URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Februarie 2011, 08:25

Tarţa, PDL-ist evazionist

Tarţa, PDL-ist evazionist POLIŢIE PENTRU POLITICIAN. Marcel Tarţa (în stânga imaginii) e acuzat de chiriaşa sa, Dorina Vidican (dreapta), că a profitat de întuneric pentru a intra cu forţa în spaţiul pe care i-l închiriase. "A venit când ştia că nu sunt acolo şi a spart yala ca un şpringar", se plânge femeia, care a cerut Poliţiei să-l cerceteze pe politician pentru distrugere
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În timp ce partidul său îi ameninţă cu puşcăria pe profesorii care dau meditaţii fără să plătească impozite, consilierul judeţean PDL Marcel Tarţa încalcă el însuşi Codul Fiscal. Ca să nu plătească impozite pentru închirierea unui spaţiu comercial, Tarţa a recurs la un artificiu, încheind cu chiriaşii un contract de comodat, adică de folosinţă gratuită. Ceea ce nu l-a oprit să încaseze, vreme de câţiva ani, aproape 1.000 de euro lunar, la negru!

Potlogăria a ieşit la iveală la începutul lunii, când între Tarţa şi chiriaşă a izbucnit o ceartă care a fost potolită doar de Poliţie. Pe moment doar, căci cele două părţi se ameninţă reciproc cu tribunalul.

Când chiriaşul nu-i acasă

Acum trei săptămâni, zona Pieţei Decebal, o zi de sâmbătă. Puţinii trecători au rămas surprinşi când în apropiere au descins două maşini de Poliţie. Nu pentru vreun interlop, ci pentru un politician!

"Pe la 10 dimineaţa, a intrat în chioşc un bărbat care, fără bună ziua, m-a întrebat dacă ştiu cine este el. Am spus nu şi mi-a zis că-i Tarţa Marcel, consilier judeţean PDL", avea să relateze BIHOREANULUI o vânzătoare de ziare ce foloseşte o parte din parterul blocului din bulevardul Decebal 15, unde mai e un alt magazin, o casă de schimb valutar şi o casă de amanet. Bărbatul era însoţit de un altul ce părea a fi, după geanta cu scule, lăcătuş, şi care a forţat yala magazinului alăturat, aflat între Exchange şi Casa de amanet.

14-Dorina-Vidican.jpg"A sunat alarma magazinului, aşa că am apărut acolo cât am putut de iute. Am sunat şi Poliţia", povesteşte Dorina Vidican (foto), administratoarea societăţii Vitoro SRL, chiriaşa politicianului. "La faţa locului am dat de Tarţa, care mi-a spus că voia să intre în spaţiul pe care mi l-a închiriat şi pe care îmi cerea să-l evacuez cu doi ani înainte de termen, fără să aibă niciun act de la vreun executor judecătoresc". Două zile mai târziu, luni, scena s-a repetat, seara, când alte două echipaje de Poliţiei au fost chemate de femeie s-o apere de acelaşi "agresor"...

Amicul Bot

14-Octavian-Bot.jpgDorina Vidican, administratorul SC Vitoro SRL, l-a cunoscut pe Marcel Tarţa în urmă cu mai mulţi ani, prin deputatul PDL Octavian Bot (foto), pe atunci liberal. "Ne ştiam din anii '90 şi, fiindcă i-am spus că suntem în căutarea unui spaţiu comercial de închiriat, Bot mi-a zis că un prieten de-al lui tocmai vrea să dea în chirie unul. Aşa l-am cunoscut şi pe Tarţa".

În 2005, la cabinetul notarial al fiicei lui Bot, Vidican a încheiat cu Tarţa un contract de închiriere până în 2008, pentru cei 60 de metri pătraţi ai spaţiului deţinut de acesta la parterul blocului din Decebal 15. "Tarţa l-a cumpărat de la Primărie când era consilier local PD, printr-o asociaţie non-profit numită Centrul de Afaceri Transilvania Oradea. Cum CATO nu producea nimic, mi-a închiriat mie spaţiul ca să-şi scoată investiţia", spune Vidican.

În 2008, continuă ea, politicianul (devenit între timp consilier judeţean) şi soţia sa, Corina Tarţa, au cumpărat spaţiul de la ONG-ul pe care oricum tot ei îl controlau, iar între familia Tarţa şi firma ei s-a încheiat un nou contract de închiriere, pe aceeaşi sumă ca până atunci - 900 de euro pe lună. Act valabil până în 31 decembrie 2010.

Jonglerie cu chirie

În primăvara anului trecut, deci înainte de termen, Tarţa i-a cerut însă să transforme contractul de închiriere într-unul de comodat, prin care îi dădea dreptul să utilizeze gratuit spaţiul. "Nu mi-a explicat de ce vrea să schimbe închirierea pe comodat, mi-a zis numai că are nişte probleme şi că aşa-i mai bine pentru el, şi că preţul rămâne tot 900 de euro pe lună", susţine Dorina Vidican.

În 21 aprilie 2010, cele două părţi au semnat, aşadar, contractul de comodat, valabil până în aprilie 2012, cu prevederea expresă: "Comodanţii (adică Marcel şi Corina Tarţa) nu percep niciun fel de sume de la Comodatar (SC Vitoro SRL) pentru folosinţa spaţiului". Actul stipula că rezilierea poate fi făcută atât prin comun acord, cât şi unilateral de către comodanţi, dar numai "cu condiţia înştiinţării scrise prealabile cu cel puţin 30 de zile înainte, dacă comodatarul  încalcă prevederile contractului sau dacă aduce atingere intereselor pecuniare şi/sau de proprietate ale comodanţilor".

Tocmai această din urmă clauză e invocată acum de Tarţa pentru a-i cere evacuarea, spune chiriaşa. Motivul? A compartimentat spaţiul şi a subînchiriat anul trecut o parte din el către alte două firme, ceea ce i-ar leza lui Tarţa interesele de proprietar. "Mi-a fixat termen să plec până pe 15 ianuarie, pe motiv că fără ştirea lui am subînchiriat 7 mp unei firme care vinde ziare şi alţi 21 mp casei de amanet", explică femeia.

Acord negat

Amănuntul de care Tarţa nu ţine cont, acuză Vidican, e că atât compartimentarea spaţiului cât şi subînchirierea celor două compartimente au fost făcute cu acordul scris al proprietarului. "Anul trecut, i-am explicat că magazinul meu nu merge din cauza crizei, dar că-i pot plăti în continuare chiria, pentru că am găsit două firme cu care să împart spaţiul. A fost de acord şi a semnat. De altfel, fără semnătura lui, ca proprietar, cele două firme nici nu-şi puteau înregistra la Registrul Comerţului punctele de lucru din această locaţie", explică administratoarea Vitoro SRL.

Substratul faptelor lui Tarţa e altul, susţine femeia: "În decembrie s-a trezit că vrea un nou contract, de închiriere, dar numai pe cei 32 mp pe care a rămas firma mea, şi pe care îmi cere 750 de euro pe lună, urmând ca banii de la chioşcul de ziare şi de la casa de amanet să-i încaseze el, direct. Dar nu aşa ne-am înţeles anul trecut", zice Vidican, căreia actul de comodat nu-i interzice în nici un fel subînchirierea.

"Nu-i nimic! Dacă Tarţa îşi bate joc de mine, şi eu îl denunţ pentru că de 5 ani îi plătesc chirie neîntrerupt, inclusiv pe perioada cât am avut contract de comodat gratuit, iar el n-a achitat niciun leu la Finanţe ca impozit!", ameninţă femeia. Până acum, a socotit ea, i-a dat lui Tarţa peste 54.000 euro. "L-am şi înregistrat de mai multe ori când îi dădeam banii de chirie, inclusiv pe durata actului de comodat", punctează Vidican.

No comment

14 Marcel Tarta.jpgInterpelat de BIHOREANUL, Marcel Tarţa (foto) a promis iniţial că îşi va expune propria poziţie într-o întâlnire pe care, însă, apoi a refuzat-o. "Trimiteţi întrebările în scris!", a cerut politicianul cu două săptămâni în urmă. Reporterul i-a trimis un set de întrebări ce urmărea să clarifice care clauză din contract consideră că fusese încălcată de chiriaşa sa, dacă e adevărat că a primit bani de la aceasta şi nu a plătit impozite, dar şi modul în care ONG-ul controlat de el, CATO, a cumpărat spaţiul de la Primărie, cu doar 56.000 lei, pentru a-l revinde apoi tocmai lui, cu aceeaşi sumă.

Abia după încă o săptămână, timp în care BIHOREANUL a întârziat publicarea articolului pentru a-şi dovedi buna credinţă, în locul lui Tarţa a răspuns soţia sa. Dar nu la întrebările formulate concret şi punctual, ci arătând doar că atât ea, Corina Tarţa, cât şi el, Marcel Tarţa, se consideră prejudiciaţi de Dorina Vidican, şi că litigiul cu chiriaşa nu e de interes public: "Considerăm că opiniile şi comentariile de moment pe acest subiect sunt lipsite de relevanţă".

O fi, dar numai din perspectiva politicianului care a nimerit încă o dată într-un scandal, pentru o miză care - în raport cu precedentele sale afaceri, mult mai grase - pare doar o găinărie. Una, însă, cum se vede, suficient de bănoasă pe vremuri de criză...


"Nedeclararea de către o persoană fizică a veniturilor rezultate din închirierea unui bun mobil sau imobil şi sustragerea de la plata impozitului aferent veniturilor astfel realizate se sancţionează cu amendă între 10 şi 100 lei"

Codul Fiscal


PORTRET DE ARIVIST
Carieră de scandalagiu

Etern aghiotant al lui Octavian Bot, cu care a migrat prin diverse partide, Marcel Tarţa e unul din cei mai controversaţi politicieni locali. Născut la Constanţa, a absolvit studii de scurtă durată de arhitect-conductor (un fel de sub-arhitect), fiind angajat la IJGCL. După 1990 a înfiinţat firma TM Design, cu care a ţepuit mai mulţi orădeni, promiţându-le un bloc taman pe rambleul căii ferate de lângă Ştrandul Municipal, azi o ruină încă nedemolată.

Următorul tun l-a dat prin Centrul de Afaceri Transilvania, cu care în 1994 a prăduit 370.000 euro pentru vopsirea aşa-ziselor piste pentru biciclişti. Trecut la PD, Tarţa a devenit în 2004 consilier local şi, în ciuda incompatibilităţilor, şi director al Zonei Metropolitane Oradea, unde a continuat să prospere până în 2008, când avea să fie demis de primarii localităţilor componente. Un audit început de primarul interimar Mihai Groza şi finalizat de Ilie Bolojan a relevat că prin ZMO Tarţa drena banii Primăriei spre firma de consultanţă a cunoscutului Alexandru Hotnog, căruia - fără nicio licitaţie - i-a plătit peste 800.000 euro pe studii care n-au folosit niciodată la nimic şi care, anterior, fuseseră plătite deja de Primărie.

Demis de la ZMO, Tarţa a avut tupeul să-şi facă un act de comodat pentru folosirea gratuită pe 3 ani a limuzinei de serviciu, în valoare de 26.000 euro, cu care a fugit în vacanţă în străinătate, împreună cu familia Bot. În Ungaria a comis un accident, reparaţia maşinii costând 5.500 euro.

Denunţat la Parchet, Tarţa a primit mai departe protecţia PDL. În toamna lui 2008, a fost angajat ca şi consilier personal al prefectului Gavrilă Ghilea, iar după câteva luni a încercat să devină şeful Inspectoratului în Construcţii, pe baza unei adeverinţe false (autentificată notarial tot de fiica lui Bot), cum că ar fi urmat un masterat la Facultatea de Protecţia Mediului, deşi nu putea face acest lucru întrucât nu avea studii de lungă durată. Prins de BIHOREANUL şi de această dată, Tarţa s-a retras, iar Inspectoratul a fost mutat la Cluj.

În prezent, Tarţa e cercetat pentru fals, abuz de încredere şi distrugere din cauza faptelor comise ca şef al ZMO. În cei 20 de ani de carieră, a acumulat 3 terenuri şi 4 case. Are 3 maşini, un cont de 62.000 euro şi e acţionar la Fructexport Aleşd.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
Raspuns
Mircea Vidican Pavel in persoana va raspunde. Daca cineva considera ca le datorez ceva bani sau alte chestii ii astept sa imi scrie pe site sau fara rusine de datoriile lu nevastamea cum tot afirmati.Eu le voi plati de indata.Daca cineva are ceva cu persoana mea il rog sa se adreseze la modul personal nu la modul comun.Iar daca nu au altceva de lucru sa-si vada de aia a mamii lor si a copiilor lor.
Postat 13 Iulie 2015, 14:48 de Vidi
In atentia D-LUI TARTA
Dle Tarta ,am aflat dintr-o intamplare ca Vidican Mircea Pavel a fost condamnat la 10 luni cu suspendare conditionata...+vreo doi ani si ceva de cumintire..... nu am stiut unde sa va anunt,,,,dar poate va mai uitati pe net...cica si nevasta e cu probleme mari..acu nu stiu mai stiu niste lucruri...dar am sa fac rost de nr de telefon al dv In data de 13 mai a fost data solutia...
Postat 05 Iunie 2014, 12:06 de INTERESAT
@tania
TANIA CAUTA-MA
Postat 20 Aprilie 2013, 00:08 de ...
ATENTIE
Cu Tarta o sa iau legatura...stau in blocul unde a stat tatal mirandolinei...mare patroana dealtfel,....betivu de Vidican ne-a spart geamul de la intrarea in bloc, politia nu face nimic. Slabatura aia urla ca din gura de sarpe...vai s-amar....Tata-su mergea inaintea postasului ca sa nu-i ia urata pensia...O stiu si pe femeia care lucra la ei..., vezi tu lor le trebuiau angajati, si chiar le-o dat bani imprumut........O stiu din vedere si pe madam Tarta...si ma tot gandesc cum o avut incredere? nu i-o vazut cum se poarta? N-or vazut cum trag de copilu ala care are probleme cu capu deja????Cel mai usor ar fi sa intrebati la birtul lui Popica si aflati tot
Postat 05 Aprilie 2013, 09:33 de EU
pacat de tarta
Stai cumintica nespalato, eu nu prea am putere dar urmaresc cu interes suflarea lui Tarta in ceafa ta...ceva tot o sa iasa...D-zeu e sus ...am auzit ca fiitu si-a ruptpiciorul din sold, apoi asta o fi inceputul betivilor..mai pune mana si spala-ti barbatu putoare ce esti, ca de sefa te stii da sefa...da bani de la tactu mai iei??vecinii i mai terorizati/?
Postat 05 Aprilie 2013, 09:13 de tania
cine vorbeste...tania
in legatura cu comentariul semnat tania de unde ai avut tu bani de dat imprumut ai doua dosare de incuvintare silita din partea bancilor la judecatorie,te stiu si pe sora ta profesionista ,asa ca poarta-ti de grija cum ii va recupera de la tine bancile
Postat 28 Ianuarie 2013, 20:59 de moni
opa
daca se dovedeste un fals povestea ta , ce se intimpla?
Postat 24 Martie 2012, 07:37 de interesant
intrebare
Eleganta d-na Tarta stie ca cei doi au altfel de relatii decat cele stipulate ...?
Postat 08 Martie 2012, 00:02 de soso
Figuri triste
Ce moaca are cucoana aia. E nespalata sau asa e ea.
Postat 05 Februarie 2011, 22:55 de Zaraza
Nu stim ce si cum
Fiecare are pretul lui. Ne-am dezobisnuit de exceptii. Suntem o patrie turbata.
Postat 05 Februarie 2011, 22:53 de vermicel
Haida de ...
Ce articol dezlinat a scos Bihoreanul. Se contrazice de un capitol la altul. Cind lucram la primarie, inainte de Bolo, tocmai asta era problema, Tarta ii incurca pe unii smecheri cind era vorba de facut patrapazlicuri. De aia nu se intelegea nici cu Filip nici cu altii pusi pe capatuiala. Cu asta chiar ca nu aveai convorbitor. Nu ca l-am simpatizat, ca era chiar scirbos si mistocar. Auzi tu. Anchetat pentru fals. Haida de ... mai vedem.
Postat 05 Februarie 2011, 22:51 de BH
mai , mai
si o sa l lase Blaga sa platesca:)) copii mai sunteti !
Postat 02 Februarie 2011, 10:24 de anca
PDL
PDL-ist sau evazionist e totuna!
Postat 01 Februarie 2011, 21:55 de blue9
asa stiu eu!
@gigi: eu asa stiu!(deci nu am luat-o de la nici un cris!). in cel mai rau caz "jeni tarta" despre care vorbesc eu(gh. doja, bloc C6)o fi vreo ruda. dar acum, ca m-ai provocat chiar am sa fac verificari. ma rog, am sa ma mai interesez ca "verificare" suna cam aiurea.
Postat 01 Februarie 2011, 20:32 de dan oradeanul
pt Dan Oradeanul
Bai Oradeanule musti si tu toate tampeniile lui Cris...Tarta nu are frati sau surori
Postat 01 Februarie 2011, 19:56 de gigi
N-o cred pe cucoana
Fara logica Daca toate sint asa cum spune cucoana de ce ar fii renuntat Tarta la trai pe vatrai si mai cred ca PLITISTUL ARE DREPTATE cRIS ARE CEVA CU Tarta daca stau sa-mi aduc aminte tot timpul o turnat zoaie pe el
Postat 01 Februarie 2011, 17:02 de SOSO
Ia uite ...
Etete la Cris ingerasul cum isi mai flutura el aripioarele si da el din gene catre doamna respectiva ce-l mai gidile pe el grija ei.... Fugi domne de aici. Se vede clar ca Tarta e ferbletea ta...
Postat 01 Februarie 2011, 16:26 de Politistul
Cunostinte
Puteti voi sa stati si-n cap si-n coada... TIPA ESTE CUNOSCUTA IN ORAS pt dume. Chiar ca esti cam tampitel bai Tarta.....Da si tu Vidican Dorina te cauta lumea pt bani si tu faci pe smechera Vorba lui DAN ORADEANUL ce esti tu agentie imobiliara?Nu te vad bine......
Postat 01 Februarie 2011, 16:11 de Boss
HA HA HA
Ce mare se dadea Dorinuta asta vara.Nimeni nu-i ajungea ei la nas... Halal mare proprietara... Dar oare Tarta stie ca si la solar ai subinchiriat? Pai iti spun eu..... dar apropo ce activitate desfasoara donsoara sau e suficienta .ca incaseaza chiriile de la ceilalati Pai Tarta tu esti cam tantalau Te-o tepuit una cu trei clase
Postat 01 Februarie 2011, 15:56 de Cris
Scandalagii
Nu stiu ce fel de scandalagiu e Tarta, dar de astia doi va pot spune ca nu trece ziua fara cearta scandal injuraturi ...Politia le cam da amenda saptaminal .Pacat de copilul ala....Sint vecina cu ei asa ca de aceasta data nu te cred Cris.Stau in blocul din fata liceului de constructii.....Doamna Vidican urla ca din gura de sarpe si nu prea cred vreti sa stiti ce
Postat 01 Februarie 2011, 15:40 de Vecina
intrebare
De ce a trebuit sa sparga Tarta yalele...Aceasta doamna interzice cumva accesul proprietarului in spatiu......Prea cusuta cu ata alba
Postat 01 Februarie 2011, 15:18 de dorina
atentie
@mai dan: atentie, a mai semnat cineva cu acelasi nume dar cu majuscule. cred ca la el te referi pentru ca eu am spus cu totul altceva, eu am vorbit doar de acordul proprietarului pentru subinchiriere, adica am vrut sa spun ca PROPRIETARUL stia ca se subinchiriaza
Postat 01 Februarie 2011, 15:13 de dan oradeanul
Suspect
Joia trecuta, Tarta matura cu UDMR-ul, PNL-ul si PSD-ul coridoarele consiliului judetean, pe tema segregarii teatrului. Si hop taman dupa trei zile Bihoreanul matura cu Tarta pe jos. Suspect coane Bihoreanule, suspect de tot.
Postat 01 Februarie 2011, 15:06 de Subit
Fosta mea patroana Vidican
Am 6.000 euro dati la Vidicanca in urma cu 3 ani si nu pot sa-i recuperez, asa cum nu va putea nici banca pentru aia 50.000 luati de fosta mea patroana acum doi ani.
Postat 01 Februarie 2011, 15:02 de Tania
Culmea...
Au fost chiriasii mei in Piata Decebal si a trebuit sa ii dau afara. Se ocupa numai cu prostii. Si eu stiam ca sint proprietari .Niste oameni de nimic
Postat 01 Februarie 2011, 14:44 de dorel
Culmea...
Au fost chiriasii mei in Piata Decebal si a trebuit sa ii dau afara. Se ocupa numai cu prostii. Si eu stiam ca sint proprietari .Niste oameni de nimic
Postat 01 Februarie 2011, 14:40 de dorel
dan oradeanul e maestru in conflicte
in primul rand cand semnezi un contract ai un act care dovedeste cine sunt proprietarii si ONRC ti l cere , semnezi un contract cu oricine si ii dai banii asa ca ai semnat un act fara sa verifici pe proprietatea cui intri, unde investesti mai ales spatiu comercial, partea proasta si grava este ca totul este pe raspundere proprie dar platim o gramada de taxe si ne trezim si infractori
Postat 01 Februarie 2011, 14:31 de mai dan
Registrul Comertului ...
Am un spatiu comercial pe Decebal si i cunosc pe cei doi betivi vidican dorina si mircea, parca....Pana de curind chemau politia saptaminal pentru ca se bateau ca chiorii dupa cite un festival bahic...Dar ca picanterie va spun ca noi am cam ramas masca pt ca Dorina Vidican a afirmat ca Tarta i a vindut spatiul si ca ei sint proprietari. Eu iti apreciez articolele Cris dar de data asta cred ca nu prea ai nimerit o. EU CRED CA ASTIA INCASAU dupa care se puneau pe baut si nu le iesea imparteala banilor si dai cu bataia.Aaaa plus ca trag copliul ala dupa ei indiferent de ora Poate ar trebui
Postat 01 Februarie 2011, 14:31 de alice
nu va ingrijorati
faptul ca lupii se sfasie intre ei e un avantaj si in plus se hranesc alti lupi ai sistemului
Postat 01 Februarie 2011, 14:13 de RADUIMPUSCATU
Registrul Comertului ...
Aiurea, eu am luat de la Vidican o camera, intr-un spatiu care zicea ca este propietatea ei, apoi s-a dovedit ca si ea era acolo in chirie. Am primit punct de lucru de la ROC dupa ce Vidicanii (ea si sotul) mi-au dat o hirtie cu semnaturi de proprietari, ca erau chiar semnaturile lor, iar la Registru nimeni nu m-a intrebat nimic.
Postat 01 Februarie 2011, 14:04 de Un fost subchirias
de curiozitatate
acesta femeie are in activitate inchirierea spatilor propri sau subinchiriate, de ce a semnat contractul de comodat? de ce? de ce a aceptat tacit si complice fapta comisa de proprietar, de ce l a platit la negru? a obligat o, a forta o ? este inconstienta faptul ca tu ai venituri din inchiriere si te astepti ca propietarului sa i convina acest lucru.
Postat 01 Februarie 2011, 12:38 de @DAN ORADEAN
dar de cand iti permite
contractul decomodat subinchirierea de catre COMODAtor, hai ca ma faceti s rad defapt femeia dorea si ea sa incaseze la negru banii pe care ii dadea PROPRIETARULUI, astia sunt GRPU infractional nu doar propietarul e EVAZIONIST ci tot lantul, FELICITARI! sa mergeti tot asa in viata bagati va picioarele in voi ca mai mult nu meritati:))
Postat 01 Februarie 2011, 12:01 de ha, ha, ha
dar cei din partid
fac cea mai mare evaziune pentru ca au spate si ei sustin functionari , e asa de usor de dovedit dar ar trebui sa gandim ca COMUNISTI,dar noi nu mai dorim sa ne reintoarcel la trecut, dar consata ca REGRESAM moral pe an ce trece
Postat 01 Februarie 2011, 11:46 de ANA
woow ce ati descoperit
wwoooow dar avocati platesc taxe pentru ca ofera sedii sociale cu contract decomodat, wwooooww dar finantele credeti ca nu stiu fi ti seriosi DAR sincer pe cine intereseaza ca v ati obisnuit ca cetateanul sa va faca treaba MURA N GURA ei na ca ma pisss pe ILUZIA ca exista DREPTATE , ea nu exista deci nu am nevoie nici de justitie, nici de finante, am nevoie de o viata linistita nu de O TURMA care te invata cum sa fi complice si sa furi( CUTUMA transmisa de vechi sectoristi), in concluzie care e mai vinovat din acest articol : NICIUNA cutuma le permite ei nu au STAT.PUNCT POLITICA aparant slugareste statul dar in esenta il RENEAGA complet.
Postat 01 Februarie 2011, 10:55 de RADUIMPUSCATU
asa e
dorina vidican are dreptate. subchiriasii nu isi pot inregistra punctul de lucru DACA NU EXISTA ACORDUL PRORPETARULUI. interesant ar fi de vazut si cum a obtinut sora consilierului, JENI TARTA apartamentul din blocul C6, Str. Gh. Doja!(nu stiu daca mai "salasluieste" acum acolo)!
Postat 01 Februarie 2011, 09:25 de dan oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON