URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Decembrie 2010, 17:01

Primărie în familie

Primărie în familie FUNCŢIONARE CU STIL. Deşi bugetul Primăriei Ceica pe anul viitor este în ceaţă totală iar comuna pare abandonată, aleşii comunei au hotărât să dea mai bine de un sfert din veniturile proprii ale localităţii pe o primă de haine pentru funcţionarele instituţiei. Neveste şi fiice de consilieri locali...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Austeritatea nu e pentru PDL-işti. Angajaţii Primăriei Ceica vor primi 700 de lei pe lună, spor la salariu, ca să îşi cumpere haine, consilierii locali hotărând să acorde banii la propunerea sindicatului din instituţie, care nici măcar nu a trebuit să facă presiuni...

Nu de alta, dar în ultimii ani toţi aleşii locali ai PDL, în frunte cu primarul Florin Corb, şi-au angajat nevestele şi fiicele în Primărie. Iar între a-şi îmbrăca femeile pe banii contribuabililor şi a nu mai primi mâncare caldă acasă n-a fost foarte greu de ales...

Echiparea!

Criza este doar pentru fraieri. Consiliul Local Ceica a hotărât în şedinţa din 24 noiembrie acordarea unui spor la salariu de 700 lei pe lună pentru funcţionarii Primăriei. Acordată cu titlul de "drept de haine", suplimentarea se va aplica începând cu 1 ianuarie 2011, pentru tot anul, şi va fi suportată din veniturile proprii ale administraţiei locale.

Asta înseamnă, practic, că pest03 Mihai Buhas.jpge un sfert din taxele plătite de săteni se va duce pe sutiene, fuste şi pantofi! Cum Primăria are 22 de angajaţi, din care 12 funcţionari publici, rezultă că dintr-un total de 375.000 lei pe an (la cât se ridică veniturile proprii ale Primăriei), nu mai puţin de 100.800 lei se consumă pe hainele birocraţilor. Dacă la asta adăugăm bugetul de salarii al instituţiei, care se ridică la alte 280.000 lei, rezultă clar că Primăria nu "câştigă" nici cât să-şi plătească oamenii!

"Nu e corect să arunci aşa cu banii în condiţiile în care comuna are probleme cu iluminatul public, nu avem drumuri asfaltate sau spaţii de joacă pentru copii", protestează consilierul local Mihai Buhaş (foto). Liberalul e cu atât mai nemulţumit cu cât majoritatea din Consiliul Local, dominată de PDL-işti, a hotărât acordarea primei de haine înainte chiar de adoptarea bugetului pe anul viitor. "Sporul pentru haine a fost votat fără să stea nimeni să vadă dacă banii ăştia pot fi folosiţi mai bine", protestează consilierul.

Primărie "portocalie"

BIHOREANUL a aflat că acordarea primei de 700 de lei nici măcar nu e premieră. Funcţionarii primesc bani de haine de trei ani, aşa că ar trebui să aibă deja garderobele tixite de ţoale! Dacă în 2008, imediat după alegeri, prima de haine a fost de 350 de lei pe lună, în 2008 a fost dublată la 700 de lei, plătindu-se până acum, fără întrerupere! Dărnicia consilierilor are însă o explicaţie cât se poate de simplă: fiecare şi-a "băgat" câte o nevastă sau fiică în Primărie, şi e mai convenabil să le îmbrace pe banii contribuabililor, decât din propriile buzunare.

Administraţia locală, singura "firmă" care merge cât de cât în zonă, este împânzită de neamurile aleşilor. Cu toţii membri PDL! Spre exemplu, soţia primarului, Delia Corb, e angajată la Serviciul de Evidenţa Populaţiei, condus de Delia Popa, tocmai nora secretarului Consililui Local, Victor Popa. La fel, consilierul Ioan Nicoară şi-a angajat fiica, pe Florica Prială, la contabilitate, colegul Augustin Balcan şi-a băgat fiica, pe Florica Bar, la compartimentul Ajutor Social, iar Valentina Hule, soţia consilierului Ioan Hule, e angajată la Registrul Agricol. Pentru că, la fel ca primarul Corb, majoritatea aleşilor sunt la al doilea sau la al treilea mandat, aceştia şi-au "pricopsit" nevestele şi fiicele, înfiinţând posturi pentru acestea încă înainte de alegerile din 2008.

"Privatizare" în profit

Nu toţi piloşii din Primărie au ţinut însă de posturi cu dinţii. Spre exemplu, Ionuţ Popa, fiul secretarului, până de curând topograful instituţiei, a preferat să plece în "privat". Când a văzut că premierul Emil Boc îi diminuează cu 25% salariul de 800 de lei, tânărul a ales să-şi ia soarta "în propriile mâini". Şi a fost inspirat.

Nu de alta, dar de la un venit anual de circa 9.600 lei, din salariul de la Primărie, a ajuns să câştige acum circa 35.000 lei pe an. Evident, tot de la Primărie! "Acum lucrează mai puţin şi câştigă mai mult, pentru că a trecut pe persoană fizică autorizată, iar Primăria a făcut contract de prestări servicii cu el", spune consilierul Mihai Buhaş. Iar de pierdut, pierde bugetul local...

Salarii mici cu sporuri dese

03 Florin Corb.jpgContactat de BIHOREANUL, primarul Florin Corb (foto), spune că deliberativul local plăteşte hainele angajaţilor din considerente... umanitare. "Avem angajaţi cu salariu de 700 de lei, care, de când cu reducerea de 25%, primesc doar 400", zice edilul. Corb susţine că, la fel, din prima de haine funcţionarii încasează efectiv doar 400 lei, fiindcă "restul sunt taxe şi impozite".

În ceea ce priveşte nepotismul din instituţie, şeful executivului susţine că majoritatea nevestelor şi fiicelor aleşilor au fost angajate acum trei ani, în precedentul mandat. Când Primăria era condusă, însă, tot de el ! "Faptul că soţia mea lucrează la Evidenţa Populaţiei nu are nicio legătură că Primăria acordă prima de haine. Sporul se plăteşte pentru că salariile funcţionarilor sunt prea mici. Nu e nicio afacere să lucrezi în administraţia locală!", zice primarul.

La fel, Corb pretinde că tot din cauza salariului mic a rămas Primăria fără topograf. "A plecat, iar acum avem convenţie cu el să ne facă titlurile de proprietate, atâtea câte au mai rămas de făcut". Edilul mai susţine că toate primăriile importante din judeţ iau măsuri pentru protejarea angajaţilor, pentru a nu rămâne fără ei. "Am înţeles că majoritatea primăriilor dau spor de haine. La Borş, de exemplu, funcţionarii primesc 12 milioane în plus pe lună....", zice Corb. Minciună!

"Nici vorbă!"

Contactat de BIHOREANUL, Batori Geza (foto), primarul comunei Borş, cu venituri proprii de patru ori mai mari decât Ceica, spune că instituţia sa nu acordă spor de haine. "Înainte, plăteam o primă de 5 milioane lei vechi pe semestru, nu lunar, dar în 2009, după izbucnirea crizei, am renunţat la ea, pentru că era o cheltuială prea mare", spune Batori.

Culmea, nici măcar funcţionarii Primăriei Oradea, care are venituri proprii de 625,8 milioane de lei, nu primesc lunar bani de haine. "Prima de ţinută negociată anul trecut cu conducerea municipalităţii este de 550 de lei pe trimestru. Având în vedere criza, nu am cerut majorarea ei, aşa că la fel rămâne şi anul viitor", spune Gheorghe Bejan, liderul sindicatului Civica din Primăria Oradea.

La rându-i, prefectul Gavrilă Ghilea consideră inoportună acordarea de prime în contextul scăderii veniturilor la buget. "Noi nu am primit încă Hotărârea Consiliului Local Ceica cu privire la sporul pentru haine, pentru a o analiza în vederea acordării avizului de legalitate, dar vă spun de pe acum că va fi atacată în contencios. Nici vorbă să admitem aşa ceva în perioadă de criză!", zice prefectul.

Reprezentantul Guvernului dă de înţeles că, în mod cert, comuna Ceica are priorităţi mai arzătoare decât satisfacerea nevestelor şi fiicelor aleşilor locali pe banii publici. Oricât de importantă ar fi eleganţa acestora, respectiv liniştea de acasă a primarului şi a consilierilor comunei...


ABANDON
Lucrări sistate din lipsă de bani

03 drum Incesti.jpgReprezentanţii opoziţiei din Consiliul Local Ceica afirmă că banii de haine acordaţi de Primărie ar putea fi folosiţi mai bine la reabilitarea drumurilor sau a iluminatului public. "Drumurile dintre centrul comunei şi satele aparţinătoare sunt numai gropi. Singura investiţie începută e pe drumul către Inceşti, nefinalizată de un an", spune consilierul Mihai Buhaş.

Finanţată de la bugetul central, modernizarea drumului de numai un kilometru a fost adjudecată de firma Imperial, pentru suma de 380.000 lei. Pentru că a primit doar 150.000 lei, constructorul a abandonat lucrările, lăsând asfaltul să se sfarme sub ploaie. "Am insistat pe lângă constructor să reia lucrul, ca să nu se strice ce a început. Să vedem dacă ne va permite vremea", spune primarul Florin Corb.

Rămâne însă de văzut dacă firma se va lăsa impresionată de rugăminţi. Nu de alta, dar dacă funcţionarii capătă prime de haine, de ce n-ar vrea şi ea bani pentru munca făcută?...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
EXCROCHERIE
IN PRIMARIA CEICA SE PETREC LUCRURI MURDARE ; 1 .RASPUNDERE =0 2 .O ADEVERINTA DUREAZA 3 ORE =DACA SECRETARUL E BEAT ...ASTA LA ORA 10 DIMINEATA . 3. VERIFICATI CEI CARE AVETI PUTEREA ACTELE SI CONSTRUCTIA CAMINULUI DE LA CORBESTI ....CARE FIGUREAZA A FI IN CEICA . 4 DISTRUGEREA IN TOTALITATE A PASUNILOR SATULUI CORBESTI CU SUSTINEREA SI ACORDUL ASA .....ZISULUI PRIMAR SI RUDELOR ACESTUIA CARE PANA IERI ERAU......... NIMENI =0 ASA CUM VOR SI RAMANE . 5 . LA VLAD ( VICELE) AM INTELES CA STAU CONSILIERELE PE MASA LA DIALOG IN ITERES DE SERVICIU ........ASA SE SPUNE !!! 6 AFACEREA CU HANDICAPATII E FOARTE PROFITABILA IN TOATA COMUNA CU O SINGURA CONDITIE .............COMISIONUL LA CONDUCERE . VERIFICATI ACESTE LICHELE SI VETI CONSTATA NEREGULI DE NEIMAGINAT . IN PRIMARIA CEICA EXISTA O SINGURA PERSOANA CARE E EXTRAORDINARA SI CARE MERITA TOT RESPECTUL ...VIORICA HULPI ........IN REST TOTUL E TOXIC .
Postat 10 Aprilie 2012, 15:46 de ANA
stiri
o noua stire tare cica vecinul ala alui vlad ala ce se ocupa de masini sau le fura ce facea el ,ala de e fugit "cica"a fost vazut in ibiza si chiar fotografiat cu NICU GHEARA ce ziceti ?o fi real am inteles de la cineva si eu hi hi
Postat 14 Mai 2011, 04:27 de fara nume
morcovul
vati muiat rau de tot va da peste bot 2 femei care ele vau bagat in prostiile astea .nu ca nu sunt si niste prosti ce faceti voi de fapt comuna e prostimea nu voi .pacat de uni oameni de acolo .
Postat 01 Aprilie 2011, 04:19 de ochi care vad
s-au calmat
Intr-un final s-au calmat spiritele...era si cazul...poate acum se dezbat in "cladirea portocalie" adevaratele probleme ale comunei si nu comentariile de pe internet....si cum sa ne afle identitatea....aceste lucruri nu sunt o problema pentru dansii ci doar curiozitatea care le macina gandurile....Si tot degeaba pentru ca inca nu a aparut nicio schimbare....
Postat 06 Februarie 2011, 13:12 de ....
Si ce daca..
Stimabile viceprimar.....ne-am cam plictisit de amenintarile astea....va faceti propria lege?...nici un ip nu o sa va fie divulgat....pt ca si identitaea noastra trebuie sa ramana anonima...asa ca toate articolele si alineatele scrise mai jos nu au nicio valoare....mai bine ati face ceva in folosul comunei decat sa scrieti comentarii pe internet...timpul trece iar comuna se duce de rapa in stilul acesta...
Postat 29 Ianuarie 2011, 09:54 de anonim
NO NAME
FARA NUME si LEGEA SPUNE= VLAD !!!! :))))
Postat 29 Decembrie 2010, 20:58 de ?????
CREDEATI CA ....
CREDEATI ca va aflati la adapostul pseudonimelor (adica a numelor false pe care vi le atribuiati) dar nu eate asa. Pe internet totul este foarte transparent daca stii oleaca de informatica, normal ... Ganditi-va ca si internetul a fost creat tot de mintile oamenilor ... Apropos, se vede si cand postati de la acelasi calculator mai multe mesaje cu nume diferite...
Postat 29 Decembrie 2010, 11:25 de fara nume
STIATI CA ...
Raportandu-ne la Constitutia Romaniei, in cazul unei calomnii sau insulte savarsite online vor trebui sa prevaleze dispozitiile art.30 alin.4 (libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine), coroborate cu cele ale art.1 alin.3 (demnitatea omului reprezinta o valoare suprema si este garantata), ale art.21 (liberul acces la justitie si imposibilitatea ingradirii legale a acestuia) si ale art.16 alin.1 (egalitatea in fata legii, fara privilegii si fara discriminari). Cu alte cuvinte, cel putin din perspectiva sistemului constitutional romanesc, nu gasim justificata o diferentiere de regim juridic intre persoanele calomniate prin sisteme informatice, sub aspectul notorietatii lor in spatiul virtual. Sanctiuni: calomnia se pedepseste cu închisoarea de la 2 luni la 2 ani sau cu amenda. Dovedirea calomniei pe internet se realizeaza prin identificarea IP-urilor calculatoarelor de la care au fost postate mesajele pe internet.
Postat 29 Decembrie 2010, 11:00 de legea spune
Viceprimar de TOP
Domnu viceprimar ati trecut si la PSD sau mentineti alianta PSD+PC?Ati schimbat golful pe pasat sau M pe A?Aveti gusturi bune!!!
Postat 28 Decembrie 2010, 19:15 de Dan
Viata ca in poveste la Primaria din Ceica
Va citesc comentariile si ma distrez cand vad cum sar cei din primarie sa atace.Doamnelor angajate vedeti-va de treaba dumneavoastra atat cat mai sunteti pe posturi si faceti-o bine pentru ca sunteti platite din banii nostri, ai celor din comuna care platim taxe si impozite.Domnule viceprimar ce partid reprezentati d-voastra?PC sau PD-L sa stim si noi cei mai putin dezvoltati intelectual....Lumea a tacut pana acum si i-ati putut prostii cum ati vrut dar o sa iasa totul la iveala...mai faceti si pentru locuitori....Lumea s-a mai desteptat!A fost mare paducerea de la Ceica?
Postat 28 Decembrie 2010, 16:00 de Dan
pt mama ingrijorata
mama ingrijorata bine ca stii scrie da nu stii citi de la tv zici tu .da sa vezi 2 poze vrei? chiar ma obligi sa le postez asai?mai ai un pic rabdare sau te mananca rau?spre nenorocul vostru faceti si greseli nu ma obliga sa le postez acum inainte de anul nou ai rabdare .nu te cunosc aici dar ai grija sa nu fii cumva tu cea cu geamuri fumurii pe spate parcata untrun loc sigur credeai tu dar vezi tu ca antraxu e antrax ai rabdare anu asta multam fain mama noastra grijulie paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Postat 27 Decembrie 2010, 22:50 de antrax
asata e adevarul
omeni buni nu ne intereseaza cesi dau ei acolo uni la alti ci ce ne dau noua .sau noi suntem fraieri pt ei vad fratilor nu delia popa ionut popa si alti sunt vinovati nu ei dicteaza acolo nu ei au cumparat gradinita nu fata lui ispas care minceste nu florica din ceisoara si alti au luat terenuri de zeci de mii de euro sa nu tot ne ascundem ce vrem fiti corecti nu trgeti lumea in jos din cauza unei persoane smechere si parsive ce tot o lungim atat .nu sau intamplat din astea cand era mihai buhas viceprimar.bai fratilor daca omu asta mai sta in primarie 2 ani noi toti in frunte cu florin corb toti i vom plati tribut pt ca omu va fi unic proprietar si asociat unic pe comuna ceica oameni buni ganditiva cum sa il calmam pe domnu ....sa nu mai isi insuseasca foloase necuvenite ,nu sa ne intereseze ce poarta femeila ca dor nu or purta sutien cu 3 lei ca doar au o functie si adevaru ca nu se pot inbraca oricum hai sa fim sinceri si sa facem cumva sa il rugam pe domnuu.....vice sa se opreasca vreti?si sa lasam femeile din primarie in pace si credetima nici ele nu stiu ce se intampla cu adevarat
Postat 27 Decembrie 2010, 22:13 de nenea
-
panaremelor, terminati cu prostiile ca toti sunteti la fel: si aceea din anii trecuti si acestia din anii mai recenti. vi-i prea bine si nu va mai incapeti in piele. huuuuuuuu .......
Postat 27 Decembrie 2010, 18:27 de dan
fara titlu
BĂĂĂĂĂ, TARANILOR, OPRITI-VA !!!!! Nu intereseaza pe nimeni prostiile voastre si lupta pt ciolan. Va hartuiti intre voi in loc sa faceti ceva constructiv. Intelegem cu totii ca acum exista internet si la sate si ca ati invatat si voi sa cititi ziarul pe internet si sa postati comentarii DAR POSTATI LUCRURI INTELIGENTE NU TOT FELUL DE INEPTII CA VA STA FOARTE RAU !!!!! Mars si puneti mana pe munca si pe carte, invatati sa munciti si sa scrieti, si apoi haideti in fata si dati lectii.... Habar nu aveti ce spuneti, va jucati cu vorbe mari si cu amenintari... Va ascundeti identitatea si aruncati cu noroi unii in altii. SA VA FIE RUSINE TUTUROR in frunte cu ziarul asta de doua parale care scrie numai mizerii pt mizerabilii care stau sa-l citeasca. RUSINE !!! RUSINE !!! RUSINE !!!
Postat 27 Decembrie 2010, 16:22 de anica
frica de contaminare
Puiu meu , mio citit si mie pruncu amuce da acolo dupa televizor si mio spus ca esti tare beteag ,vorbesti in limbi, vrei sa faci amuce filme cu asti de la primarie,zace ca so tras raul la cap ,ai amuce mega in .memorie ,nu mai tai mite..ida? Zace ca ti rau tare,boabe nu mai pti bea. Te ungi numa cu ceva alifie. Vorovesti da amuce revolutie,da nu santem noi satui da ea,nu vezi tu puiu meu unde am ajuns. Lasali tate,nu sta asa beteag,ca boala asta sa intinde iute,sa nu imbolnavesti si pruncii nosti. Du te puiu meu la doctor si te trateaza.Antraxu aista sa pune si pa animale,ce ne facem.Nu ai tu pruncu meu tare animal bolnav,sa te fii imbolnavit da la el? Ai grija! DOAMNE DATI SANATATE.
Postat 27 Decembrie 2010, 01:15 de mama ingrijorata
familia ewing
dalas din ceica .dargi mosului cunoastem toti filmul dallas si stim ca si in primaria ceica se joca ca in film .dar de data asta JR E SEFUL NU BOBI sa nu uitam ca domnu JR ALIAS mister vladut care are un jiput conduce tot si giputu si satutu dar nu mai are mult vo promite cineva care are cam 256 mega de memorie cu poze pentru toti de 8 luni tot filmam si tot pozam si acuma aratam o sa urmeze si divorturile din primarie dar si de acasa la copii si la nevasta . daca voi nu incetati ca sa tot ne mai furati noi o sa va aratam filme poze doar cu voi . domnu vlad ajungeti frate .domn primar si acasa la tine tot vlad conduce ? ATENTIE SE APROPIE O ADEVARATA REVOLUTIE IN PRIMARIE luati singuri masurile sa nu trebuiasca sa le ia altii in locul vostru
Postat 26 Decembrie 2010, 18:40 de antrax
CONCLUZII
OAIE RATACITA! -Ne-am plictisit de jignirile pe care le aduci satenilor tai,ne este rusine ca avem un consatean cu asemenea comportament,cu asemenea limbaj.Azi esti ratacit,maine esti Mos Craciun;ieri ai fost Fat Frumos ,iti antrernezi familia,copii,prietenii in jocul acesta murdar care nu-ti aduce nici un avantaj,din potriva...Se vede ca esti ratacit ca n-ai inteles nici mesajul copilului nici mesajul cetateanului. Copilul stie precis cine esti il apreciaza pe Mos,pe Fat F. ,stie precis unde sa-i caute,el vroia ca tu sa intelegi ca nu e crestineste sa injuri,sa jignesti. Cetateanul ti-a prezentat adevarul pe care l-ai denaturat cu toate ca ai ochi sa vezi si urechi sa auzi. Cum ai putut intra in biserica in ziua de Craciun cand jignesti si urasti pe toata lumea .Ai inteles ceva din TATAL NOSTRU-\\"iarta-mi mie gre...\\" Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa revii din ratacire ,sa te intorci la EL. VREI SA FII ALES,VREI FUNCTIE ,schimba-ti comportamentul,limbajul ,arata fapte alegatorilor nu povesti.NU FI MITOMAN daca stii ce inseamna,avand in vedere \\"cultura vasta\\"pe care o ai.
Postat 26 Decembrie 2010, 02:18 de OPINIA PUBLICA
Pentru "CETATEAN"
Bai cetatene , sunt oaia ratacita , mi-a mai zis cineva ca as fi satana , instinctiv i-am dat cu o sticla in cap , probabil ca tie o sa-ti rup coloana daca te prind ! Nu as avea pretentii prea mari dar macar sa stii sa citesti ar trebui sa fie o indeletnicire lesne , iar eu in comentariul facutnu am blestemat pe nimeni ci chiar m-am rugat Lui Dumnezeu sa-i ajute sa-si foloseasca leafa dupa munca pe care o depun . Sau consideri ca nu merita plata si atunci se transforma in blestem , inevitabil ?! Un om cinstit nu si-ar pune problema asta , sa-mi ajute si mie Dumnezeu sa-mi folosesc avutul dupa truda cu care il castig , deci iata ca m-am "blestemat" si pe mine , dar ce pretentii sa am de la tine sau nu vezica in afirmatia ta incerci sa protejezi sau sa aperi o cauza negativa?! Este penibil cum incercati sa va aparati hotiile cu atata parsivitate ca probabil in sinea voastra chiar considerati ca aveti dreptate , rusine sa va fie ! Nu chiar toata lumea are nivelul vostru de cultura . Iti urez sarbatorile pe care le meriti !
Postat 23 Decembrie 2010, 19:24 de oaia ratacita
Copilului intrebator
Draga copilule , firavule , nestiutorule , intrebatorule ... straniu cum te lasa mamica sa-l cauti pe Mos Craciun pe aceasta pagina de internet , aducandu-i si cuvinte de critica ,mosului , nedumerit cum esti , de adevarata sa identitate. Sa stii si tu , mosul nu vorbeste urat despre oameni ci despre bestii , despre trantorii care sug mierea si mai vor pe deasupra si ovatii pentru isprava lor ! Pe Fat-Frumos il gasesti in carticica de povesti , pe Mos Craciun in fata sobei unde-ti va lasa cadourile ... asa ca treci mataluta cu p**a in tzarfa si nu-l mai cauta pe mosul printre lucrurile lu' taicatu' !!! Copilarie fericita de la oaia ratacita !
Postat 23 Decembrie 2010, 19:08 de oaia ratacita
rugaminte
Iubite Mos Craciun eu stiu ca esti bun,ca nu superi pe nimeni,faci numai lucruri bune,stii ce facem noi copii,cum ne comportam cu cei din jur,cu parintii etc. Am observat ca stii multe,stii ca vinovatul este in pat cu cineva,stii ca Fat Frumos este un personaj care are limbajul in cocordanta cu numele,stii ce inseamna mitomanie . Te rog mai spune si altceva din cate stii. Cine este "anonimul" ?care il numeste porc pe...Cine este Fat Fru..care vorbeste asa de urat?Cine e Scorilo,cine esti tu?Nu esti chiar tu un MELOMAN? Vrei sa nu te mai iubim?Sa fugim de tine? De ce vorbesti urat despre omeni? Esti mai presus decat ceilalti care s-au exprimat ? As vrea sa fii MOS CRACIUN -adevarat ,nu cine esti.
Postat 16 Decembrie 2010, 23:10 de un copil
ceica
da...noroc k avem parcare in "folosul comunitatii".....ii chiar utila pt biserica si barurile de langa:)).....si minunatul parc fara cosuri de gunoi...cu bancile rupte....promovam o comuna "jos palaria"
Postat 16 Decembrie 2010, 02:01 de anonim
"CREIAT"
Intr-adevar nu merita sa-ti pierzi timpul scriind calomnii despre \"Mihai Buhas si gasca lui\" si totodata despre nimeni altcineva atata timp cat nu aduci argumente.In privinta \"anilor de scoala\" nu cred ca gradul nostru de pregatire poate fi comparat.Oricum,iti doresc sarbatori fericite,prilej cu care sper sa te gandesti mai mult la \"ce ai de zis\" despre altii!
Postat 15 Decembrie 2010, 19:43 de Scorillo
....
Draga Scorillo , am scris \"creiat\" din graba , dar te asigur ca am mai multi ani de scoala decati ani ai tu . Cat despre Mihai Buhas....am zis tot ce aveam de zis...nu merita sa-mi irosesc timpul aici scriind despre niste ipocriti = Mihai Buhas si gasca lui .
Postat 15 Decembrie 2010, 14:36 de anonim_secret
REZERVATIE CU MITOMANI
Raman uimit cand vad dezinvoltura cu care lanseaza minciuni edilul comunei Ceica ,atitudinea asta de negare a realitatii, poarta numele de mitomanie.Mitomanul minte pentru a se simti bine,pentru a se simti securizat .El ,la studiile lui nu poate face fata realitati, capacitatile sale neoferindu-i posibilitatea unei afirmari reale si atunci face apel la minciuna ca la o ultima resursa.Iar referitor la cuvantul PROST rostit de tine la adresa lui Buhas,cred ca tu ar trebui sa fii testat-evaluat psihologic (in termeni medicali)Ar trebui sa va adapati (ca tot sunteti niste animale)la izvorul nesecat al intelepciunii fostului vice.Iar despre VUVUZELE(sotii) sunt niste creaturi de o hidosenie greu de suportat , puneti-le in rezervatii ca tot sunt pe cale de disparitie ,ca de altfel si tu PRIMARULE. HA HA HA HA HA HA !!!!!!
Postat 14 Decembrie 2010, 22:00 de Mos Craciun
!!!
Naivilor vinovatul este in pat cu voi si va legati de Mihai Buhas ca niste fraieri.
Postat 14 Decembrie 2010, 20:44 de Mos Craciun
Bebeluselor
Bebeluselor sunteti atat de frumoase ca va lipseste o tapa in fund fiindca va trag sanii in jos si va garboviti.Daca v-as vedea goale mi-as pierde potenta pentru todeauna .Sper sa rezolve Vlad Tepes problema cu tapa.
Postat 14 Decembrie 2010, 20:39 de Fat Frumos
FRUSTRATILOR!
Este regretabil faptul ca niste persoane de o asa joasa speta cu niste "capacitati" intelectuale mai rar intalnite pun emblema primariei Ceica,cu exceptia unor persoane capabile care risca sa se intoxice intr-un asemenea morman de prostie.Stirea din presa este un adevar confirmat chiar si de edilii primariei,doar ca anumite "persoane"s-au folosit de acest articol sa aduca injurii la adresa finantistului(care a fost intr-adevar un coleg bun).Apreciez calitatea voastra intelectuala prin vocabularul "rafinat" folosit,asemenea unui copil isteric de gradinita.
Postat 14 Decembrie 2010, 17:49 de un fost coleg
agramatilor
Invata sa scrii,PROSTULE! crei vine de la CREIER(ceea ce tu nu ai)creat e altceva si totodata nu ti-ar strica sa frecventezi niste ore de romana,in special gramatica
Postat 14 Decembrie 2010, 14:51 de Scorillo
FELICITARI PENTRU EDILI
Ma mir ca \\"DECEBAL\\" OAIA RATACITA -rau de tot -nu cunoaste nimic despre realitatile din comuna Ceica petru ca ziua umbla cu lanterna aprinsa fiind ca noaptea pe strada spre Incesti lumineaza becurile fara intrerupere asfaltul este gata ,nu este abandonat,mal nu este sa-si murdareasca pantalonii. Anonimul si oaia ratacita-\\"frati intru diavolul\\'\\" seroaga lui ,face blesteme pe oameni nevinovati, care se vor intoarce asupra lui,da cu piatra fara sa-si faca o autoanaliza. Fiind foarte rataciti au uitat ca o familie tanara la inceput de drum nu are avere asa au inceput toti edilii din sate; preotul cu o mobra si catIva copii :-profesorul cu o bicicleta ; viceprimarul cu o Dacia si o locuinta in chirie si dupa 30 de ani impreuna cu sotia si-au construit o casa mai mica sau mai mare,si-au cumparat o masina mai buna fie si cu bani de la banca. De un an de zile au fost informati cetatenii satelor ca s-a obtinut 110 miliarde lei de la U.E. bani nerambursabili cu care icepand cu martie 2011 se vor incepe lucrarile de canalizarein CEICA, BUCIUM si DUSESTI camin cultural Ceica, reabilitare PARC PT. COPII Ceica, Asfaltare CECA-INCESTI, CEICA -COTIGLET -CORBESTI,lucrari aprobate de CONSILIERII
Postat 13 Decembrie 2010, 23:41 de CETATEAN
contracomentariu
FALS ! totul e o mare minciuna , inventata de Buhas Mihai ! e foarte usor sa vorbesti cand esti in necunostinta de cauza asta e doar imaginea creiata de un fost viceprimar=un balbait si analfabet , ajuns acum mare finantist . Acum a invatat si el sa tina socoteala altora dar a uitat de vremea cand era el vice , si de comisioanele pe care le lua chiar de la proprii colegi(stie el despre ce e vorba) cat despre "domnitele" din primarie si asta e o mare minciuna , sunt femei capabile si foarte inteligente , modeste care nu se imbraca de la "armani si versace" , pe deasupra si niste femei f.frumoase , nu degeaba " le cumpara primaru` sutiene si chiloti " . Cred ca defapt tie "bufonule"(Mihai Buhas) vost vice primar NEVER primar iti pare rau si plangi cu lacrimi "arzatoare" ca ti-a luat locul alt "specimen" , rar intalnit => "Vlad Tepes" alias "tepuitorul" . Nu ai facut altceva , cu acest interviu al tau in ziar decat sa-ti badjocoresti propria cumuna si fostii tai colegi . Ai mare mare grija sa nu spun mai multe ! Ce pacat ca esti un PROST !
Postat 13 Decembrie 2010, 18:21 de anonim_secret
exemplu de comuna
Uitati-va la porcu asta de primar care sa pocait ca sa il aleaga fratii k numai asa a obtinut postul de primar alta cale nu exista sa ia primaria.Si-a facut vila si-a luat logan si-a luat apartament in Oradea din banii primariei si a satenilor el care inainte de a fi primar a avut o dacia 1300 din anu 1972 pe care o impingea el nevasta si copii sa porneasca dimineata.Dimineata oameni buni cind mergem la munca tre sa ne luam lanterne cu noi ca sa vedem pe unde calcam deoarece sa nu nimerim gropile pline cu apa si siroaiele de mil care vin din cimp pe strada cea noua pe care domnul primar o are in dosare asfaltata conform normelor europene.Sa nu mai vorbim de haine cum se murdaresc pina ajungem in drumul principal.Asta e un hot a ales firma aceasta sa cistige licitatia pt spalare de bani ca sa ii faca drumul catre satul Incesti.Toti din primaria Ceica sunt rudele primarului.Afara din primaria noastra cu gunoaiele.Dar degeaba io latru daca altii tac si ii sustin.Ar trebui adusa televiziunea sa ii filmeze dar nu avem unde sa ii reclamam si verificati la singe sa dea fata cu tot ca au facut.Banii de lemne nu mai vb k nu i-am luat niciodata ce iti taie citanta pe impozite pe gunoaie.Sa nu
Postat 11 Decembrie 2010, 11:39 de Anonimul.
CONTRACOMENT
Un scurt comentariu pt. tine draga CEICAN!!! E bine ca ai observat ,si ne-ai comunicat venirea sarbatorilor ca si in fiecare an.Ma intrebam doar daca ai fi vrut sa vina intr-un alt fel? Poate ,,O festivitate, poate ,,O serbare intru intampinarea lui Isus ,,poate un bal in caminul cultural (dar nu avem ,,iarta-ma ) bine ca avem director de cultura!!! Nu i-ti doreai asa ceva ???DOAR AI VOTAT PRIMARUL SA FIE BAIAT CUMINTE SI SA NU FACA RELE!!! Asta a-i votat asta ai !!! Dar uite ,,de la mine ,pentru tine cu dragoste crestina si platonica ,sincera si curata urare ;;SARBATORI FERICITE''!!!
Postat 10 Decembrie 2010, 23:46 de oaia ratacita
vin sarbatorile
vin sarbatorile ca si in fiecare an
Postat 10 Decembrie 2010, 10:30 de ceican
sarbatori fericite
VIN SARBATORILE peste ceica noastra frumoasa.S-asternut iarna cu un strat firav de zapada imaculata.Este o perioada in care noi,,romani'' traim un sentiment aparte Ne coplesesc din toate partile,stari de,,bine'' imaginar.Aceasta stare ne dezarmeaza sufletele de rautatile cotidiene si umple acel gol cu bunatatea COPILULUI nascut in iesle.Animat de aceasta euforie ,mi-e greu sa fac un comentariu acid la adresa edililor nostri , care nu si-au luat nici odata in serios datoria morala s-au profesionala ce o au fata de turma ce-o pastoresc.In evanghelia dupa Luca se spune;;daca un pastor are 100 de oi si una s-a ratacit ,atunci pastorul va lasa cele99 de oi siva cauta oaia ratacita,si nu se va intoarce acasa pana n-o va gasi'' .Pastori nostri ne-au ratacit ,demult pe toti si totusi isi primesc plata , lunar pentru grija care ne-o poarta,Fereasca Dumnezeu li se pare moral ,etic si chiar crestineste (AVAND IN VEDERE AFISATA CREDINTA insusita de primar ,cu mare fast).Dar eu ,cu stearsa mea credinta,acum in ajun de sarbatoare,ma inchin umil,la Dumnezeu,si ma rog cu sfiala Lui,;Sa le ajute sa-si foloseasca leafa dupa truda ce-o trudesc in folosul nostru si pentru binele nostru,,oile ce alesul-
Postat 10 Decembrie 2010, 01:27 de oaia ratacita
Mandru ca sunt ceican
Foarte frumos din partea edililor sa'si echipeze colegele cu noile vestimentaii in voga....dar eu nu vreau sa le vad pe ele plimbandu-si gentzuta gucci in manutza....ne lipsesc:canalizarea...un parc pt copii....sistemul de iluminat....soselele......care chiar sunt o problema grava....oricum sunt mandru k sunt locuitor al acestei comune frumoase.....si k noi promovam hainele nu lucrurile cu adevarat utile...
Postat 07 Decembrie 2010, 22:17 de Decebal
wsm
ooo wsm....pey din moment ce o statie de bus costa 50 de mil si tine 2 sapt....de ce ne mira asfaltu???3 zile si apoi ne distrugem masinile....azi maine vedem prin primarie versace si armani pe stimatele domnite....au uitat k locul lor este la sapa nu in primarie.....bine k prostia pluteste in cladirea "portocalie"...
Postat 07 Decembrie 2010, 21:54 de anonim
Comisionul imperial
Stimate edil , dorinta mea arzatoare de contribuabil este aceea de a afla daca comisionul firmei care se ocupa de asfaltare a fost atat de consistent incat "dumneata" sa accepti o astfel de calitate ?! Ma mir si ma bucur ca ai gasit un alt client de calitate care ofera servicii la fel ca si prietenul "dumneata" , Dume ! Primare , tot din astea servicii sa ne oferi . Te asigur de votul meu ! :X
Postat 07 Decembrie 2010, 21:34 de Vlad Tepes
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON