URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Martie 2011, 08:24

Răscoala ţiganilor: Bătrânul Neguş anunţă război!

Răscoala ţiganilor: Bătrânul Neguş anunţă război! INTERLOP CU ÎNTREPRINDERE. Vopsitor industrial pe vremea comunismului, apoi căruţaş autorizat timp de 15 ani după Revoluţie, Markovics Sandor senior (foto) se jură că şi-a câştigat averea cinstit şi nu prin manevre ilicite, cum fac "bandiţii ca Mărie, care bate oamenii pentru bani". Omul are chiar şi o întreprindere individuală "dă comerţ" şi deţine două mese în Piaţa Rogerius, unde vinde "bunuri de consum". Adică ţigări şi alte cele. Totul legal, pretinde el...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Neguş senior, Markovics Sandor pe numele din buletin, este unul din liderii temuţi ai ţiganilor orădeni. Posesor al unei averi considerabile, strânse din cămătărie, taxe de protecţie, contrabandă cu aur şi ţigări, bătrânul s-a retras din "afaceri" în urmă cu doi ani, când a decis brusc să se pocăiască şi s-a făcut penticostal.

Acum, însă, simte că a venit timpul să lase "adunările" şi să revină în fruntea clanului, supărat că "bandiţii" i-au incendiat casa, îi ameninţă cu moartea familia, i-au bătut nepotul şi îi terorizează supuşii. Culmea este, zice el, că e obligat să lupte nu doar cu "duşmanii", ci şi cu poliţiştii care aplică măsuri diferite: forţa în cazul lor şi mănuşile pentru tabăra adversă.

Drept urmare, a descins la BIHOREANUL pentru a-şi spune păsul şi planurile. Şi anume că de acum înainte îşi va face singur dreptate!

Bătăi...

03-Romi-Negus.jpgDespre numeroasele ciocniri dintre interlopii orădeni şi ţiganii conduşi de Romulus Markovics (foto), fiul mai mic al lui Neguş, BIHOREANUL a scris în multe rânduri. În toamna anului trecut, de pildă, însoţit fiind de Gheorghe Bunaciu şi de Mihai Gabor, zis Grecu, cu care pe-atunci era aliat, Romi Neguş i-a atacat cu o sabie în centrul Oradiei pe Constantin Mărie, cunoscut recuperator, şi pe prietenul acestuia, sportivul Alexandru Lungu.

Câteva săptămâni mai târziu, Romi a "lovit" din nou. Însoţit de mai mulţi prieteni, a golit clubul Atti's, i-a pleznit pe câţiva consumatori şi pe patron, şi a vandalizat localul, motiv pentru care a şi fost arestat o vreme. La eliberare i s-a dat interdicţia de a mai intra în localuri publice, chestiune care, însă, nu l-a deranjat prea mult. În ianuarie, împreună cu cinci ciraci, i-a luat la bătaie pe fiii proprietarei brutăriei Popa şi pe un prieten care îi însoţea, Dan Chiş, naşul lui Mărie, cel din urmă reclamându-l pentru ultraj şi vătămare corporală.

... şi iar bătăi

03-casa-negus.jpgRepresaliile n-au întârziat să apară. În noiembrie, drept răzbunare pentru atacul asupra lui Sandu Lungu, tatăl sportivului, odinioară şi el un notoriu personaj violent, a incendiat casa (foto) lui Neguş senior, turnând benzină pe pereţii exteriori, pe uşa de la intrare şi pe geamurile de la subsol.

Apoi, în februarie acest an, după dispariţia lui Romi din oraş, Mărie şi prietenii săi au descins "într-o plimbare" prin Piaţa Rogerius, care s-a soldat cu vânătăi atât pentru Neguş senior, cât şi pentru şase apropiaţi ai acestuia, cel mai atins fiind Bretan Gabor, un cunoscut escroc imobiliar, care a şi ajuns în spital din cauza rănilor.

Cea mai recentă corecţie a primit-o un nepot de-al lui Neguş senior, Balogh Remus, fiul fratelui său poreclit Nano, şi el cunoscut lider al ţiganilor, acum decedat. Marţea trecută, în timp ce se plimba pe strada Primăriei cu prietena sa, Balogh a fost luat prin surprindere de cinci persoane care l-au bătut cu pumnii şi picioarele, ca în final să-i smulgă lanţul de aur de la gât.

La fel ca precedentele atacuri, bătaia încasată de Balogh e pusă de clanul Neguş pe seama aceluiaşi Constantin Mărie şi a prietenilor săi. "L-a bătut împreună cu unul Petre şi cu doi băieţi din Cheresig. În Piaţa Rogerius a fost şi Lungu, şi Demeter din Marghita. Am fost şapte inşi atacaţi acolo, de faţă cu sute de oameni. Dar şefii Poliţiei nu iau măsuri. Nu se ştie nimic de plângerile mele, unde sunt, la cine. Păi, ăsta-i răspuns? Asta-i muşamalizare! Nu noi suntem ţigani, ci ei, că fac muncă ţigănească", s-a plâns BIHOREANULUI Neguş senior.

Aceiaşi lege, măsuri diferite

Mai mult, spune bătrânul Neguş, Mărie şi prietenii acestuia îi terorizează pe ţigani şi le-ar fi interzis până şi intrarea în localurile publice. "Eu primesc ameninţări noaptea, la telefon, casa mea e incendiată, ţiganii mei sunt bătuţi şi făcuţi de râsul oraşului. Îi scot din baruri şi cluburi doar pentru că-s ţigani. Eu nu m-am băgat până acum, dar e bătaie de joc şi nu se mai poate!", se revoltă Markovics senior.

Bărbatul susţine că nu trebuie să lupte doar cu "bandiţii", ci şi cu poliţiştii, care ar aplica legea diferit în privinţa celor două tabere. "Pe băiatul meu îl iau mascaţii când face ceva. Banditul ăsta (Mărie - n.r.) nu păţeşte nimic, el e chemat cu citaţie, cu avocaţi. De ce e mai cinstit el decât mine? Eu n-am furat nimic în viaţa mea. Am fost închis numai pentru ultraj. El e bandiţii, nu eu!", spune Neguş senior, într-o română aproximativă.

Cum oamenii legii nu par să-i facă pe plac şi să-i pună la punct duşmanul, Neguş a decis să-şi facă singur dreptate. Însă nu prin violenţă, căci "credinţa" nu-i permite, ci protestând cu pancarde-n piept, în faţa Prefecturii, împotriva "discriminării rasiste". Paşnic la început, nu e limpede, totuşi, dacă protestul va sfârşi la fel. "Când ne-am dus la şeful Poliţiei să-i spun ce se întâmplă, că femeile şi copiii noştri n-au voie să intre nici în localuri, mi s-a spus să am răbdare, să aştept. Eu nu mai aştept. Adun ţiganii şi o să facem noi lege. Scot toţi ţiganii în stradă. Ori va fi dreptate, ori voi face aicea a doua Craiova dacă va fi nevoie", ameninţă Markovics.

Hoţul strigă hoţul

Şeful IPJ Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acuzaţiilor aduse de Markovics senior, motivând că Poliţia aplică legea, nu intră în dialog prin presă cu lumea interlopă.

03-Constantin-Marie.jpgÎn schimb, principalul duşman al clanului Neguş, Constantin Mărie (foto), susţine că supărarea bătrânului se trage în realitate de la faptul că naşul său, Dan Chiş, pe care Romi l-a atacat în ianuarie, refuză să-şi retragă plângerea împotriva lui. "Nu poate să-l scape pe Romi, asta-i problema. Au trimis zeci de sms-uri, au promis mii de euro. Şi Romi şi bătrânul. Degeaba", susţine Mărie.

Interlopul nu neagă că, în urma disputei, ţiganii lui Neguş nu mai sunt bineveniţi în cluburile din oraş. "Nu eu am făcut asta, ci ei. Fac scandaluri şi sperie oamenii. Nu ştiu să se poarte. Fură, bat, violează. Întâi să se spele, să înveţe să vorbească, după aia să meargă în club", îşi dă cu părerea Mărie, deloc dispus să renunţe. "Orice se întâmplă, mă acuză pe mine pentru că nu mă las la el. A ajuns să mă reclame şi să aducă martori mincinoşi. Hoţul strigă hoţul. Ţiganii cred că dacă au fost tari în urmă cu 15 ani, acum mă fac preş în faţa lor!?", spune Mărie cu fermitate.

Semn că războiul e departe de a se termina. De fapt, poate că abia începe...


CLANUL
Copacul şi aşchiile

03-Sanyi-Negus.jpgAfacerile penale ale lui Markovics Sandor, începute în anii '90, au fost continuate de fiii din prima sa căsătorie, Sandor (Sanyi Neguş) şi Romulus (Romi Neguş). Nu cu acelaşi succes, însă. După câteva dosare de şantaj adunate la Oradea, Sanyi (foto) a "emigrat" în Italia, unde a fost condamnat şi încarcerat, în 2009, pentru complicitate la omor în urma unor confruntări violente cu proxeneţii albanezi, pentru supremaţie pe piaţa prostituţiei.

Nici Romi n-a avut mai mult noroc. Arestat şi condamnat deja la închisoare cu suspendare, la sfârşitul anului trecut, pentru devastarea clubului Atti's, Neguş junior a scăpat ca prin urechile acului de un nou proces după ce, săptămâna trecută, poliţiştii au propus scoaterea lui de sub urmărire penală pentru atacul comis în octombrie asupra lui Constantin Mărie şi Alexandru Lungu în Piaţa Unirii.

În prezent, Romi e anchetat în lipsă, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală, pentru agresarea lui Dan Chiş, naşul interlopului Constantin Mărie. Toate încercările de a se împăca cu victima au eşuat, motiv pentru care, de teamă să nu fie din nou arestat, Romi a părăsit ţara.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
48 Comentarii
gsbtr
totzi tzigani au ochii apropiatzi
Postat 03 Ianuarie 2013, 20:03 de legio
vreau tzigani ciungi
cineva trebuie sa inceapa sa le taie mainile hotilor. (tiganilor) borfasi gainari , furati de la batrani si neputinciosi. politia nu face nimik. dumnezeu nu are cum. noi trebuie sa ne facem dreptate. nu e pacat sa faci rau unui tzigan. deci LA TREABA si traiasca Vlad Tepes :)
Postat 03 Noiembrie 2012, 19:46 de legio
ciori
sa ii mance sida si canceru pe toti tiganii interlopi!sunt niste gunoaie!!ciori periculoase!!!stiti vorba tot ce-i negru e periculos!!sper sa faca frana!!!
Postat 25 Martie 2012, 06:20 de eueu
.....
sunt de acord cu ce spui tu dar nu trebuie s ajudeci chiar toti tiganii pentru ca si intrei ei exista persoane bune si si intre ei exista taxe si magarii da intr-un fel ai dreptate cred ca ar trebui sa ajunga tiganii si ceilalti interlopi la putere si politai sa nu mai fie si asa nu sunt de nici un folos mergi depui o plangere si nu rezolva nimik doar sunt oamenii lor Faceti-va treaba domnilor ca nu o faceti unu pt ca fura o guma face puscarie 3 4 ani altii pt fapte de sataj furturi suspendare und ee dreptatea atunci ......... Eu am invatat ca trebuie sa ati faci dreptate singur nu te poti baza pe politai....... Pacat ca cel ce ar trebui sa te apere de oamenii rai si nu numai tiganii zic ce si romaniii ca si ei fac destule sa fim seriosi voi astea cu ura d etigani acuzati numai tiganiii dar sa fim seriosi ca si romaiii stiu sa faca multe la o adica mai corupti ca politaiii nu este si sunt romani corect cine cunoaste chiar cu adevarat lume aastea ami da dreptate nu ma intereseaza ca ami va citi cineva comentariul dar asta e adevaru trait ......Nu acuzati tiganii cand romanii sunt cei mai mari interlopi.
Postat 14 Noiembrie 2011, 00:38 de ....................
....
toti politistii corupti care nu fac dreptate..toti procurorii si judecatorii vor face in curand puscarie in locul celor reclamati...tiganii acestia criminali ar merita sa fie rasi de pe fatza pamantului, din cauza lor suntem cunoscuti ca hoti si criminali in toata europa..nici nu cunosc bine alfabetul roman si isi permit sa ceara taxe de protectie unor oameni care isi muncesc banul cinstit...dar vai de cei care i-au lasat sa scape pana acum si au inchis ochii la toate aceste crime...
Postat 25 Iulie 2011, 14:22 de olympus
....
toti politistii corupti care nu fac dreptate..toti procurorii si judecatorii vor face in curand puscarie in locul celor reclamati...tiganii acestia criminali ar merita sa fie rasi de pe fatza pamantului, din cauza lor suntem cunoscuti ca hoti si criminali in toata europa..nici nu cunosc bine alfabetul roman si isi permit sa ceara taxe de protectie unor oameni care isi muncesc banul cinstit...dar vai de cei care i-au lasat sa scape pana acum si au inchis ochii la toate aceste crime...
Postat 25 Iulie 2011, 14:22 de olympus
kiki
COSTI DUTE DRACU DE SARACIE TU TE BATI CU COPII ? AI FOST MEREU CAINE SI O SA FI MEREU ASA K SEZ !!!!!!!!! AI **** PE LAURA GAL ?
Postat 10 Aprilie 2011, 03:39 de kiki
sandokan
varza sunteti toti ! atata barfe si vrejala de ce nu ati batut pana acuma pe tigani ? de ce ? ca sunteti constient k voi dati cu pumnul si tigani dau cu toporu si vie frica asa taceti dracului da manglitor ce sunteti nu va ridicati tonu stati cuminti k nu aveti cum sa treceti de tigani voi nu aveti singe in putzurica stati cuminti pana nu enervati si pe alti mai nervosi !!!!!!!!!!!!
Postat 10 Aprilie 2011, 03:32 de sandokan
@Eu
ai vrut sa spui ca voi ungurii aveti infractori mai mari ca tziganii, gunoiule ? esti un ***** in care colcaie prostia si frustrarile ? huuu.... gunoiule !!!!!!!!
Postat 05 Aprilie 2011, 04:34 de safety
Dreptate
De ce atacati doar persoanele de etnie roma ? Stim ca sunt majoritatea infractori si nespalati , dar avem si noi romani , care desi se imbraca bine , sunt mult mai mari infractori decat acesti tigani . De exemplu : De ce nu povestiti si de bataia din clubul bali , cand o fata nevinovata a fost sparta la fata din cauza domnisoarei Alexandra Balaj, fiica lui Calin Balaj , prieten cu Gavris, care a aruncat-o pe fata in strada in loc sa previna sau sa faca dreptate , daca e sa ne luam ca este om de paza la acel club . Doamna Gal, povestiti si aceste lucruri ,chiar daca sunt oameni mai bogati .
Postat 04 Aprilie 2011, 15:48 de Eu
tigani boratzi
asta de mai jos ai mare dreptate..domnitza laura gal de ce dai doar pozele celor doi fii alu negus batranu???pe pishatu alalalt de fiu'sau de ce nu scrii nimik de el??adika kakatu ala de razvan care are femei la produs in italia si dreacu sa'l ia stie pa unde..de ce??nu scapi da tigani astia ca de raie
Postat 02 Aprilie 2011, 01:47 de unu care stie..
numai minciuni
LAURA GAL LAURA GAL LA TOATE TEXTELE IN CARE APARE CELE MAI MULTE MINCIUNI NUMELE ASTA VEDEM CAND MAI TERMINI CU MINCIUNILE ASTEA CAND NU AVETI NOUTATI MAI SCOATETI O MINCIUNE DE MAI MARE CA VOI VAI SI AMAR BIHOREANUL ZIARUL PESTE AR TREBUI SA DATI AFARA SI SA ANGAJATI UN ZIARIST SAU ZIARISTA ADEVARATA NU CARE UMBLA NUMAI CU MINCIUNI SI VRAJELI
Postat 01 Aprilie 2011, 20:29 de haihai
kiki
vai cum arata costi asta fratilor zici k vinde braza si lapte la piatza mare :-))) ba costi ce fatza ai zici k esti ciobanu lui becali arati ca o vaca :-)) urat mai esti batete boala sa ma ierte mata nu te as fute :-)))
Postat 01 Aprilie 2011, 03:10 de kiki
sandokan
ba caca maca tu nu stii ce vrb eu tie dau la * k est un boschetar si invatza sa scrii si nu te pune cu coli si cu soany k vo dat la * si o sa va da in continuare asa k dute naibi decaca maca !!!!!!!!!!!! pune tiva o poza sau sunati pe careva dintre tigan si prezentati va si spuneti in fatza ce aveti de spus boschetarilor
Postat 01 Aprilie 2011, 03:02 de sandokan
ba ce va palce voua sa datzi cu papagalu
pe bune daca va credetzi baetzashi sa vb lumea fara s²o cunosti datzi si voi o poza un nume ceva sa va cunoasca lumea
Postat 31 Martie 2011, 22:28 de dille
ba ce va palce voua sa datzi cu papagalu
cine sange suntetzi voi obositilor si de ce va e frica sa va datzi numele ??? aratatzine poze sa va vedem fetzele nu va mai legatzi de lume aiurea interlop ne interlop dutetziva la mama voastra in g.oaz de s.a....r.a.c.ii!!! Kiki esti din velentza tata???
Postat 31 Martie 2011, 22:25 de dille
PT.SANDOCAN
BAI SANDOCANE,PUI DE HINA CE ESTI,TU ESTI DE -A LOR SI STI BINE CA CIORILE SUNT BUNE NU MAI IN HAITA CA HINELE,POVESTESTE SI CUM AU FOST EI FUGARITI SI BATUTI SI AVE-AU INTERDICTIE PRIN ORAS SI O AU SI ACUMA.SOANI CU KALI DADEAU DREPTUL PT.PROTECTIE LA INCEPUT LA SMECHERI SA SE FACA SI EI CUNOSCUTI DUPA AIA SI-A LUAT CATE UN ROMAN BAZT PE LANGA EI.IAR MARTALOGU ALA DE NEGUS BATRANU NA FOST SMECHER A AVUT BNI LA VREMEA AIA SI II CUMARA PE TOTI SI PE SLUGILE DE TIGANI
Postat 31 Martie 2011, 08:28 de MARKO
CE MAAA?/
varza , varza da nu vedeti ce masina au tigani cum pleaca 2 3 lun cum apare cu o masina bengos da cel mai mult fura coli.... si-a cumparat mercedes de o suta de miiiii de euro... da unde dreacu o lucrat k mas duce si eu sa lucrez ca el.... da cred c cu droguri sa ocupa EU ZIK BRAVO TZIGANI SUNTETI TARI IN TOT !!!!!
Postat 28 Martie 2011, 03:45 de CE MAAA?????????//
!!!!!! VARZA
BA VOI DIN ORADEA SANTETI TOTI VARZA ! VA CERTATI SCOATETI VORBE DA NIMIC INTERESANT .... EU PANA ACUMA PE SONI SI COLI AM VAZUT K NU SA DAT INAPOI SI AM AUZIT K A FUGARIT PE TOATA LUMEA IN ORADEA IN REST NIMIC ... DA EU CRED K DE AIA NU SUNT BATAI K ASTEA DOI NU SE MAI BAGA K AU O GRAMADA DE BANI SI CE ZIC BATETI VA NU MAI VOI K NOI FACEM BANI
Postat 28 Martie 2011, 03:31 de sandokan
kiki
ba penibilule !!!!!!!! tu ar trebuie sa te arati cine esti si sa nu te ascunz eu sunt roman da eu asa vad k tigani tin stegu sus nici de cum k ati oprit voi ci politia voi santeti niste pizdute care primesc o palma si fuge la garda asa k dativa dracu in pua mea !!!!!!!!!!! si tu da k stii cine sunt hai sugema cu mata ok ?
Postat 28 Martie 2011, 03:07 de kiki
penibil
oamenii acestia nu sunt interlopi, sunt niste gunoaie ce nu sunt in stare de nimic, ii lasa vanatai:)) sa fim seriosi, daca cineva ar fi "interlop" ar descarca cateva zeci de gloante in jegul asta de negus, in fata casei, ar trebui omorati, tigani infecti, nici nu meritati titlul de om, animale de cea mai joasa speta, TU URMEZI ROMI, si toti, incet , o sa cadeti ;)
Postat 27 Martie 2011, 16:53 de mitru
vezi ca se stie cine esti
gasca vezi ca se stie cine esti kiki o sa te toarne baietii si o sa te rupa fraere sa te mai vad dupa aia daca mai injuri pe net.
Postat 27 Martie 2011, 09:00 de george
kiki
bravo costi hai sugema ce * mea tot il ridicati pe saracie naibi ? e un caine ce bravo? el zice k inca nu a inceput razboiu ? o sa vedeti voi k costica marie cum o sa fuga ca todeauna :-)))
Postat 26 Martie 2011, 03:09 de kiki
pt.fery
.DE UNDE SCOTI VR ASTEA ESTI UN DOBITOC SCRIETI NISTE PROSTII SI ABERATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!DOCUMENTEAZATE DRAGA INAINTE SA VR.POATE VREODATA VEI AJUNGE SI TU NU E FRUMOS SA TE BUCURI DE PROBLEMELE ALTUIA FIINDCA NU STII NICIODATA CAND URMEZI TU
Postat 26 Martie 2011, 00:13 de negus
peste 26 ani
MARKOVICS SANDOR JR nu mai vine acasa pentru ca sia luat 26 de ani de detentie adica puscarie asa ca nu mai vb tu daca nu stii despre ce e vorba.
Postat 25 Martie 2011, 16:24 de fery
hehehe
cand o veni markovics sandor jr acasa s-au belit la ciot toate carpele astea:)cunosc bine ambele tabere si sigur nu e nici unul mai bandit ca asta...tigan cum e el dar vb mai corect gramatical romaneste decat toti ciumpalacii astia la un loc si daca nu esti basinos nu are nici o treaba cu tine..da taranii astia anabolizati care doar putin timp in urma erau cu gacile rupte in cur s-au haladit prea de tot...facetiva de cap cat puteti ca va vine randul la fiecare:)
Postat 25 Martie 2011, 02:25 de tatal vostru
!!!!!!!!!!!!!!
IARA SCRIE LAURA GAL PROSTI.
Postat 25 Martie 2011, 00:41 de CAROL
??????????
COSTI ASTA ESTE UN CUTITAR A SARIT LA UN OM ODATA IN LOTUS AM VAZUT CU OCHI MEI EU LUCRAND ACOLO AM ASISTAT LA INTREAGA FAZA .NU E NICI EL USA DE BISERICA.DAR OARE CUM E LIBER DACA TOT DE SCANDALURI SE OCUPA.????????????
Postat 25 Martie 2011, 00:37 de cristina
negus
se aude prin oras ca sa-r fi inpacat romi cu costi si ca e de mult prieten bun cu lungu doar ca lumea vr multe prosti pt a face scandaluri intre ei.
Postat 25 Martie 2011, 00:26 de negus
????
astia dupa nume sunt unguri. ungurii si tziganii au migrat in Europa, din Asia...
Postat 24 Martie 2011, 23:18 de wall
Bravo Costi
nu te lasa la cretinii astia. puterea lor s-a dus si nu vor mai avea niciodata asa ceva.
Postat 24 Martie 2011, 23:11 de jimmy
Foarte bun articol !
NOTA 10 ! Populatia orasului trebuie sa stie, sa fie informata cu privire la nivelul de infractionalitate, din urbe iar politia si justitia, sa-si faca treaba si sa curete orasul de clanurile infractionale ! Locul ESCROCILOR, este LA PARNAIE !!!!!! La fel sa procedeze justitia si cu ungurii, care nu vor sa respecte lege, ascunzandu-se dupa tot felul de magarii "politice"!
Postat 24 Martie 2011, 22:51 de Oradea
terminati odata
laura gal mai termina odata cu toata mascarada asta si lasai pe interlopii astia sa isi rezolve problemele lor singuri.pana nu ai inceput tu cu articollele tale sau inteles mai bine toata lumea.faci asta intentionat sa injectezi pe unu si pe altul .nu faci decat sa dai satisfactie la toti tampitii si toti ratatii care nu au ce face numai sa ii injure prin comentariii ba pe unul ba pe altul sa le jigneasca familiile si sa faca fel si fel de afirmatii mincinoase.ia sa vad daca ar trebui sa scrie cnpul fiecare care injura aicea si sa se afle cine este cu adevarat sa vad care ar mai avea curaj sa scrie asa toate porcariile.iti zic eu ca nimeni.dar asa scrie tot taranu si tot tiganu analfabet care nu are ce face numai sa faca zdreanta si panarama pe baietii astia.termina odata ca o sa patesti odata ceva si o sa iti para rau.crezi ca ei te iubesc pe tine pentru ce faci.macar scrie articolul daca il scrii si nu lasa comentarii sa scrie toata lumea.sa nu scrie nimeni sau care are ceva de comentat sa mearga la tine si fai o poza si bagal in ziar sa se stie cine are ceva de comentat .ca vad ca baietii astia au fost si daca au avut ceva de zis au zis si siau asumat si raspunderea pentru ce zic
Postat 24 Martie 2011, 17:59 de zeus
.
Am avut si vom avea mereeeeu, boala pe tzigaaani
Postat 24 Martie 2011, 17:17 de z
se impaca
SE VORBESTE PRIN ORAS CA ASTIA SE IMPACA SI VOR SA ISI RETRAGA RECLAMATIILE UNU LA ALTUL.PANA LA URMA CRED CA SIAU DAT SEAMA CA NUMAI POLITIA ARE DE CASTIGAT DACA II PUNE LA RACOARE.SA SPERAM CA VA FI LINISTE DAR NU STIM PANA CAND.
Postat 24 Martie 2011, 16:10 de ionut
puternic tare
sincer sa fiu il cunosc pe costi de multa vreme .ii un baiat bun cu care se poate discuta dar daca isi pune dusmanie pe cineva nu se lasa pana nu ii face bucata.lam vazut cand se enerveaza nu cred ca sant multi care ii stau in fata atuncia.
Postat 24 Martie 2011, 16:07 de tibi
bine faceti
noi toti trebe sa tiem cu rasa noastra adica cu ROMANII si orice ar fii sa ne alaturam lor pentru ca asa nu ar mai prinde tupeu tiganii astia.ar fi bine sa se puna odata niste reguli .bravo mai baiatule ca te tine * sa faci circ.
Postat 24 Martie 2011, 16:00 de baiatu
la fel
toti is la fel ca is tigani ca is romani toti is infractori negus batranu sau copiii lui infractiri si puscariasi sau costi ce e ceva usa de biserica si ala e un in fractor care nu de mult era impreuna la springa si camatarii cu sany negus dar cand a vazut ca nu-i mai tinea nimeni spatele la camatarii si-a luat limba in gura cu lungu iar nasu-sau kuki a luat-o in freza si acuma toti is pt el ca saracu nevinovatu a furat-o da si ala e un camatar si un infractor asa ca nu mai tot vb de unu si altu ca e baiat bun de c e nu apare ca a luat bataie un profesor sau un avocat astia toti is niste lepre de oameni sa se omoare intre ei si asa am scapa de jegosii astia de la primu la ultimul oameni cu 2 fete asa ca nu mai puneti botu ca unu e rau si altu bun is toti in aceeasi oala si fiecare isi apara interesu
Postat 24 Martie 2011, 14:06 de gigi
io
draga eva. cate clase ai facut? doua ca si trenul? probabil da si pe deasupra banuiesc ca esti si asa mai negricioasa de fel .ajutor social iei? cati dintre tigani iau?banii aia nu sunt cumva de la romani?
Postat 24 Martie 2011, 13:56 de io
..
deja nu mai stii pe cine sa crezi, care are sau nu dreptate , dar e adevarat ca tiganii sunt prea figuranti prin cluburi
Postat 24 Martie 2011, 13:55 de rad
vai de voi
Baa tarani romani , mai bine v-ati uita la voi va e ciuda? mergeti la sapa ca asta stiti !!! SUNT LINGAI IN ORAS CARE MERG LA TIGANI ACASA SI MANANCA SI BEAU DE LA EI SI DUPA ACEEA II VORBESTE !! ATUNCI CINE-I MAI TIGAN ? ROMANU SAU TIGANU ? vedeti-va de voi SI POLITIA CONRUPTA!!!!! gunoaie ce sunteti si VEDETI-VA DE BOZGORI VOSTRI DE AICI MAI BINE NU DE TIGANI!!!! ca tigani o sa va ia direct in p........a!! ACUMA SUNTETI SMECHERI , CAND NUMAI II CINE SA VA DEA ??? vai de voi CA ASA`I ROMANIA discriminalizeaza oamenii!! huooooooooooooo !!!!!
Postat 24 Martie 2011, 13:39 de eva
Bravo Costi
Bravo Costi!Nu te lasa!
Postat 24 Martie 2011, 10:52 de Karate Kid
aa
ERA SI CAZUL SA TREMURE SI TIGANII ASTIA DE FRICA,AR TREBUII CA TOTI SA SE SPELE SA MUNCEASCA NU NUMAI SA INTINDA MANA IN UNGARIA ASA NUMITII RACHETI I-AU CAM PUS CU BOTU PE LABE,SI LA NOI TREBUIE CINEVA SA II DRESEZE CA ALTFEL CU ASTIA NU POTI.
Postat 24 Martie 2011, 09:43 de aa
Irositi hartia cu astia
Zyklon B, cioara, asta meritati!
Postat 24 Martie 2011, 09:34 de Adolf
ptr lungu
da apare si fricosu ala de lungu care onoreaza numai cu prezenta ca in rest face fraerii astia tot.lungule mai da si tu o palma sa vada lumea ca numai sa dai ordine la altii stii.
Postat 24 Martie 2011, 09:17 de flore
se vor impaca astia
astia acuma se omoara acuma se impaca,tot asa o sa fie.doara or fost preteni mai demult astea nu se uita .o sa vedeti ca asta ii tamtam de ochii lumii asa se cearta si interlopii de ochii lumi ca si politicienii si cand se intalnesc isi strang mana.
Postat 24 Martie 2011, 09:15 de horea
doamne ajuta
sa iti dea dumnezeu sanatate costi marie.nu te cunosc personal dar vad ca tii piept cu hotii astia esti tare.
Postat 24 Martie 2011, 09:12 de sergiu
jos negus
sa te manance canceru de batran nenorocit da nu tie rusine sa mergi la ziar tu care ai furat de nu ai mai putut.jegule imputit
Postat 24 Martie 2011, 09:11 de gore
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON