21 Mai 2011, 01:18 de cioara
antal
acusica ma intorc din germania si invit toate doamnele si domnisoarele la centrul meu de fertilizare obtinut prin fonduri europene unde daca nu prinde fertilizarea va vor sta la dispozitie rezidenti tineri pt fertilizare foate buni, pe incercate daca nu reuseste fertilizarea din prima va dam banii inapoi.gaRANTAM COPII PORTOCALII Cu sageata de cupidoni si cu parafa de rectori .fondurile sunt nerambursabile vpt ca sunt la pdl si prietena cu udrea cea mare si marele de aur.apropo sa mavotati la urmatoarele alegeri
Postat 21 Mai 2011, 01:09 de antal
club baly
vai de noi de cluburile din centru nu stiti unde e dr antal liana cea care venea cu rezidentii tineri prin cluburi sa ii invete meserie pt ca decand a plecat in germania dam faliment,vin nemtii in cluburi si intreba de primna petrecareata a clubului si noi am da-to disparuta.,gasitorului oferim recompensa
Postat 21 Mai 2011, 01:00 de club baly
veres
dr rector nu e prost pt ca a rezolvat toti handicapatii in doctori universtari,oligofrenii in asistenti,curvele in sefe de lucrari,epilepticii in sefi de lucrari,femeile de servici in conferentiare ,iar prostituatele in profesoare universi tare ,nici macar isus din nazaret nu ar fi facut astfel de minuni,asadar traiasca antal cel minunat si merele deaur a rezidentilor tineri ca stie el de ce
Postat 21 Mai 2011, 00:52 de verses
miclea
primarul e un om deosebit ca ne scapa de sorbonei,rectoru dupa ce a avut o sotie mare iubitoare de rezidenti tineri e si prost ca o apara dovada ca iubirea e oarba.se vorbeste in cercuri universitare ca alin bodoc o invata in garda la greu de se zguduiau peretii ,iar acum rectorul ilpenalizeaza pe grebenisan,poate pt ca nu a luat-o si el la invatat pe dr antat
Postat 21 Mai 2011, 00:44 de miclea
benea
rectorul asta e penibil se stie in maternitate ca dr antal era foarte bine apreciata de rezidentii tineri de sex masculin pt ca stia sa ii invete meserie,dar acum sa sara si in apararea lor e prea de tot .rectorul trebuie demis cat mai repede pt ca universitatea a acaparat si maternitatea
Postat 21 Mai 2011, 00:35 de benea
@cutus lazar
Lazare meu,tare mi-esti drag ca ne tii la curent.Tumna dracu l-o cunoscut pana amu pe Cornelut-prostut,dar tare ma bucur ca ni-l prezinti.Sa stii ca io de-a dreptu m-am indragostit de tine online,ca esti super macho.Asteptam sa ne mai zici cate ceva de rectorut
Postat 20 Mai 2011, 22:06 de dana
Nu mai spalati in Petza
S-au gasit rufe murdare in public, cu initialele A.C. si A.L. prin curtea Universitatii. Gasitorii sunt satui sa asiste la spalatul lor, asa ca fac un apel catre Serviciul de Salubritate sa intervina. Primarul este rugat fie sa-i lase pe cei de la salubritate sa-si faca treaba, sau sa nu se mai planga de mirosul urat de la Universitate!
Postat 20 Mai 2011, 21:03 de Cu rufa-n batz
.
poi Felea a mai concurat, de forma sau nu, pe postul de rector. Probabil ca sa-l scoata din carti pe Bara, nu se stie cum de a ramas asa prieten bun cu Cornel, stiuta fiind firea razbunatoare a aerospatialului. Umbla un zvon printre sorbonei ca Felea vrea iar sa concureze. Acum, ramine de vazut...poate chiar ajunge Grebenisan.
Postat 20 Mai 2011, 20:57 de .
Who the * is who ?
Da cine se crede si Felea asta, sa se bage in Who's who inaintea lui Cornel-al-nost ? Sau vrea el sa strice smenu' si sa ajunga rector? Si cum ramane cu schema secreta dintre Antal si Grebenisan prin care Grebe vine rector si curata parazitii de pe Cornel? Ce face Cornel este un lucru tare fain: se cheama sa scoti castanele din foc cu mana altuia !
Postat 20 Mai 2011, 20:29 de Fefeleaga
FELEA
am uitat ca e si directorul scolii doctorale, unde mai pui a platit sa fie inclus in Who’s who si voi nu stiti cine e?
Postat 20 Mai 2011, 19:53 de .
liberali
Care liberali? Ca doar si prorectorul Felea e liberal si consilier local si profesor universitar si om de afaceri si presedinte peste calitate si peste cercetare...poate mai cereceteaza si el cate ceva
Postat 20 Mai 2011, 19:47 de .
saracii liberali...
pai ce va mirati fratilor? bolovanul incepe sa culeaga ce-a semanat din 2008 incoace de cind s-a catarat pe turnul primariei! semeni vant...culegi furtuna! succes pupindosistilor bolovanieni!!!
Postat 20 Mai 2011, 19:35 de gigica
Maternitate cuibusor de nebunii
Ce barbat e si asta care in loc sa-i multumeasca lui Grebenisan pentru ca i-a scuturat sogorii de pe muiere, il aduce la comisia de etica? Un pervers fara pereche! Sau un mare prefacut. Oare ce-i mai rau sa fii dintre astea doua? Tu ce zici Cornele?
Postat 20 Mai 2011, 19:33 de Perversa de Tg Ocna
Lasati secretarele sa vina la mine
Domnu Grebenisan, noi am tinut cu dumneavoastra de la inceput! Dictatorul nu ne-a lasat sa va lingusim cum am fi vrut ! Dar de-acum s-a terminat, o sa avem grija sa recuperam restantele si pentru asta suntem gata de re-re-examinari ! Numai sa ne lasati pe noi si pe secretarele noastre in pace! Va juram slugarnicie pe viata.
Postat 20 Mai 2011, 18:56 de Prorectorii
...
Glumiti voi, glumiti dar Grebenisan chiar merita sa fie rector. Daca a reusit sa faca ordine in maternitate de ce nu ar putea face si in Universitate? Mai ales ca nu e manjit si cunoaste multe.
Postat 20 Mai 2011, 18:46 de Claudia
Conspiratorii
E clar ca Antal face tot scandalul asta pentru ca sa-i pregateasca lui Grebenisan terenul pentru alegerile de rector. Cei doi sunt prieteni pe ascuns, deoarece Cornel apreciaza faptul ca Grebe nu s-a "sogorit" cu el la fel ca Bodog si trupa. Targul secret este ca dupa ce ajunge Grebe rector, o sa-i marleasca pe "sogori" si o sa-l razbune pe Cornel !
Postat 20 Mai 2011, 18:29 de Victor Ciutacu
De ce ma minti-de ce ma minti
Cornele, desi nu meriti asta, am sa-ti dau un indiciu ca sa stii cine te sapa! Te crezi Iulius Cezar, dar si altii se cred ca-s Brutusi! Uita-te la cei apropiati de tine si vezi Semnele de tradare pe fetele lor! Da, am spus Semne! Mai fii atent si la Piticul de gradina, ca nu e ceea ce pare a fi !
Postat 20 Mai 2011, 18:01 de Stefan
conspiratie
Asta e o conspiratie a rectorului. Nu poate sa fie el asa de prost cum pare, ca doar a terminat la Gojdu si la aeronave la Bucuresti! Sigur vrea sa-l propulseze pe Grebe pe postul de rector si acum inghite cu stoicism toate aceste umilinte, dar cu un scop...
Postat 20 Mai 2011, 17:51 de Mimi
Un rectoras se legana pe fusta de paianjen
Rectoras cu paru cret, fura spaga de la tatzi, el se jura ca nu fura, dar l-am prins cu spaga-n gura!
Postat 20 Mai 2011, 17:19 de Comisaru Poirot
comisia de etica
In cate situatii s-a autosesizat aceasta comisie de etica? De ce trebuie sa raspunda la comenzile directe ale rectorului? De ce corespondenta primita trebuie sa aiba avizul rectorului-daca sunt independenti?
Postat 20 Mai 2011, 16:47 de daniel
Jaga-jaga
"... nu te uita baiete doar la fundul meu, c-o sa ramai la mata flacau..."
Postat 20 Mai 2011, 14:23 de Lady gaga
ce barbat ai fost odata, pusca si cureaua lata
"...sa traiasca Sindicatu' ca mi-o angajat barbatu'..."
Postat 20 Mai 2011, 14:20 de Liana A.
Suporterii stiu de ce !
Cornel era om bun... Rai erau membri Senatului ca-l suportau !
Postat 20 Mai 2011, 14:06 de Senatorul melcilor
jos cu cercetatorii britanici
Se zice ca Rectorul Antal este cel mai capabil conducator de camarile din mediul universitar romanesc.
Postat 20 Mai 2011, 11:55 de Cercetatorii oradeni
Tatzi-s cioflingari, cunoscu-i bine
Vreti shi stiti cine-i Cornel ista ? Va spui io ! Plangea catra mine amu-s cativa ani, ca se temea cand Unchiu' striga la el "Prostule!". Pana cand l-am invatat io ce si faca: "cum apare te duci la el si-l pupi in c... si te lasa-n pace". Si m-o ascultat tare bine, prea bine as zice. Ca amu nici io nu ma mai pot feri de el cand ne intalnim si tare nu-mi place de el ca are nasu rece! Doam' bate-i naravu' !
Postat 20 Mai 2011, 11:36 de Cutus Lazar
@Electroarges service
Super tare comentariul! Totusi, nu inteleg de ce esti atat de pasnic. Ar trebui sa injuri, sa te iei de toate generatiile din familiile respective, sa versi sange pe pereti, iar in final, sa dai vina - evident - pe Basescu... Prea normal esti, omule... Mersi pentru portia de ras!
Postat 20 Mai 2011, 08:49 de shadow
garantie depasita
Daca li s-a stricat masina de spalat rufe in familie "Anta-lux", sa vina aici ca le-o reparam cu garantie! Chiar daca nu mai avem piese de schimb originale la asa vechitura cum au ei, o sa le punem piese noi marca prof. Filip's, sau din recuperari Matzu-Sheeta (ca ei doi) ! Numa' sa termine odata cu spalatul rufelor in public, ca nu mai poti circula prin curtea Universitatii de atatea rufe puse la uscat! Iar desuurile alea cu catuse si maieurile cu gaurele sunt jenante rau !
Postat 19 Mai 2011, 14:26 de Electroarges service
Discutii universitare
Astia din familia Antal is niste "colorati"! Cunoscu-i io bine c-am fost cu ei la betii ! Vaisamar ce pot facea la orgii ! Si te ferasca Dumnezo da ei ! D-aia fac ce fac la Universitate, ca toata lumea lasa dupa ei. Da cu mine nu le-o mars ! Ca io am fo' "capo di tutti capi" si se temeau de mine! Puneti-ma pe mine Rector si va fac io ordine cu tatzi ! Sa-mi ziceti mie Cutzu' dac nu oa fi asa !
Postat 19 Mai 2011, 13:27 de Lazar Cutus
Astia sunt universitari?
Daca pe vremea lui Unchiu Universitatea era asociata cu termeni de genul: "dezvoltare excesiva", "extindere cu orice pret" acum datorita lui Cornel imaginea Universitatii este una jalnica, una de decadere, decadenta, scandal personal, scandal familial, scandal cu orice pret numai sa apara familia Antal in public! Oamenii astia nu au acasa masina de spalat si din aceasta cauza isi spala rufele numai in public! Da de ce tarasc dupa ei si numele Universitatii tocmai acum cand lucrul acesta poate sa-i dauneze atat de mult?
Postat 19 Mai 2011, 11:35 de Cioroianu
penibil rau
Cum adica SA PARA PENIBIL? Antal a fost , este si va fi penibil pana moare!!! Cum vreti sa fie un om frustrat, complexat, depasit de situatie? Nu vedeti ca s-a inconjurat numai de oameni ca el, care nu au alte atributii de serviciu numai acele de a-i acoperi urmele si de a-i implini mofturile? Iar senatul este de mare porc, toti o apa si un pamant, oameni fara onoare si caracter, ciolanari si fripturisti, pe care nu-i intereseaza prestigiul universitatii. Inteleg ca sunt unii care au ceva cu Gerbenisan, dar sa se la se folositi ca asa vrea pacaliciul de rector, MARE GRESALA!!!
Postat 19 Mai 2011, 10:48 de liliana
Mai am un os de ros
Chiar nu va pasa deloc de Cornel? Daca si sotia actuala, profitand ca deja e in vacanta platita de Universitate, se decide sa ceara "azil conjugal" la fel ca prima nevasta? Lui cine-i mai calca toca si cine-i mai dicteaza discursul tinut in Senat? Chiar vreti sa para penibil? Macar acuma pare doar incompetent si rau intentionat, dar cu "coada pe sus". O sa ziceti ca vorba aia: ".. nu-i destul ca potaia-i raioasa, da' mai umbla si cu coada pe sus!" Adevarat, dar asa-i la Casa fara Stapan!
Postat 19 Mai 2011, 10:14 de Rector Chiuahua
In sfarsit
Doamna Antal, daca sunteti inca sunteti suparata ca sotul nu va satisface, va putem ajuta :)
Postat 19 Mai 2011, 09:44 de Oradea4Ever
rector
Ce fel de medicina cunosc doctorii absolventi la Universitatea Oradea stim cu totii, bolnav de astm bronsic a fost tratat ani de zile de boli cardiace.Mai bine ati pregati cum trebuie studentii domnilor profesori universitari decit sa va imbogatiti pe spinarea noastra.despre dl primar ce sa mai spun ,este prea BUN pentru orasul acesta.Fiti tare dl primar,nu va lasati la lichelele de la Sorbonica.
Postat 19 Mai 2011, 09:23 de trifa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON