URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Radu Ţîrle: „Voi mai candida mulţi ani de-acum înainte"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Silit să părăsească fotoliul de preşedinte al CJ Bihor câştigat în 2008 ca liberal, dar revenit în PDL după un "exil" de cinci ani, Radu Ţîrle e convins că pauza forţată în exercitarea funcţiei nu va dura decât până la 11 iunie.

Singurul regret: Selina

- Cu ce regrete aţi părăsit şefia Consiliului Judeţean?

- Unul singur, că firma Selina n-a înţeles importanţa finalizării noului sediu al Muzeului Ţării Crişurilor, deşi am asigurat toţi banii necesari. Problema îşi are originea în 2007, când conducea dl Alexandru Kiss şi s-a licitat lucrarea, căci firma a avut atunci o ofertă subevaluată cu aproximativ 2 milioane de euro numai la instalaţia de stingere a incendiilor. Acum nu vor să semneze actul adiţional pentru încheierea lucrărilor, deşi le-am trimis documentul de trei luni.

- Cât de convins sunteţi că veţi recâştiga funcţia?

- Cred că bihorenii sunt suficient de înţelepţi să aleagă un preşedinte care conduce cu adevărat şi veghează asupra banilor publici. Înainte să ajung eu la CJ, Selina avea monopol pe toate lucrările. La deszăpeziri avea 39% din contract doar pentru staţionarea utilajelor, adică în fiecare iarnă primea 20 de miliarde fără să facă nimic. Când a expirat acel contract, am împărţit judeţul pe 5 sectoare şi am plătit mult mai puţin decât în anii precedenţi, iar asta în condiţiile în care, deşi ultimele două ierni au fost mai grele, nu am avut nici drumuri închise, nici de plătit în plus pe deszăpezire.

- Mulţi au convingerea că "realizarea" dvs. majoră e spargerea monopolului Selinei. A meritat să cheltuiţi atâta energie pentru asta?

- În 2008 am spus că desfiinţez orice monopol. E corect, legal şi sănătos să nu depinzi de o singură firmă, pentru că asta nu e concurenţă, iar noi avem interesul ca în Bihor să se dezvolte cât mai multe firme. Nu e corect ca una să fie abonată la lucrări. Ceea ce am făcut eu a oferit o şansă şi firmelor mai mici, dar cum pot acestea să se dezvolte dacă nu sunt încurajate să se prezinte la licitaţii? E ca şi cu tinerii absolvenţi. Le ceri experienţă, dar cum s-o câştige dacă nu sunt lăsaţi să lucreze? Revenind, am demonstrat că se poate lucra cu mai multe firme.

Mândru de drumuri

- Care consideraţi că vă sunt realizările?

- Din 1.000 km de drumuri judeţene, am reabilitat un sfert, cu asfalt nou, plus am făcut peste 100 km de drumuri noi, ceea ce nu s-a făcut niciodată până acum. Aş vrea să mai amintesc de Aeroport, pentru că niciun alt preşedinte n-a făcut nimic pentru Aeroport. În 2006, Guvernul a dat 85 de miliarde pentru Aeroport, dar conducerea de atunci a judeţului a refuzat banii, fiindcă voia să-l mute, pentru cele 150 de hectare de teren. Eu am modernizat terminalul la standarde europene şi am asigurat documentaţia pentru modernizarea pistei cu fonduri europene. Chiar azi (n.r. - sâmbătă, 5 mai) am fost asigurat de Ministerul Transporturilor că dosarul nostru e în perfectă regulă şi că primim finanţarea imediat ce Bruxelles-ul ne deblochează fondurile.

Apoi, nu doar spargerea monopolului a fost esenţială, ci şi că am gestionat corect toate licitaţiile. Deşi am fost acuzat absolut gratuit şi permanent, n-am pierdut niciun proces pe tema licitaţiilor. Am fost acuzat pentru licitaţia la drumul de Tinca, dar mergeţi şi vedeţi cum arată acest drum făcut de Strabag: un sfert este reabilitat şi arată ca o autostradă. O altă grijă a fost să nu se mai subcontracteze lucrările fără acordul nostru, pentru a se da lucrări doar firmelor din Bihor. De exemplu, la drumul de Padiş, firma MBS, care a câştigat licitaţia, a înţeles acest lucru, iar rezultatul a fost pozitiv, pentru că deşi am pornit lucrarea cu o întârziere de 6 luni faţă de judeţele vecine, acum suntem avansaţi, fiind finalizată în proporţie de 82%. Tronsonul de la Sudrigiu până la Valea Aleului arată şi el ca o autostradă.

Am dat în folosinţă şi drumurile Botean-Bălaia, Ciumeghiu-Ghiorac, Bratca-Damiş-Roşia de Beiuş... Amintiţi-vă ce probleme au fost pe drumul acela, când am obligat constructorul să înlocuiască 4 km de asfalt crăpat şi fărâmiţat. Spuneţi-mi alt preşedinte care a obligat o firmă să înlocuiască 4 kilometri de asfalt! Peste tot unde au fost probleme cu calitatea lucrărilor am dispus reluarea recepţiilor.

Traseist e Filip, nu eu!

- Anul trecut aţi anunţat că plecaţi la PDL pentru că "banii sunt la putere, nu la opoziţie". Acum opoziţia e la putere. Cum influenţează asta proiectele?

- Odată pornite, proiectele nu mai pot fi oprite, şi cred că nimeni nu are acest interes. În plus, e o problemă de timp până când USL se va destrăma. Cred că din toamnă PDL va reveni la putere şi va fi în Guvern.

- Vi se reproşează că vă asumaţi şi proiecte cu care CJ are o legătură mai depărtată sau deloc, cum ar fi Aparegio...

- Proiectul a fost iniţiat de Ministerul Mediului, la fel ca altele negociate prin Tratatul de aderare la UE. În cazul Aparegio, în mare parte este şi contribuţia CJ, fără a cărui finanţare proiectul s-ar fi blocat. E adevărat, operatorul regional este Compania de Apă Oradea, dar asta nu înseamnă neapărat că Primăria Oradea e autorul proiectului. Câte întâlniri nu am avut în aceşti ani cu consultanţii, cu Ministerul, ca totul să fie în regulă?...

- Aţi fost mereu la partidul unde aţi avut candidatura asigurată. Cum credeţi că veţi scăpa de stigmatul de traseist?

- Nu sunt un traseist, cât timp am urmărit şi interesele celor care m-au ales. Eu am plecat din PDL în 2007 din cauza dlui Petru Filip, care m-a ponegrit la toată conducerea partidului, ca să plece europarlamentar în locul meu. Că a plecat n-a fost o tragedie, dar dacă a plecat de ce nu a rămas acolo? Şi acum se vede cine a fost tipul cel rău şi că dl Filip a fost un mare oportunist toată viaţa. Poate vă amintiţi că încă din 2004, între parlamentare şi turul al doilea de la prezidenţiale, a bătut palma cu PSD-ul, iar în timp ce PNL şi PD făceau campanie pentru Alianţa DA, dânsul a plecat din ţară şi s-a întors în duminica alegerilor, când a venit la sediul de campanie şi se uita la TV spunând că o să câştige Năstase. Asta a fost contribuţia lui, că a apărut ca măgarul din ceaţă...

Faptul că am candidat din partea PNL în 2008 la preşedinţia CJ a fost pentru mine singura variantă în acele condiţii. Dar, ca regulă, vă spun: eu nu pot colabora cu cei care mă mint, care nu mă respectă şi care nu au nevoie de mine. Respect pe toată lumea, mă bucur când pot ajuta pe cineva, dar de închinat mă închin doar în faţa lui Dumnezeu.

Şuntat de PNL pentru un proiect marca Kiss

- Cine pe cine a ajutat în 2008 să câştige alegerile? Radu Ţîrle pe Ilie Bolojan sau Bolojan pe Ţîrle?

- Dânsul m-a ajutat pe mine şi eu pe dumnealui. Toată lumea a fost mulţumită până când, în a treia şedinţă de Consiliu din 2008, votul politic a fost încredinţat dlui Dumitru Voloşeniuc, şi a început subminarea mea. Dl Voloşeniuc avea mai multă autoritate asupra consilierilor decât mine şi apoi, tot la propunerea PNL, s-a ajuns că nu eu stabileam membrii în comisiile de licitaţii şi recepţie, ci dl Voloşeniuc.

- Altfel spus, "divorţul" de PNL a intervenit când vi s-a luat controlul.

- O spun în premieră. Explicaţia e în mandatul celălalt (n.r. - al lui Alexandru Kiss). Atunci a fost un proiect, o asociere între CJ şi o firmă din Spania condusă de un cetăţean cu nume maghiar, care voia să construiască pe cele 14 hectare eliberate de Armată în zona Universităţii. Am avut şi o întâlnire cu patronul acestei firme. Când am întrebat dacă ne poate vira în cont măcar 5 milioane euro m-a refuzat, că va trebui să discute cu board-ul, cu băncile, şi mi-am dat seama că-i neserios. Ambasadorul Spaniei m-a informat, plus alte instituţii, că firma nu exista în Spania, iar în Budapesta era un ABC cu capital de 24.000 de dolari, cu risc ridicat de faliment. Cred că am procedat corect şi dacă ar fi să o iau de la început aş proceda la fel.

- Deci aţi evitat o ţeapă..

- Încă una, pe lângă cea cu Luceafărul pe terenul fostei unităţi de grăniceri din Calea Aradului, dat pe bani mărunţi înaintea mea, şi pe lângă ţeapa pregătită cu Aeroportul. Ei bine, amintiţi-vă că la acea hotărâre cu firma din Spania am votat împotriva consilierilor PNL. Acela a fost momentul în care PNL a hotărât ca toţi consilierii să voteze nu cum spun eu, ci cum spune dl Voloşeniuc, şi aşa a rămas până la ultima şedinţă.

Cu ochii pe voturile tuturor

- Se anunţă o campanie tăioasă. Care va fi principalul dvs adversar: candidatul UDMR, Pasztor Sandor, sau al PNL, Cornel Popa?

- Eu cred că toţi candidaţii au o şansă şi nu pot spune care e principalul contracandidat. Dar cred că pentru lucrurile bune pe care le-am promovat, pentru faptul că am vegheat să nu înstrăinăm patrimoniul judeţului şi să creăm alte prejudicii ca în trecut, pentru faptul că am făcut zeci de întăbulări de proprietăţi pe judeţ, bihorenii vor judeca singuri. Eu cred că sunt mai înţelepţi decât le-ar plăcea unora.

- Totuşi, care contracandidat e mai important?

- Am mai spus şi repet. Dacă eu n-aş fi candidat în 2008 pentru PNL, acest partid nu că n-ar fi existat, dar n-ar fi contat. Problema e că eu i-am ajutat să câştige, iar ei nu m-au lăsat să continui proiectele. Iar dl Popa să lase pe alţii să vorbească despre moralitate şi despre laşitate, căci el trebuia să îşi asume atunci candidatura. Ştiind că va pierde, n-a vrut să-şi rişte cariera, şi de aceea m-au pus pe mine. Iar eu, vă spun, voi mai candida mulţi ani de-acum înainte, dacă mă ajută Dumnezeu, pentru că un politician care are 20% în sondaje nu se retrage când vor alţii, ci când vrea el.

- Apropo de voturi. Voturile comunităţii penticostale pot fi puse în nişte valize care să fie mutate dintr-un tren în altul?

- Eu am trecut prin 4 campanii şi cu fiecare numărul de voturi pe care le-am primit a fost tot mai mare, ceea ce înseamnă că de la un scrutin la altul m-au votat tot mai mulţi bihoreni care nu aparţin comunităţilor evanghelice. Şi ortodocşi, şi maghiari. În cei 8 ani cât am fost pe funcţii, am încercat să ajut toate comunităţile, indiferent de culoarea primarilor, pentru că mereu am fost convins că în spatele lor sunt oameni, bihoreni care trebuie susţinuţi şi promovaţi. Şi mereu m-am considerat nu un senator sau un preşedinte doar al unui partid, ci al tuturor bihorenilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
Du-te!
La ce partid vei candida peste 4 ani frate Tirle?Pt ca sunt sigur ca PD-ul se va satura iarasi de tine.Mai bine fa-ti un partid pocaiesc si candideaza frate cat doresti!
Postat 12 Mai 2012, 21:30 de Beiusan
Si...muzeul?
@ TARLE: Te-ai crezut mare zmeu cu muzeul, ca i-ai pus la punct pe fratii tai sectanti de la Selina, si ca ai salvat banii oradenilor! DAR CHIRIA AIA ENORMA IN EURO CARE O PLATIM la alti frati de-ai tai sectanti (papistasii de Rroma) din ce bani crezi ca e??????? Asa, a ramas totul in plop, chiria merge in continuare, muzeu nou ciuciu acelasi ra-hat!!!!!!!!!!!!...BINE CA AI PLECAT. Sper sa ramai un un candidat etern. Atat!
Postat 12 Mai 2012, 15:43 de @ TARLE
Ghinion Tarle!
Eu si cu familia mea votam anti tarle. Auzi la el..aerpoport..vorbe in vant. Iar aia cu drumurile nu e chiar cum zice el. Asa ca tot un raha*t iese. Si UDMR ne face pe amandoi mosule! Hahaha!
Postat 12 Mai 2012, 14:51 de Vadim
Bafta Tirle!
Tirle mi s-a parut singurul singurul om integru pe care l-a avut Bihoru la conducere in ultimii ani.De data asta am sa va votez si eu impreuna cu familia.felicitari pt tot ce ati facut si va urez multa bafta!
Postat 12 Mai 2012, 01:03 de aaa
Aeroportu?
mai lasa-ne cu aeroportul. S-a renovat un pic terminalul. Mare branza! Eu nu zic ca nu e bine ca s-a facut, dar nici sa pretindem ca e gata. Mai este mult pana cand o sa avem un aeroport decent. Si aici ma refer mai ales la pb pistei. Nu mai punem botu la dume dastea.
Postat 11 Mai 2012, 21:01 de oradean
BRAVO TARLE !
E GREU DACA NU CHIAR IMPOSIBIL DE CORUPT SI A DEMONSTRAT CA VREA BINELE COMUNITATII. AEROPORTUL ESTE CEL MAI BUN EXEMPLU.
Postat 11 Mai 2012, 19:06 de politica
O fi politica o.., dar nici tarle nu e normal (in capatana)
"Dragi" postaci p.d.l.! Nu-l mai pupati atata in dos pe tarle, ca face hemoroizi!
Postat 11 Mai 2012, 14:43 de Merlin from Berlin
Politica e o ...
@ SPARTANU DE B(irt): Si normal ca au mimat incredea. Un lider trebuie sa faca asta. Asa e normal. Problema e ca mima nu tine mult!
Postat 11 Mai 2012, 14:30 de Emanuel
Politica e o ...
@ SPARTANU DE B(irt): Esti tipul clasil de PDList: "CEI CARE DORESTE !!" . E cei care doresc. Intelegi D-le "Succesuri"! Se vede ca tu si EBA sunteti colegi de gasca!
Postat 11 Mai 2012, 14:29 de Emanuel
Afara cu PDL
Ia uit ece zice tarle: - Anul trecut aţi anunţat că plecaţi la PDL pentru că "banii sunt la putere, nu la opoziţie". Acum opoziţia e la putere. Cum influenţează asta proiectele? - Odată pornite, proiectele nu mai pot fi oprite, şi cred că nimeni nu are acest interes. În plus, e o problemă de timp până când USL se va destrăma. Cred că din toamnă PDL va reveni la putere şi va fi în Guvern. SI DACA NU REVINE CE FACEM BA BOULE?? Si probabil nu o sa revina. Nimeni din MOLDOVA SI DIN SUD NU MAI VOTEAZA CU VOI. Bh si Cj sunt singurele judete cretine! Problema e ca in Cluj nici boc nu mai are sanse, chiar daca ceva alegatori fideli mai exista.ORADEA si BH sunt pierdute daca votam cu PDL!
Postat 11 Mai 2012, 14:27 de APOLITIC!!!!!!!!!
CEI CARE DORESTE !!
suntem multi fratilor si culmea... suntem si buni !! un discurs plin de incredere sustinut de domnul Tirle si domnul Blaga a reusit sa scuture niste scuture niste scaune in alianta!! anti USL
Postat 11 Mai 2012, 14:21 de Spartanu de B
Pocaitii si partidele romanesti
Parazitarea oricarui partid din Romania cu lideri neoprotestanti reprezinta pericolul cel mai mare la adresa democratiei romanesti.Acestia sunt votati in masa de habotnicii neoprotestanti, nu pt ideile lor politice sau ale partidelor pe care le paraziteaza, ci pur si simplu pt ca sunt toti pocaiti.Dupa ce sunt alesi, acesti lideri actioneaza in principal pt interesele comunitatilor lor religioase si mai putin pt interesele partidelor care i-au adus in functii.Fara ajutorul acestor partide ei n-ar fi niciodata alesi pt ca pocaitii sunt totusi inca o minoritate in Romania.In acest fel ortodocsii sunt pacaliti sa voteze pocaiti, cu care n-ar vota niciodata daca acestia ar candida asa cum sunt, adica lideri neoprotestanti!
Postat 11 Mai 2012, 14:10 de Apostol
VAI de TARA noastra ! Fostul deputat PDL Graţiela Iordache, trimisă în judecată pentru evaziune de 4
VAI de TARA noastra ! Fostul deputat PDL Graţiela Iordache, trimisă în judecată pentru evaziune de 44 de milioane de euro !!! daca facem o suma MILIARDE de euro au disparut in famille PDL
Postat 11 Mai 2012, 14:06 de VAI de TARA noastra
JOS PDL
MUHAHAH....da...in Oradea. Si cam atat!. De ce nu citesti articulul din linkul lui apolitic inainte de postezi ...cam atat. HAHAHA Se vede cupa cum vb ca esti un PDL ist :))
Postat 11 Mai 2012, 13:58 de JOS PDL
Muhaha
daca te-ai fi uitat la lansarea candidatilor si te-ai mai ridica din fotoliul ala(labagiu ce esti) ai vedea ca Pd-LEIII nu ascund ba chiar din contra acuma sunt mai uniti ca niciodata
Postat 11 Mai 2012, 13:31 de Muhaha
PDL - din pacate NU pt Oradea si BH
VOTATI PDL!! Nimeni din Romania nu ii mai voteaza (se ascund cum pot prin tara --- realitatea.net/alegeri-locale-2012-cum-se-ascunde-pdl-de-electorat-in-tara_939688.html --- dar lasa ca ii votam noi in Oradea si in Bihor. Ca asa suntem noi, "destepti". Votand PDL nu veti reusii decat sa puneti Oradea si Bihorul in opozitie politica cu conducerea de la Bucuresti, locul de unde, vrand nevrand se da ora si vin banii. PDL nu are sanse mari sa faca o mare branza la alegerile de anul acesta. Pur si simplu a pierdut prea mult electorat ca sa mai conteze, iar masurile USL sunt suf de populiste ca sa le asigure un castig. ASTA E! Asa ca da: VOT PDL = sabotarea mun. Oradea si a jud. Bihor. Nu am nimic cu acest partid, dar nici nu pot sa nu observ logica si mecanismele dupa care functioneaza de 20 DE ANI politica romaneasca. Asta e realitatea pragmatica. VOTATI CU CAPU NU CU SENTIMENTELE PE INTERES! Evident, nimeni nu garanteaza ca daca Oradea si BH = Bucuresti = USL va fi lapte si miere pe aici, dar macar nu o sa ne mai puna atatea bete in roate Bucurestiul si ceva ceva tot a pica. Daca ne-am descurcat destul de bine in acesti ultimi 3-4 ani, cand a fost criza + Bucurestiul PDList nu vad de ce am avea pb mai mari cu USL ul!
Postat 11 Mai 2012, 13:05 de APOLITIC!!!!!!!!!
Candideaza.. Candideaza..
Sa candidezi..si doar atat. Nu sa fi si ales! Ti-ai batut joc de acest oras!!!!!!!! POPA = TARLE . Numai prostii cred altceva!
Postat 11 Mai 2012, 12:37 de Dana
vot pentru
Vot pentru Dl Tarle a facut si sunt sigur ca va face in continuare ,decat sa-l votez pe bolsevicul de C. Popa de 1000 de ori mai bine Tarle .
Postat 11 Mai 2012, 11:51 de onix
Va asteptam
ANgajatii CJ Bihor, va asteapta domnule Tirle sa va intoarceti cat mai repede, ca ne este asa dor de dumneavostra, de gingasia dumneavoastra, de caldura pe care o emanati, de cuvintele dulci pe care ni le adresati des, etc. Noptile sunt reci fara dvs, nu mai putem dormi. Nu ne mai lasati sa asteptam. Va imploram reveniti. Faceti si pe dracun patru numai reveniti. Suntem de acord sa lucram patru ani pe gratis (daca e nevoie aducem bani deacasa), numai sa stim ca o sa redeveniti Presedinte CJ Bihor, institutie pe care ati conduso cu atit de mult succes.
Postat 11 Mai 2012, 11:50 de Angajatii CJ Bihor
din nou
@sand esti un ignorant imbebil.punct daca nu era tarle bolojan se plimba degeaba prin sediu de la pnl FELICITARI TARLE PENTRU AEROPORT DRUMURILE JUDETENE BISERICI SI ALTE PROIECTE DUSE LA INDEPLINIRE VA ASTEPT DIN NOU LA CONDUCEREA CJ!!
Postat 11 Mai 2012, 11:26 de fire
pleaca, neghiobule!
Candideaza de-a pururi, mincinosule, si sa castigi cand va zbura porcu!! Cu nerusinare minti despre realizarilii tale, traseist nenorocit! N-ai facut nimic timp de 4 ani, in afara de scandal si abuzuri! Nu ti-ar fi rusine! Te vede Dumnezeu, mai "credinciosule", chiar nu ti-e teama sa minti in halul asta?
Postat 11 Mai 2012, 11:18 de sand
in sfarsit
Tarle si Pastor sunt singuri care pot spune ca au facut ceva pt Bihor. Popica a fost intre 2004 si 2008 cand liberali erau la Guvernare deputat...si s-a tot laudat ca ce a facut el pt bihor stiti ce a facut ...multe betii si chermeze...pe bani de la guvern, in fine deci primi doi au facut ceva pt bihor asa ca vom vota cu unul dintre ei si il alegem pe Tarle. Tarle ai un vot de la mine si familia mea.
Postat 11 Mai 2012, 10:23 de eldoradu
a facut ceva ??!
Sa dea Domnu' sa tot candideze multi ani de-acum inainte, ca sa poata face altii ceea ce N-a facut el in 4 ani, doar galagie si acuze la adresa altora. Succes intr-o vesnica candidatura !
Postat 11 Mai 2012, 10:12 de tedy
PRO
Imi placi, ai votul meu!!!!!
Postat 11 Mai 2012, 10:03 de vio
Popa betivul
Este singurul presedinte de Consiliu Judetean care a facut cu adevarat ceva pentru Bihor, din oricare partid ar fi facut parte. Si chiar a fost echidistant cu toti cetatenii, indiferent de religie. Bafta in campanie domnule Tirle!
Postat 11 Mai 2012, 09:52 de andrei
Forza
Forza Raducu.....mai fa 2-3 drumuri si vei avea votul meu.
Postat 11 Mai 2012, 09:16 de bogdan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON